|
✉ ✉ ✉لطفا نظرتونو بگيد!!!!!(مهم)
|
|
۱۸:۲۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان گلم.
![]() غرض از مزاحمت و ايجاد اين تاپيك اينه كه ي مشورتي داشته باشيم با هم . ![]() ببينيد دوستان قسمت خانواده و در كل بخش سبك زندگي تا حالا مباحث خيلي خوبي داشته و الحمدلله چيزهاي خوبي هم ازش ياد گرفتيم. هم تاپيكهاي گفتگويي خوبي تو بخش خانواده هست و هم تاپيكهاي آموزشي خوب . حالا اصل عرض من اينه : ![]() تاپيك درباره ازدواج مجدد و چند همسري و مهريه و طلاق و حق مرد در زندگي بيشتره يا زن هم خداروشكر تو تالار زياد داريم.اينطور تاپيكها چون ي سري نظرات خيلي شخصيه و حتي ما آدمها بعضي وقتا نظر خودمون رو هم به نظر خدا ترجيح ميديم !پس نميشه نتيجه خوبي گرفت.جز اينكه باعث دلخوري دوستان از همديگه ميشه. تو بحثهاي اينچنيني هر دو جنسيت سعي دارن كه از خودشون دفاع كنن و هر كدوم هم فكر ميكنن حق با اوناست و بهشون ظلم شده! ![]() در كل يه سري بحثها تو بخش خانواده و ايجادش نميتونه كمكي بكنه.(چون تا حالا بحث شده و همه نظرات خودشونو دادن)از اين به بعد بحثها و تاپيكهاي اينچنيني رو لطفا كمتر ايجاد كنيم.و تاپيكهاي مشابه ديگه رو كه تو تالار هست مطالعه كنيم ![]() خب حالا دوستان نظرشونو راجع به پيشنهاد من بگن. ![]() |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۲ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خیییلی ممنونم از ترنم جان بابته ایجاد این مبحثحقیر،کـــــــــــــــــــاملاً با صحبتِ دوست عزیزم موافقم
|
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: در كل يه سري بحثها تو بخش خانواده و ايجادش نميتونه كمكي بكنه.(چون تا حالا بحث شده و همه نظرات خودشونو دادن)از اين به بعد بحثها و تاپيكهاي اينچنيني رو لطفا كمتر ايجاد كنيم.و تاپيكهاي مشابه ديگه رو كه تو تالار هست مطالعه كنيم با سلام . بحث سر اینه که الان وقتی منو بقیه رفتیم راجع به یه موضوعی صحبت کردیم و تموم شده , حالا چه حقی داریم به بقیه بگیم شما راجع بهش صحبت نکن ؟؟؟ به خاطر اینکه ما قبلا راجع به این موضوع صحبت کردیم , خنده دار نیست ؟ مثلا من به شما بگم چون من رفتم در سینمای هالیوود تحقیق کردم شما دیگه تحقیق نکن و بیا نظرات منو بخون , چی جواب منو میدی ؟ البته یه بخشی از حرفاتون هم درسته , مثه اینکه منی که اینقدر اومدم راجع به صیغه و همسر دوم صحبت کردم دیگه نیازی نیست برم یه تاپیک هم بزنم و نظر خودم رو خیلی مهم نشون بدم که بیشتر شبیه بچه بازی میمونه و یکبار هم که چنین اتفاقی افتاد و ناظر محترم بحث های منو تبدیل به تاپیک مجزا کرد شدیدا از دستشون ناراحت شدم . این دست تاپیک ها رو هم الان نه کاربرهای قدیمی میزنن و نه تیم نظارت , چون اکثرا تجربه حضور در چنین تاپیک هایی رو داشتن ولی خب هستن دوستانی که تا به الان راجع این موضوع تحقیقی نکردن و تاپیک براش باز میکنن ( بدون قصد و غرض ) حالا در چنین شرایطی اینکه بگیم بیا برو حرفهای ما رو بخون و حرف نزن بیشتر شبیه تحمیل اراده و حرفهامون به بقیه میمونه . از کاربران معلوم الحال هم که بگذریم که برای ایجاد شبهه مسائلی رو مطرح میکنن , ولی به شخصه توی موارد دینی جایی که بتونم حرف بزنم و دفاع کنم ساکت نمیشینم. |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من پیشنهاد میکنم یه تاپیک عمومی مثلا با عنوان بحث و گفتگو در مورد ازدواج ایجاد بشه و اکثر مباحث و سوالات در اون تاپیک پرسیده بشه
|
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۱ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد.
آقا رضاي گرامي من فكر كنم سوءتفاهم پيش اومده. ![]() عرض من اين نيست كه توي موارد ديني وقتي حرفي براي گفتن هست،ما ساكت بشينيم.!!خداييش كدوم قسمت حرف من همچين مفهومي داشت؟؟شما بفرماييد تا من اصلاح كنم يا توضيح بدم براتون. ![]() اتفاقا ما ميگيم تو اينجور بحثها اصلا دين ملاك دوستان نيست.و فقط هركي حرف خودشو ميزنه! ![]() من نگفتم كه دوستان حق اظهار نظر نداريد چون ما قديمي ترهاي تالار اظهار نظر كرديم!!اصلا منظورم اين نبود.و تعجب ميكنم كه چطوري همچين مفهومي رو از حرف من برداشت كرديد. ![]() ![]() اينكه فرموديد دوستان جديد الورود ندانسته تاپيك مشابه ميزنن براي گفتگو هم بايد خدمتتون بگم كه ي سرچ كنن همه مسائل و تاپيكها مياد و ميتونن ببينن چه تاپيكهايي موجوده. ![]() عرض من اينه دوستان كه اينهمه بحثهاي مشابه و تكراري راجع به مسائلي كه بالا عرض كردم رو ايجاد ميكنن ميخوان به چه هدفي برسن؟؟چون تا حالا من هيچ بحثي نديدم كه دوستان بدون درگيري پيش برده باشن. پس ميشه گفت تا حدودي اين بحثها چون اكثرا رو نظرات شخصي خودشون تاكيد دارن به نتيجه مطلوبي نميرسيم. ![]() بعد هم اينكه آقا رضا ما اين تاپيكو ايجاد كرديم تا نظرات دوستان رو بدونيم و با هيچ كس هم دعوا نداريم(لحنتون ي كم تنده )در هر صورت ممنون از مشاركتتون. منتظر بقيه نظرها و انتقادها هستيم
|
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:لحنتون ي كم تنده باور کنید من نمیدونم چطور مطالبم خشونت رو انتقال میده . همون قسمتی که نقل کردم اون معانی رو میداد و همین قسمت : نقل قول: اينكه فرموديد دوستان جديد الورود ندانسته تاپيك مشابه ميزنن براي گفتگو هم بايد خدمتتون بگم كه ي سرچ كنن همه مسائل و تاپيكها مياد و ميتونن ببينن چه تاپيكهايي موجوده. نشد دیگه همه ی تاپیک ها قفل شدن به همت تیم نظارت , این حرف شما زمانی صحیحه که اون تاپیک ها رو بشه استفاده کرد ![]() نقل قول: اتفاقا ما ميگيم تو اينجور بحثها اصلا دين ملاك دوستان نيست.و فقط هركي حرف خودشو ميزنه! برای من که هست , به هیچ قیمتی اجازه ی استدلال های خاله زنکی رو به احدی توی تالار نمیدم که احکام الهی رو بزنن . تا اونجایی که در توانم باشه هم جواب میدم . |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:عرض من اينه دوستان كه اينهمه بحثهاي مشابه و تكراري راجع به مسائلي كه بالا عرض كردم رو ايجاد ميكنن ميخوان به چه هدفي برسن؟؟چون تا حالا من هيچ بحثي نديدم كه دوستان بدون درگيري پيش برده باشن. خب به چنین افرادی تذکر بدید که اینکارو نکن ، چند نفرن مگه؟ |
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آقا رضا عرض من اينه كه گفتني ها تو تاپيكهايي كه تا حالا ايجاد شده گفته شده.(چه مبحث بسته باشه چه باز،فرقش چيه!!)
![]() اگه ميخوان به چيزي برسن، مباحث قديمي تر رو بخونن به جواب ميرسن. مگر اينكه بخوان حرف جديدي بزنن.تا حالا كه من حرف جديد نديدم جز اينكه دوستان دعواشون شده و هر كي گفته به ما ظلم شده ![]() ![]() (۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۱)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم واقعا ممنونم از پيشنهادتون.خيلي پيشنهاد تازه اي بود!! ![]() خب آقا حامد گرامي به نظرتون قبل از تذكر دادن به دوستان ما اين تاپيكو ايجاد كرديم؟؟؟ ![]() بعضي وقتا تذكر فايده نداره.(چون نظرات شخصيه) هميشه هم بحث سر تذكر نيست.ما بايد ببينيم اين بحثهاي تكراري چه فايده اي داره ؟
|
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خانوم ترنم
من به عنوان همون کاربر معلوم الحال،که تنها قصدش شبهه افکنیه . تا پای جون و اعصابم وایسادم و به احدی اجازه نمیدم که با تعصب و انداختن احکام ، و بدون آسیب شناسی بحث راه بندازه .تو ذهنشون اومده تا پای جون احکام. منم تا پای جونم وایسادم هم احکام هم آسیب شناسی . ( ثبت قانونی ).بی سواد هم نیستم .بچه هم نیستم .امار و ارقام هم دستم هست . در ضمن هر کاربر جدیدی هم اومد و تاپیک زد، ناظر اون بخش میتونه بهش پیشنهاد بده اول تاپیک های مربوطه رو بخونه مثلا اگر چیز جدید به نظرش میرسه همون تاپیک بحث کنه یا تاپیک با محتوای جدید بزنه. یه کاربر بود آسیب شناسی بی حجابی با روش شناسی پارسونزی فکر کنم زد.اما گویا ادامه نداد .خوب این یه مفهوم و دیدگاه جدیده . |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام اسكاي عزيز.
![]() من در اين تاپيك اصلا منظورم به شخص خاصي نيست.من به همه احترام ميذارم و همچنين به شما .و نظرات همه برام محترمه همچنين شما. ![]() دوستان ي كم به ارسال اول من توجه كنيد لطفا.ما اصلا قصد بحث كردن نداريما.ميخوايم با هم مشورت كنيم كه به نتيجه خوبي برسيم. ![]() لطفا نظر بديد كه موافقيد با من يا نه.همين(زيادم سخت نيستا)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

هم خداروشكر تو تالار زياد داريم.

بابته ایجاد این مبحث

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

).