|
سوال از آقایونی که قصد ازدواج دارن
|
|
۱۵:۱۱, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا بعضی اقایون به خواستگاری خانمهایی میرن که از نظر اقتصادی یا اجتماعی در موقعیتی بالاتر از اونها هستند و علاقه دارن با این خانمها ازدواج کنن |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۴, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول: شما بین این 2 نفر به خواستگاری کدومش میری؟ به من کلی پول هم بدن خواستگاری این نمیرم. قیافه مهم ترین چیزه. ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۴۲)عبدالرحمن نوشته است: این یه واقعیته که افراد جایگاه های خاص خودشون رو دارن منظور شما رو خوب فهمیدم ، ولی این اصالت رو کی میسازه؟ غیر از خود ماها؟ این که مثلا خانواده ای ، پدرش مثلا معتاده ولی هم مادر خوب هم بچه های خوب ، یعنی این ها بی اصل و نسب هستند؟ ولی خدا این ها رو کنار میزاره ، تقوا ، تقوا ، تقوا ، هرکس مسئول اعمال خویش هست ، و هرکس رو در قبر خودش می گذارند. نقل قول:من بحثو ادامه نمیدم چون شما منظورمو نگرفتی ولی برخی گرفتند اتفاقا همین برخی ، پیام خصوصی من رو از جاش درآوردن میگن جواب عبدالرحمن رو بده! ![]() ![]() موید باشید |
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۵۶)Mitsonary نوشته است: منظور شما رو خوب فهمیدم ، ولی این اصالت رو کی میسازه؟ غیر از خود ماها؟ این که مثلا خانواده ای ، پدرش مثلا معتاده ولی هم مادر خوب هم بچه های خوب ، یعنی این ها بی اصل و نسب هستند؟ ولی خدا این ها رو کنار میزاره ، تقوا ، تقوا ، تقوا ، هرکس مسئول اعمال خویش هست ، و هرکس رو در قبر خودش می گذارند.اقای عبد الرحمن درست میگند اصالت باید تو خون ادم باشه کاری به این نداره که پولدار باشی یا فقیر زیبا باشی یا زشت یه جورایی به منش و انسانیت طرف بر میگرده حالا تو بیا صدها رکعت نماز و قران بخون وووو زیاد دیدم و برای منم مسئله اصالت داشتن کاملا ملموسه
|
|||
|
|
۰:۵۳, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۳ ۰:۴۳)ATEKE نوشته است: اقای عبد الرحمن درست میگند من منکر اصالت نمی شوم ، ولی آیا تقوا در درجه ی اول و اصالت در درجه ی دوم قرار ندارد؟ یا قرآن ما اشتباه می گه و باید پیامبر جدید بیاد عوضش کنه ، یا ما باید تفکراتمون رو درست کنیم.
|
|||
|
|
۱:۰۴, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۳ ۰:۵۳)Mitsonary نوشته است: من منکر اصالت نمی شوم ، ولی آیا تقوا در درجه ی اول و اصالت در درجه ی دوم قرار ندارد؟منم منکر تقوا نیستم من اصل کلی ثابت شده که یقینا تنها برتری انسان ها تقواست رو قبول دارم اما اونچه که در جریان هست رو هم میبینم اما یقینا کسایی که دل به تقوا بستند و انجام اصول و فروع دین را الگو قرار دادند خیلی اندکه حالا بین این ادما یه عده خودشونو زیر لوای دین پنهون کردند اما اندکی اصالت منش انسانیت ندارند اما یه عده هستند که خیلی از دین حالیشون نیست ولی رفتارایی میبینی که ادم میمونه چی بگه واقعا برای من سوال هست کسایی از دین چیزی حالیشون نیست پس اینهمه انسانیت از کجا میارند؟
|
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۲:۰۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۳ ۱:۰۴)ATEKE نوشته است: واقعا برای من سوال هست کسایی از دین چیزی حالیشون نیست پس اینهمه انسانیت از کجا میارند؟ فطرت انسان! شاید اون سر دنیا ، آدمی باشه که نه اسم اسلام نه قرآن و نه حتی سایر کتب الهی رو شنیده باشه ، ولی رفتارهای انسان دوستانه ای مثل کمک کردن به فقیر فقرا ، اخلاق خوب ، زیباپسند بودن و ... رو در خودش داشته باشه ، چون ذات انسان اینگونه خلق شده است. تقوا هست که به اصالت معنی می بخشد ، و اصالت بی تقوا ، چیز کاملی نیست. شاید بد نباشه ، ولی کامل نیست. و همچنین بالعکس. هرچند تقوا اگر حقیقی و راستین باشه ، اصالت هم در پی خواهد داشت ، و آن شخص به اصیل بودن و نسب درست شناخته خواهند شد. |
|||
|
|
۶:۵۴, ۲۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۷:۰۱ توسط بهسا.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۳)Bidel.s نوشته است: این جور پسر ها اومدن خواستگاری شما قبلش زنگ بزن واحد حراست امین آباد. کلا ازدواج با این مدل افراد غلطه.اوف تا دلتون بخواد دور وبر و من و اطرافیانم از این جور پسرها پره بی انصاف از خود راضی پر توقع بی مسئولیت بی عرضه کجا باید زنگ بزنم؟ منم هم شدیدا معتقدم ازدواج با این افراد غلطه البته هستند اطرافیان میگن تو به مادیات اهمیت میده اما بحثم این نیست به شخصه حاضرم پسری رو انتخاب کنم که با معرفت و با اخلاق باشه و بتونه گلیم خودش و طرف مقابلش رو از آب بکشه ولی وقتی میبینم طرف خودش چشش دنبال موقعیتهای مادیه و یه دختر رو به این خاطر انتخاب کرده چطور میتونم به خودم بقبولونم این ادم با معرفته؟(چون به این نتیجه میرسم طرف فقط حساب دو دو تا چهار تا کرده) (۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۴)The AmD نوشته است: اصولا آقایونی که سطح اقتصادی و اجتماعی بالاتری رو برای زندگی انتخاب میکنن، اعتماد به نفس بالایی دارن و توی اطرافیانشون به جذاب بودن معروف هستن یا حداقل اینطور فکر میکنن و این حس برتری باعث میشه که فکر کنن به طور پیشفرض از طرفشون ی قدم جلوتر هستن که با وجود وضع اقتصادی و اجتماعی طرفشون، اصطلاحا یر به یر میشن ! اتفاقا من فکر میکنم مردهایی که دخترهایی با موقعیت بالاتر از خودشون رو انتخاب مبکنن اعتماد به نفس پایینی دارن و موجودات ضعیفی هستند که میخوان ضعف خودشون رو پشت توانمندی یه زن یا خانواده اون زن پنهان کنن این مردها خودشون رو به مغرور بودن میزنن تا دیده نشه چقدر در نهان احساس ضعف و عدم توانمندی میکنن |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
![]() به نظر بنده هم انسان به ذات كمالگراست بنابراين اينكه آقايون دنبال خانمي با موقعيت بالا باشن دليل بر عدم اعتماد بنفس و ... نيست |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
نمی دونم ولی اصالت به نظرم واسه هرکس یه جوره بیشتر منظور هماهنگی فرهنگی هست منم به این اعتقاد دارم اگه یکی دین رو درست فهمیده باشه از همه با اصالت تره چون اگه مصادیق اصالت بررسی بشه بهترینش توی دین ما تعریف شده
اما این جور ااقایون به نظرم اعتماد به سقف دارن یعنی یه جور از خود مطمئنی کاذب ...ببخشید اقایون اینو می گم ولی یسری از هم جنس های شما خیال برشون داشته که پسر تو مملکت کمیاب شده حالا دست رو هر دختری بزارن خانواده دختر باید دو دستی بچه اشون رو با کلی تشکر تقدیم کنن....یعنی ماشالله امیدشونم بیشتر از قدوقوارشونه یه نمونه اش خونه ما اومده بود منی که تو خونه بابام همه چیز دارم تو همون جلسه اول بدون این که اصن من نظرم رو درباره ایشون بدم واسه خودشون فرمودن خونه اتون خیلی مناسبه واسه جشن عروسی مراسم رو همین جا بگیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 یعنی انقدر سریع فامیل شدن ....خب اصن من کاری به اصالت ندارم ولی واقعا شما به همچین ادمی می گید بی اصالت یا از خود متشکر که منت گذاشته سر دخترا میره خواستگاریشون...... اقای kol من به شما پیشنهاد می کنم اگه مورد اول رو تو ایران پیدا کردی معطل نکن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور) | شهیدطیبه واعظی | 106 | 52,440 |
۱۲/دی/۹۳ ۱۵:۵۲ آخرین ارسال: payam110313 |
|
| سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج) | boghz | 43 | 27,333 |
۳/بهمن/۹۱ ۱:۱۳ آخرین ارسال: parisan |
|

![[تصویر: 208968.jpg]](http://xum.ir/images/2014/09/14/208968.jpg)