|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 41 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۲, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #401
|
|||
|
|||
|
سرکار خانم آلاله همیشه لطف میکنن مناسبتها بهم پیام میدن وآواتار اون مناسبتها روبرام میفرستن منم خیلی دوست دارم عوضش کنم
اما ایشون یه پیام میدن بعدش من چندین پیام میگیرم که (ای بابا چراآواتارت رو عوض میکنی ما گمت میکنیم) ![]() فکرمیکنم باید توی امضام بنویسم من همون کبوترصلح هستم
|
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۱۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #402
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۲)علمدار133 نوشته است: سرکار خانم آلاله همیشه لطف میکنن مناسبتها بهم پیام میدن وآواتار اون مناسبتها روبرام میفرستن منم خیلی دوست دارم عوضش کنم چه در نوشابه ای برای خودش باز می کنه. انگار هوادارهاش دارن براش شول می کشن. اصلاً منظور توجیه نامه های قبلی که زحمت کشیدند و فرستادند و به تاریخ چسبیدن، نیست. فقط و فقط منظور هوادارها هستند که منتظر امضای کبوتر خانن. پ.ن. می دونی که اصلش در نوشابه نیست. اسلامیش میشه نوشابه. دو سه روز دیگه دارم میام شمال آدرس بده خدمت برسم. |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #403
|
|||
|
|||
![]() !!!!!!!!!!!!! ![]() |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #404
|
|||
|
|||
|
این پشه ها قبل از اینکه لامپ اختراع بشه ، دور چی می چرخیدن ؟
خو برن همونجا ... ![]() ............................................................ به بعضی ها هم باید یاد آوری کرد دارن اسم رو بچشون می ذارن یوزرنیم انتخاب نمی کنن که این همه اصرار دارن منحصر به فرد باشه ![]() .................................................... بعضی از این پشه ها انقدر قیافشون مظلومه که آدم دلش می خواد خودش رگشو پیدا کنه بزاره تو دهنشون ![]() .............................................. قانون پایستگی درسها : درسها نه پاس می شوند نه حذف ، بلکه از ترمی به ترم بعد منتقل می شوند!!! ............................................. کرگدن هم می تونه سلطان جنگل بشه ، هیکلش هم مناسب ، بقیه حیوونام ازش حرف شنوی دارن ... اما خسته است ، می فهمی ؟ حوصله نداره ... ................................................... رفتم حشره کش گرفتم روش نوشته مخصوص حشرات مزاحم ، تازه فهمیدم یه سری از حشراتم هستن که مراهمن ! موندم برا اونا چی بخرم که اذیت نشن ![]() |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #405
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۱۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۴ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #406
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۷)MohammadSadra نوشته است: دو سه روز دیگه دارم میام شمال آدرس بده خدمت برسم.شمال؟ کجاست؟ کی؟ چی؟ کجا؟ مدرسان شریف؟ من اصلا شمال نیستم ![]() آها باشه هرکی میخواد بیاد شمال آدرس امیر عباس رو بهش میدم یادتون که هست؟ (۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۹:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: راستی اسم امیر عباس اومد وسط، یعنی اگر نرید این بچه ناز ببینید و به پای مداحی های فوق العاده ای که میکنه سینه نزنید عمرتان بر فناست.... یکی از بهترین خاطرات من سینه زدن پای منبر امیر عباسه |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #407
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۱۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۰:۵۰ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #408
|
|||
|
|||
|
لبخندت رابه هرقیمتی خریدارم
شوخی کردما نخندی هزارتومن بیشترندارم ! ================ سلام رفیق چطوری؟ از دیشب تا حالا فقط به u فکر می کردم. تمام فکر و ذهنم مشغوله u بود.امروز فردا هم می خوام به v.w.y.z فکر کنم =============== آمازون با تمام درختاش… آسمون با تمام ستاره هاش… دنیا با تمام آدماش… بارون با تمام قطراتش… خلاصه اگر همه رو با هم جمع کنی،خیلی میشه! =============== به به چه تکى چه اسی عجب پیامى !مسیج هایت همه خوب و قشنگ ، نیس بالاتر از پیام تو زنگ !...اینم از ورژن جدید روباه و زاغ فک کنم میخواد ازش شارژ بگیره ! =============== من با تو صادق بودم، ولی تو با من اصغر بودی!!!! ![]() ============== ریاضی عزیز: لطفا دیگه بزرگ شو ومسائلت رو خودت حل کن با تشکر ============= علاوه بر اونی که کنار تختش پریز برق داره اونی که سر سفره اول از همه بشقاب ته دیگه رو میدن بهش اونم از بندگان برگزیده خداست ! ============ تو برنامه ۹۰ - فتح الله زاده :من صدای شما رو نمیشنوم آقای فردوسی پور! + فردوسی پور :الان صدای منو نمیشنوین؟ - فتح الله زاده :خیر… + فردوسی پور :الله اکبر ============ پشت پرایدی نوشته بود: نانوا هم مثل فرهاد جوش شیرین میزد… ینی له شدم اینو خوندم ============ قدیما چه طور می رفتن سر چشمه آب میاوردن؟ ما پارچ که خالی میشه هیچ کس مسئولیتشو به عهده نمیگیره اصن ی وضی ============ دیدید بعضی از نرم افزارها رو کرک میکنید آخرش یه پیغام میده و بابت خرید نسخه ازتون تشکر میکنه؟ آدم از خجالت آب میشه!! اصن یه وضیه هااا =========== |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #409
|
|||
|
|||
|
ازگیل؟؟
چی هست؟ خوشمزه است؟ نخوردم تاحالا
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۰:۰۸ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #410
|
|||
|
|||
|
داشتیم با خونواده فیلم ستایشو میدیدم...
آخرش که رسید و اون خانومه به ستایش گفت که عقد دخترت باطله، بابام گفت به این خاطره که شناسنامه ش مال خودش نیست... بعد خواهرم: (دفتر رییس جمهور چن برگ داره!!) میگه:(با اشاره به من!) خو اینم که عقد کنه ، عقدش باطله!! ![]() مگه شما اینو از پرورشگاه نیاوردین!! ![]() من دارم دنبال خونواده واقعیم میگردم!!شما ندیدینشون!! ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,107 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,409 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,476 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,763 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,823 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 299,025 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 0_966803001400985708_taknaz.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8125029000/0_966803001400985708_taknaz.jpg)
![[تصویر: 0_481154001401333629_taknaz.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8125029026/0_481154001401333629_taknaz.jpg)

![[تصویر: 0_111244001401334621_taknaz.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8125030642/0_111244001401334621_taknaz.jpg)

![[تصویر: 0_861230001398828552_taknaz.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8125030700/0_861230001398828552_taknaz.jpg)

![[تصویر: g65.gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/yahoo/g65.gif)
(دفتر رییس جمهور چن برگ داره!!) میگه: