|
✉ ✉ ✉لطفا نظرتونو بگيد!!!!!(مهم)
|
|
۱۸:۲۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان گلم.
![]() غرض از مزاحمت و ايجاد اين تاپيك اينه كه ي مشورتي داشته باشيم با هم . ![]() ببينيد دوستان قسمت خانواده و در كل بخش سبك زندگي تا حالا مباحث خيلي خوبي داشته و الحمدلله چيزهاي خوبي هم ازش ياد گرفتيم. هم تاپيكهاي گفتگويي خوبي تو بخش خانواده هست و هم تاپيكهاي آموزشي خوب . حالا اصل عرض من اينه : ![]() تاپيك درباره ازدواج مجدد و چند همسري و مهريه و طلاق و حق مرد در زندگي بيشتره يا زن هم خداروشكر تو تالار زياد داريم.اينطور تاپيكها چون ي سري نظرات خيلي شخصيه و حتي ما آدمها بعضي وقتا نظر خودمون رو هم به نظر خدا ترجيح ميديم !پس نميشه نتيجه خوبي گرفت.جز اينكه باعث دلخوري دوستان از همديگه ميشه. تو بحثهاي اينچنيني هر دو جنسيت سعي دارن كه از خودشون دفاع كنن و هر كدوم هم فكر ميكنن حق با اوناست و بهشون ظلم شده! ![]() در كل يه سري بحثها تو بخش خانواده و ايجادش نميتونه كمكي بكنه.(چون تا حالا بحث شده و همه نظرات خودشونو دادن)از اين به بعد بحثها و تاپيكهاي اينچنيني رو لطفا كمتر ايجاد كنيم.و تاپيكهاي مشابه ديگه رو كه تو تالار هست مطالعه كنيم ![]() خب حالا دوستان نظرشونو راجع به پيشنهاد من بگن. ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:آقا رضا عرض من اينه كه گفتني ها تو تاپيكهايي كه تا حالا ايجاد شده گفته شده.(چه مبحث بسته باشه چه باز،فرقش چيه!!) همون شده دیگه !!! چون ما راجع به این موضوعات صحبت کردیم شما صحبت نکن و برو حرفهای ما رو بخون ! اگه اینطوریه دیگه توی بخش سینما کسی حق نداره تاپیک بزنه و همه باید حرفهای منو بخونن ![]() توی بخش اصول عقائد همه ی باید حرفهای علی 110 رو بخونن و توی سبک زندگی همه حرفهای مجید املشی رو بخونن و توی بخش خانواده کسی حق نداره تاپیک راجع به ازدواج و خانواده بزنه ! چطوره که اونجا کسی این حرفها رو نمیزنه ولی به این موارد که رسیده همه میخوان توی یه محیط خفه و بسته بحث ادامه پیدا کنه ...توی این موارد : 1.یا خانم ها خیلی حساسند 2.یا کسانی که شبهه میندازن حساسیت به خرج میدن الحمدالله تا به امروز من که ندیدم یه نفر از اقایون تاپیک بزنه که : من زن دوم میخوام کمک کنید که چطور این مسئله را با خانمم مطرح کنم ! من زن صیغه ای میخوام ! همیشه اقایون اینجا در مقام دفاع از احکام صیغه اومدن و همیشه هم این انگ رو بهمون چسبوندن که شهوت ران هستیم و خیلی از حرفهای دیگه ! شاید خیلی ها وقتی اسم صیغه میاد از حیا و یا ترسشون توی تاپیک ها شرکت نکنن و دفاع نکنن و حتی برای تخریب هم بیان ولی من که اینکار و نمیکنم و اجازه هم نمیدم کسی حرفی بزنه ! این حرف حضرت علی (علیه السلام) هم توی نهج البلاغه خیلی واسم جالبه : غیرت مرد ایمان و غیرت زن از سر کفر است . هنوز خیلی ها از نظر عقلی اونقدر رشد نکردن که بین احکام اسلام و خوده اسلام فرق بذارن ! و فقط در مقام تخریب وارد میشن ! |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۶)ترنم نوشته است: خب آقا حامد گرامي به نظرتون قبل از تذكر دادن به دوستان ما اين تاپيكو ايجاد كرديم؟؟؟ خب شما هدف این این تاپیکتون چیه به این نتیجه میخواین برسین که با توافق جمعی از این به بعد هر تاپیکی این شکلی ایجاد شد حذف بشه؟ من با اون بخش از صحبتهای خانم اسکای موافقم که هرکس قبل از بحث کردن ، بحثهای قبلی رو بخونه اگر بازم شبهه ای داشت بپرسه ولی با ممنوعت کامل بحث در این باره مخالفم دقیقا مثل تاپیک زدنها که قبل از تاپیک زدن باید سرچ کنند... |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اتفاقا مشكل تالار ما اينه كه كاربرهاي قديمي هنوزم سر مباحث تكراري كه ذكر كردم با هم بحث ميكنن و به هم توهين ميكنن.
![]() كاربران تازه وارد هم شاهد توهين هاي دوستان به همديگه هستن. ![]() هدف من از ايجاد اين تاپيك اينه كه دوستان تاپيكهاي تكراري ايجاد نكنن تو اون مباحثي كه عرض كردم. ![]() فكر كنم واضح گفته باشم
|
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۴۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
الان دقیقا متلک ها رو نخونده میگیرم .بزار دلشون خوشه دیندارن .
***************************************************************************** خانوم ترنم ، نمیشه تاپیک ها رو ادغام کنید؟ فرهنگ ادغام تاپیک ها خوبه ، الان دو جین تاپیک زده شده از فرزند اوری . والا همش همون حرفای تکراریه . یکم خلاقیت خوبه . الان ناظر میتونه بیاد و به عنوان تبلیغ برای فرزند آوری همین تاپیک های امروز که موازی میگن برید بچه بیارید رو ادغام کنه .خلاصه بیاره تو تاپیک های خاک خورده ی قدیمی .************************************************************************************ یا اینکه زیر بخش ها رو ریزتر کنید . الان تو بخش خانواده خیلی کلی دسته بندی شده . اگر میشد بخش مردان/زنان/کودکان/ چه میدونم قبل از ازدواج/بعد از ازدواج/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منظورم اینه اگه زیر بخش ها جزیی تر میشد تاپیک ها دسته بندی داشتن.این قدر حرف تو حرف هم نمیشد. *************************************************************************************** نقل قول:اتفاقا مشكل تالار ما اينه كه كاربرهاي قديمي هنوزم سر مباحث تكراري كه ذكر كردم با هم بحث ميكنن و به هم توهين ميكنن. آخه این بحث ها هنوز حل نشده مونده . ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
موافق موضوعی که مطرح کردید نیستم خانم ترنم.
دلیلش هم اینه که واقعا این بحث ها مفیده اگر بحث کردن رو بلد نیستیم، اون یه موضوع دیگه ست. اما باید هر موضوعی رو مطرح کنیم و بحث کنیم خوبه که از افکار موافق و مخالف و مکمل هم باخبر بشیم همین هاست که باعث اندیشیدن و رشد ما می شه. بعضی موضوع ها هم هست که دوستان می پرسن مگر ما تصمیم گیرنده هستیم! شاید یک نفر از این انجمن، مسئول مربوط به همون موضوع بشه در کشور. اگر یک موضوع ایجاد بشه که "ما منتظریم"، خوب همه تشکر می کنن و موافقن و تاثیر زیادی در رشد و کمال ما نداره. لذا لازم هست که بحث کنیم و بیشتر هم بحث هایی با نظرهای مختلف. واقعا من جوون داشتم و دارم محتوای مربوط به موضوع ازدواج موقت رو می خوندم و طرز فکرها خیلی برام جالب بود. مطمئنا فقط من این طور نبودم. بعضی دوستان هم منطقی صحبت می کردن و بعضی ها هم سلیقه ای و برخی هم صرفا تکیه بر احکام و قوانین دارند. بعضی ها معلومه اندیشه هایی هم دارند در کنار قبول احکام و بعضی ها فقط احکام رو آشنایی دارن. این ها آموزنده ست. ماها کارشناس نیستیم اما باید در حد خودمون کارشناسی کنیم. شاید بیشترین فایده ی همین موضوع برای اغلب دوستان این بود که مذکرها از افکار مونث ها و مونث ها از طرز فکر مذکرها نسبت به این موضوع مطلع می شدن. بدون این که حضورا بخوایم صحبت کنیم و شاید نتونیم حضوری برخی چیزهارو بگیم. |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با عرض شرمندگی ترنم جان!
ما میخوایم فرهنگ زندگی هامون تغییر کنه یا نه؟ اگه میخوایم که باید شیوه های فکر کردنمون و حرف زدنمون و کار کردنمون باید فرق کنه... اگه میخوایم فرزند زیاد یه فرهنگ بشه، یه شبه که نمیشه... باید اول صحبت بشه و بحث بشه و دلیل منطقی آورده بشه که یه دونه کمه... بعد اگه بعضی از کاربرا که خودمم جزءشونم، نیان و شلوغش نکنن، بعضی از کاربرای جدید هم میان و توی بحث شرکت میکنن شاید یه حرف جدید زدن، شاید هم ما تونستیم کمکشون کنیم... لزوماً که نباید همه بحث کنننده های قبلی توی بحث شرکت کنند.. اینه که تاپیک ها رو مشکل دار میکنه... افکار و حرفهای تکراری بده... اما اگه همه کاربرا توی بحث های اینچنینی شرکت کنند خیلی خیلی عاااالیه... ولی حضرت عباسی کاربرایی که نظراتشون بر همه کس واضح و مبرهنه نیان که بقیه بیان... تاپیک نباید بشه محل چت... این بگه، اون جواب بده... باید بشه محل بیان افکار و رفع شبهات... |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام ترنم عزیز ![]() با این حرفت موافقم.. باید بگم متاسفانه برای من مفید نبود.....حالا ممکنه برای دیگری مفید باشه......
|
|||
|
|
۲:۳۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام ترنم عزیز
من یه پیشنهاد دارم که میدونم هیچکس موافق نیست اما نظرمو میگم این کارو چندماه پیش میخواستم انجام بدم اما برخورد بعضی دوستان دلسردم کرد چندتا روانشناس خوب داریم که کلی فایل صوتی تو نت ازشون هست من تا حالا دکتر فرهنگ رو گوش ندادم اما دوستانی که گوش دادن خیلی راضی بودن حالا علاوه بر دکتر فرهنگ،دکتر حبشی(که واقعا هر جمله اش کلید قفلی در زندگیه،اگه اون فایلی که متنش کردم و همش پاک شد رو کسی در زندگی عملی کنه،99 درصد به مشکل برنمیخوره،کلی ادم متاهل از دوستام نتیجه گرفتن که میگم) دکتر هلاکویی( ایشون تو امریکا فعالیت میکنند اما حرف های قابل تامل واقعا جالبی دارن،یه جایی به خانوما میگفت با خودتون مثل کالا رفتار نکنید،هی برید جلوی اینه نگران این شید که قیافه ام فلان شد و .... و کلی چیز کاربردی که الان مجالش نیس) اقای پناهیان و شهاب مرادی چندتا سخنرانی راجع به تربیت کودک دارن که والا ادم تو این سن هم میتونه خودشو باز تربیت کنه اقای ابراهیم میثاق که ایشونم کلی چیز واقعا کاربردی میگن که در اینده شاید نوشتم و ادمای دیگه که من نمیشناسمو و بقیه میشناسن خلاصه اگه قراره یه همچین بحث هایی که گویا دوستان خیلی هم دوست دارن در تالار صورت بگیره،در کنار اینا یه تولید محتوا هم باشه که دوتا ادم که خواستن چیز جدید یاد بگیرن یه خدا بیامرزی واسه مون بگن،به درد یکی بخوره اگه یه تعدادی جمع میشدیم،مثلا 5 نفر هر سخنرانی مثلا یه ساعته تقسیم میشد هفته 12 دقیقه به متن تبدیل میشد خیلی کار مفیدی صورت میگرفت در مورد بخش بندی هم با خانم اسکای موافقم مثلا تربیت کودک جدا شه بعد ازدواج(وظایف زن و مرد ) اداب همسر گزینی(سوالات خاستگاری که اقای مسنجر یه تاپیک دارن بسیار مفیده،به مجردها توصیه میکنم لیست سوالاشونو از تو اون تاپیک دربیارن) از دوستان با انصافی !!! هم که هرزگاهی ما رو مورد عنایت قرار میدن !! سپاسگذارم .... |
|||
|
|
۸:۱۸, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۰۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خانوم یاسین من با شما موافقم .حتی با خلاصه کردن کتاب های اشخاصی که تو این زمینه کار کردن هم موافقم.
مشکل اینجاست همه از مطالعه فرار میکنن.همین. والا دانشجو ها واسه ی دکتر فرهنگ دست و پا میشکوندن.خیلی طرفدار داره .جوون پسنده گویا حرفاشون.چند جا دیدم که تا فهمیدن فلان دانشکده برنامه هست،کلی برنامه میچیندن کلاسا رو دور بزنن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برن تو همایش شرکت کنن. اگه خلاصه بشه خیلی خوبه.********************************************************************************** من تو هر تاپیکی دلم بخواد وارد میشم.نیاز به مجوز هم ندارم . ![]() *********************************************************************************** نقل قول:منطور تاپيكها چون ي سري نظرات خيلي شخصيه و حتي ما آدمها بعضي وقتا نظر خودمون رو هم به نظر خدا ترجيح ميديم !پس نميشه نتيجه خوبي گرفت.جز اينكه باعث دلخوري دوستان از همديگه ميشه. خانوم ترنم عزیز اتفاقا تاپیک موقتی ها ![]() ![]() ![]() ، چیز های بدرد بخور زیادی داشت یاد میداد . جناب سید ابراهیم از دین مسائل جالبی رو اوردن .همه از مطالعه فرار میکنن،اون تاپیک پر از اطلاعات شد. منتها بسته شد و نشد که خیلی چیز ها بحث بشه. این تو ذهن میمونه .حل نشده .بعد از یه تاپیک دیگه ،میزنه بیرون.تازه بالاخره باید کسی باشه به ما یاد بده نظر خدا چیه و چجوری میشه تو زندگی آوردش. انتهای تاپیک موقتی ها که خیلی حرف داشت.نزاشتن که . .بالاخره باید یاد بگیرن ،حمایت از دین اون مدلی که اونا فکر میکنن نیست![]() ******************************************************************************* بخش سبک زندگی ایرانی-اسلامی الان این بخش ها رو داره : 1) خانواده 2)سبک زندگی 3)طب و تغذیه 4)کتاب 5)هنر و معماری کاش ریزتر بشن مثلا 1) خانواده 1-1) وظایف مردان ![]() 1-2) وظایف زنان 1-3) تربیت کودکان 1-4) تفسیر احادیث مربوط به وظیفه ی مردان ![]() 2) سبک زندگی 2-1) ورزش 2-2) زندگی اسان!!!!! 2-3) سبک غربی 2-4) ایده های خلاقانه !!! 2-5) نمیدونم ![]() مثلا واسه نمونه گفتم خیلی تاپیک ها بهتر دسته بندی میشد و مطالعش راحتتر بود. |
|||
|
|
۱۰:۳۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
هه هه هه
یادمه،قبل از تحویل امسال،من یه اتفاقی برای یکی از دوستانم افتاده بود که واقعا ضرورت ازدواج رو برای جوونها ( واقعا !) حس کردم...بعد این تایپیک رو زدم،که صرفا یادآوری باشه! به همین سوی مانیتور قسم،عصن فکر نمیکردم دو صفحه هم جلو بره ![]() کار به جایی رسید که دیگه من داشتم میرفتم مسافرت،کلا تایپیک رو ول کردم به امون خدا! ![]() وقتی اومدم بیست صفحه ای باز جلو رفته بود... . واقعا،ازدواج مهمه. ولی چیزای مهم دیگه ای هم هست! من حس میکنم بعد این چند سالی که تالار ایجاد شده،تایپیک های دشمن شناسی از لحاظ بازدید نزول کرده.چرا؟ چون دیگه اون تب فراماسونری و شیطان پرستی مثل چند سال پیش همه گیر نیست... باید پذیرفته بشه الان موضوع جوونها چیز دیگه ایه. مطمئنم چند سال دیگه همین بلا سر موضوعات ازدواجی هم میاد. ![]() یا الله |
|||
|
|
|
|
|

هم خداروشكر تو تالار زياد داريم.

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)