کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه ی غربگرایی تالار (ISI کعبه مقاله نویسان، سوال،نقد )
۱۸:۳۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۳ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت بیداری اندیشه ها و گروه پژوهش غربزدگی و غربگرایی در ایران اسلامی(پروژه ی جامع

من این قسمت تحقیق گروه رو که خوندم

[تصویر: 4.gif]غرب گرایی در استاندارهای علم و زبان علم و مجله ی ISI

برام سوالاتی پیش اومد و نقدی هم دارم .Smile

نقل قول:غرب زدگی در این حوزه یعنی اینکه صبر کنیم ببینید غرب چیو جدیدا فهمیده برای سلامتی بده ما هم همونو اعمال کنیم!

در صورتی که اصولا صهیونیسم شیطانی در راستای پروژه ی Bioterrorism (تروریسم بیولوژیکی) سعی در از بین بردن انسانها (مخصوصا مسلمانان) دارند ک با روایات آخرالزمانی ما هم جور هست!
بنابر این بدیهیه که استانداردهایی که اونها اعلام میکنن اونها اینقدر محکم و قابل اعتماد نباشه!

ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟

نقل قول:
ISI توهم توسعه‌یافتگیه. نباید فراموش کنیم که تمام کسانی که در ISI مقاله دادن، در حقیقت، نتیجه تحقیقات‌شونو مفت و مسلم و بدون هیچ چشم ‌داشتی و کاملاً‌ خالصانه، در اختیار سایر کشورها از مسلمان گرفته تا مسیحی و یهودی و کافر حربی قرار میدن!

مفت و مسلم و بدون هیچ چشمداشت کمی اغراق نیست ؟
تمام دنیا از مقالات سایر کشور ها استفاده میکنن / در یک مقاله گاهی صد ارجاع داریم به مقالات دیگه که از کشور های مختلف هستن .

در ضمن جایگاه ایران از لحاظ ارجاع مقالات به دانشمندان و یا نویسندگان ایرانی 36 در بین 39 کشور پرکار در زمینه ارسال و ارجاع مقالاته.بیشتر ما هستیم که داریم استفاده میکنیم/

نقل قول:
آیا قبول داریم که جوانان و نخبگان یک جامعه سرمایه های آن جامعه هستند؟؟؟
خب اینا دارای ایده های نو هستن در همه زمینه ها

قبول دارین که جامعه خودمان ،مقاله ISI را یک ارزش کرده؟
مگر نمی شود خودمان از مقالات عالی استفاده کنیم و ایده ها را به عمل تبدیل کنیم؟؟؟
چرا؟؟؟

برای پیاده کردن یک مدل ساده در اراضی کشاورزی یک میلیون دلار خرج میشه تا به نتایج قابل قبول برسن.اینجا به دانشجو میگن بیا این داده های در حد افتضاح خطا دار و برو تحقیق کن. Smile. بعد ایده میدی با این اوضاع و تنها میگن خوبه.آفرین.SmileSmile
الان نقد شما به مدیران کاملا عادلانست. مدیران پول نمیدن به دانشجو.این مقالات میشه یه امتیاز واسه استاد که ارتقا بگیره و دانشجو هم دلش خوش باشه بره دکترا که بیکار نباشهSmile.یا بره اونور که حداقل اینده ای داشته باشه.

نقل قول:
چرا هر روزه نبوغمان را به شکل ترجمه شده!(انگلیسی) در اختیار جامعه ای میگذاریم در ازای دریافت هیییییچ؟

از ایده های ما هر روزه علیه خودمان استفاده می شود....
غربی ها به پیشرفت میرسند و ما درجا میزنیم!!!!
این است فلسفه عمیق! نوشتن مقاله ISI!

ما داریم از اون ها استفاده میکنیم. صرفا رتبه ی 18 در تولید مقالات نمیشه استفاده دیگران از ما . در ضمن به مقالات نگاهی بندازیم میبینبم که همین مقالات ادامه ی مقالات سایر کشور هاست.تبادل علم کار خوبی نیست ؟Cool

بر علیه ما چجوری دارن استفاده میکنن ؟

البته این ها تنها سوال و نقد های منه. از گروه پژوهش برای این پروژه ی جامع ووقتی که برای تحقیق و مطالعه گذاشتن تشکر میکنم . کار گروهی و منسجم همیشه مورد احترامه.من یادم رفته بود که این سوالات رو همون موقع بپرسم.الان یادم افتاد.چون دارم مقاله مینویسم .اما بگم خستم از بازار سیاه انقلاب که میگن مقاله ی ISI فقط 4 میلیون تومانConfused.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista ، یاســین ، أین المنتظر ، مجتبی110 ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، السا ، ضحی ، Havbb 110 ، میلاد.م ، رضوانه ، azade
۱۸:۵۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
تا دوستان بیان جواب بدن
علی الحساب
تروریسم بیولوژیکی

کلا وقتی دنیا رو سرمایه داران میگردونن،چیزایی مفیده که دانشمنداشون کشف میکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، أین المنتظر ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، السا ، ضحی ، Havbb 110 ، رضوانه ، azade
۱۹:۱۱, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۴)یاســین نوشته است:  تا دوستان بیان جواب بدن
علی الحساب
تروریسم بیولوژیکی

کلا وقتی دنیا رو سرمایه داران میگردونن،چیزایی مفیده که دانشمنداشون کشف میکنن
http://shiateb.com/pages/?current=viewdo...1&sel=1345

اکثر مردم از واکسن استفاده می کنند ولی این حس وجود نداره که از واکسن کسی ضربه دیده باشه من اعتقاد دارم اگر این مقالات صحت علمی داره باید کمی با مثال های بیشتر باور پذیرانه تر بشه که توسط جامعه قبول بشه

بعد مطالعه بعضی از مقالات این سایت در زنده بودن خودم شک کردم Big Grin ( خدا عجب موجود مقاومی خلق کرده )Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، السا ، ضحی
۲۰:۳۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۹)SkyGirl نوشته است:  [تصویر: 4.gif]غرب گرایی در استاندارهای علم و زبان علم و مجله ی ISI

برام سوالاتی پیش اومد و نقدی هم دارم .Smile

ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟

مفت و مسلم و بدون هیچ چشمداشت کمی اغراق نیست ؟
تمام دنیا از مقالات سایر کشور ها استفاده میکنن / در یک مقاله گاهی صد ارجاع داریم به مقالات دیگه که از کشور های مختلف هستن .

در ضمن جایگاه ایران از لحاظ ارجاع مقالات به دانشمندان و یا نویسندگان ایرانی 36 در بین 39 کشور پرکار در زمینه ارسال و ارجاع مقالاته.بیشتر ما هستیم که داریم استفاده میکنیم/

شما خودتون رو نگران نکنید! ما عادت کردیم بدون اینکه چیزی رو بدونیم تز روشنگری بدیم!

من نمی دونم غرب زدگی با ISI چه ارتباطی داره؟!

اولا، ! متاسفانه اوشون درک درستی از این مجلات نداشتند و تا وقتی درک درستی نباشه تمام اظهار نظر ها باد هواست. همونطور که می دونید ISI یک موسسه ای هست که ژورنال های پر ارجاع رو بر اساس ضریب تاثیر یا Impact factor تو بانک اطلاعاتی خودش قرار می ده. تو ایران هم کلی مجله ISI داریم!
اگر منظورشون اینه که اصلا نباید مقالاتمون رو انگلیسی کنیم و همه رو فارسی بنویسیم جای بحث داره!
(در ضمن این تبلیغات هایی که گاهاً اطراف دانشگاه ها می بینید همش کشکه! مقالاتتون رو تو مجلات هندی به زبان انگلیسی براتون چاپ می کنن نه مجلات دارای امتیاز ISI !)

ثانیا، دوستانی که مرتب همه جا میگن ایران بالاترین رشد تولید علم رو داره باید بدونن معیاری که تولید علم رو باهاش سنجیدند، تعداد مقالات ISI هست. البته من قبول ندارم که ایران تو تولید علم بالاترین رشد رو داره چون فقط به خاطر دانشجوی زیاد تو مقاطع تحصیلات تکمیلی و تب ادامه تحصیل در خارج از کشور این مقالات تولید می شه و نتایجش هم ابدا قابل اتکا نیست! نمونش خودم، یک مقاله ای نوشتیم ترجمه کردیم و فرستادیم. بعد تو این مقاله یکی از متغیر های مدلم قابل اندازه گیری نبود، رفتم تو اکسل 10 هزار تا عدد رندوم تولید کردم زدم تنگ مدلمBig Grin! حالا غربی ها بیان از نتایجم مفت و مجانی استفاده کنن نوش جونشون!Cool

ثالثا، تمام مباحث با هم خلط شده! در واقع نویسنده (خانم اسکای منظورم نیست) درک درستی از غرب زدگی نداشته و علم زدگی رو بعلاوه خیلی چیزهای دیگه با غرب زدگی خلط کرده!

رابعا، تولید مقاله چه ISI چه ISC فقط از تب ادامه تحصیل نشات می گیره برای همین هیچ وقت منجر به تولید علم نمی شه! خودمونیم دیگه چند درصد پایان نامه هامون گره ای از مشکلات مملکت باز می کنه.

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۴)یاســین نوشته است:  کلا وقتی دنیا رو سرمایه داران میگردونن،چیزایی مفیده که دانشمنداشون کشف میکنن
اینطوری اگه بگیم درست تره: دنیا رو سرمایه دارها می گردونن و از هر علمی به نفع خودشون استفاده می کنن!

یک چیزی رو اضافه کنم واقعا دیدم و تجربه کردم!

این مقالاتی که ما داریم می فرستیم تو ژورنال های انگلیسی زیاد بدردشون نمی خوره اونها از راه دیگری دارن از ما استفاده می کنن اونهم دانشجو هایی هستند که می رن اروپا و آمریکا تحصیل می کنن! چون اونجا دانشجو داره تو محیط خودشون و بر اساس استاندارد های خودشون پژوهش انجام می ده!

اگر تحقیق کنید می بینید تو رشته های علوم انسانی به دانشجو ها می گن پژوهش خودش رو بر اساس محیط جامعه ی خودش انجام بده!
مثلا:
- آقای .... (یکی از شخصیت های سیاسی) که تو بریتانیا درس خونده/ موضوع پژوهش : انعطاف پذیری احکام شریعت اسلام با کارآزمودگی ایرانی /
- دکتر ص ز که تو انگلیس درس خونده: موضوع: انقلاب اسلامی ایران
و کلی مثال دیگه که الان خاطرم نیست. و در بین استاد های دانشگاهمون هم زیاد از این موارد دیدم که خارج از کشور تحصیل کرده بودند و اکثرا موضع پایان نامشون این چنینی بود!

یعنی خیلی شیک و مجلسی به دانشجو می گن برو تو کشورت برای ما اطلاعات کسب کن، بعد تحلیلش کن، یه مقدار هم پول بده بعد فارغ التحصیل شو برو! (جاسوسی می کنن پول هم می گیرنBig Grin)

رشته های فنی و مهندسی تا بکار های نظامی کشیده نشه زیاد خطر ناک نیست که البته خیلی هاشون ناخواسته هم مورد استفاده ی کار های نظامی اونها می شه (مستند میراث آلبرتا رو ببینید)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، ضحی ، asier ، رضوانه ، azade
۲۱:۲۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:خودمونیم دیگه چند درصد پایان نامه هامون گره ای از مشکلات مملکت باز می کنه.

نقل قول:ثانیا، دوستانی که مرتب همه جا میگن ایران بالاترین رشد تولید علم رو داره باید بدونن معیاری که تولید علم رو باهاش سنجیدند، تعداد مقالات ISI هست. البته من قبول ندارم که ایران تو تولید علم بالاترین رشد رو داره چون فقط به خاطر دانشجوی زیاد تو مقاطع تحصیلات تکمیلی و تب ادامه تحصیل در خارج از کشور این مقالات تولید می شه و نتایجش هم ابدا قابل اتکا نیست! نمونش خودم، یک مقاله ای نوشتیم ترجمه کردیم و فرستادیم. بعد تو این مقاله یکی از متغیر های مدلم قابل اندازه گیری نبود، رفتم تو اکسل 10 هزار تا عدد رندوم تولید کردم زدم تنگ مدلم[تصویر: biggrin.png]! حالا غربی ها بیان از نتایجم مفت و مجانی استفاده کنن نوش جونشون![تصویر: cool.png]

بله حق با شماست.
این هم معضلی شده.منتها پایان نامه ی من جوریه که کاملا ربط داره به مشکل آب این مملکت و اگه اجرایی بشه واسه مدیریت اب خیلی کاربردیه . منتها حمایت نمیکنن حتی تو دادن داده های ساده هم خسیس هستند . انرژی جوون رو میگیرن و آدم نمیدونه تا کی میتونه دووم بیاره .Confused

نقل قول:این مقالاتی که ما داریم می فرستیم تو ژورنال های انگلیسی زیاد بدردشون نمی خوره اونها از راه دیگری دارن از ما استفاده می کنن اونهم دانشجو هایی هستند که می رن اروپا و آمریکا تحصیل می کنن! چون اونجا دانشجو داره تو محیط خودشون و بر اساس استاندارد های خودشون پژوهش انجام می ده!

استاندارد های عالی و موقعیت های خوب. به دانشجو اهمیت میدن. استادی که با ایمیل باهاش در ارتباطم بیشتر از استاد خودم دلسوزه . خیلی جای تاسف داره .خیلی .

همه ی این ها انگیزه میشه شخص بره یه مقاله ای بنویسه و به فکر apply باشه . یا داخل واسه دکترا مثلا امتیازش بهتر بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Eve ، ضحی ، یاســین ، ballista ، رضوانه
۲۱:۴۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۷)SkyGirl نوشته است:  استاندارد های عالی و موقعیت های خوب. به دانشجو اهمیت میدن. استادی که با ایمیل باهاش در ارتباطم بیشتر از استاد خودم دلسوزه . خیلی جای تاسف داره .خیلی .

همه ی این ها انگیزه میشه شخص بره یه مقاله ای بنویسه و به فکر apply باشه . یا داخل واسه دکترا مثلا امتیازش بهتر بشه.
درسته وضعیت اهمیت به دانشجو تو کشور ما اسفناکه! فاجعست! در عوض اونها نخبگان رو می پرستن (. ==> ) ! البته نه بنگاه های پولی که اسمشون رو گذاشتن دانشگاه.
هر آدم نخبه ای عقلا ترجیح می ده بره اونور درس بخونه!
ولی خب متاسفانه خیلی ها برنمی گردن! و خیلی ها هم واقعا نخبه نیستن و مدگرایی باعث شده برن اونور!

بازهم می گم مستند میراث البرتا عالیه حتما ببینین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، captaincharisma ، ضحی ، یاســین ، 59-11(یامهدی) ، رضوانه
۲۲:۳۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
من این مستند رو خواهم دید . بحث مدگرایی این قضیه برام زیاد قابل هضم نیست . بین دوستانم واقعا بریدن که رفتن .
این تاپیک هم جالب بود معرفی کردید. نکات قابل تامل داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۲۳:۳۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۸)SkyGirl نوشته است:  من این مستند رو خواهم دید . بحث مدگرایی این قضیه برام زیاد قابل هضم نیست . بین دوستانم واقعا بریدن که رفتن .
این تاپیک هم جالب بود معرفی کردید. نکات قابل تامل داشت.
البته مثال نقض هم وجود داره اما غالبا مد گراییه!
کلا تو همه ی زمینه ها مدگرایی وجود داره! چرا همیشه اکثر رتبه های تک رقمی و دو رقمی کنکور ریاضی می رن رشته برق؟ آیا واقعا همشون به برق علاقه دارن! این یعنی تو نخبگان ما هم مدگرایی وجود داره! از این دست مثال ها زیاد وجود داره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، یاســین ، 59-11(یامهدی)
۱:۴۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱:۴۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #9

بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر از خواهر محترم خانم اسکای
سعی میکنیم تیکه تیکه جواب بدیم. ضمنا ما پاسخگوی چیزایی که نوشتیم و منتشر کردیم هستیم نه اشکالات حاشیه ای دیگه
و همچنین مطمئنا کار ما خالی از عیب نبوده است.

نقل قول:ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟
لینکهایی که دوستان دادند رو مطالعه کنید ، مخصوصا لینک خانم یاسین
منبع دیگر ما صحبتهای جناب دکتر روازاده هست که شما هر سخنرانی از ایشون رو که گوش بدید قطعا به یک یا چند مورد از این شیطنت های تکنولوژیک که برای سلامتی انسان از نظر پزشکی مضر است اشاره میکنند.
اخبار علمی رو هم اگر دنبال کنید همیشه از تحقیقات و یافته های جدیدی خبر میدن که کشف کردن که فلان چیز (که در عصر مدرن مصرف اون زیاد شده) طبق تحقیقات ، سرطان زا هست.
توضیح دیگری لازم بود بفرمایید (چون سوالتون خیلی کلی بود)

نقل قول:مفت و مسلم و بدون هیچ چشمداشت کمی اغراق نیست ؟

ببینید مطمئنا کشورهای پیشرفته خیلی خیلی بیشتر از ایران مقاله مینویسند و از سطح علمی بسیار بالاتری برخوردارند.
بعضی از تکنولوژی هایی که ما تازه بهش رسیدیدم اونا صد ساله که دارن.

بحث اول ما در مسئله ی غرب زدگی این بود که چرا استاد ایرانی باید معیارش ISI باشه؟ خوب دقت کنید ، مسئله ی اصلی ما در مقاله این بود!
رهبری فرمودند که باید به جایی برسیم که انسانهای دیگر کشورها برای یادگیری علمی مجبور بشن زبان فارسی رو یاد بگیرن همونطور که ما الان مجبوریم زبان انگلیسی رو یاد بگیریم. خب اینکه معیار توسعه و پیشرفت علمی ما چاپ مقالات انگلیسی باشه آیا در راستای این هدفه؟
بحث ما این هست که معیار ما برای پیشرفت و تعیین سطح علمی دانشگاههامون غلطه ، ما داریم به دست خودمون مطالب رو ترجمه میکنیم به زبان دشمن! فرض کنید همه کشور ها رقابت کنند بر سر تولید علم به زبان فارسی ، چقدر برای ما خوبه؟ همونقدر الان کشورهای غربی دارن لذت میبرن از اینکه همه ی دنیا رقابت میکنن بر سر تولید علم به زبان اونها.
چرا خود غرب حاضر نیست بسیاری از مطالب علمی خودش رو رایگان در اختیار کشورهای دیگه قرار بده؟

بحث دوم اینه که ما چطور میخوایم با غرب رقابت کنیم بر سر تولید علم. ما در تولید علم نوپا هستیم. چند وقت پیش یه گروهی رفتن و مقالاتی که اساتید ایرانی در اون مجله چاپ کرده بودند رو اوردن ترجمه کردند دیدن مشابه این مقاله در زبان فارسی نیست. یعنی حتی حاضر نیستند بعضی از این آقایون غرب زده اول مقاله رو فارسی به هموطن هاشون ارائه بدن بعدش برن تقدیمش کنند به دشمن

نقل قول:تبادل علم کار خوبی نیست ؟

عرض کردم که بحث ما سر مبنا بود که خودمون رو در حاشیه ی غرب تعریف میکنیم و این عین غرب زدگیست.
این بحثی که شما مطرح میکنید بحث جدایی هستش ولی اگر توفیقی بود ان شاء الله در این مورد هم مطلبی مینویسیم.

با تشکر از شما.

بسم الله الرحمن الرحیم

سعی میکنیم تیکه تیکه جواب بدیم. ضمنا ما پاسخگوی چیزایی که نوشتیم و منتشر کردیم هستیم نه اشکالات حاشیه ای دیگه

نقل قول:ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟
منبع دیگر ما صحبتهای جناب دکتر روازاده هست که شما هر سخنرانی از ایشون رو که گوش بدید قطعا به یک یا چند مورد از این شیطنت های تکنولوژیک که برای سلامتی انسان از نظر پزشکی مضر است اشاره میکنند.
اخبار علمی رو هم اگر دنبال کنید همیشه از تحقیقات و یافته های جدیدی خبر میدن که کشف کردن که فلان چیز (که در عصر مدرن مصرف اون زیاد شده) طبق تحقیقات ، سرطان زا هست.

ببینید مطمئنا کشورهای پیشرفته خیلی خیلی بیشتر از ایران مقاله مینویسند و از سطح علمی بسیار بالاتری برخوردارند.

بحث اول ما در مسئله ی غرب زدگی این بود که چرا استاد ایرانی باید معیارش ISI باشه؟ خوب دقت کنید ، مسئله ی اصلی ما در مقاله این بود!
رهبری فرمودند که باید به جایی برسیم که انسانهای دیگر کشورها برای یادگیری علمی مجبور بشن زبان فارسی رو یاد بگیرن همونطور که ما الان مجبوریم زبان انگلیسی رو یاد بگیریم. خب اینکه معیار توسعه و پیشرفت علمی ما چاپ مقالات انگلیسی باشه آیا در راستای این هدفه؟
بحث ما این هست که معیار ما برای پیشرفت و تعیین سطح علمی دانشگاههامون غلطه ، ما داریم به دست خودمون مطالب رو ترجمه میکنیم به زبان دشمن! فرض کنید همه کشور ها رقابت کنند بر سر تولید علم به زبان فارسی ، چقدر برای ما خوبه؟ همونقدر الان کشورهای غربی دارن لذت میبرن از اینکه همه ی دنیا رقابت میکنن بر سر تولید علم به زبان اونها.
چرا خود غرب حاضر نیست بسیاری از مطالب علمی خودش رو رایگان در اختیار کشورهای دیگه قرار بده؟

بحث دوم اینه که ما چطور میخوایم با غرب رقابت کنیم بر سر تولید علم. ما در تولید علم نوپا هستیم. چند وقت پیش یه گروهی رفتن و مقالاتی که اساتید ایرانی در اون مجله چاپ کرده بودند رو اوردن ترجمه کردند دیدن مشابه این مقاله در زبان فارسی نیست. یعنی حتی حاضر نیستند بعضی از این آقایون غرب زده اول مقاله رو فارسی به هموطن هاشون ارائه بدن بعدش برن تقدیمش کنند به دشمن

عرض کردم که بحث ما سر مبنا بود که خودمون رو در حاشیه ی غرب تعریف میکنیم و این عین غرب زدگیست.
این بحثی که شما مطرح میکنید بحث جدایی هستش ولی اگر توفیقی بود ان شاء الله در این مورد هم مطلبی مینویسیم.

با تشکر از شما.

بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر از شما.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، 59-11(یامهدی) ، رضوانه ، اسکای ، Reza2035
۸:۴۸, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10

سلام!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱:۴۲)Havbb 110 نوشته است:  بحث اول ما در مسئله ی غرب زدگی این بود که چرا استاد ایرانی باید معیارش ISI باشه؟ خوب دقت کنید ، مسئله ی اصلی ما در مقاله این بود!

حرفتون بسیار سطحیه! طبیعیه که هر ژورنالی پر ارجاع تر باشه از اهمیت بالاتری برخورداره! دودوتا چهارتای سادست
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱:۴۲)Havbb 110 نوشته است:  رهبری فرمودند که باید به جایی برسیم که انسانهای دیگر کشورها برای یادگیری علمی مجبور بشن زبان فارسی رو یاد بگیرن همونطور که ما الان مجبوریم زبان انگلیسی رو یاد بگیریم. خب اینکه معیار توسعه و پیشرفت علمی ما چاپ مقالات انگلیسی باشه آیا در راستای این هدفه؟
ببینید تو دنیا اگر همه علمشون رو به زبان خودشون چاپ می کردند ما الان تو عصر قلقله میرزا بودیم داشتیم شتر سواری می کردیم! بالاخره باید یک زبانی، زبان مشترک باشه و دنیا به اون زبان با همدیگه تعامل داشته باشند! نمی شه پژوهشگرا برن کل زبان های دنیا رو یاد بگیرن که! حالا اون زبان مشترک به دلایل زیادی انگلیسی شده! عقل می گه اقلیت باید زبان اکثریت رو یاد بگیرن نه اکثریت زبان اقلیت رو!
اگر یک زمانی زورمون رسید بالاترین سهم مقالات رو تو دنیا داشته باشیم اون موقع بله حرف شما صحیحه! ولی الان تو تولید علم سهم پایینی داریم!
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱:۴۲)Havbb 110 نوشته است:  بحث ما این هست که معیار ما برای پیشرفت و تعیین سطح علمی دانشگاههامون غلطه ، ما داریم به دست خودمون مطالب رو ترجمه میکنیم به زبان دشمن!
این هم از اون نظریات شاذ بودBig Grin! زبان دشمن؟ نکنه با تمام دنیا شما دشمنی؟ می دونی چند میلیون نفر و چند کشور به زبان انگلیسی صحبت می کنن؟ می دونید چقدر از کتاب های ما بر اساس ترجمه ی همین زبان دشمن بوده؟ Smile

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱:۴۲)Havbb 110 نوشته است:  فرض کنید همه کشور ها رقابت کنند بر سر تولید علم به زبان فارسی ، چقدر برای ما خوبه؟
داستان قشنگیه! سعی می کنم بهش فکر کنم شب خوابش رو ببینم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا