|
*** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) ***
|
|
۱۴:۵۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
امروز از یک روشنفکری!!! جمله ای شنیدم. میگفت: « شما که اینقدر دم از چادر میزنید، برید ببینید که چقدر همین چادری های ما بی حیایی می کنند. بظاهر چادر دارند. امّا درونشون خرابه... » البته حقیر جوابش رو دادم. ولی خواستم نظر شما رو بدونم. بنظر شما چادر حیا می آورد یا حیا چادر می آورد؟؟؟ و یا... ؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۳۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۲)رضوانه نوشته است: سوال تاپیک اشتباست! اتفاقا از قصد لفظ چادر رو ذکر کردم خانم رضوانه. ان شاء الله نهایتا نظر خودم رو بیان میکنم. و اونموقع متوجه میشید چرا گفتم چادر. و نگفتم پوشش... |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
هر زن محجبه ای ایده آل نیست ولی هر زن ایده آلی محجبه است! |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۵۱ توسط صبا.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() به اعتقاد بنده حیا احتمال داره چادر بیاره (حجاب کامل)........................ اما یقینا چادر حیا نمیاره.................... اگه یه آدم بیسواد تمام مدت با خودش کتاب حمل کنه عالم میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واضح بود ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۹ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
از اون جایی که حتی آدم و حوا هم حیا داشتن، و حجاب نداشتن، لذا حیا بود، بعداً حجاب اومد...
به قول معروف لب بود که دندون اومد... یعنی اول آدم باید با حیا باشه، بعد چادری هم میشه... اما برعکسش لزوماً برقرار نیست... یعنی چادری داریم که یه باد که بیاد همه نگاهش میکنن... از اون چادری هایی که به همراه چادر کلیپس هم میزنن و آرایش هم میکنن و لاک هم میزنن و ... اما اگه کسی حیا داشته باشه، دو تا راه داره: یا چادری میشه و یا مانتویی محجبه که در هر دو حالت حجاب داره... اما اگه کسی حیا نداشته باشه، 100 تا راه داره که در هر 100 تا راه هم بی حجابه... به قول همشهری های ما این از اون مهمه... ![]() اما یه نکته مهم به ذهنم رسید که واقعاً برام درد داشت... در مورد چادره... اگه مدیران صلاح دیدن که تاپیک رو جدا کنن که فبه المراد... وگرنه دوست دارم نظر شما رو درباره این کار بدونم... چند روز پیش با مامانم رفتیم مرکز گل یاس، همونجایی که در واقع فروشگاه حجاب اسلامیه... یه فروشگاهی هست که چادر جلابیب میدوزه... چادریه که واقعاً حجاب کاملیه... اما پارچه های چادر مشکیش که واقعاً افتضاحه و 2 ماه یه بار نخ کش میشه و باید بری یکی دیگه بخری، چادرهای نمازش هم خیلی گلهای زشتی داشت... فروشنده که یه خانم مذهبی هم بود، گفت به زودی برامون پارچه های قشنگتری میاد که به تجربه به ما ثابت شده که فقط 5-6 مدل، اونم بسیار دلگیره... من بلند به مامانم گفتم، عیبی نداره. اینجا پارچه فروشی هم داره، برو یه قواره بگیر و بده برات بدوزن. گفت ما همچین کاری رو نمیکنیم و تازه اگر هم خودتون از روی چادر بدوزین، حرومه و آتیش جهنم منتظرتونه و پیگرد قانونی داره و ... بلافاصله با مامانم اومدیم بیرون و کارد که میزدی خون من در نمیومد... یارو فیلم مستهجن میسازه مفت و مسلم میذاره تو اینترنت واسه دانلود... لباس لختی میدوزن، الگوهاش رو میتونین از سایت های مختلف دانلود کنین... یعنی مفتی میذارن که همه فرهنگشون فرهنگ بی فرهنگی بشه... اما ما یه سی دی قرآن میزنیم، 100 تا رمز روش میذاریم و 100 جور فحش میدیم به کسی که کپی کنه و پیگرد قانونی هم براش میذاریم... اینم که از حجاب فروشی هامون... اولاً این که یه مانتوی خوب و گشاد و زیبا هیچ جا توی مغازه ها نمیشه پیدا کرد... ثانیاً اگه مدلش خوب باشه، با ارزون ترین و بی کیفیت ترین پارچه میدوزن و نفرینت میکنن اگه تو بری با پارچه اعلا برای خودت بدوزی... این دیگه چه سیستمیه.... یا میخواین کار مادی کنین که چرا عرصه دین رو برای کار مادی انتخاب کردین؟ برین توی کار فشن و مد و لباس، 100 برابر گیرتون میاد... اگرم میخواین کار فرهنگی کنین که چرا تف و لعنت؟ تازه... چادر رو با پارچه خوب بدوزین که کسی مجبور نشه بره کپی کنه... به خدا قسم میخورم... این اسلامی که توی ترکیه و امریکا و عربستان هست و همه ازش متنفرنا... همین اسلام بخش حجابش بسیار بسیار بسیار بسیار زیباتر و با کیفیت تر از اسلام ایرانه... خیر سرمون مملکت اسلامیه ها!!!! خلاصه من عصبانیم... به کی باید بگم؟؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول: هر دو ![]() چادر حیا میاره؛ چون ... منی ک ب اقتضای شرایطی ک توش بودم ( اجباری بودن چادر توی راهنمایی و دبیرستان )، برای ی مدت چادر سرم می کردم ، همون چادر باعث شد ک خیلی نگاه ها از من برداشته بشه و توی خیلی از شرایطی ک دخترهای بدون چادر قرار می گیرن، قرار نگیرم ... وقتی ب عنوان ناظر ساکن(:دی)، ب این قضایا و اتفاق ها نگاه می کردم ، می دیدم ک خب، این دختر، ب خاطر چادری ک سرش نیست، داره آسیب میبینه ... آسیبی ک فعلا داره ازش لذت میبره و لذتش ی جورایی مثل همون اسنکیه ک جای وعده ناهار می خوریم :دی خب پس، ب خاطر همین چادری ک سرمه، خودمو از خیلی شرایط مصون کردم در حالیکه اگه این چادر سرم نبود، و می تونستم اون لذتهای آنی رو تجربه کنم، شاید ب سمت چادر نمی رفتم ... اینم بگم از تجربه کسایی ک بعد از ی مدت چادر سر کردن، چادرشون رو گذاشتن کنار .... اکثریتشون اینو می گن ک وقتی چادرم رو برداشتم، احساس می کنم همه دارن منو نگاه می کنن ... نگاه های سنگین اطرافیان، برام آزار دهنده ست ... --> خب این نشون میده ک وقتی چادر رو برداشته، اون حیائی ک چادر براش ایجاد کرده، هنوز هست و داره اذیتش(!) می کنه حیا، چادر میاره ... خب اینم ک دیگه خیلی واضحه .... اصلا از بدیهیاته ... --> چادر == حجاب برتر |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
حيا وحجاب لازم و ملزوم هستند.
حجاب فقط ب پوشيدن موها و بدن نيست.بلكه بايد در اخلاق و رفتار وگفتار ادم هم حجاب باشه. اگه كسي چادر سرش ميكنه اما اخلاقش مشكل داره پس هنوز باحجاب كامل نيست وحيا ي كامل نداره. خيلي از چادري ها ب اجبار چادري شدن ك متاسفانه باعث شده ديد مردم ب چادري هايي ك خوب هستن,عوض شه |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۵)دل خسته نوشته است: سلام هر کی چادر بپوشه که چادری نیست ! شاید اونا که شما میگید بازیگرن شاید هم برای رفتن به محل کاری باید چادر بپوشن ! با این حساب اگه یه مرد هم چادر بپوشه اونوقت چادری محسوب میشه!این تفکر غلطه! این روزها هم ندرتا کسی به اجبار چادر سر کنه!! اون مال قدیما بود ! تیپ خانواد های سنتی و دیکتاتور ،در حال اضمهلاله!!! ولی خب قبوله که با لباس روحانیت هم میشه ضربه به اسلام زد!!! اینو که همه قبول دارین !! ولی بین طلبه ها چند درصد خلاف پیدا میشه بین آدمهای عادی چقدر !!! این در مورد چادر هم صادقه!!! انقد تعدادشون در جمعیت کم هست که میشه گفت تقریبا همه با حیا هستن!! |
|||
|
|
۰:۰۳, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
چـــــــــــــــــــــــــادر حیــــــــــــــــــــــــــــــا نمی آورد.......................
|
|||
|
۱۴:۴۳, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۴ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
حیا به چادر نیست به داشتنشه
حتی یک مرد هم میتونه بی حیا باشه با تهمت و افترا زدن تهایت بی حیایی خودشو ابراز میکنه حالا چادر سرش کنید ببینید با حیا میشه نه نمیشه چون درونش رفته بی حیایی و تهمت و افترا بستن تو زنم همینه تا شعور و ذات آدمی و خمیره و جوهرش چی باشه |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۰۰ توسط mary20.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
به نظرم هر دو درست است.
در جواب کسانی که میگن چادر حیا نمی آورد باید بگم خیلی ها رو میشناسم بعد از مدتی که به هر دلیلی مجبور شدن چادر بپوشن , خودشون با توجه به درکی که از چادر بدست آوردن اونو انتخاب میکنن . البته همیشه استثنا هایی هم وجود داره مثلا یکی از هم کلاسی های من تو دانشگاه چادریه ولی خیلی با پسرا گرم میگیره حتی شنیدم به تازگی دوست پسرم پیدا کرد!!!!! واقعا در عجبم از رفتار اینگونه دخترا که با رفتاراشون چادر رو زیر سوال می برن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توهین روزنامه ایران به "چادر" | سپهسالار | 95 | 43,545 |
۱۱/شهریور/۹۶ ۱۸:۵۱ آخرین ارسال: Mforootaghe |
|
| نیازمند متخصص در حوزه چادر و حجاب | najiban | 0 | 931 |
۱/اسفند/۹۵ ۳:۳۶ آخرین ارسال: najiban |
|
| چادر جلابیب | افشین | 11 | 4,940 |
۱۳/مهر/۹۵ ۱۶:۴۷ آخرین ارسال: پارمیس |
|
| خانم نامداری! چادر شما بوی نفاق و دروغ میدهد… + عکس | Jim.m | 55 | 30,175 |
۹/مهر/۹۴ ۱۴:۲۴ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| عکس چادر های مغایر با حجاب | قبیله منتظر | 62 | 27,663 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۱:۴۷ آخرین ارسال: دوست حقیقت |
|
| چادر براق | mary20 | 138 | 65,339 |
۱۴/دی/۹۳ ۱۳:۳۸ آخرین ارسال: nasehamin |
|
| یا با چادر اجرا میکنم یا بیخیال اجرا میشوم | soheyl68 | 15 | 6,265 |
۱۲/مهر/۹۳ ۱۱:۵۵ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|

شاید هم برای رفتن به محل کاری باید چادر بپوشن !