|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۶, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یک داستان واقعی
این هفته امتحان تاریخ داریم ، یه کتاب کوچولو هم ضمیمه شده اسمش بیداری اسلامیه ، من رفتم پیش معلم میخواستم بپرسم که این بیداری اسلامی تو امتحان میاد یا نه ، رفتم جلو گفتم آقا ببخشید این بیداری اندیشه تو امتحان میاد یا نه؟
|
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:بابای شما هم یه جا دقیقا وسط خونه، جلوی تلویزیون، که دو تا بالشت رو رو هم گذاشته رو به عنوان قلمروی اختصاصی خودش میدونه یا فقط بابای من اینقدر عشقه؟ یه بابا دارم ، نه کاری به کولر داره ، نه کاری به شوفاژ . نه به کنترل کار داره نه به مودم ، روزی دویست بار هم اخبار نمیبینه، یه متری تلویزیون هم با دو تا بالش واسه خودش قلمرو تعیین نمیکنه، اگر هر شب هم مثه جغد تا صبح بیدار باشی هم باهات کاری نداره ... معاوضه با زمین یا ویلا !!! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به قول مامان بزرگم:
مادر دلش به فرزند بچه دلش به فرسنگ... یعنی مادر دلش دنبال بچه شه و بچه دلش فرسنگ ها از مادر به دوره... حالا این ضرب المثل در مورد بابای آقای هادی هم میخوره... ای اولاد بی معرفت! ![]() لابد یه روزی هم بچه من منو با ملکی چیزی تعویض کنه... |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تا حالا دقت کردین پوست کیک یزدی از خودش خوشمزه تره ؟
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بعضى آرایشگرا فقط به واسطه ى احترام به حق آزادى بیانه که میزارن مدل مورد نظرت رو بهشون بگى وگرنه در نهایت کار خودشونو میکنن ......................... این ﻋﻄﺮ ﻓﺮﻭﺷﺎﯼ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭ ﭘﯿﺶ ﺑﺮﻥ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﻘﻪ ﺕُ ﻣﯿﮕﯿﺮن ، ﻋﻄﺮﻭ میزﺍﺭﻥ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺖ ﭘﻮﻟﺸﻮ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﻥ ! ......................... اون زمان که میلیون پول بود، ما اون میلیون رو نداشتیم ! الان که میلیارد پوله ، ما باز اون میلیونو نداریم ........................ جدیدن منتظرم یکی گل بزنه پیرهنش رو بزنه بالا و رو زیرپوشش نوشته باشه من یارانه نمیگیرم ...................... ینی عین حقیقته ها نمای جلو و نمای عقب ! ![]() |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به بعضیام باس گف:
الهی برات بمیرم؛ ولی چی کار کنم که "پهلوانان نمیمیرند"... امرو یه سوسک تو اتاقم دیدم.. تموم جرءتم و جمع کردم با دمپایی زدم تو سرش.. سوسکه افتاد زمین.. رفتم یه چیز بیارم جنازشو جمع کنم دیدم سوسکه نیس!! یعنی نابود شدم... له له.. آخه دیگه سوسک هم به من رکب میزنه.. (یه دسته از پشه ها پشه نیستن که عقابن تو لباس پشه گرگن تو لباس پشه مارن تو لباس پشه :| |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۳ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() . . . . . . این تصویری فضایی از کره زمین نیست
تصویر کهکشان راه شیری هم نیست ! این عکس ته قابلمه خونمونه که همسن من عمر داره ! |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۰ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
گفتی قابلمه
یاد گوشکوب افتادم یه بار یه بنده خدایی داشت با گوشکوب تو جمع از ان جمع سنتی ها گوش می کوبوند بعد با یه حالت خیلی عاقلانه سهیفانه ای به یه کچلو گفت عمو این گشکوب میبینی سنش از منم بیشتر حالا مامان بزرگ ته اتاق : فایدشم همین طور دیگه هیچی دیگه خراااااااااااااااب شد رفیقمون یه شیشه داریم تو خونمون روش عکس زیتونه، مامانم روش کاغذ چسبونده نوشته عرق نعنا، بعد توش آبلیمو ریخته )))اصن ی ووووووووضیییییییی :| |
|||
|
|
۰:۴۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
داستان های برج میلاد و من
یه خانوادهای دیروز اومده بودن برج بچه شون و گذاشتن رو میز... بچشون رو میز راه میرفت با کفش و بستنی میخورد ، بستنی و کیک و میمالید رو میز... مامانه قربون صدقه میرفت که نگو.... به مادر ه بچه میگم : بچتونو از رو میز بلند کنید.... مادر ه میگه : بیاین میز و تمیز کنید بچم بشینه... ؟ میگم : خانوم جای بچه با کفش رو میز نیست... مادره میگه : پس بچه م کجا بشینه... اصلا یادم نبود صندلی هنوز اختراع نشده...!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,933 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,836 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,125 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,324 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,772 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: comp.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8122738584/comp.jpg)
(
![[تصویر: 498273_nl9tRChX.jpg]](http://images.persianblog.ir/498273_nl9tRChX.jpg)

![[تصویر: tahdig.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8122740184/tahdig.jpg)