|
چادر براق
|
|
۱۷:۱۹, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۰ توسط mary20.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروزه بازار چادر های براق داغ داغ است . چادر هایی با جنس ساتن ، کن کن و... توجه دختران جوان را به خود جلب کرده است . واقعا هم نسبت به چادر های معمولی جذاب و شیک تر به نظر می رسند . بعضی ها می گویند حجابمان که کامل است چه اشکالی داره که یک چادر لیز و براق بپوشیم تا زیبا و خوش تیپ به نظر برسیم . اگه چادر مان مشکی است حداقل براق باشد تا دل را نزد . اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟ چادری که توجه منه دختر رو اینقدر به خودش جلب میکند مطمئنا برای یه پسر صد مراتب جذاب تر است ! چادر باید برق نگاه نامحرم رو ازش بگیرد نه اینکه خودش براق باشد . درسته که چادر می پوشیم اما درست نیست براق باشد که از صد فرسخی چشمک بزند . خواهر های گلم چادر خوبه اگه واقعا حجاب باشه ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۵, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بحث صرفا در رابطه با عنوان تاپیک یعنی چادر براق نیستش. کلا در رابطه با پوشش و حجاب خانوما و نگاه آقایونه ************************************************ اصلا دوست نداشتم که دیگه تو این بحث شرکت کنم، چرا که به قول بچه ها گفتنی ها گفته شد و معیارای دین هم برای خانوما گفته شد و هم برای آقایون ( و هنوز نفهمیدم که چرا می گن فقط به خانوما گیر می دید، والله در مورد نگاه آقایون هم خیلی گفته شد!!!!). مابقی هم گفته شد که هرکسی به مرجع خودش رجوع کنه ****************************************************** نقل قول:اصلاً میدونین لباس شهرت از دید مراجع یعنی چی؟ این دید آیت الله مکارمه نه همه ی مراجع. مثلا نظر حضرت آقا : لباس شهرت لباسى است که پوشيدن آن براى شخص، به خاطر رنگ يا کيفيت دوخت يا مندرس بودن آن و علل ديگر مناسب نيست، بهطورى که اگر آن را در برابر مردم بپوشد توجه آنان را به خود جلب نموده و انگشت نما مى شود. اینم نظر آیت الله مکارم راجع به لباس زینت : حجاب اسلامی پوشش بدن با لباس غیر زینتی و غیر چسبان بإستثنای گردی صورت و دستها تا مچ می باشد هر چند چادر حجاب برتر است. مراجع هیچ وقت مصادیق رو عنوان نمی کنن. بلکه حکم کلی رو می دن بقیه رو به خودمون و عرف واگذار می کنن مثلا نمی گن می تونه جنس و نوع پارچت براق باشه یا نباشه، کن کن باشه باشه یا نباشه، ریون باشه یا نباشه و ... مراجع می گن زینت نباشه، تحریک آمیز نباشه، تنگ نباشه، فساد انگیز نباشه و ... این کدا رو به ما می دن، تا با کمک عرف معادلاتمون رو حل کنیم. نه اینکه چون وارد مصادیق نشدن، یعنی جواز همه چی رو دادن (حالا من نگفتم این جنسا ایراد دارنا، گفتم مراجع مصداقی فتوا رو نمی گن) (خانوم موزه این تیکه رو منظورم حرف شما نبوده، کلی در مورد فتوای مراجع گفتم) ***************************************************** اینو یه بار دیگه گفتم ولی انگار همه این وسط فقط می خوان حرف خودشونو بزنن : ما برای آقایون دستور حیا داریم، دستور غض بصر داریم. این حجاب و حیای آقایون و خانوما دو کفه ی ترازوئه که باید تعادلو برقرار کنه حالا اگه یه کفه ی ترازو سبک بود، اون یکی باید کفه سبکه رو سنگین تر کنه تا تعادله بمونه اگه خانوم حیا نداره، آقا باید بیشتر رعایت کنه، خودشو بیشتر جمع کنه ، که این حالت خیلی خیلی سختتره. مثلا دین همچین جوازی رو برای آقایون صادر نکرده که بله اگه خانومی حیا و عفت نداشت، شما می تونی نگاه یا هرکار دیگه ای رو بکنی چون که طبیعتت اینه. نه همچین چیزی نیست، ولی رعایت حیا توسط آقایون تو این شرایط خیلی سختتره حالا اگه آقایی حیا نداره، خانوم باید بیشتر رعایت کنه تا اون تعادله ایجاد شه که فسادی پیش نیاد (با این حال تو هر دو حالت چیزی از مسئولیت طرفین بابت کم کاری هاشون، کم نمی شه و باید پیش خدا جوابگو باشن) ********************************************************* نقل قول:یه آدم ظاهر الصلاحی داشت از خیابون رد میشد که یه زن رو دید که داره موهاش رو درست میکنه و میبافه... آیات 30 و 31 سوره ی نور نازل شد. همون دستور غض بصر به زن و مرد و رعایت حیا و حجاب توسط خانوما یعنی قرآن نیومد تک بعدی به قضیه نگاه کنه که بله آقا اینجا تقصیر تو بوده باید چشاتو درویش می کردی. اون خانوم هم تو اون ماجرا نقش داشته. آخه تا اون موقع مقنعه ها فقط تا پشت گوشا رو می پوشوند و گوش و گردن حجاب نداشت که باعث شد اینطور جلب توجه کنه برا اون آقا. یعنی اون وسط یه عامل محرکی بوده که نگاه آقاهه رو جلب کرده. پس قرآن اومد برای دو طرف دستور صادر کرد. به آقایون گفت نگاه نکنن. به خانوما هم گفت آتو ندن اونم با یه تاکید بسیار زیاد برا خانوما. پس دیگه لطفا نگید چرا همش خانوما. اینجا قرآن هم گفته خانوما و هم آقایون. یعنی یه طرفه قضیه رو ندیده که : توی آقا! حتی اگه خانوم حجاب نداشت، تو غض بصر داشته باش بلکه گفت : توی آقا حیا و حجاب چشم داشته باش توی خانوم هم همینطور+ پوشوندن زینتات+ استفاده از مقنعه و روسری بلند+ درست قدم بردار قرآن اومد به آقایون گفت : قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ » «به مؤمنان بگو چشمهاي خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گيرند و عفاف خود را حفظ كنند اين براي آنان پاكيزهتر است. خداوند از آنچه انجام ميدهند آگاه است »
ولی در ادامش طی یه دستور طولانی و شدید به خانوما : وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بى نيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكردهاند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونه اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مى دارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد قبلا گفتم که دستور رعایت حیا و حجاب آقایون به خانوما تو این دو آیه 3 به 20 هستش. ولی درستشو پیدا کردم : 2 به 25 یعنی خانوما تقریبا 12 ، 13 مرتبه بیشتر باید حیاشونو رعایت کنن قرآن از خانوما می خواد که بهانه به دست بیمار دلا و مزاحمای عفت عمومی ندن و از زنهای باحجاب می خواد که موقع حضور خودشون تو اجتماع، جو عمومی و پاکدامنی رو حفظ کنن و فرصت مانور رو از هوس بازها بگیرن. دوباره می گم : مفاسد اجتماعی معمولا تک علتی نیستن پس برای مبارزه با اونا باید تمامی جوانب رو بسنجیم. تو قرآن هم به زنهای با ایمان دستور می ده که بهانه ای به دست افراد هرزه ندن و هم به آقایون دستور رعایت حیا رو می ده. . |
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۱ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۰)SkyGirl نوشته است: از اونا یکم یاد بگیرید دیگه . سر کوچه های شما مرکز فساد نیست. برای خواهران اونجا هم گوشزد احکام ندارن . زنان کافر و غیر کافر هم در کنارشون امنیت دارن. بنظرم روی صحبت های شما بحث زیاد میشه کرد, ایرادی هم نداره ولی به شرطی که واقعا جواب ها رو سر سری نخونید که مجبور بشیم 10 صفحه یک سوال و جواب رو تکرار کنیم . این تصویر مربوط به پلیس شرع در کشور اندونزی 0.00.00.00.0 حتی با قبول گرم مزاجی مردان ایرانی ،من هنوز برام سواله مردان مسلمان بلاد کفر چجوری خودشونو حفظ میکنن. ؟ ![]() (۶/مرداد/۹۳ ۱۱:۱۳)59-11(یامهدی) نوشته است: منظور شما چیست , مگر مردان مسلمان بلاد کفر چه کنترل هایی دارند که مردان عفیف در جامعه ما ندارد ؟ و سوال تکراری شما (۶/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۲)SkyGirl نوشته است: 1) بنده عرض کردم برادران مسلمان مقیم مرکز در بلاد کفر ، کی گفتم برادران کافر مقیم مرکز در بلاد کفر؟؟؟؟؟0.0 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::0.0 (۴/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۴)moze84 نوشته است: من یه سوالی دارم... فکر کنم تازه متوجه یک سوء تفاهم شدم . اینکه "خانم ها پس مطالعه ارسال های این موضوع حساس شده اند که چرا چادر براق اینهمه برای آقایون تحریک پذیری داره ؟" من به شخصه اعلام می کنم که اینطور که برداشت کردید, نه باعث تحریک میشه و نه طوری مون میشه, بلکه هدف تطبیق این چادر ها با حکم شرعی جلب توجه بود , یعنی این چادرها توی چشم میزنه و به شدت سبب تمایز میشه. نه چیز دیگه ای جنس خاصی از پارچه هم مد نظر نیست . بلکه مصداق همون حکم هست > یعنی حکم لباس انگشت نما در عرف شرعیه ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 0.0اگر دوست داریم شایسته محبت حداکثری خداوند قرار بگیریم , الگو هامون رو گم نکنیم (خاطره زیر از استاد پناهیان رو از دست ندید) 0.0 0.0
0.0(۶/مرداد/۹۳ ۱۱:۲۲)یاســین نوشته است: موضوعی که تو ایران اغلب رعایت نمیشه اینه،اگه دو گروه x و y داشته باشیم که با هم رابطه حقوقی داشته باشن،x نمیره وظیفه x رو بخونه،y نمیره وظیفه خودشو بخونه،میان وظیفه طرف مقابل رو میخونن و انتظار دارن شخص مقایلشون وظیفه شو انجام بده،حتی اگه خودشون انجام ندن.از چند جهت اصلا نمیشه این انتقاد رو وارد دونست : 1. همه ما می دونیم که استراتژی اصلی دشمن در زمینه تهاجم فرهنگی استحاله است و در استراتژی عناصری مثل پوشش و حیا و عفاف بیشترین حملات رو متحمل میشن . 2. حدیث های زیادی داریم که مثلا "مومن آینه مومن است" یا "زن و مرد لباس یک دیگرند تا عیب های همدیگر را بپوشانند" :: لازمه همه اینها آگاهی طرفین از حقوق طرف مقابل است ... لذا همه ما وظیفه داریم رفتار و فعالیت های دشمن رو تحلیل کنیم |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
نقل قول: وقتی چادر سرت کردی من شما رو یه پسر تصور می کنم. من با این جمله موافق نیستم . بهتر بود بگین وقتی چادر سرت کردی شما رو به عنوان یک انسان عفیف در نظر می گیرم و به خودم اجازه نمی دهم که دید شهوتی به شما داشته باشم . |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۷)mary20 نوشته است: من با این جمله موافق نیستم . تکمیل کنم که حتی اگه بی حجاب باشید هم به خودمون اجازه نمیدیم با اون دید بهتون نگاه کنیم ، فقط اگه رعایت کنید خب خیلی بهتره. |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
سلامبر عکس جمله "از بحث منحرف نشید" مجالی هست برای تصفیه مباحث و راحت کردن کار ناظرین و ایجاد یک مبحث مناسب بابت موضوع منحرفه و فرصت مناسب تر برای بحث تخصصی تر.من که این طوری استفاده می کنم دیگران رو نمی دونم.فردا روزی یک بنده خدایی از توی گوگل سرچ می کنه می آد اینجا ، باید چندین صفحه بخونه ، اون هم پست های طولانی ، شاید مطلبش رو پیدا کرد باید کلاهش رو بندازه هوا.من مثال مشابه زدم ، لزوم رعایت حجاب مثل لزوم مبارزه با فروش مواد مخدر هست ، نمی شه بگیم فرهنگ سازی کافیه ، حجاب لازم نیست ، مواد مخدر هم فروخته بشه ، مردم نباید بخرند ، اصلا اگر کسی نخره بساط فروشنده های مواد مخدر جمع میشه.چند تا نکته می گم برای اهمیت کنترل رعایت حجاب نسبت به کنترل چشم ها در جامعه:
|
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
این ها چیز روشنیه!
لخت های پوشیده! پوشیده اند ولی بدتر از لخت اند! تحریک بیشتری دارد. جذابیت بیشتری دارد. چروک شدن و صدتا دلیل دیگه هم که میارند همش توجیه است! وگرنه طرف می خواهد چادر بپوشد، چادر می پوشد با وقار و متین و سنگین و تمیز! نه این که چادر بپوشد تا بیشتر جلب توجه کند. شما نگاه کنید پسرهایی که اهل تیکه انداختن هستند سراغ کدوم چادر پوشا می روند؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۳ ۱۹:۴۲ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
فقط وقت کردم صفحه ی اول و آخر رو بخونم. به عنوان یه دختر چادری که اتفاقا چند وقتیه چادر براق سر میکنم هم شرمنده شدم و هم خیلی دلگیر.
شرمندگیم به این خاطره که تا بحال از دید آقایون به چادر براق فکر نکرده بودم و فکر میکردم که حجابم اگه کامل باشه براق بودن چادرم خیلی باعث جلب توجه نباشه چون فکر میکردم حجاب یعنی اینکه هیچکدوم از زیبایی های ظاهری یک خانم دیده نشه که چادر براق یا غیر اون این کار رو انجام میده. و دلخوریم بابت اینکه خیلی تند ما رو به باد انتقاد گرفتین. آرومتر دوستان واقعا بعضی صحبتها باعث شد بغضم بترکه... نقل قول:وگرنه طرف می خواهد چادر بپوشد، چادر می پوشد با وقار و متین و سنگین و تمیز! نه این که چادر بپوشد تا بیشتر جلب توجه کند.سعی میکنم در اسرع وقت چادرم رو تغییر بدم ولی واقعا بهم بر خورد... خدا رو صد هزار بار شکر که نه وقتی که چادر ساده سرم میکردم قصد جلب توجه داشتم نه الان. چی بشه که من سرمو تو خیابون بلند کنم گاهی وقت ها مادرم دعوام میکنه که دختر تو آخر قوز در میاری بس که گردنت 90 درجه پایینه... نقل قول:شما نگاه کنید پسرهایی که اهل تیکه انداختن هستند سراغ کدوم چادر پوشا می روند؟؟الحمد الله هزار مرتبه شکر که تا بحال چه با چادر قبلیم و چه با این چادر براق هیچ پسری جرئت نکرده حتی برای یه تیکه ی کوچولو نزدیکم بشه. یه وقتایی انتقاد هامون هر چند که صحیح هستش ولی خیلی تند و دلزننده ست. نمیدونم تو این 14 صفحه دختری مثل من اومده از خودش و اینکه هیچ چیز رو از چادر سر کردن بجز رضای خدا در نظر نگرفته دفاع کنه یا نه ولی شما یه جوری صحبت میکنین که انگار همه ی ما جماعت چادر براق به سر مفسد فی الارضیم و با فلان خانم های غربی هیچ تفاوتی نداریم... واقعا یعنی تا این حد؟ ![]() ![]() نقل قول:لخت های پوشیده! |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
من با نرگس مهدوی موافقم یه ذره آرومتر!!!لباس شهرت !!!!لخت های پوشیده...یعنی چی ؟!متوجه نمی شم
برای گفتن این موضوع که بهتره خانوما چادر براق سرشون نکنن چون ممکنه در معرض دید بد قرار بگیرن این همه توهین و تحقیر بحث های فلسفی لازمه!!!! می دونید تهمت زدن به یه قشری که اصلا گمان نمی کنن حجابشون مشکل داره گناهش بالاتره...آقایون شما هم والا پوشش هوتون الحمدالله کم مشکل نداره یا خیلی شور یا خیلی بی نمک ...ولی تاحالا غیر از نگاه تاحالا به پوشش خود آقایون هم توجه شده اصلا تا حالا بهش فکر کردین بلخشید دارم می گم یا تیپتون به قول مردم بسیجی یا خارج از اونه... اما به عنوان یه دختر چادری که الحمدالله به شهادت همه اطرافیانم حجابم کامله وتقریبا در اکثر موارد شاید بالای90%نگاهم رو کنترل می کنم فوق العاده به شیک پوشی و خوش پوشی خودم اعتقاد دارم ...وتنها رنگ مشکی برای من چادر همین الانم که فهمیدم چادر براق گاهی این مشکلات رو داره رعایت می کنم اما خیلی بهتر یاد بگیریم همدیگرو دوست داشته باشیم بهم احترام بزاریم ... یه چیز دیگه هم که این روزا زیاد می شنوم اینه که می گن تو بلاد کفر چه جوری مردا راحت از کنار این جور زنا رد می شن تحریکم نمی شن !!!یه سوال بپرسم ..به نظرتون این مقتضای طبیعت یه مرد که وقتی از کنار یک زن بی نجاب رد بشه هیچ احساسی پیدا نکنه!!؟پس. نیاز غریزی و فطریش کجا رفته ؟!همین آدما هستن که در خودشون نیاز به همسر دایمی و خانواده رو احساس نمی کنن چون چشمشون اشباع شده چون دیگه چیزی برای احساس نیاز وجود نداره... |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
چادر لیز براق حتما حتما این مطلب رو بخونید ... بعدش درمورد این چادر نظرتون عوض میشه یا نه
http://www.harimeasmani.ir/post/305 |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,575 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: 135176_554.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/10/10/135176_554.jpg)