کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرد جوان 34 ساله با ده فرزند و پنج نوه
۷:۳۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
مرد جوان آستارایی متولد 1358 و 34 سال دارد. او در سال 1370 ازدواج کرد و هم‌اکنون 10 فرزند، 2 داماد، یک عروس و 5 نوه دارد.

کمال‌بین که به شغل آرماتوربندی ساختمان مشغول است در خصوص ازدواج زود هنگام خود توضیح داد: پس از به وقوع پیوستن مشکلات جسمانی که برای مادرم در دوران نوجوانی بنده پیش آمد، بزرگان خانواده تصمیم به ازدواجم گرفتند تا علاوه بر تشکیل خانواده، من و همسرم کمکی برای خانواده باشیم.

وی ادامه داد: «مرتضی، رقیه، لیلا، علی، رضا، رباب، محمد، حسین، ابوالفضل و عباس» ده فرزند بنده هستند که 5 نوه، شیرینی و گرمی دیگری به زندگی‌ام بخشیده است.
[تصویر: 102601]

اکبر کمال‌بین با اشاره به اینکه در سال 1371 نخستین فرزند وی متولد شد، در پاسخ به این سوال که «آیا از زندگی خود راضی هستی؟» جواب داد: «راضیم به رضای خداوند متعال.»

وی در پایان در خصوص وضعیت معیشتی خود تصریح کرد: تا دو سال گذشته که کار ساختمان‌سازی به شکل مداوم برقرار بود، مشکلی نداشتیم، ولی هم‌اکنون با کاهش شدید کار، فشار سنگین ناشی از مشکلات مالی را بیشتر احساس می‌کنم.

وی در کنار همسرش که متولد 1351 و چند سال از او بزرگتر است زندگی می کند.

به نظرم یه نمونه خوبه برای آدمایی که به خیلی چیزا غر میزنن...
سن مادر خانواده بیشتر از سن آقا کماله...
10 تا بچه دارن... همه هم اسما مذهبی، اونم اکثراً منتخب صحرای کربلا...
یه آرماتور بند ساده است، برج ساز نیست که...
اما تا وقتی کار باشه، روزگارشون میچرخه...
خداییش من یکی که خیلی دوست دارم از زندگی شهری یکم جدا شم.
خوش به حالشون...
هوای خوب، غذای خوب، دل خوش...
آدم دیگه از دنیا مگه چی میخواد؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، Havbb 110 ، یاســین ، عبدالرحمن ، fafa* ، لبخند خدا ، السا ، دل خسته ، meisamtiger ، حسن عزتي ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، fiftynine ، hamediran

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۳ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۰۷)Tishtar نوشته است:  حالا قدیما بعضا ده بیست تا بچه داشتن،همه از یه مادر نبوده...
اینم لحاظ کنیدCool

اگه میشد الان هم مثل قدیم چند تا زن گرفت میشد روی بالای 10 تا بچه هم حساب کرد Big Grin
اگه 10 تا رو ملاک بگیریم
دو تا زن هرکدوم 5 تا
سه تا زن هرکدوم سه تا یکیشون 4 تا
4 تا زن ، دو تاشون 3 تا دوتاشون دو تا برای اینکه عدالت رعایت بشه هرکدوم سه تا و تعداد بچه 12 تا !

چه جالب بود! هر کسی در سنین پیری یه لشگر از بچه ها و نوه ها و نتیجه ها داشت !

(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۱۲)یاســین نوشته است:  بنده هم عرض کردم ده تا زیاده
گفتم از کجا میدونید این ده تا بچه تربیت ندارن
مشکلم پیش قضاوت بود
والا ما دوتاییم،عمه ام 4 تا بچه داره،یکی از یکی گل تر
تو فامیل همه حسرت اینا رو میخورن اینقدر که مودب و با شعورن،تازه تو شهرستان مستاجرن

هر کس یه توانایی داره،من 4 تا بچه داشته باشم هر کدوم برن یه طرف ،هنگ میکنم،باید با طناب همه رو به هم ببندم
یکی توانایی بیشتر داره یکی کمتر،این یه بحث دیگه است
بحثی که الان خیلی متداوله اینه که میگن پول نداریم پس بچه نمیاریم در حالیکه خدا تومن پول به گوشی میدن،خرج رستوران فلان میکنن،به بچه که رسید بیچاره ها پول ندارن

من دو تا از اقوام نزدیک 10 تا بچه دارند ! Big Grin من از نزدیک لمس کردم مشکلاتشون رو ! Sad
یکی از اقوام نزدیک هم بچه کوچیک داره و توی آپارتمان زندگی میکنه و از نزدیک دیدم کنترل یه بچه فسقلی چه وقتی از آدم میگیره و چقدر توی آپارتمان سخته!

من منکر این نیستم که اونی که توانایی مالی و علمی زیادی داره بچه های زیاد نداشته باشه !
خودم هم اگه وضع مالی خوب بود شاید تعداد بچه ها رو زیاد میکردم اما با این شرایط اقتصادی بچه زیادیعنی هم به خودت هم به زندگیت و هم به زنت و هم به بچه ات ظلم کردی

خانم ها که این همه به شرع و اعتماد به حرف خدا تاکید دارند چرا با تعدد زوجه مخالف هستند؟ Big Grin اینطوری هم میشه تعداد بچه های زیادی آورد و هم اینکه تعداد بچه ها بین زوجه تقسیم میشه و برای هر خانم، تعداد زایمان ها کمتر میشه ! Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، ballista ، Ali#59
۱۷:۲۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۶)Maysam-1st نوشته است:  کاملا درسته!
بعضی ها خانم ها رو با دستگاه جوجه کشی اشتباه گرفتند ! Big Grin
بچه هیکل خانم ها رو هم خراب میکنه ! البته اگه بعضی ها بدونند هیکل به چه درد میخوره!! Happy

اون قدیم بود که بچه میرفت تو کوچه بازی میکرد الان بچه داشتن تو آپارتمان خیلی سخته و آدم رو ذله میکنه!

کمیت مهمه براتون یا کیفیت؟

10 تا بچه بی سواد! و کم سواد خوبه یا 2 تا بچه درست درمون؟

اولاً این که ما خانومیم و شما آقا!
شما اگه صرف هیکل براتون مهمه، هرگز و هرگز نسلی از خودتون نخواهید داشت...
اگرم بچه ای داشته باشین، ولشون میکنین و میرین سراغ زن بعدی...
یعنی اصولاً خانواده برای شما معنی و مفهومی نخواهد داشت...
ثانیاً بچه اول این توانایی رو داره که بچه های بعدی رو تربیت کنه...
یعنی اصولاً اگه شما بچه اول رو درست تربیت کنین، بچه های بعدی هم خوب تربیت خواهند شد...
ثالثاً مامانبزرگ من حتی سواد خوندن و نوشتن نداشته و پدربزرگم - خدابیامرز- ارتشی بوده...
با چه پشتوانه مالی و سواد و فرهنگی 5 تا بچه تحصیل کرده تحویل جامعه دادن؟
حالا اگه تعداد زیاد شد لزوماً کیفیت پایین نمیاد.
شاید هم بشه و شاید هم نشه...
همونجوری که ممکنه آدم یه دونه بچه داشته باشه و همون یه بچه وسیله عذاب پدر و مادر تو دنیا و آخرت باشه...
رابعاً اتفاقاً بچه هایی که تو کوچه بزرگ شدن، همه جور بی ادبی ای یاد گرفتن و بهتره که تربیت و بزرگ شدن زیر نظر پدر و مادر و نزدیک خود اون ها انجام بشه...
خامساً من به عنوان یه خانوم بچه دار اگه توان بدنی اش رو داشته باشم دوست دارم 7-8 تا بچه داشته باشم...
سادساً نوه های من نه خاله داشته باشن و نه دایی و نه عمو و نه عمه که هیکل من خراب میشه؟؟؟
روحیه دو نسل بعد از خودم رو خراب کنم که مبادا شوهرم روحیه اش از دیدن هیکل من خراب بشه؟؟؟
شوهرها خودشون رو از لحاظ روحی برای بد هیکلی همسرانشون آماده کنن!!!
والا...
برم سراغ سابعاً؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، Maysam-1st ، sakineh110 ، السا ، حسن عزتي ، یاســین ، Havbb 110
۱۷:۲۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23

واقعا این عزیزان تو این سنی که ازدواج کردند دلیل ازدواجشون چی بوده
حالا بگیم خودشون تو دهه ی هفتاد ازدواج کردن اون موقع قضیه مثل الان نبوده
بچه هاشون چی؟
الان اون نوه ی اولشون بیشتر از 5 سال یا 6 ساله میخوره
این نو گلای شکفته شون از ازدواج چی میدونن ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱۷:۴۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۵۷ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:
شما اگه صرف هیکل براتون مهمه، هرگز و هرگز نسلی از خودتون نخواهید داشت...

اگرم بچه ای داشته باشین، ولشون میکنین و میرین سراغ زن بعدی...

یعنی اصولاً خانواده برای شما معنی و مفهومی نخواهد داشت...

ثانیاً بچه اول این توانایی رو داره که بچه های بعدی رو تربیت کنه...

یعنی اصولاً اگه شما بچه اول رو درست تربیت کنین، بچه های بعدی هم خوب تربیت خواهند شد...
هیکل قطعا مهمه. خانم خوش هیکل یعنی یه خانم سالم و تندرست. Smile
زن یعنی گل. گل هم باید زیبا و شاداب باشه تا عطرش آدم رو مست کنه ! Smile
تناسب اندام شخصا واسم خیلی مهمه .

اگه شرایط مالی اجازه بده و همسر اول هم مخالف نباشه انکار نمی کنم که من هم مثل سایر آقایون دوست داشتم همسر دیگه ای داشته باشم Big Grin

بچه اول هیچ وقت نمیتونه جای پدر و مادر رو بگیره و با این حرف مخالفم.

نقل قول:
ثالثاً مامانبزرگ من حتی سواد خوندن و نوشتن نداشته و پدربزرگم - خدابیامرز- ارتشی بوده...

با چه پشتوانه مالی و سواد و فرهنگی 5 تا بچه تحصیل کرده تحویل جامعه دادن؟

حالا اگه تعداد زیاد شد لزوماً کیفیت پایین نمیاد.

شاید هم بشه و شاید هم نشه...

همونجوری که ممکنه آدم یه دونه بچه داشته باشه و همون یه بچه وسیله عذاب پدر و مادر تو دنیا و آخرت باشه...

احتمالات و شرایط گذشته رو کنار بگذارید.
واقعیت اینه که شرایط فرق کرده و مثل قبل نیست. الان اگه خود آدم هم خوب تربیت شده باشه با این وضع فرهنگی و اقتصادی بزرگ کردن یک بچه هم خیلی سخته چه برسه به چند تا !

نقل قول:
خامساً من به عنوان یه خانوم بچه دار اگه توان بدنی اش رو داشته باشم دوست دارم 7-8 تا بچه داشته باشم...

سادساً نوه های من نه خاله داشته باشن و نه دایی و نه عمو و نه عمه که هیکل من خراب میشه؟؟؟

روحیه دو نسل بعد از خودم رو خراب کنم که مبادا شوهرم روحیه اش از دیدن هیکل من خراب بشه؟؟؟

شوهرها خودشون رو از لحاظ روحی برای بد هیکلی همسرانشون آماده کنن!!!

والا...

برم سراغ سابعاً؟

7-8 ؟ Big Grin
هدفتون از ازدواج فقط جوجه کشیه؟ Big Grin

از نزدیکان کسی هست که زایمان کرده باشه و شما از نزدیک دیده باشی؟ میدونی هربچه تا چند سال بزرگ کردنش چند نفر آدم میخواد؟

شاید هیکل برای شما مهم نباشه ولی واسه خیلی از آقایون من جمله خودم خیلی مهمه!

شما هم ممکنه بعد از چند سال زندگی مشترک خودتون رو برای زندگی با هوو آماده کنید !! Big Grin

خیلی از آقایون ارزشی رو دیدم که زن صیغه ای دارند! شما با این مورد موافقید یا مخالفید؟ و به نظرتون چرا این آقایون به اون سمت رفتن؟Huh

نقل قول:
برم سراغ سابعاً؟
let's go Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۱۷:۴۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25

سلام
متولد 58 و سال 70 ازدواج کرده یعنی دوازده سالش بوده و سیزده سالگی اولین بچه اش دنیا اومده!!!!!!!!!

این بماند.

تا الانش می گفتند بچه که جون و نفسه ...یکی خوبه دوتا بسه حالا می گند سه چهار تا بعدش هم خانواده های ده تا بیست نفره را الان نشونمون می دهند که مثلا ما تشویق بشیم بچه زیاد کنیم؟با اینا کسی تشویق نمیشه همونطور که شعار دو تا بچه هم کاری نکرد بلکه مشکلات و هزینه ها باعث شد کمتر بچه دار بشند و بعدش به جای دو تا بچه الان شده یکی و گاها هیچی الانش هم که کسی حوصله بچه داری و مشکلاتش را نداره.ازدواج هم که تا بخوای مقدماتش را فراهم کنی میشه 30 سالگی .چند سال اول هم که بچه نمیخواند میشه 35 سالگی .بچه دوم باید 40 سالگی باباش دنیا بیاد که میشه زنگوله پای تابوت.....
همین الانش کلی بیکار داریم .از بی سواد تا دکتری بعدش هم که این بچه بزرگ شد شغل میخواد مسکن میخواد و......

خانه از پای بست ویران است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، sakineh110 ، Maysam-1st
۱۷:۵۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26

خانم موزه همه حرفاتون قشنگ و خوبه
ولی برای پیشرفت کشور خیلی جالب نیست این سبک زندگی
13 سالگی با خانمی که 3 سال بزرگتر ازدواج کنی
بعد بچه هات هم تو همون 13 ساگی ازدواج کنن و هر کدوم چند تا بچه داشته باشن که از قضا اونا هم میخوان تو سیزده سالگی ازدواج کنن
خب...........
نتیجه میشه پدر و مادر بی سواد و بچه های بی سواد و نوه های بی سواد چون وقت تحصیل نداشتن تازه فقط تحصیل ملاک نیست مثمر ثمر بودن در علم و تولید و ....
همین برنامه زنده باد زندگی خونواده هایی رو میاره با پدر و مادر بی سواد ولی 8 تا پزشک دارن و مفید و نهایت بچه هاشون فقط رسیدن ازدواج کنن و یه بچه بیارن .... که آخر سر مجری می گه این مادر بی سواد نیست این مادر 8 تا پزشک داده به جامعه
ازدواج کردن و ده بیست تا بچه دادن به جامعه که هنر نیست بچه باید از هر لحاظ مفید باشه
خدایی نکرده نمی گم بچه های این آقا مفید نیستن ولی رفتن جامعه به این سبک ازدواج و ازدیاد نسل تو این دنیای تکنولوژی و رقابت دیگه نه تنها پاسخگو نیست بلکه .........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱۸:۲۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۷:۲۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #27
آواتار
اولاً این که هر آدم سالمی مسلماً لاغره...
اما هر لاغری نشانه سلامت نیست...
ثانیاً این که فکر کنین با یه مانکن ازدواج کردین و ایشون هم بچه نیاورد که اندامش به هم بریزه...
ناگهان - خدای ناکرده - ایشون سرطان میگیرن و باید شیمی درمانی کنن و چاق و زشت بشن...
به همین راحتی و با بی رحمی فراوان ولش میکنین؟
ازدواج فقط ظاهر نیست...
ثالثاً این که من عاشق خانواده های پر جمعیت و شلوغ پلوغ و شادم...
مهمونی های دور همی و بگو و بخند های دسته جمعی و ...
اگر میتونستم حتماً 7-8 تا بچه می آوردم...
رابعاً این که من خودم بچه دارم و اتفاقاً توی آپارتمان هم بزرگش دارم میکنم و اصلاً هم سخت نیست و کلی هم داره کیف میده و حقیقت اینه که دوست دارم شما زودتر قانع بشین تا برم باهاش رنگ بازی کنم...
خامساً من این زندگی رو تایید نکردم...
اما مثل بعضی از مردم اون رو سراسر نکبت و بدبختی و آزار و مشکل نمیبینم...
به نظر من این سبک زندگی هم شیرینی های خاص خودش رو داره...
من به شخصه دوست دارم زندگی توی روستا و خارج از محیط دودآلود شهری و به دور از استرس زندگی کنم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Havbb 110 ، السا ، Eve
۱۸:۴۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۶ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۲)moze84 نوشته است:  اولاً این که هر آدم سالمی مسلماً لاغره...
اما هر لاغری نشانه سلامت نیست...
ثانیاً این که فکر کنین با یه مانکن ازدواج کردین و ایشون هم بچه نیاورد که اندامش به هم بریزه...
ناگهان - خدای ناکرده - ایشون سرطان میگیرن و باید شیمی درمانی کنن و چاق و زشت بشن...
به همین راحتی و با بی رحمی فراوان ولش میکنین؟
ازدواج فقط ظاهر نیست...
ثانیاً این که من عاشق خانواده های پر جمعیت و شلوغ پلوغ و شادم...
مهمونی های دور همی و بگو و بخند های دسته جمعی و ...
اگر میتونستم حتماً 7-8 تا بچه می آوردم...
ثالثاً این که من خودم بچه دارم و اتفاقاً توی آپارتمان هم بزرگش دارم میکنم و اصلاً هم سخت نیست و کلی هم داره کیف میده و حقیقت اینه که دوست دارم شما زودتر قانع بشین تا برم باهاش رنگ بازی کنم...
رابعاً من این زندگی رو تایید نکردم...
اما مثل بعضی از مردم اون رو سراسر نکبت و بدبختی و آزار و مشکل نمیبینم...
به نظر من این سبک زندگی هم شیرینی های خاص خودش رو داره...
من به شخصه دوست دارم زندگی توی روستا و خارج از محیط دودآلود شهری و به دور از استرس زندگی کنم...

منظورم این نیست که طرف مقابل مانکن باشه!
منظورم اینه که یه دختر حتما باید به فکر حفظ ظاهرش باشه و از چاقی خودش جلوگیری کنه و تا میتونه ورزش کنه تا هم تناسب اندام داشته باشه هم سلامت باشه و هم روحیه شادابی داشته باشه
متاسفانه دخترای ایرانی تا قبل از ازدواج تناسب اندام خوبی دارند اما بعد از ادواج و آوردن اولین بچه دیگه 10-20 کیلو اضافه وزن میارند و از لحاظ سلامتی و خیلی مسائل دیگه خودشون رو نابود میکنند.
دلیل ازدواج موقت بسیاری از آقایون ارزشی هم دقیقا همین مسئله است که خانمشون اصلا به خیلی مسائل زناشویی دقت نمی کنند و باعث میشن شوهر که دائم در بیرون از خانه است و زن های زیادی رو میبینه به فکر ازدواج موقت اکثرا مخفیانه بیفته.

شاید شما دوست داشته باشی 7-8 تا بچه داشته باشی اما این یه چیز منطقی نیست و دلیل عقلانی و شرعی هم نداره و صرفا سبک زندگی مورد علاقه شماست.

اوضاع اقتصادی فعلی بسیار افتضاحه و دلیلی نداره که با آوردن بچه های بیشتر خودمون رو توی استرس و سختی بندازیم و هم از کیفیت زندگی خودمون و بچه مون کم کنیم.
ان شاالله اوضاع اقتصادی درست میشه و اگه به زمان ما رسید سعی میکنیم تعداد بچه ها رو افزایش بدیم و اگه به زمان ما نرسید بچه هامون جبران میکنند! Big Grin

در مورد من رابطه زیبایی و بی وفایی هم خدمتتون عرض کنم که اگه خدایی نکرده همسر آینده ام سرطان یا هراتفاق بدی براش افتاد ، تا آخر عمر نوکریش رو میکنم! Blush
طالب زیبا بودن دلیل بی وفایی یک آدم نیست چون اصلا ربطی به هم ندارند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sakineh110
۱۸:۵۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #29

گفتین سرطان خانم موزه
الان هم که نقل و نبات شده اینقدر زیاد شده
برنامه شب سه شنبه زنده باد زندگی رو دانلود کنید
یه خونواده که شش ماه بود دخترشونو از سرطان از دس دادن و دختر دیگه شون هم دو سال بود سرطان داشت و به خواست خدا و کمک پزشکان سرحال و خوب تو برنامه شرکت کرده بود
می گفت به ازای 21 روز دارو 8 میلیون پول باید بده تازه دارو پیدا بشه یا نشه
سرطان با پول = زندگی گران یا سرطان بدون پول= مرگ آسان
حالا خونواده ی آماتور بند با ده بچه اگر فقط خدایی نکرده دو تا اینجوری داشته باشن چی میشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این فقط یک زاویه از زندگی بی رحم امروزه است
تازه توجه کرده باشین آقا کمال گفته الان با مشکل جدی رو به رو به خاطر نبود کار!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، السا
۲۰:۴۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #30

نقل قول:کمیت مهمه براتون یا کیفیت؟

10 تا بچه بی سواد! و کم سواد خوبه یا 2 تا بچه درست درمون؟
محض اطلاعتون ، من خانواده پرجمعیت زیاد دیدم اصلا لازم نیست شما ده تا بچه رو مثلا تربیت کنید. بچه های بزرگتر بچه های کوچکتر رو زیر نظر میگیرن شما فقط کمکشون میکنید.... اتفاقا خیلی هم ساده تر میشه

پ.ن: یه استدلالی هست که این فرقه های نوظهور میگن الان یادش افتادم ، میگن اگه صد سال نماز بی توجه بهتره یا یک نماز با حضور قلب و با کیفیت؟ پس شما بیا یه نماز خوب بخون برا کل عمرت بسه
شما چرا به حرفهای دکتر عباسی (آواتارت) عمل نمیکنی؟

نقل قول:من منکر این نیستم که اونی که توانایی مالی و علمی زیادی داره بچه های زیاد نداشته باشه !
خودم هم اگه وضع مالی خوب بود شاید تعداد بچه ها رو زیاد میکردم اما با این شرایط اقتصادی بچه زیادیعنی هم به خودت هم به زندگیت و هم به زنت و هم به بچه ات ظلم کردی
مراجعه شود به پستهای صفحه اول این تاپیک ، قبلا جواب دادیم

نقل قول:خانم ها که این همه به شرع و اعتماد به حرف خدا تاکید دارند چرا با تعدد زوجه مخالف هستند؟
شما که موافقی میتونی عدالت رو کامل رعایت کنی بینشون؟ حتی در لبخند؟

حالا من نمیدونم چه تاکیدی روی ده فرزندی دارن همه. حالا از این حالت تک فرزندی بیان بیرون ده فرزندی پیشکش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، یاســین ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا