کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دست چپ دست شیطان! چپ دستها بدانند
۱۷:۳۱, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت بچه های تالار حقیقتش من چند وقت پیش یه حدیث از پیامبر اکرم خوندم درباره ی دست چپ که تنم لرزید چون من چپ دستم و یه عمره که با شیطان محشور شدم و خبر نداشتم

پیامبر: با دست چپ نخورید و نیاشامید و چیزی نگیرید و چیزی ندهید چرا که شیطان با دست چپ میخورد و می آشامد و میگیرد و می دهد.

الان من یه مدت دارم سعی میکنم با دست راست کارامو انجام بدم خدا نصیب چپ دستی نکنه تیک عصبی گرفتم کلا زندگیم چپکی شده یه چی توی مایه های شخصیت دیوی تو کلاه قرمزی ...(بگذریم از شوخی)

کسی در رابطه با این مسئله اطلاعاتی داره آیا واقعا شیطان به چپ دستا نزدیکتره تکلیف ما این وسط چیه؟؟. با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، آیلار ، حضرت عشق ، Aryha ، عبداللهی ، آیات ، neyestan23 ، Havbb 110 ، zahra11 ، دل خسته

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۹, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
من اینم بگم چپ دستا یکم حال کنن
تحقیقات علمی نشون داده چپ دستها باهوش تر و خلاق تر از راست دستها هستن که دلیل علمی وجود داره چون مغز از دو نیم کره تشکیل شده که نیم کره ی چپ مغز سمت راست بدن رو کنترل میکنه و نیم کره ی راست سمت چپو بنابرین کسی که چپ دسته نیم کره ی سمت راستش که مربوط به منطقش هست قویتره ضمن اینکه پل های ارتباطی بین دو نیم کره در چپ دستا بیشتره(یعنی خدا بهمون لطفم کرده اینقدر ناشکری نکنیم دیگه!) نمونه ی بارزش لیونل مسی که باهوش ترین فوتبالیست جهانه و قبل از اون هم مارادونا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، حضرت عشق
۳:۱۴, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:بنابرین کسی که چپ دسته نیم کره ی سمت راستش که مربوط به منطقش هست قویتره
ببخشید اما اشتباه کردید
افراد احساسی راست مغز
افراد منطقی چپ مغز
تفاوت دیدشون مثل این هست که در چپ مغز ها حرف س به همین صورت هست اما در راست مغزها س بصورت فانتزی دیده میشه
و هرکسی میتونه این بخش ها رو فعال کنه
و البته ارتباط کوچکی با استفاده از دست ها داره اما همونطور که گفتم هرکسی میتونه این توانایی رو فعال کنه مثل کسانی که از هر دودست استفاده میکنند یا حتی شغل و علاقه مندی ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، حضرت عشق ، zahra11 ، السا
۱۵:۴۰, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
آقا خیلی می ترسید شیطان باهاتون هم غذا بشه؟؟؟؟؟
خب اول غذا بسم الله ... بگید شیطان هم تشریف گندشو در میبره!
موفق باشید!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۶:۲۹, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #24

(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۰)حضرت عشق نوشته است:  آقا خیلی می ترسید شیطان باهاتون هم غذا بشه؟؟؟؟؟
خب اول غذا بسم الله ... بگید شیطان هم تشریف گندشو در میبره!
موفق باشید!

اگر مسئله با بسم الله حل میشد حضرت نمیفرمودن با دست چپ غذا نخورید
در مسائل دینی قیاس باطله

پ.ن: چقدر چپ دست زیاده تو تالار!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا
۱۷:۲۹, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
یه عده میگن چون با دست چپ شستشو انجام میشه نباید با این دست غذا خورد ولی شما حدیثو کامل بخونید پیامبر فرمودن با دست چپ چیزی نگیرید و چیزی ندهید یعنی حتی داد و ستد با این دست منع شده چرا که گفته شده شیطان همه ی کاراشو با دست چپ انجام میده
۱۷:۳۷, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26

بسم الله الرحمن الرحیم

برای تفسیر احادیث باید برید پیش متخصص اینکار نه اینکه هرکس حدس و گمانهای خودش رو بنویسه

یادمون باشه که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقتی چیزی میفرماین قطعا حکمتی داشته ، اینطور نیست که بگیم تا دلیلشو نفهمیدیم انجام نمیدیم

وقتی معصوم از چیزی نهی میکنن ممکنه حرام قطعی باشه ممکنه مکروه باشه ممکنه در شرایط خاص و برای افراد خاصی باشه... خلاصه باید به فقیه مراجعه کنید ، به مرجع تقلید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، السا ، آیلار ، حضرت عشق
۰:۴۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۹)Havbb 110 نوشته است:  اگر مسئله با بسم الله حل میشد حضرت نمیفرمودن با دست چپ غذا نخورید
در مسائل دینی قیاس باطله

پ.ن: چقدر چپ دست زیاده تو تالار!!!!!
بابا شوخی کردم چرا جدی میگیری؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مث اون ماجرا که میگفتن اگه اول غذا بسم الله نگفتید و شیطان در غذا خوردن باهاتون شریک شد وسط غذا بسم الله بگید شیطان همه غذا رو برگردونه!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
۱:۳۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
این تاپیک دیگه آخرشهBig GrinBig Grin زدن به سیم آخر دیگه بعضیا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، حضرت عشق ، JohnShepard
۱۳:۴۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #29

فکرمیکنم درافراددست راست فرستندگی انرژی ازسمت راست باشه وگیرندگی ازسمت چپ لذا برای اینکه انرژی خودمان ازدست راست به غذا منتقل شود وباز خودمان آنرا مصرف کنیم برای همین تاکیدشده بادست راست غذا بخورید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
۱۴:۰۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
می خوام یه مثال کوچیک بزنم. زمان امام صادق که آل عباسی از خراسان قیام کردن. می دونید که به سبز جامه گان معروف بودن. حتی اکثرا چشماشون سبز بود( ژنتیکی )
حضرت به علویون گفتن که از چشم سبز ها دوری کنید! دلیل منطقی اش هم آل عباسی بود، یعنی حدیث مقطعی بود. اگا این حدیث هم حقیقت داشته باشه تصور من درباره اش همون حدیث مقطعیه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا