|
ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون
|
|
۱۲:۴۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون به نظرم پدیده ی نوظهور جالبی است که نیاز به مطالعه عمیق تر دارد. تصور می کنم خانواده ها نیز به تدریج با این موضوع کنار می آیند به دلیل این که به هر حال قصد ازدواج ("امر خیر " به تعبیر رایج در فرهنگ ما) مطرح است علی رغم این که با ارزش های قدیمی و رویه های سنتی فرهنگ ما منافات دارد و ممکن است تبعات منفی ای نیز در بر داشته باشد. امروز هم هدفم این است که بگویم به نظر می رسد نسبتی از دختران، از اتخاذ رویه های جدید همسرگزینی حتی هنگامی که شنا کردن خلاف جریان آب باشد ابایی ندارند. بیان و طرح این موضوع، نه حکایت از تایید دارد نه تکذیب. هدفم این است که با چشم باز تحولات اطرافمان را ببینیم! هر کس می تواند ارزش گذاری خاص خودش را در این زمینه ها داشته باشد با بیان این موضوع حتی قصد ندارم بگویم که چنین رویه ای باید گسترش یابد یا نیابد اما به نظرم می رسد که رو به افزایش است. بنابراین ارائه پیشنهاد ازدواج از طرف خانم ها و یا به زبان نیاوردن علاقه، هر دو از روش های برقراری ارتباط هستند. ک یه نفر برونگراست و توانایی گفتن احساسش را داردو یک نفر فاقد این توانایی است و منتظر می شود تا فرد مقابلش احساس خود را به او ابراز کند در طبیعت معمولا مذکر ها خواهان مونث ها هستند.اما خب بعضی مواقع هم دختری از یه پسر خوشش میاد و عاشقش میشه. برای یک پسر ابراز علاقه چندین برابر یک دختر ساده است.اما برای دختر ها هم راه حل هایی وجود داره که بتونن علاقه ی خودشون رو به پسر انتقال بدن و اون پسر و آگاه کنند. اگه یک دختر بخواد علاقه ی خودشو به یک پسر نشون بده ، و از همون روش های پسر ها استفاده کنه ، ممکنه عواقب روحی بدی برای اون دختر به همراه داشته باشه. نظر شما چیست؟ حکم مراجع پرسش: ایا خواستگاری دختر از پسر از نظر شرعی وعرفی اشکال دارد؟ پاسخ: با سلام و عرض ادب همه مراجع: خواستگاری دختر از پسر اشکال ندارد. دفتر تمامی مراجع.
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۱, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۵ توسط آرامش.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه ی دوستان
عجب جواب های جالبی نوشتین.[ ای بابا چرا سر خودتون رو درد می یارید؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من باید همه چیز رو سپرد دست کسی که خودش می دونه چی به صلاح ماست و چی نیست. واقعا اگه دختری قرار باشه از پسری خواستگاری کنه لازم نیست این همه به خودش سخت بگیره و دنبال راه حل باشه کافیه که بر خدا توکل کنه که اونه همه چیز رو فراهم می کنه. واگر هم واقعا از طرف مقابلش شناخت داره خوب چه اشکالی داره که خودش پیش قدم بشه والا... ![]() این دیگه چه حرف های که میزنید نمیدونم روحیه ی دختر با شنیدن جواب منفی سازگر نیست ومیشکنه ونمیشه و.......... خوب بگید ببینم شنیدن جواب منفی و مطمئن شدن از طرف مقابل بهتره یا اینکه یک عمر حسرت این رو بخوری که چرا ابراز علاقه نکردی؟؟وشاید جوابش مثبت بود؟؟؟؟ کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟[ جواب نه یا یک عمر زندگی پر از حسرت |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
پورشه ارزونی تکفیری ها
![]() اسکای نیستم یه مرد درست و حسابی ببینم، اما نرم خواستگاریش .به خاطر حرف مردم خودمو بدبخت کنم .پسر رو از دست بدم نمیگیرید ما چی میگیم . یا خودتونو زدید به اون راه. مردای ترسو زیاد شده، در آینده دختر باید پسر رو بیاره سر سفره ی عقد . |
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۵)SkyGirl نوشته است: اسکای نیستم یه مرد درست و حسابی ببینم، اما نرم خواستگاریش .به خاطر حرف مردم خودمو بدبخت کنم .پسر رو از دست بدمکاملا با حرف شما موافقم. خوب پس قبول دارید که خواستگاری کردن دختر از پسر هیچ ایرادی نداره؟؟؟؟ فقط مشکل این جاست باید طرف مقابل این لیاقت رو داشته باشه که یه دختر به خاطر اون فرد عواقبی که در انتظارش هست رو قبول کنه. که این برمیگرده به شناختی که دختر از طرف مقابلش داره. |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
الان منظورت چیه ؟
قرمز و آبیت واسه چیه ؟ مثلا دارید فرهنگ سازی دینی میکنید ؟ نه من موندم جنس خودتون رو نمیشناسید ؟؟؟؟؟ بیخودی دختری تو این تاپیک جو میگیره و میره کاری میکنه که نباید بکنه . |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
هیچ انسانی ارزش یک عمر حسرت خوردن را نداره ...
اگر تو را ندیده ، یا نخواسته ببینه یا نتونسته ببینه مشکل خودشه. شما نظرتون را گفتید من هم نظرم را گفتم. لزوما همه مثل هم فکر نمی کنند. |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۴۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۰)moze84 نوشته است: آقا پسرای تالار! كلاً اشكال شرعي و قانوني نداره دختر از پسر خواستگاري كنه نمونه هم خواستگاري حضرت خديجه از حضرت محمد. اما، يادمون نره روحيات يه خانوم اينه كه مطلوب باشه و روحيات مرد طالب بودنه. زن موضع مفعول رو داره مرد فاعل زن تكيه گاه مي خواد مرد مي خواد تكيه گاه باشه. بنابراين با توجه به روحيات زنانه كه بايد نازش رو خريد بهتره زن خواستگاري نره. البته اگر محمد بن عبدالله سر راهش بود (قرار گرفت) ايرادي نداره منتش رو هم بكشه، خاك پاش رو سرمه چشم كنه ولي كو محمدبن عبدالله. كلاً بهتره زن ناز كنه مرد خريدار باشه، اينطوري به طبيعت نزديك تره. (خواستن خلاف طبع لطيف زنانه است.) |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول: من نفسم گرفت که بگم اون مرد درست و حسابی نیست .اگر بود بابام رو میفرستم . نمیگرن دوستان ما داریم چی میگیم . نقل قول: بحث همون لیاقتست که نیست . ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۰۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
یه نکته خیلی مهم و مهم:
منم اگه از پسری خوشم بیاد هرگز حاظر نیستم بهش پیشنهاد بدم چون جنبه شنیدن جواب منفی رو ندارم اما بررسی این موضوع از نظر عقلانی طرفدارن خاستگاری زن از مرد اگه اشکالی در این میبینن بگن،البته میدونم نیت دوستان خیره در عرف جامعه وقتی زنی انتخاب میشه بخاطر ظاهرشه چون اخلاق رو که تا زندگی نکنی نمیدونی یعنی پوسته ظاهری زن زیبایی ایشه اما واسه پسر،درامد ،شغل،شان اجتماعیه که واسه پسر این موارد در طول زمان متغیره اما زیبایی زن زوال پذیره لذا وقتی به پسری میگن نه،یعنی یا پول نداری یا ماشین یا شغل یا .... چیزای دیگه اما وقتی به زن جواب منفی میدن یعنی تو زیبا نیستی مرد میتونه وضعش رو خوب کنه اما واسه زن این پیامو داره که انسانیت تو مهم نیست ظاهرت مهمه که نداری من دوتا از دوستام پیشنهاد دادن و جواب منفی گرفتن،کل ایام هی میگفتن مگه من چی کم دارم،خدا نکنه پسره بره با زشت تر از این هم ازدواج کنه که دیگه هیچی یه دوست دیگه ام جواب مثبت گرفت،پسره چندماه باهاش دوست بود بعدم ولش کرد اینو به تجربه میگم،عرف جامعه،اکثر مردها چیزی رو دوست دارن که به سختی بدستش اوردن حالا پسر جواب منفی بشنوه: میگه وضع مالی ام خوب نبود طرف لیاقتمو نداشت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترین لباس عروس ( ویژه خانمها ) | soshiant | 1 | 1,455 |