|
پیشنهاد اسم های پسرانه مذهبی و قرآنی
|
|
۱۷:۴۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
ببخشید این تاپیک رو ارسال میکنم هرچی گشتم فقط یه لیست اسم پیدا کردم گفتم شاید بچه های اینجا اسم های خوبی به ذهنشون برسه توی خانواده ما یه آقا پسر کوچولو تو راهه... (به لطف خدا مجدد دارم دایی میشم )لطف کنین اسم های مورد نظرتون رو بگین ![]() با سپاس |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
به نظر من : مهدی بجنبین تا کسی به فکر نیست،این اسم رو بزارید...یه روزی میرسه اونقدر طلبه ش زیاد میشه
مجبور میشن سهمیه ببندن واسه این اسم ها حالا از من گفتن ![]() |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امیدوارم فرزند صالحی باشه محمد علی محمد مهدی محمد حسن محمد حسین البته پیشنهاد میشه محمدعلی تو شناسنامه باشه ولی اینطور بار بیاد این پسر گل بهش عبدالعلی و عبدالحسین و عبدالرضا گفته بشه که تاثیرش رو بزاره پیشنهاد برای همه بود |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من میخوام اسم پسرمو بذارم امیر عباس به نظرم قشنگه شاید شما هم خوشتون بیاد
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۱۲ توسط Jim.m.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
داره جالب میشه ایول
![]() دمتون گرم بیشتر و بیشتر.... (۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۰۱)Mosi34 نوشته است: من میخوام اسم پسرمو بذارم امیر عباس به نظرم قشنگه شاید شما هم خوشتون بیاد من هم عاشق این اسم شدم و همینطور امام مظلوم امام هادی (علیه السلام) اسم هادی رو هم واسم تقدس خاصی داره... از وقتی که اون ملعون (ش.ن) به ساحت مقدسش توهین کرد مصمم میخوام اگه یه زمانی خدا بهم فرزند پسری عطا کرد اسمشو هادی و پسر بعدیم هم امیرعباس بذارم ![]() مهدی یار هم خیلی خوووووووووووووووووووووبه فوق العاده اس |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یادمه یکی از کاربرا یه بار میگفتن اسم پسر آیندشون : نازنین چنگیز! هستش!
بگذریم...! خب اسمی که من خودم خیلی دوست دارم امیر سام محمدطاها |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اسم می خواید، فقط
محمدصدرا |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۳)یاســین نوشته است: دقیق یادم نیست اما فکر کنم قبلا یکی از دوستان که میخواس بچه دار شه یه همچین تاپیکی زده بود اونی که شما صحبتش را کردید بنده بودم لینک کردن را بلد نیستم ولی اسم تاپیکی که زده بودم این بود :در بخش سایر موضوعات با نام ضمن تبریک به ما پیشنهاد دهید
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۷)عبداللهی نوشته است: حال اعضای فعال بیشتر شدند و نظر ها هم بیشتر ما این تاپیک رو زدیم با اجازتون خدا ایشاا... پسر شما رو هم حفظ بکنه سایه پدر و مادر بالا سرش باشه و انشاا... صالح باشه. |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام.
من اسم محمد رو خيلي دوست دارم. هاني هم اسم قشنگيه.مذهبي هم هست ![]() ان شاالله قدم خواهر زادتون پر خيرو بركت باشه براتون و سالم و صالح باشه. ![]() التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)

(علیه السلام)