|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۲, ۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۳ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #391
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۵ توسط soora.)
شماره ارسال: #392
|
|||
|
|||
|
این بنده خدا چارلی چاپلینه که عکسشو چند وقت پیش یه شرکت بزرگ گرافیک رنگی کرده ;
وای آره خودشه، چه باحال،از مدل موهایش میشه قشنگ فهمید.... اگه بدونید چقدر دوست داشتم قیافه ی بدون گریم شو ببینم، جز آرزو هام بود..... البته از اون اول فهمیده بودم ها، مدیونید اگر فکر کنید ای کیوم پایینه
|
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #393
|
|||
|
|||
|
عاقا ما یه خواهر
داریم...امروز رفته از بابامون پرسیده: دفتر رییس جمهور . . . . . . . . . . . . . . چن برگ داره؟؟!! ![]() ![]() شما با این خواهر ما شدید 75 میلیون نفر!!
|
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #394
|
|||
|
|||
|
|
۱:۳۳, ۱۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۳ ۲:۱۰ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #395
|
|||
|
|||
نقل قول:شوخی جیگری!قول میدم این ایدرو به صورت کاملا بومی رو یکی از دوستان پیاده کنم . ![]() ================= مملکت به حمالم نیاز داره” چیست؟ روحیه دهی یک پدر به فرزندش بعداز قبول نشدن در کنکور. ================= بابام :بده موبایلتو ببینم!!! من :بابا یه لحظه وایسا رمزشو بزنم ! Delete SMS Video Picture Music Private Number FORMAT MeMoRy CARD من :بیا بابا من چیزی ندارم که ازتون مخفی کنم! بابام :نه میدونم، من فقط میخواستم ساعتو ببینم! من ![]() بابام ![]() ==================بی همگان بسر شود ، بی تو بسر نمیشود این شب امتحان من چرا سحر نمیشود ؟ مولوی او که سر زده ، دوش به خوابم آمده گفت که با یکی دو شب ، درس به سر نمیشود خر به افراط زدم ، گیج شدم قاط زدم قلدر الوات زدم ، باز سحر نمیشود استرس است و امتحان ، پیر شده ست این جوان دوره آخر الزمان ، درس ثمر نمیشود مثل زمان مدرسه ، وضعیت افتضاح و سه مهلت ترمیم گذشت ، کشتی ما به گل نشست خواستمش حذف کنم ، وای دگر نمیشود هر چه بگی برای او ، خشم و غصب سزای او چونکه به محضر پدر ، عذر پسر نمیشود رفته ز بنده آبرو ، لیک ندانم از چه رو این شب امتحان من ،دست بسر نمیشود توپ شدم شوت شدم ، شاعر مشروط شدم خنده کنی یا نکنی ، باز سحر نمیشود =================== این فیلما که مادر پدرا قبل از رفتن تو اتاق بچه شون در می زنن اجازه می گیرن، اینا همش کلک سینماییه، جلوه های ویژه ست! =================== شما راحت باش ![]() ============== ![]() ============== تو یه همچین وضی من بزرگ شدم
|
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #396
|
|||
|
|||
|
سلام
امروز تو مترو یه پیرمرده(حداقل70 ساله) با عینک ته استکانی نشسته بود منم سر پا بودم که متوجه شدم پیرمرده با یه پسر نوجوون داره صحبت میکنه پیرمرده کاملا خونسرد رو کرد به پسره گفت من پیرم؟؟؟(من از اینجاش شنیدم) عصاشو از میله مترو آویزون کرد بعدش بلند شد. کمرش طوری خمیده شده بود که به زور دستش به میله های بالایی مترو رسید. دستاشو دور میله ها حلقه کرد و خودشو کشید بالا. بلند گفتم ماشاءالله حاجی . یک ،دو،سه،... همینطوری داشت بارفیکس میرفت. همه خندشون گرفته بود و چشاهم گرده گرد و متعجب داشتند نگاه میکردند. تموم که شد گفتم حاجی دمت گرم کارت درسته. به پسره گفت دیدی پیر نیستم، جوونم. نصیحت جالبی کرد. گفت آدم سیگاری دیدی ازش فرار کن. اصلا سمت دود نرو. بعد عصاشو برداشت عینکشو جابجا کرد و با کمر خمیده از مترو پیاده شد و تو شلوغی جمعیت محو شد ![]() دیگه نظرم عوض شده اگه نشسته باشم و یه پیرمرده سرپا باشه اول ازش تست آمادگی جسمانی میگیرم اگه اوضاش از من بدتر بود میزارم جای من بشینه
|
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #397
|
|||
|
|||
|
یارو گربه ای رو که خیلی اذیتشون میکرد میندازه تو گونی تا ببره یه جای خیلی دور ولش کنه و از دستش راحت بشن . . .
بعد دو ساعت زنگ میزنه خونه ، زنش میگه گربه دوباره برگشته که ! میگه : بپرس از کجا اومده من گم شدم !!! . ![]() |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #398
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #399
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #400
|
|||
|
|||
|
در روز سوم ماه شعبان سال چهارم هجرت (1) دومین فرزند برومند حضرت على و فاطمه، كه درود خدا بر ایشان باد، در خانه ى وحى و ولایت، چشم به جهان گشود. چون خبر ولادتش به پیامبر گرامى اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید، به خانه ى حضرت على و فاطمه (علیه السلام) آمد و اسماء (2) را فرمود تا كودكش را بیاورد.اسماء او را در پارچه اى سپید پیچید و خدمت رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برد،آن گرامى به گوش راست او اذان و به گوش چپ او اقامه گفت (3) . به روزهاى اول یا هفتمین روز ولادت با سعادتش، امین وحى الهى، جبرئیل، فرود آمد و گفت: سلام خداوند بر تو باد اى رسول خدا، این نوزاد را به نام پسر كوچك هارون «شبیر» (4) كه به عربى«حسین» خوانده مىشود، نام بگذار. (5) چون على (علیه السلام) براى تو بسان هارون براى موسى بن عمران است جز آنكه تو خاتم پیغمبران هستى. و به این ترتیب نام پر عظمت «حسین» از جانب پروردگار، براى دومین فرزند فاطمه انتخاب شد »»»»»»»»»»»»»»»»»»» 1- در سال و ماه و روز ولادت امام حسین (علیه السلام) اقوال دیگرى هم گفته شده است،ولى ما قول مشهور بین شیعه را نقل كردیم. ر. به. ك. اعلام الورى طبرسى ، ص 213. 2- احتمال دارد منظور از اسماء، دختر یزید بن سكن انصارى باشد. ر. به. ك. اعیان الشیعه ، جزء 11 ، ص 167. 3- امالى شیخ طوسى ، ج 1، ص 377 4- شبر بر وزن حسن و شبیر بر وزن حسین و مشبر بر وزن محسن نام پسران هارون بوده است و پیغمبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرزندان خود حسن و حسین و محسن را به این سه نام نامیده است- تاج العروس ج 3 ص 389، این سه كلمه در زبان عبرى همان معنى را دارد كه حسن و حسین و محسن در زبان عربى دارد- لسان العرب ، ج 6 ، ص 60. 5- معانى الاخبار ، ص 57. 6- در منابع اسلامى درباره عقیقه سفارش فراوان شده و براى سلامتى فرزند بسیار مؤثر دانسته شده است، ر.به.ك. وسائل الشیعه ، ج 15 ، ص 143 به بعد. 7- كافى ، ج 6 ، ص 33. 8- مقتل خوارزمى ، ج 1 ، ص 146- كمال الدین ، صدوق ، ص 152. نویسنده:هیئت تحریریه موسسه در راه حق »»»»»»»»»»≥»»»»»»»»»» شاهي به دوصد عزت و اجلال آيد
با شوکت و فر و جاه و اقبال آيد
امروز حسين آيد و فردا عباس
خورشيد ز پيش و مه ز دنبال آيد ================= سروشي دوش در گوشم، سرود اين نغمه ي شيوا که بشگفت از گلستان محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نوگلي زيبا بشارت اي گنه کاران حسين آمد حسين آمد نثار مقدمش سرها، فداي جان او جان ها |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,049 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,821 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,721 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,995 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,239 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,738 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

داریم...

![[تصویر: 98942227206415235335.jpg]](http://www.8pic.ir/images/98942227206415235335.jpg)
![[تصویر: 97312333030692769958.gif]](http://www.8pic.ir/images/97312333030692769958.gif)
![[تصویر: 33057833624419041203.jpg]](http://www.8pic.ir/images/33057833624419041203.jpg)
![[تصویر: 32597253451219159859.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/32597253451219159859.jpg)
![[تصویر: zqx4c4pwsrf4reb22w6.jpeg]](http://www.pakdelforum.ir/upload/images/zqx4c4pwsrf4reb22w6.jpeg)