کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون
۱۲:۴۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1

سلام

ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون
به نظرم پدیده ی نوظهور جالبی است که نیاز به مطالعه عمیق تر دارد. تصور می کنم خانواده ها نیز به تدریج با این موضوع کنار می آیند به دلیل این که به هر حال قصد ازدواج ("امر خیر " به تعبیر رایج در فرهنگ ما) مطرح است علی رغم این که با ارزش های قدیمی و رویه های سنتی فرهنگ ما منافات دارد و ممکن است تبعات منفی ای نیز در بر داشته باشد.

امروز هم هدفم این است که بگویم به نظر می رسد نسبتی از دختران، از اتخاذ رویه های جدید همسرگزینی حتی هنگامی که شنا کردن خلاف جریان آب باشد ابایی ندارند. بیان و طرح این موضوع، نه حکایت از تایید دارد نه تکذیب. هدفم این است که با چشم باز تحولات اطرافمان را ببینیم! هر کس می تواند ارزش گذاری خاص خودش را در این زمینه ها داشته باشد
با بیان این موضوع حتی قصد ندارم بگویم که چنین رویه ای باید گسترش یابد یا نیابد اما به نظرم می رسد که رو به افزایش است.
بنابراین
ارائه پیشنهاد ازدواج از طرف خانم ها و یا به زبان نیاوردن علاقه، هر دو از روش های برقراری ارتباط هستند.

ک یه نفر برونگراست و توانایی گفتن احساسش را داردو یک نفر فاقد این توانایی است و منتظر می شود تا فرد مقابلش احساس خود را به او ابراز کند

در طبیعت معمولا مذکر ها خواهان مونث ها هستند.اما خب بعضی مواقع هم دختری از یه پسر خوشش میاد و عاشقش میشه.

برای یک پسر ابراز علاقه چندین برابر یک دختر ساده است.اما برای دختر ها هم راه حل هایی وجود داره که بتونن علاقه ی خودشون رو به پسر انتقال بدن و اون پسر و آگاه کنند.

اگه یک دختر بخواد علاقه ی خودشو به یک پسر نشون بده ، و از همون روش های پسر ها استفاده کنه ، ممکنه عواقب روحی بدی برای اون دختر به همراه داشته باشه.

نظر شما چیست؟

حکم مراجع

پرسش:
ایا خواستگاری دختر از پسر از نظر شرعی وعرفی اشکال دارد؟
پاسخ:
با سلام و عرض ادب
همه مراجع: خواستگاری دختر از پسر اشکال ندارد.
دفتر تمامی مراجع.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، عبدالرحمن ، ساقی ، Ali#59 ، ISOD ، fafa* ، حضرت عشق ، آیلار ، مصطفي مازح7610

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۶, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
نقل قول:
طرف این طرف و اون طرف کر کر خندش براهه ولی اینجا .... (منظورم کاربران نبود البته)
جناب عبد الرحمن اگه منظورتون من بودم که حق دارید. راستیتش من وقتی دعوا از دور می بینم خنده ام میگره. مخصوصا از این دعوا ها! دیت خودم نیست! شرمنده! Big Grin
بگذریم.
کلا فکر نکنم پسری خوشش بیاد که یه دختر ازش خواستگاری کنه. نمی دونم اما تصورش هم برام منزجر کننده اس. چون یه حس ترحم بهم دست می ده. عین اینه که پادشاهی که گدا هاباید ازش کمک بگیرن، خودش بره گدایی کنه. واسه همین گفتم. به احتمال 90 درصد اون دختر شان معشوقگی خودش رو پیش پسر پایین میاره
به قول آقای عبدالرحمن، دختر باید کاتالیزر باشه. رگ خواب پسر که دستش اومد دیگه تمومه...
لازم به خواستگاری نیست. خواهر گرامی، تا قله ی قاف هم دنبالت میاد اون بیچاره! لازم نیست خواستگاری کنی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
۱۲:۲۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #62
آواتار
دختر بچه : دوسِت دارم

پسر بچه : مثل ادم بزرگا ؟

دختر بچه : نه ... راستکی ...

-------------------------------------------------------------------------------------------

یکم کمتر به اون حس شیشمتون تکیه کنید پس.

گفتم که خدا واسه ادم بد نمیخواد. یه مرد بدونه دل همسرشو بدست اورده ، به قول دوستان تا قله قاف هم دنبالش میره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، اسکای
۱۳:۱۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #63
آواتار
(۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۶)bidel نوشته است:  جناب عبد الرحمن اگه منظورتون من بودم که حق دارید. راستیتش من وقتی دعوا از دور می بینم خنده ام میگره. مخصوصا از این دعوا ها! دیت خودم نیست! شرمنده! Big Grin
بگذریم.
کلا فکر نکنم پسری خوشش بیاد که یه دختر ازش خواستگاری کنه. نمی دونم اما تصورش هم برام منزجر کننده اس. چون یه حس ترحم بهم دست می ده. عین اینه که پادشاهی که گدا هاباید ازش کمک بگیرن، خودش بره گدایی کنه. واسه همین گفتم. به احتمال 90 درصد اون دختر شان معشوقگی خودش رو پیش پسر پایین میاره
به قول آقای عبدالرحمن، دختر باید کاتالیزر باشه. رگ خواب پسر که دستش اومد دیگه تمومه...
لازم به خواستگاری نیست. خواهر گرامی، تا قله ی قاف هم دنبالت میاد اون بیچاره! لازم نیست خواستگاری کنی.

منظورم خانم ها بود و نه این تالار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۴۶, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #64
آواتار
می شه من یه چیزی بگم ؟‌

اول اینکه نمی شه تمام خانوم ها و آقایون رو به یک دید و یک شخصیت نگاه کرد
توی یکی از همین سایت های زرد پر بازدید ایرانی یه نظرسنجی مثل این گذاشته بودند. دقیقا یادم نمیاد ولی آمارش حدودا همین بود
خواستگاری دختر از پسر ،‌نظر شما چیست ؟‌
بله ( پسر هستم ) 40٪
خیر(پسر هستم)10٪
بله (دختر هستم)5٪
خیر(دخترهستم)35٪
برام مهم نیست 10٪
فکر کنم این درصد های بالا خیلی حرف برای گفتن داشته باشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۲:۳۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #65
آواتار
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۶)یاســین نوشته است:  الان به شما جواب رد بدن: شما پول ندارید
اما اگه به من جواب رد بدن: تو زشتی

سلام

یعنی شما فکر می کنید ملاک های ازدواج پول و قیافه است؟

همین؟

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

الحمدلله برکت به این مادیات نیست

علم وتقوا برکت میاره
۱۳:۱۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار
عرض بنده در مورد عرف کلی جامعه بود ،نه نظر شخصی خودم
وقتی این همه طلاق در جامعه داریم اونم در سن پایین اولین دلیلی که به ذهن میرسه اینه که انتخابها مناسب نبوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۸:۳۸, ۲۴/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۴ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #67

[تصویر: 93206183875374255367.gif]

[تصویر: 44099725924595374081.jpg]

قسمتی ار فیلم دردسرهای عظیم صحنه هایی به تصویر میکشد که مخالف فرهنگ زندگي اسلامي و ايراني مردم كشورمان است .

مثلا در قسمت اول اين فيلم شاهد آن هستيم كه يك دختر با نام بهار براي اين كه از دست خواستگاران پر سن و سال خود و اصرار مادرش مبني بر ازدواج رهايي يابد تصميم مي گيرد از پسر همسايه خواهش كند به طور ساختگي به خواستگاري او بيايد تا نقش خواستگار او را براي مدت كوتاهي بازي كند تا از شر خواستگار پر سن و سال خود كه مادرش هم او را وادار به ازدواج با او كرده خلاص شود و با ارائه اين پيشنهاد جوان همسايه هم با كمي اكراه اين كار را قبول مي كند .

ولي آيا درست است كه يك دختر جوان براي رفع مشكل خود از يك پسر جوان و ناشناس تقاضاي كمك و آن هم در امر فريب دادن مادر خود بكند ؟؟؟

آيا بهار نمي توانست براي رفع مشكل خود از بزرگتر ها كمك بگيرد و دست به دامان لطيف نشود؟؟

آيا عادي جلوه دادن روابط كمك رساني دختران و پسران به همديگر در اين حد و اندازه در يك كشور اسلامي جايز مي باشد ؟؟

آيا لزومي دارد كه صدا و سيما به اين باريك بيني روابط كمك رساني دو نامحرم به همديگر را مورد بررسي قرار دهد؟

آيا به نظر شما اين فيلم هر چند به ميزان بسيار كم و در حد ناچيز و يا اصلا در حد صفر اين ديد ونگرش را به دختران ما القا نمي كند كه آنان با خود بگويند : ((حال كه ما خواستگار درست وحسابي اي نداريم .بهتر است از پسر همسايه ويا همكلاسي خود بخواهيم مدتي نقش خواستگار ما را بازي كند ، به اميد اين كه شايد در اين خلال واقعا عاشق و دلباخته ما شد و واقعا خواستگار و خواهان ما گردد ؟؟؟!!!!))

آيا به نظرتان كمك خواستن يك دختر جوان از يك پسر جوان آن هم در امر بازيگري در نقش خواستگار اين حس را به جوانان ما القا نمي كند كه حرمت روابط نامحرم تا كجا به پايين آمده كه مردان و زنان نامحرم بتوانند در امور خود از يكديگر كمك گيرند آن هم در رفع نياز هاي اساسي خود و بدون اجازه بزرگترها ؟؟؟

از اين سوالات كه بگذريم عده اي از مردم از سريال دردسر هاي عظيم اين نقد را دارند كه چرا بايد يك دختر از پسري خواستگاري كند و مگر اين با فرهنگ جامعه مغايرت ندارد ؟؟

۱۸:۵۰, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #68
آواتار
من با نظرشما به صورت کلی موافقم ...اما واقعا در حال حاضر در جامعه ما چیزی به عنوان محرم ونامحرم چقدر جایگاه داره!!!!!!!!!!!!!!!
الان نگید مگه ما نیستیم؟ما چند درصد از این جامعه هستیم که نصفه ازدواجاش با دوستی ارتباطات قبلش بوده تو یه انجمنی بودم یه دختر با دوست غیر همجنس خودش رابطه داشت کامل باورم نمی شد بدبخت اومده بود اظهار پشیمونی کنه ده ها پیام براش گذاشته بودن که کارش کاملا طبیعیه و توجامعه الان لازمه و خلاصه بگم امثال ما که هنوز قواعد و مقررات محرم و نامحرم سرلوحه زندگییمونه داره نسلمون منقرض می شهSoldier
حالا باز این فیلم خوبه ما فیلم های بدتر از این داریم که دختر و پسر قصد ازدواجم ندارن ولی رابطه اشون از یه خواهر رو برادرم صمیمی تره..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، زینب خانوم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]