|
پیشنهاد اسم های پسرانه مذهبی و قرآنی
|
|
۱۷:۴۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
ببخشید این تاپیک رو ارسال میکنم هرچی گشتم فقط یه لیست اسم پیدا کردم گفتم شاید بچه های اینجا اسم های خوبی به ذهنشون برسه توی خانواده ما یه آقا پسر کوچولو تو راهه... (به لطف خدا مجدد دارم دایی میشم )لطف کنین اسم های مورد نظرتون رو بگین ![]() با سپاس |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
هادی المهدی
اسم قشنگیه که در دعای عهد هست ولی تا حالا من نشنیدم
|
|||
|
|
۰:۴۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
فواد (foad) امیر صدرا امیر رضا مرصاد سامیار نورالدین میعاد |
|||
|
|
۰:۵۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۵)Jim.m نوشته است: سلام به همگی اول سلام و عرض تبریک بابت قدم نو رسید به شما دایی گرامی دوم ، اسم : محمد علی ، محمد مهدی ، امیر علی ، امیر محمد ، امیر ، محمد رضا و .... از اینجا هم میتونین کمک بگیرین راهنمای نام گزینی واسه اداره ثبت احوال هستش. ![]() اسم نیکو بهترین هدیه پدر و مادر هست به فرزند |
|||
|
|
۱:۰۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام قدم نورسیده مبارک! من بودم به مناسبت حلول ماه رجب حتما ترکیب علی رو انتخاب میکردم!
خود علی ، علیرضا ، مرتضی ، اسد ، این جدیدیا دیدم علی سینا هم میذارن!
|
|||
|
|
۱:۳۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
محمدصادق و محمد هادی .
محمدرضا و محمد مهدی این چهارتا اسم رو خیلی دوست دارم . میکائیل هم قشنگه |
|||
|
|
۵:۲۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۵:۲۴ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
کمیل و اویس هم خیلی خیلی خوبه
اولین باری که شنیده بودم اسم یه پسر کوچولوی ناز اویس بود خیلی خوشم اومد، آخه ندیدم زیاد کسی بذاره من جناب اویس رو هم خیلی دوست دارم |
|||
|
|
۸:۵۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بهترین اسم
زینب![]() اسم دختر من زینبه شیر زن دشت کربلا |
|||
|
|
۹:۰۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
قیاس الدین
نورالدین جمال الدین کمال الدین |
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
من اسم خاصی نمیگم فقط دو تا نکته:
1- تا جایی که میتونید اسمی که انتخاب میکنید، سعی بشه که فردخارجی آن در عالم بوده باشه، خیلی تاثیر میگذاره روی شخصیت و منش و رفتار فرزند. بعضی از اسم ها هست، اصلا خود بچه هنگ میکنه... مثال نمیزنم دوستان ناراحت نشوند... ولی به نظر من شخصیتش باشه بهتره...2- اسامی یه جور انتخاب بشه که برای بچه های بعدی هم بتونیم هم سنخ اونا پیدا کنیم. یعنی یه رابطه ای بین اسم برادر و خواهر ها باشه... باورتون میشه همین نزدیکی اسامی بین بچه ها میتونه تو رابطشون اثر زیادی را ایفا کنه.... دو مثال برای این مورد: دایی ام، اسم بچه هاش اینه: مصطفی، احمد و اکرم. که همگی از القاب حضرت خاتم النبیین هستند. یکی از آشناهامون 5بچه داره(بگو ماشاالله )،به اسامی دقت کنید:میثم ، سلمان ، مقداد و ابوذر و فضه .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)

ولی به نظر من شخصیتش باشه بهتره...