|
پیشنهاد اسم های پسرانه مذهبی و قرآنی
|
|
۱۷:۴۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
ببخشید این تاپیک رو ارسال میکنم هرچی گشتم فقط یه لیست اسم پیدا کردم گفتم شاید بچه های اینجا اسم های خوبی به ذهنشون برسه توی خانواده ما یه آقا پسر کوچولو تو راهه... (به لطف خدا مجدد دارم دایی میشم )لطف کنین اسم های مورد نظرتون رو بگین ![]() با سپاس |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۵, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۵۷)mona110 نوشته است: سلام تبریک عرض می کنم سلام در روایات داریم اسم فرزندانتون رو خالد نذارید وباز هم در روایات داریم بهترین اسم ,اسمایی مانند عبدالله و... هستن وبعد از اون محمد وعلی میعاد هم که یکی از کاربرها فرموده بودن اسم دختره نه پسر اسم های که من دوست دارم : محمد , علی , محمد طه , ابولفضل , جواد , محمد باقر |
|||
|
|
۷:۵۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
من اگر خدا يه پسر ديگه بهم بده دوست دارم اسمش رو بذارم
محمدامين يا محمدابراهيم |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
ببخشید دوستان عبدالحسین یا عبدالعلی یعنی چی؟
|
|||
|
|
۷:۰۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
حالا من یه چیزی پرسیدم واسه چی تایپیک رو تعطیل کردین؟!
![]() بلد نیستین ج ندین خب...ادامه ی اسم ها
|
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
|
۱:۲۷, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱:۲۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حسین رضا امین/محمدامین طاها/ محمد طاها/ امیرطاها الیاس |
|||
|
|
۱:۴۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
به نام الله
احمدرضا مهزیار مهدیار امیرعلی |
|||
|
|
۳:۰۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد.
راستي اسم خواهر زادتونو هرچي كه انتخاب كرديد اگه اشكالي نداره بگيد كه ما هم بدونيم. ![]() برامون جالبه كه خواهرتون كدومو انتخاب ميكنن
|
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
اسم های مصطفی و مرتضی و مجتبی هم خوبه ، اون نکته ای که آقا سید هم گفتند در بر داره ،البته اسم دختر مذهبی که با این ها بخونه از نظر حرف اول نمیدونم اما میشه به محدثه و مهدیه هم برای اسم دختر فکر کرد. یا محمد هادی و محمد مهدی و مهدیه ... (من دوست داشتم تاپیکی باز میشد که اسامی خوب و زیبا و مذهبی دخترها باشه،اسم پسر مذهبی خیلی زیاده) یا محمدرضا و علیرضا و رضوان ، راضیه ، مرضیه |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مبارک باشه..ان شا الله قسمت خودتون بشه. محمد صابر محمد صدرا محمد متین (خردمند- از اسما خدا) مبین. مهدی یار هم خیلی زیبا بود که دوستان گفتن که به معنای یاور و منتظر قائم هست. ![]() خدایا به ما هم عطا کن . آمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)