|
بازی های ماسونی
|
|
۱۳:۱۷, ۲۶/مهر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام...
این عکس ها مربوط به یکی از بازی های بچه گانه است که واقعا جای تامل داره ... این عکس هارو دوستان به ایمیل سایت ارسال کردند... زیاد توضیح نمیدم فقط خودتون ببنید راستی اسم بازی " Alex Gordon " است و محیط بازی همش حول هرم و این چیزها میچرخه مثل بازیه لاکسر.... ![]() ![]() ![]() منتظر نظرات شما درباره این پست هستم.... ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۲, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
جواب های جناب یاشار عزیز
نقل قول:برادر عزيز اينجور كه معلومه فكر كنم شما با بازي خيلي سرو كار داريد ( لطفا اينو جواب بديد ) !کم و بیش ![]() نقل قول:لطفا بيشتر توضيح بديدخب شما میگید به فکر آدم خدشه وارد میکنه دیگه . یعنی از مسیری که بوده به یه مسیر اشتباه میکشونش . منم عرض کردم اون کسی که سنش به درجه ی روی پک بازی میخوره و میره بازیش میکنه و در نتیجه عقلش میرسه ، چطور باعث میشه با کشتن مجازی این و اون ذهنش تغییر پیدا کنه ؟ " ضمیر نا خود آگاه " هم که عرض میکنید ، طرف اونقدری رشد کرده که هم ضمیر آگاهش و هم ضمیر نا خود آگاهش هر دو آماده ی موضوع باشن . نقل قول:منظورم اين نبود كه بازي ها سخته ، منظورم اين بود كه خشن بودن بازي و يا داشتن صحنه ها و عواملي ديگر ، مانند ايناین هم باز بر میگرده به درجه ی سنی بازی ماسون ها نابودی نمیخوان ، کنترل میخوان . درسته که اعمال کهن دوران جاهلیت هم تو برخی کاراشون و حتی صحبت ها در قسم های اولیه وجود داره اما در نهایت همه چیز بر میگرده به یکپارچه سازی جهان . ماسون ها افرادی رو که از لحاظ عقلی حتی کمی مشکلی دارند نمیپذیرند ، ولی حتی اگر از لحاظ جسمی شخص معلول باشه هم میپذیرندش . دقیق یادم نمیاد اما توی یک کتاب یک جمله از یک ماسون رو به این صورت خوندم .اون " عوامل دیگر " هم خب مسلما برای جذب مشتری هست . اگر درجه ی سنی رعایت بشه و به احتمال نشه بازیکن از اون " عوامل دیگر " رد بشه ( به اصطلاح Skip کرد ) ، در نتیجه اونقدری عاقل هست که یک بازی روش تاثیری نذاره . چه خود آگاه چه نا خود آگاه . اون " عوامل دیگر " همیشه دست خود انسانه و همیشه هم بستگی به اراده ی خود انسان داره . من شخصا توی 14-15 سالگی هزاران بار به این " عوامل " برخوردم ( اون زمان من از Rating ها سر در نمیاوردم متاسفانه ، و کسی هم نبود بگه جریان این ریتینگ هارو ) ولی یک بار فکرم خطا نرفت . چون بحث فرهنگ و صد البته باکلاس بودن هم در میونه . اگر تابحال برای شما این " عوامل " اومدن و با توجه به اعتقادات ، فکرت خطا نرفت انصافا لذت نبردی که چقدر فرهنگت بالاست ؟ نقل قول:اين بازيا بر ضريب هوشي انسان تاثير ميزاره *خب عزیز " بالا و پایین رفتن ضریب هوشی " با " خنگ " و " باهوش " زیاد فرقی نداره فکر کنم خیلی جا ها شنیدم به جای اینکه بگن طرف خنگه میگن ضریب هوشیش پایینه .اون مثالی که زدم فکر میکنم کافی بود. حالا میخواد معلم و استاد باشه یا راهنمای بازی . چه فرقی داره کی بهت یاد میده ؟ ببین چی یاد میده و ازش به درستی استفاده کن ، مطمئن باش برخی راهنما ها توی جا هایی که گیر میکنی ، توی برخی بازی های دیگه هم به دردت میخوره . اینجا اون ضمیر نا خود آگاهه هست که با توجه به راهنمای فلان بازی ، به قسمتی تقریبا مشابه توی یه بازی دیگه برخورد میکنی و با خودت میگی " بزار شاید اینجا هم فلان کار جواب داد " و یهو میبینی رد شدی . این بعضی اوقات ابداع کار های جدید برای رد شدن از قسمت های بازی های مختلف هم به وجود میاره . نقل قول:اين كه شما گفتيد يكي از عواملي هستش باعث دور شدن كودك از خانواده ميشه . بازي هاي جذاب مثل فوتبال هم اينجوريه .خب وقتی والدین کنترل داشته باشن و سرگرمی های دیگه بدن به فرزندشون و حتی بحث هایی که برای فرزند جالب به نظر میاد بکنن ، به نظرتون فرزند جذب خانواده نمیشه و از پلتفرمش ( کنسول \ کامپیوتر زمانی که بازی میکنه ) بیشتر از یه وسیله ی سرگرمی نگاه میکنه ؟ صد البته خوشش میاد که تو خانواده باشه . برعکسشم هستا ، والدینی که بخوان یه بند به فرزندشون گیر بدن و فقط بگن بلند شو از پشت کامپیوتر و هیچ جلوه ی دیگه ای از زندگی رو بهش نشون ندن ، در نتیجه برای فرزند اون سنی میمونه درس و کامپیوتر و برای یک سری از بچه ها کوچه . درس که شغل بچه محسوب میشه و روزی 5-6 ساعتم تو مدرسه هست همینطوریش و معلومه درس خوندن توی خونه براش حوصله سر بره اگر بیشتر از 1-2 ساعت بشه . کوچه هم بخواد بره میگه خب همش باید با این و اون بحث کنم ( بحث های توی کوچه همیشه هست ، حتی برای دوستای صمیمی ) و بازیای ساده و بی جذابیتی مثل دوچرخه بازی ( اگر والدین بچه رو به پیست ببرن برای دوچرخه بازی ، مطمئن باشید یه جذابیت از دنیای فیزیکی برای فرزند به وجود میاد ) و فوتبال های تو کوچه ( این هم اگر به اندازه ی کافی والدین اهمیت بدن به طوری که فرزندشون معتاد فوتبال نشه خودش خیلی برای فرزند جالبه ، واقعیتشم اینه که کسی تو اون سن نیست که از فوتبال خوشش نیاد ) براش میمونه و یه پلتفرم با چندین بازی . نه بحثی لازمه با کسی بکنه ، نه مشکل جسمی براش به وجود میاره ( مثلا از دوچرخه یهو میبینی طرف جوری میوفته زمین که دستش یا پاش میکشنه ) و نه چیز دیگه . دیگه این رو والدین باید به فکر باشند که چطور از پشت اون تلوزیون یا مانیتور بچه رو بلند کنند . اگر بخوان گیر بدن و هیچ جلوه ی دیگه ای رو به بچه نشون ندن نتیجش جر و بحث هایی میشه که تا مدت ها ادامه داره . اگرم بخوان یه دفعه جمع کنن کامپیوتر یا کنسول رو که بچه افسرده میشه چون دیگه هیچی و هیچ کس رو نداره . هیچ پدر و مادری هم دلش نمیاد بچشو افسرده و حتی غمگین ببینه . در نیتجه دوباره پلتفرم رو بهش بر میگردونه . اگر این قضیه چند بار تکرار شه بچه واقعا داغون میشه . پس بر میگرده به طرز تربیت خانواده . تربیت فقط این نیست که به بچه حرف زدن و راه رفتن یاد بدن و بگن استفاده ازش چطور درسته و چطور غلط . تربیت یعنی روح فرزند رو شکل دادن ، بچه رو افسرده بزرگ نکردن ، توجه به صحبتاش و رفتارش . نقل قول:براي منهم اين اتفاق افتاده بود . من قبلا هميشه به موقع نمازمو ميخوندم ولي پس از مدتي كه از بازي ميكردم هروقت اذان ميداد به خودم ميگفتم كه اي بابا كي حال داره نماز بخونه .خب دوست عزیز ، شما وقتی به یه چیزی از ته قلبت اعتقاد داری دیگه نه بازی میتونه جلوت رو بگیره نه هیچ چیز و هیچ کس دیگه . این روی صحبتم همگانی هست : باید به فرزند توضیح داد این دین و مذهبی که پیرو اش هستی چیه . اما متاسفانه پدر و مادر ها ، نه همه شون ، به بچه فقط تحمیل میکنند و حتی خودشون درست همه چیز رو انجام نمیدن . حتی به فرزند منبع نمیدن بره تحقیق کنه ! حتی چگونگی رواج یافتنش رو هم به بچه توضح نمیدن ! خب بچه ی بیچاره از کجا میخواد اعتقادشو قوی کنه ، ببینه این دینی که داره چیه که این همه آدم بهش اعتقاد دارن ! در نتیجه زمینه ی گم کردن راهش میتونه هر چیزی باشه . حالا میخواد بازی باشه یا هر چیز دیگه . |
|||
|
۲۱:۰۴, ۲۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۰ ۲۱:۱۵ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بدن رو سست میکنه و چشم رو ضعیف میکنه ؟ مگه طرف عقل تو سرش نیست که 24 ساعت پشت پلتفرمش بشینه ؟
فكر كنم ديده باشي كه بچه هاي بزرگ و حتي كمو بيش ديده شده كه دانشجوها هم چند ساعت بازي ميكنند . برادر لطفا كمي ميانه رو باش و فقط از افراد اندكي كه كارشونو درست انجام ميدن حرف نزنيد ![]() احساس رو پوسیده میکنه ؟ منظورتون رو متوجه نمیشم . اما اگه همون بحث خشونت در بچه هست ، بازم بالا تو قسمت " بچه رو از خانواده دور میکنه ؟ " توضیح دادم علاوه بر خشونت ، آدمو بي احساس ميكنه مثلا مادرت حالش بده به من ميگه كه عزيزم برو چندتا نون بخر اونوقت من ميگم نه چون به خوبي اون را درك نميكنم . افکار رو چطور شیطانی میکنه ؟ طرف نقشه میکشه مثلا یهو دوستشو مسموم کنه بهش خوراکی سمی تعارف میکنه ؟ شما صفحات قبل رو خونديد ؟ اگه خونده باشيد ميفهميد كه چطور شيطاني ميكنه ! برادر اگه صفحات قبل رو خونديد و بعدش اين حرفو زديد ( نميخوام توهين كنم ولي ) شما دوست داريد فقط گير بديد ( كه خدا نكنه اينجوري باشه ) . خشونت طلب میکنه ؟ طرف میاد خیابون مردمو کتک میزنه ؟ تابحال به چنین موردی بر نخوردم . برادر اوني فردي كه شما مثال زديد خشونت طلب نيست بلكه يك عقب مونده است يكي از دوستاي بابام دوتا پسر بچه داره . متاسفانه هميشه يا كشتي كج بازي ميكنند يا فيلم كشتي كج نگاه ميكنند . واقعا كه خيلي خشن هستن مثلا يه زماني به خاطر اينكه خيلي سروصدا ميكردن بابام و دوستش رفتن يه اتاق ديگه و دررو بستن . آيدين ( داداش بزرگه ) هي ميگفت بابااااا اما در رو باز نميكرد . آخر ياشامرو ( داداش كيچيكرو ) بر ميداره محكم ميكوبه به در . به اين ميگن خشونت طلب .توهمی میکنه ؟ به چه نحوی ؟ همون خشونت طلب ؟ بالا توضیحشو دادم بازم . فكر كنم جوابمو گرفته باشي بازی چطور بدن رو قوی میکنه ؟ کیبورد و دسته که هیچ فرقی ندارن نفهميدم منظورتون چي بود . اما اينو براي اطلاع ميگم كه بازي كامپيوتر نگفتم ، منظورم ، بازيهايي مثل فوتبال ، واليبال ، بدمينتت و ... بود اگر منظورتون بازی هایی مثل فوتبال هست که بازم هیچ ربطی به قوی شدن بدن نداره . برادر شما بازي فوتبال كاپيوتري گفتيد يا واقعي!!! ![]() " ضمیر نا خود آگاه " هم که عرض میکنید ، طرف اونقدری رشد کرده که هم ضمیر آگاهش و هم ضمیر نا خود آگاهش هر دو آماده ی موضوع باشن . اشتباه نگنيد . ضمير ناخداگاه ، ضمير ناخداگاه هست . طرف چه بچه و چه بزرگ باشه بر ضمير ناخداگاه تاثير ميزاره . خب شما میگید به فکر آدم خدشه وارد میکنه دیگه . یعنی از مسیری که بوده به یه مسیر اشتباه میکشونش . منم عرض کردم اون کسی که سنش به درجه ی روی پک بازی میخوره و میره بازیش میکنه و در نتیجه عقلش میرسه ، چطور باعث میشه با کشتن مجازی این و اون ذهنش تغییر پیدا کنه ؟ " ضمیر نا خود آگاه " هم که عرض میکنید ، طرف اونقدری رشد کرده که هم ضمیر آگاهش و هم ضمیر نا خود آگاهش هر دو آماده ی موضوع باشن . خود داني دوست گرامي ![]() این هم باز بر میگرده به درجه ی سنی بازی ماسون ها نابودی نمیخوان ، کنترل میخوان . درسته که اعمال کهن دوران جاهلیت هم تو برخی کاراشون و حتی صحبت ها در قسم های اولیه وجود داره اما در نهایت همه چیز بر میگرده به یکپارچه سازی جهان . ماسون ها افرادی رو که از لحاظ عقلی حتی کمی مشکلی دارند نمیپذیرند ، ولی حتی اگر از لحاظ جسمی شخص معلول باشه هم میپذیرندش . دقیق یادم نمیاد اما توی یک کتاب یک جمله از یک ماسون رو به این صورت خوندم .اون " عوامل دیگر " هم خب مسلما برای جذب مشتری هست . اگر درجه ی سنی رعایت بشه و به احتمال نشه بازیکن از اون " عوامل دیگر " رد بشه ( به اصطلاح Skip کرد ) ، در نتیجه اونقدری عاقل هست که یک بازی روش تاثیری نذاره . چه خود آگاه چه نا خود آگاه . اون " عوامل دیگر " همیشه دست خود انسانه و همیشه هم بستگی به اراده ی خود انسان داره . من شخصا توی 14-15 سالگی هزاران بار به این " عوامل " برخوردم ( اون زمان من از Rating ها سر در نمیاوردم متاسفانه ، و کسی هم نبود بگه جریان این ریتینگ هارو ) ولی یک بار فکرم خطا نرفت . چون بحث فرهنگ و صد البته باکلاس بودن هم در میونه . اگر تابحال برای شما این " عوامل " اومدن و با توجه به اعتقادات ، فکرت خطا نرفت انصافا لذت نبردی که چقدر فرهنگت بالاست ؟ خود داني دوست گرامي ![]() خب عزیز " بالا و پایین رفتن ضریب هوشی " با " خنگ " و " باهوش " زیاد فرقی نداره فکر کنم خیلی جا ها شنیدم به جای اینکه بگن طرف خنگه میگن ضریب هوشیش پایینه .اون مثالی که زدم فکر میکنم کافی بود. حالا میخواد معلم و استاد باشه یا راهنمای بازی . چه فرقی داره کی بهت یاد میده ؟ ببین چی یاد میده و ازش به درستی استفاده کن ، مطمئن باش برخی راهنما ها توی جا هایی که گیر میکنی ، توی برخی بازی های دیگه هم به دردت میخوره . اینجا اون ضمیر نا خود آگاهه هست که با توجه به راهنمای فلان بازی ، به قسمتی تقریبا مشابه توی یه بازی دیگه برخورد میکنی و با خودت میگی " بزار شاید اینجا هم فلان کار جواب داد " و یهو میبینی رد شدی . این بعضی اوقات ابداع کار های جدید برای رد شدن از قسمت های بازی های مختلف هم به وجود میاره . خود داني دوست گرامي ![]() خب وقتی والدین کنترل داشته باشن و سرگرمی های دیگه بدن به فرزندشون و حتی بحث هایی که برای فرزند جالب به نظر میاد بکنن ، به نظرتون فرزند جذب خانواده نمیشه و از پلتفرمش ( کنسول \ کامپیوتر زمانی که بازی میکنه ) بیشتر از یه وسیله ی سرگرمی نگاه میکنه ؟ صد البته خوشش میاد که تو خانواده باشه . برعکسشم هستا ، والدینی که بخوان یه بند به فرزندشون گیر بدن و فقط بگن بلند شو از پشت کامپیوتر و هیچ جلوه ی دیگه ای از زندگی رو بهش نشون ندن ، در نتیجه برای فرزند اون سنی میمونه درس و کامپیوتر و برای یک سری از بچه ها کوچه . درس که شغل بچه محسوب میشه و روزی 5-6 ساعتم تو مدرسه هست همینطوریش و معلومه درس خوندن توی خونه براش حوصله سر بره اگر بیشتر از 1-2 ساعت بشه . کوچه هم بخواد بره میگه خب همش باید با این و اون بحث کنم ( بحث های توی کوچه همیشه هست ، حتی برای دوستای صمیمی ) و بازیای ساده و بی جذابیتی مثل دوچرخه بازی ( اگر والدین بچه رو به پیست ببرن برای دوچرخه بازی ، مطمئن باشید یه جذابیت از دنیای فیزیکی برای فرزند به وجود میاد ) و فوتبال های تو کوچه ( این هم اگر به اندازه ی کافی والدین اهمیت بدن به طوری که فرزندشون معتاد فوتبال نشه خودش خیلی برای فرزند جالبه ، واقعیتشم اینه که کسی تو اون سن نیست که از فوتبال خوشش نیاد ) براش میمونه و یه پلتفرم با چندین بازی . نه بحثی لازمه با کسی بکنه ، نه مشکل جسمی براش به وجود میاره ( مثلا از دوچرخه یهو میبینی طرف جوری میوفته زمین که دستش یا پاش میکشنه ) و نه چیز دیگه . دیگه این رو والدین باید به فکر باشند که چطور از پشت اون تلوزیون یا مانیتور بچه رو بلند کنند . اگر بخوان گیر بدن و هیچ جلوه ی دیگه ای رو به بچه نشون ندن نتیجش جر و بحث هایی میشه که تا مدت ها ادامه داره . اگرم بخوان یه دفعه جمع کنن کامپیوتر یا کنسول رو که بچه افسرده میشه چون دیگه هیچی و هیچ کس رو نداره . هیچ پدر و مادری هم دلش نمیاد بچشو افسرده و حتی غمگین ببینه . در نیتجه دوباره پلتفرم رو بهش بر میگردونه . اگر این قضیه چند بار تکرار شه بچه واقعا داغون میشه . پس بر میگرده به طرز تربیت خانواده . تربیت فقط این نیست که به بچه حرف زدن و راه رفتن یاد بدن و بگن استفاده ازش چطور درسته و چطور غلط . تربیت یعنی روح فرزند رو شکل دادن ، بچه رو افسرده بزرگ نکردن ، توجه به صحبتاش و رفتارش . خود داني دوست گرامي ![]() خب دوست عزیز ، شما وقتی به یه چیزی از ته قلبت اعتقاد داری دیگه نه بازی میتونه جلوت رو بگیره نه هیچ چیز و هیچ کس دیگه . شما كاملا راست ميگيد و منهم اعتراف ميكنم كه اعتقادم كامل نيست . و من آرزو ميكنم كه خدا به من كمك كنه تا اعتقادم رو قوي كنم
|
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲۱/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول:فكر كنم ديده باشي كه بچه هاي بزرگ و حتي كمو بيش ديده شده كه دانشجوها هم چند ساعت بازي ميكنند . برادر لطفا كمي ميانه رو باش و فقط از افراد اندكي كه كارشونو درست انجام ميدن حرف نزنيدخب اینی که برخی جنبه ی نشستن پشت مانیتور یا تلوزیون رو ندارند دیگه مشکل خودشونه ، دلیل نمیشه که بگیم همه همینطورین که عزیز . نقل قول:علاوه بر خشونت ، آدمو بي احساس ميكنه مثلا مادرت حالش بده به من ميگه كه عزيزم برو چندتا نون بخر اونوقت من ميگم نه چون به خوبي اون را درك نميكنم .اون بی احساسی نیست ، تنبلی هست ![]() نقل قول:شما صفحات قبل رو خونديد ؟ اگه خونده باشيد ميفهميد كه چطور شيطاني ميكنه ! برادر اگه صفحات قبل رو خونديد و بعدش اين حرفو زديد ( نميخوام توهين كنم ولي ) شما دوست داريد فقط گير بديد ( كه خدا نكنه اينجوري باشه ) .عزیز ، اینی که آدم مراجعه کنه به عقلش ربطی به گیر دادن نداره . اون نماد ها صرفا برای این هست که بگن " هستیم " متاسفانه . دیگه ربطی به نا خود آگاه و اینا نداره . همونطور که گفتم ضمیر نا خود آگاه هم با ضمیر آگاه انسان رشد میکنه . نقل قول:برادر اوني فردي كه شما مثال زديد خشونت طلب نيست بلكه يك عقب مونده استشما که دیگه تو این فروم فعالیت داری و در مورد آمریکا و ارتباطش با روم باستان اطلاعات داری چرا ؟ اون زمانا هم گلادیاتور بازی خیلی از مردم رو به وجد میاورد . الان حالا یکم ملایم تر شده ، نمیکشن ، میزنن فقط همدیگه رو . اینی هم که بخوان انرژیشون رو تخلیه کنن فکر نکنم چیز بدی باشه ، راه غلطی میرن شما که بزرگ تری و تجربه ات بیشتره بهشون راهکار های بهتری بده . عوض کشتی کج بازی بگو برن باشگاه ، حالا خیلی علاقه دارن برن باشگاه رزمی . هم 4 تا چیز یاد میگیرن هم خطرش کمتره . بعدشم بچه وجودش پره از انرژی ، یه گوشه بشینه چیکار کنه خب ؟ تو سن های کمتر ، فعالیت حتی با وجود چیزایی مثل کامپیوتر و کنسول زیاد تره . نقل قول:برادر شما بازي فوتبال كاپيوتري گفتيد يا واقعي!!!کامپیوتری عذر میخوام این قسمت رو اشتباه متوجه شدم .نقل قول:اشتباه نگنيد . ضمير ناخداگاه ، ضمير ناخداگاه هست . طرف چه بچه و چه بزرگ باشه بر ضمير ناخداگاه تاثير ميزاره .انسان یه عقلی داره که اون عقلش عموما متناسب با سنش رشد میکنه دیگه ، دروغ میگم ؟ خب اون ضمیر نا خود آگاهم باز از عقل سرچشمه میگیره . نقل قول:شما كاملا راست ميگيد و منهم اعتراف ميكنم كه اعتقادم كامل نيست . و من آرزو ميكنم كه خدا به من كمك كنه تا اعتقادم رو قوي كنماین به خودتون مربوطه دوست عزیز ، من کی باشم که قضاوت کنم ؟ من فقط گفتم نمیشه این چیزارو به بازی کردن ربط داد . |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۹:۴۸ توسط mohammadjavodmw.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
اول بگم که این مطلب کپی می باشد و منبعش هم http://www.vavp.blogfa.com/ است فکر نکنید خودم نوشتم
![]() [b]در این پست به بررسی نماد و القاهای ماسونی، در چند بازی ویدوئویی پرداخته ایم . بازی های مورد بررسی 7Wonders ، Machnarium ، Toy story3 و ... . بازی machnarium :[/b] . ![]() این بازی از جمله بازی های فکری است که در سال 2009 تولید شده است . داستان این بازی این گونه است که: عده ای به قلمرو فرمان روا یا شهردار شهر ربات ها شاید به دلیل گرفتن قدرت حمله می کنند و از اون جایی که فرمان روا یک ربات هست؛ اون رو ویروسی میکنند و یک بمب در محل سکونت او میگذارند . در این میان یک ربات که در پایان داستان معلوم میشود که کارمند یا همکار فرمان روا هست؛ در پی نجات شهر بر میاید. اما نکات و علائمی ماسونی در این بازی وجود دارد که بررسی آنان نکات جالبی را نشان میدهد: در اکثر جاهای این بازی، کف محل، شطرنجی است.این نماد در اکثر لژ های ماسونی به کار میرود. مانند این 3 تصویر :[align=BASELINE] ![]() ![]() ![]() توضیح کوتاه درمورد سطح شطرنجی : یک تحلیل میگوید که ماسون ها معتقد اند که کف معبد سلیمان شطرنجی بوده و تحلیل دوم که جامع تر است اینگونه تبیین میکند که در صفحه شطرنجی، رنگ سفید نماد بعد انسان و رنگ سیاه نماد بعد جن است . تداخل این دو رنگ در صفحه شطرنجی به معنای فضایی است که راحت تر میشود با جنیان ارتباط برقرار کردبه همن دلیل است که تمام اعمال ماسون ها و تمام لژهای ماسونی دارای کفی شطرنجی است. تصویر یک لژ ماسونی به همراه صفحه شطرنجی : [align=BASELINE] ![]() ---------------- در قسمتی از بازی، شخصیت اول داستان، باید در یک بازی دوز 10×10 که بسیار دشوار هست برنده شود تا چند پیچ به دست بیاورد . تعداد صفحات این دوز 100 عدد هست و اگر 5 ردیف چیده شود؛ آن فرد برنده است ([sup][sub]در شکل عادی این بازی هر فردی که 3 ردیف بچیند برنده است [/sub][/sup]). این قسمت از این بازی بسیار مشکل هست و به نوعی اعصاب آدم رو به دلیل دشواری کاملا خرد میکند .اما نکته جالب این جاست که در حالی که شما مشغول این بازی هستین موزیکی پخش میشود که حدود 2 دقیقه طول میکشد و در پایان هر 2 دقیقه لحظه ای موزیک قطع میشود و صدایی بم و نامفهموم جمله ای را میگوید و بعد از آن دوباره موزیک شروع میشود . اگر آن صدای بم نامفهوم را زیر تر کنیم جمله ای معنا دار به شکل عربی گفته میشود : برای دانلود صدای "زیر" که به شکل عربی گفته میشود اینجا کلیک کنید . حجم فایل 87kb با پسوند wmv است . در این صدا، جمله " صل علی محمد و اله طاهرین " که از اصلی ترین گفتار های مسلمانان است به شکلی نا مفهومی گفته میشود و خیلی جالبه که در آخر این صدا حرف "ح" مانند عرب ها تلفظ میشود که اتفاقی نبودن این فرض رو ثابت میکنه. چرا چنین صدای نامفمومی رو به کار بردن ؟ توجه کنید؛ این صدا در جایی شنیده میشود که شما در حال بازی کردن دوز 100 تایی هستین و شاید ساعت ها این مرحله طول بکشد ([sup][sub]بستگی به هوش بازیکن داره[/sub][/sup]) بنابراین از ماندن در آن مرحله سخت عصبانی میشوید و فضای آن محل به علاوه صداهایی که شنیده میشود هم در ذهنتان بد جلوه میکند . حالا فرض کنید یک غیر مسلمون همین بازی را انجام بدهد و چنین چیزی برای اون رخ بدهد . خب اگر از کنار مسجدی رد بشه صدای صلوات را بشنود حالت عصبانی یا نفرت در ذهنش القا میشود و خودش هم واقعا نمیداند چرا. و این القا ها، تنفر فرد رو به شکل غیر مستقیم نسبت به مسلمان ها افزایش میدهد . البته تنفر اصلی نسبت به شیعیان است چرا که گفته میشود "و آله طاهرین" و این یعنی اهل بیت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که ادامه دهنده راه آنان،شیعیان هستند. ببیند برای القای اهدافشان دست به چه کار هایی میزنند و ماهم که همین طور دست روی دست گذاشته ایم و به چنین بازی هایی مجوز رسمی میدهیم ! ---------------- در قسمت دیگر شخصیت اول در محلی حضور دارد که روی دیوار اشکالی کشیده شده . : [align=BASELINE] ![]() اما هنگامی که بر روی برگ درخت سمت راست کلیک شود ؛ ربات برگ را پایین میکشد و تصویر دیگری نمایان میشود : [align=BASELINE]. ![]() این تصویر یک ستاره پنج پر یا پنتاگرام هست . در آیین فراماسون ها این ستاره تصویر یکی از خدیانشان به نام "بافومت " (baphomet ). است امروزه آنقدر این ستاره رو به کار بردن که نمیتوان به کار بردن این ستاره را در همه جا ماسونی دانست. اما دو شاخصه اصلی در این نماد هست که اگر به کار برود حتما ماسونی است . اول این که این ستاره وارونه باشد یعنی به جای این که دو پر آن به سمت پایین باشد، تنها یک پر آن رو به پایین باشد . اما شاخصه دیگر آن این است که یک پر آن نسبت به بقیه کشیده تر باشد . که در این تصویر همین شاخصه به کار رفته است. در تصویر پایین هم همین نماد به کاررفته است : [align=BASELINE]. ![]() -------------- یکی دیگر از نماد هایی که در این بازی به کار رفته نماد چشم چپ است. در این تصویر یکی از ربات ها همیشه چشم راستش بسته است و با چشم چپ نگاه میکند .توجه داشته باشید که ملاک تشخیص چشم راست یا چپ، از دید خود فرد است نه سوم شخص. [align=BASELINE] ![]() چشم چپ همان چشمی است که فراماسون ها آن را بر روی هرم قرار داده اند و نماد هرم و چشم ماسونی را ایجاد کرده اند . اما چرا چشم چپ؟ روایت شده که در زمانی که حضرت ابراهیم قصد داشت اسماعیل را قربانی کند شیطان بارها او را وسوسه کرد و قصد داشت وی را از این کار منع کند و ابراهیم به سمت او سنگ میزد و آخرین سنگ به چشم راست شیطان خرد و چشم راست شیطان کور شد. بنابراین به کار بردن نماد چشم چپ به احترام پادشاه آنان یعنی شیطان است ------------------ در این تصویر که کف شطرنجی در آن دیده میشود تصویر یک خاخام دیده میشود [sup][sub](به مو کلاه خاص او توجه کنید)[/sub][/sup] که بر روی خانه وی علامت ستاره صهیون یا هگزاگرام دیده میشود . دقیقا هدف از چنین کاری مشخص نیست شاید علت آن صهیون نشان دادن همه یودیان یا بلعکس را باشد.[align=BASELINE] ![]() ------------------ در آخرین تصویر که تقریا آخر بازی است، فرمانروا یا شهردار دیده میشود که انگار در حال گریه کردن است . چندی قبل از آن به فرمانروا حمله میشود و افراد مهاجم به وی ویروس وارد میکنند.و در واقع وی مظلوم واقع میشود ! . [align=BASELINE] ![]() جالبه که پیشانی فرمانروا به شکل مثلث (هرم) و راس متفاوت ایجاد شده که تداعی گر هرم و راس ماسون هاست . و جالب تر از اون اینه که فرمانروا در جایی زندگی یا کار میکنه که سقف آن پر از ستاره های صهیون است . ببینید چگونه در این قسمت در حال القای ماجرای هلوکاست یهودیان اند . شاید این نتیجه گیری خنده دار به نظر رسد اما در حیقت نکته پنهان این تصویر همین است . و ما هم بدون این که بفهمیم داریم همون چیزی رو القا میکنیم که اون ها میخوان. متاسفانه شبکه آموزش در قسمت معرفی بازی های رایانه ای همین بازی را معرفی کرد و الان این بازی در ایران طرفداران نسبتا زیادی دارد . با همه این بررسی ها باید ذهنمان را روشن کنیم که امروزه اکثر بازی های ویدئویی، فیلم ها و... دیگر با اهداف ماسونی و ارماگدونی خاص فراماسون ها ساخته میشود و نباید گمان کنیم که این ها صرفا جهت لذت ما ساخته شده اند . ===================== بازی و کارتون Toystory3 از تحلیل این بازی کاملا چشم پوشی میشود اما فقط دو نمادی که در کارتون و بازی داستان اسباب بازی به کار رفته است را در این جا ثبت میکینم : این تصویر متعلق به کارتون toystory3 است که یکی از شخصیت ها چشم راستش را گم کرده و تقریبا تا آخر کارتون هم به همین شکل است . این تصویر هم تداعی گر نماد چشم چپی است که آن را بر روی هرم قرار میدهد و نماد هرم و چشم ماسونی ر ایجاد میکنند.([sup][sub]در ابتدای مطلب توضیح کاملی در اینباره داده شد).[/sub][/sup] [align=BASELINE] ![]() --------------------- این تصویر هم که ستاره پنج پر یا پنتاگرام هست که تداعی گر تصویر شیطان یا خدای ماسون ها به نام "بافومت " (baphomet ) است .([sup][sub]در ابتدای مطلب توضیح کاملی در اینباره داده شد).[/sub][/sup][align=BASELINE][sup][sub] [/sub][/sup] [sup][sub][/sub][/sup] [sup][sub] [/sub][/sup] [sup][sub] [/sub][/sup] با این همه استدلال دریافتیم که نباید تک بعدی به مسائل نگاه کنیم نباید گمان کنیم که این بازی ویدویی،فیلم ها و دیگر مسائل تنها برای لذّت ما ساخته شده است بلکه باید دشمن اصلی خود را که در پس همین عوامل پنهان شده است را پیدا کنیم .[sup][sub] [/sub][/sup] . ((استفاده از این مطلب حتی بدون منبع مجاز است. شما حتی میتوانید آدرس این وبلاگ را که در عکس (ها) ثبت شده است را حذف کنید و از آن در وبلاگ یا وبسایت تان استفاده نمایید )) . . مهدی سامنی منبع:http://www.vavp.blogfa.com/ ============================= بازی 7wonder : . ![]() بررسی این بازی توسط آقای احمد سبحان ([sub][sup] وبلاگ ایشان: shekayate-hejran.blogfa.com[/sup][/sub]) صورت پذیرفته که بسیار جالبه . البته نویسنده این مطلب هم با قلم آبی در زیر برخی این تصاویر توضیحی داده . .
این مطلب بررسی بازی هایی کودکانه است که در آن علایم ماسونی به وضوح دیده میشود و برخلاف تبلیغ خود بازی که گفته شده عاری از هرگونه بدآموزی برای کودکان است جزء بدترین بازی ها برای آنها است زیرا شخصیت و تفکرات اصلی انسان ها ریشه در دوران کودکی آنها دارد و این بازی ها باعث نهادینه شدن تفکرات الحادی و ماسونی در ذهن کودکان میشود,هرچند برخی والدین میگویند کودکان ما متوجه منظور سازنده بازی نمیشوند اما باید توجه داشته باشیم که این آموزه ها اثرات خود را از همان دوران کودکی دارند اما بروزشان در سنین بالاتر است. توجه داشته باشید تمام این بازی ها از مجموعه ای که به گفته ی خودش مجوز وزارت ارشاد داره هستش و بازی ها مخصوص سنین پایین است .
این بازی مربوط میشه به عجایب 7 گانه و اما ایراداتی که به این بازی میتوان گرف: اگر به عکس توجه کنید میبینید که با وجود 7 بنای ثبت شده به عنوان عجایب 7 گانه بیشترین تبلیغ مربوط به اهرام هستش و البته تصویر آنخ و چشم و هرم در پایین عکس خیلی واضحه(هم پایین علامت 7 وهم پایین نوشته های منو)
" توجه شود، شاید برخی بپندارند که نماد های مصر باستان چه ارتباطی با فراماسونری دارد . ریشه فراماسونری در تفکرات حکومت شیطانی مصر است در واقع فراماسونری ادامه دهنده حکومت مصریان است "
----------------------- ![]() این عکس هم مربوط میشه به قسمتی از این بازی. به تعداد پله های چپ وراست هرم توجه کنید در این جا پله های راست با حساب کردن 2 مثلث بالا 13 عدد و پله های چپ 33 عدد است و هم چنین مثلث کوچیک بالای هرم که ذره ای درخشان است تداعی گر هرم راس درخشان ماسونی است . "13 و 33 از اعداد مقدس ماسون ها است "
----------------------- [align=BASELINE]![]()
این مرحله اول بازی هستش و داستان بازی از این قراره که با گذراندن هر مرحله یکی از عجایب هفتگانه ساخته میشه که مرحله یک مربوط میشه به ساخت اهرام درباره این بازی باید بگم اگه کودک شما بتونه اشکال ماسونی رو با جابه جه کردن اونها سه تا سه تا کنار هم قرار بده اونها حذف میشن و بازی پیش میره و با به حد نصاب رسیدن امتیاز کودک شما برنده میشه اما این فقط ظاهر داستانه برنده اصلی سازنده این بازیه که از کم اطلاع بودن والدین سوء استفاده میکنه و این بازی ها رو به عنوان بازی بدون خشونت و بدآموزی معرفی میکنه واز وزارت ارشاد هم مجوز میگیره و توی بازار به صورت قانونی پخش میشه.
"مطلبی که این جا جالبه اینه که متاسفانه افراد در وزارت ارشاد واقعا غفلت میکنند و احتمالا کارشناسان خوبی در بخش بررسی بازی ها وجود نداد . و از همه جالب تر طرف مقابل که این بازی ها را تولید میکند میداند که بازی در این جا مجوز میگیرد و مناسب کودکان است که باید دارای خشونت کم و بدون قسمت های غیر اخلاقی (یا مسائلی که برای ما غیر متعارف است) باشد بنابراین نمادها و القا های ماسونی یا آرماگدونی (جنگ رستاخیز) خود را در بازی هایی به کار میبرد که شرایط مجوز در ایران را داشته باشد . "
----------------------- [align=BASELINE]![]() این بازی دیگری هستش مثل بازی قبلی که باز هم میبنیم تمام اشکال درون دایره ها اشکال ماسونی هستند شکل های درون دایره ها هم که واضحه:هرم.آنخ.چشم فرعون(تماما نمادهای اصلی ماسونهاست)و مجسمه فرعون تعداد ردیف های عمودی هم 13 تا میباشند .
در این بازی هم از علایم ماسونی به شدت استفاده شده و کاملا مشخصه که به صورت اتفاقی نبوده (پیشنهاد میکنم این بازی رو از بازار یا اینترنت تهیه کنید چون برای نشون دادن تمام زوایای پنهان این بازی وقت زیادی لازم است.
در این بازی کودکان باید از بین تصاویر زیادی که کنار هم قرار گرفتن تصویری رو که بازی از اونها میخواد رو پیدا کنند که بیشتر جاها علایم ماسونی رو میخواد مثل چشم فرعون.هرم.ستاره شش پر و...(در یک مستندی که درباره شیطان پرستی و فراماسونری بود در اون مستند عکس هایی رو از برنامه های کودک نشون میده که کلماتی به صورت کاملا مخفی در اون عکسها و برنامه ها هست و تفسیر روانشناسی این رو میگه که اگر چه ما متوجه تصاویر پنهان نمی شیم اما چشم اونها رو دریافت میکنه و مغز اونها رو ذخیره میکنه ).
« صرفا جهت اطلاع :چندی قبل بعد از انتشار فیلمی سینمایی میل مردم به نوشابه - اگر اشتباه نکنم- کوکا کولا زیاد شد و فروش نوشابه بیشتر شد.بعدا مشخص شد که در چند جای فیلم در یک فریم(چیزی حدود یک بیستو پنجم ثانیه)عکس اون نوشابه رو گذاشتن و با اینکه هیچکس متوجه چنین چیزی نشده اما چشم دریافت کرده و مغز ذخیره کرده و علاقه به اون در شخص به صورت ناخواسته ایجاد شده».
این ها رو یادآوری کردم تا به این نکته توجه کنید که این بازی هم مثل اون تبلیغات لحظه ای روی ضمیر ناخود آگاه کودک اثر میکنه و تصاویر ماسونی و یا مربوط به فرهنگ الحادی مصر در ذهنش میمونه و بعد ها که با تبلیغات ماسونها مواجه میشه چون توی ضمیر ناخوآگاهش این مسایل نهادینه شد به سمت ماسونها کشیده میشه در واقع احساس درونیش اینه که گمشدشو پیدا کرده.
----------------------- [align=BASELINE] [/b] ![]() نماد ققنوس دوسر که از علایم ماسونی میباشد.جالبه که این نماد امروزه در جای جای دنیا به کار رفته و در بسیاری از شرکت هایی که تحت پوشش ماسون ها اند به کار رفته است.
----------------------- ![]()
علامت ققنوس دوسر در بازی
علامت گروه ماسونی جمجمه و استخوان (Skull and Bones) در بازی
--------------------------------
و دو علامت ققنوس دو سر و جمجمه و استخوان در کنار هم : [align=BASELINE]![]()
-----------------------
نماد جغد در این بازی. جغد برای ماسون ها یک نمادی است که اون رو کاملا مخفی به کار میبرن . البته در مورد تحلیل این نماد به دلیل خارج شدن از مبحث در این جا توضیح نمیدهیم : [align=BASELINE] ![]()
-----------------------------
و در آخر نماد ستاره شش پر یا هگزاگرام که مورد علاقه ماسون هاست و اصلا ارتباطی با یهودیت ندارد و از قرن 7 وارد آیین یهودیت شد و الان هم صهیون (Zion) ها از اون استفاده میکنند.: [align=BASELINE]
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
یک نکته ای که همیشه ذهن من رو مشغول می کرد ، این بود که چرا این بازی این قدر گشترش پیدا کرد (من نتونستم بازی رو بازی کنم) ، با این که این بازی تنها با حدود 100 دلار ساخته شده بود و یک سری افراد ناشناخته اون رو ساخته بودند. |
|||
|
|
۱:۱۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
تحلیل ها مخصوصا تو بخش داستان اسباب بازی به شدت غیر منطقی و بی ربط بود!!!
اصلا سیبزمینی چشم راست نداشته باشه! که چی؟! میخواد چی بگه و هدفش چیه؟! این مهمه ... من الان دارم رایمان بازی می کنم ... خیلی از کاراکترها (دشمنا) یه چشمی هستند و وقتی هم که میخوای از دری رد بشی باید از یک تک چشم عبور کنی! نکته جالب اینه که سازندش یوبی سافته! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای ماسونی در بازی ورد آف وارکرافت World of warcraft | مسافر | 20 | 25,127 |
۹/آبان/۹۳ ۵:۱۵ آخرین ارسال: Hidaren |
|
| فکر می کنید ماسونی ترین بازی دنیا چیه؟؟؟ | AS53 | 20 | 13,206 |
۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۳:۴۵ آخرین ارسال: awake* |
|
| بازی Deus Ex: Human Revolution ماسونی هست ضد ماسون ؟ | idea | 15 | 14,941 |
۴/بهمن/۹۱ ۱۸:۵۲ آخرین ارسال: fahrenheit47 |
|
| بازی ماسونی صهیونیستی آرماگدونی Darksiders | god-sun-911 | 2 | 4,666 |
۲۸/دی/۹۱ ۱۷:۲۶ آخرین ارسال: محمد_1 |
|
| رسالت ماسونی در بازی تمدن 5 - sid meier's civilization v | مسافر | 1 | 10,160 |
۱۷/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۶ آخرین ارسال: nmvist |
|
| بازی ماسونی machnarium | F.E.A.R | 12 | 12,326 |
۲۲/شهریور/۹۰ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: amir72 |
|
| به نظر شما چرا بازی های ماسونی و ضد اسلامی چر ا از بازار جمع نمی شوند؟ | sam72 | 9 | 5,407 |
۵/خرداد/۹۰ ۰:۰۲ آخرین ارسال: اسماعيل |
|

![[تصویر: c01d91c75c1a474fabcd.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Game/c01d91c75c1a474fabcd.jpg)
![[تصویر: dba81ea1bfac481c87f0.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Game/dba81ea1bfac481c87f0.jpg)
![[تصویر: 93e2b59ea99545dc8eb7.jpg]](http://zohur12.persiangig.com/image/Game/93e2b59ea99545dc8eb7.jpg)

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)

مثلا يه زماني به خاطر اينكه خيلي سروصدا ميكردن بابام و دوستش رفتن يه اتاق ديگه و دررو بستن . آيدين ( داداش بزرگه ) هي ميگفت بابااااا اما در رو باز نميكرد . آخر ياشامرو ( داداش كيچيكرو ) بر ميداره محكم ميكوبه به در . به اين ميگن خشونت طلب .
ماسون ها نابودی نمیخوان ، کنترل میخوان . درسته که اعمال کهن دوران جاهلیت هم تو برخی کاراشون و حتی صحبت ها در قسم های اولیه وجود داره اما در نهایت همه چیز بر میگرده به یکپارچه سازی جهان . ماسون ها افرادی رو که از لحاظ عقلی حتی کمی مشکلی دارند نمیپذیرند ، ولی حتی اگر از لحاظ جسمی شخص معلول باشه هم میپذیرندش . دقیق یادم نمیاد اما توی یک کتاب یک جمله از یک ماسون رو به این صورت خوندم .
![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)
مثلا يه زماني به خاطر اينكه خيلي سروصدا ميكردن بابام و دوستش رفتن يه اتاق ديگه و دررو بستن . آيدين ( داداش بزرگه ) هي ميگفت بابااااا اما در رو باز نميكرد . آخر ياشامرو ( داداش كيچيكرو ) بر ميداره محكم ميكوبه به در . به اين ميگن خشونت طلب .![[تصویر: angel.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.gif)
![[تصویر: barresi.chand.bazi.masoni-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/barresi.chand.bazi.masoni-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0005-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0005-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0001-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0001-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0007-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0007-vavp.jpg)
![[تصویر: masonic.lodge00000-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/masonic.lodge00000-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0006-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0006-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0002-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0002-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0004-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0004-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0008-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0008-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0003-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0003-vavp.jpg)
![[تصویر: machinarium0009-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/machinarium0009-vavp.jpg)
![[تصویر: toy.story.mason.0002-vavp,.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/toy.story.mason.0002-vavp,.jpg)
[sup][sub]![[تصویر: 7monders.00001-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00001-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00002-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00002-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00003-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00003-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00004-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00004-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00005-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00005-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00006-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00006-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00007-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00007-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00008-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00008-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00010-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00010-vavp.jpg)
![[تصویر: 7monders.00009-vavp.jpg]](http://vavpi.persiangig.com/7monders.00009-vavp.jpg)