کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الإمام عليّ عليه السلام :

وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ
وقار خود را در شوخى‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

================================================================

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

==========================================

الإمام عليّ عليه السلام :

أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ
ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى .
بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ali0077 ، soheyl68 ، azade ، fafa* ، Hadith ، Farzaneh ، مجید املشی ، bi-ehsaas ، علمدار133 ، السا ، عبدالرحمن ، یاســین ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، شیدا ، m1374b ، انتصـار ، جویای حقیقت ، صهبا ، ترنم ، sabrina ، اولولالباب ، فانوس *7* ، رضوانه ، Just God ، magnolia ، soora ، mahdy30na ، ضحی ، MohammadSadra ، Arash.j ، mofa ، میثاق ، mu.DANGER ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #111
آواتار
هنوز منتظرم ببینم دوستان چی میگن
ضمن اینکه من واقعا پیام خصوصی کسی رو نخوندم
اگه کسی به من یه پاکت عروسی یا خدای نکرده عزابده وبگه برای یک نفر دیگه ای هست با اینکه سرش باز هست اما نگاه نمیکنم(خودم رو عادت دادم به این موضوع)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، شیدا ، عبدالرحیم ، MohammadSadra ، دل خسته ، azade ، رضوانه ، یاســین ، انتصـار ، حسن عزتي ، ترنم ، Aryha ، السا ، ali0077 ، جویای حقیقت
۲۰:۱۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #112

آقا اسناد اینکه دنبال پروفایل من بیچاره میگشتی و حسن عزتی موجوده... بگم ؟ بگم؟ Big Grin

قضیه ساده س!! ایشون خبر داشته سید ابراهیم قراره بیاد اونجا خب وقتی یه آدم با ظاهر مذهبی دیده که لهجه شمالی هم نداره و حرکات محیر العقول (!) انجام میده خب بهترین محل هست برای یک دستی زدن.... و لو رفتن. در واقع احتمال 80 درصد میداده که این خود سید ابراهیم باشه

@سید ابراهیم:
آدم آب با چنگال بخوره اینجوری ضایع نشه
ستاد ضد حال و نمک روی زخم حلال

شما اول باید شیرینی تعمیرات مغازه رو از آقای علمدار مطالبه میکردی ، اون وقت اگه شناسنامه هم ارائه میکردی میگفت من نمیشناسمت : )))
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحیم ، علمدار133 ، اولولالباب ، MohammadSadra ، حفیظ ، دل خسته ، azade ، رضوانه ، zahra11 ، یاســین ، Ali#59 ، سید ابراهیم ، انتصـار ، حسن عزتي ، ترنم ، Aryha ، السا ، عبدالرحمن ، fiftynine ، ali0077 ، ilidin ، m1374b ، Eve
۲۲:۰۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #113
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۵۵)moze84 نوشته است:  نمیخواین بگین چجوری فهمیدین 77 میلیون آدم رو از نگرانی دربیارین؟؟؟؟

به نظرم وقتی یک انسان با قیافه خفن مذهبی (با کلاس ها میگن پشمالو) وارد مغازه شده اون هم مغازه از نوع شمالی، اشتباهات زیر رو مرتکب شده.

1- به جای حلوا شکری مربای هویج دستش بوده

2- قیمت رو به ترکی پرسیده

3- آواتارش روش خیلی اثر گذاشته با عبای سفید عمامه سبز رفته مغازه

4- موقع پرسیدن قیمت به پشت وایساده بوده

5- نمی تونسته جلوی خنده خودش رو بگیره، نیشش تا بناگوش باز بوده

6- موقع صحبت، جناب علمدار کاربرش رو هک شرعی کرده بودند و روی مانیتورشون باز بوده ایشون با دیدن این صحنه شوکه شدند

7- قبل از حرف زدن تشکر کرده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، حفیظ ، علمدار133 ، azade ، فانوس *7* ، شیدا ، عشقم کربلا ، رضوانه ، zahra11 ، یاســین ، Ali#59 ، سید ابراهیم ، اولولالباب ، انتصـار ، حسن عزتي ، ترنم ، Aryha ، السا ، عبدالرحمن ، fiftynine ، ali0077 ، ilidin ، m1374b ، جویای حقیقت
۲۲:۲۸, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #114
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۰)Havbb 110 نوشته است:  شما اول باید شیرینی تعمیرات مغازه رو از آقای علمدار مطالبه میکردی ، اون وقت اگه شناسنامه هم ارائه میکردی میگفت من نمیشناسمت : )))
آقا مگه هم شهری شما است آقای علمدار Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، azade ، فانوس *7* ، Havbb 110 ، شیدا ، رضوانه ، zahra11 ، یاســین ، حسن عزتي ، ترنم ، السا ، عبدالرحمن ، m1374b
۲۲:۳۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #115
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۷)MohammadSadra نوشته است:  به نظرم وقتی یک انسان با قیافه خفن مذهبی (با کلاس ها میگن پشمالو) وارد مغازه شده اون هم مغازه از نوع شمالی، اشتباهات زیر رو مرتکب شده.

1- به جای حلوا شکری مربای هویج دستش بوده

2- قیمت رو به ترکی پرسیده

3- آواتارش روش خیلی اثر گذاشته با عبای سفید عمامه سبز رفته مغازه

4- موقع پرسیدن قیمت به پشت وایساده بوده

5- نمی تونسته جلوی خنده خودش رو بگیره، نیشش تا بناگوش باز بوده

6- موقع صحبت، جناب علمدار کاربرش رو هک شرعی کرده بودند و روی مانیتورشون باز بوده ایشون با دیدن این صحنه شوکه شدند

7- قبل از حرف زدن تشکر کرده
محمدصدرای عزیز قشنگ گفتی اما همه رواشتباه گفتیBig Grin
آخه دوستان عزیزی که میخوان من بگم چطوری شد کار منو سخت میکنه من فکر بعد هاهستم که بقیه بچه های تالار سرازیر میشن اینجابخاطر اینکه بعد بیان تو خنده حلال پست بزار بگن دیدی سید ابراهیم اینطوری علمدار133رو میزارن سرکار تو بلد نبودیSad
باور کنین از ظهر تاحالاکه این موضوع مطرح شده من به همه مشتری ها مشکوکمConfused
اما شمارو بخدا اینکاری که سید قصد داشت انجام بده رو انجام ندین من زیاد بخودم اطمینان ندارمBlush یه هوئی سراز بیمارستان درمیارین ها[تصویر: dodgy.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، MohammadSadra ، Havbb 110 ، شیدا ، رضوانه ، azade ، یاســین ، سید ابراهیم ، انتصـار ، ترنم ، Aryha ، السا ، عبدالرحمن ، ali0077 ، m.hossein ، Eve
۲۲:۴۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #116
آواتار
احتمالا می دونستید داره میره سفر
و این که نوع گفتنش حرص در آر بوده ،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، شیدا ، رضوانه ، azade ، یاســین ، MohammadSadra ، ترنم ، السا ، عبدالرحمن ، m1374b
۲۲:۵۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۰۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #117
آواتار
الان سه صفحه پست گذاشتید همو دیدید دله بقیه رو بسوزونید عایا ؟
اصلا حالا که این طور شد منو خانوم السا ( آبان سابق ) همو دیدیم
خیلی هم خوووووش گذشت
میشد سرکارش گذاشت اما نکه ما دخترا مهربونیم دلم نیومد
[تصویر: IMG_۲۰۱۴۰۵۱۷_۱۵۲۰۴۹.jpeg]
[تصویر: www.parstroll.ir_14.jpg]
[تصویر: www.parstroll.ir_9.jpg]

[تصویر: trol-kharid.jpg]

[تصویر: 860.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh-55 ، محب الزهرا ، دل خسته ، Just God ، رضوانه ، zahra11 ، azade ، یاســین ، Ali#59 ، MohammadSadra ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، انتصـار ، مجید املشی ، ترنم ، Aryha ، السا ، عبدالرحمن ، fiftynine ، ali0077 ، m1374b ، جویای حقیقت
۲۳:۳۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #118
آواتار
Dodgy
[تصویر: 52000.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، شیدا ، Just God ، رضوانه ، zahra11 ، soora ، MohammadSadra ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، علمدار133 ، حسن عزتي ، مجید املشی ، ترنم ، السا ، عبدالرحمن ، fiftynine ، ali0077 ، m1374b
۲۳:۵۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #119
آواتار
نقل قول: سه صفحه پست گذاشتید همو دیدید دله بقیه رو بسوزونید عایا ؟
اصلا حالا که این طور شد منو خانوم السا ( آبان سابق ) همو دیدیم
خیلی هم خوووووش گذشت
میشد سرکارش گذاشت اما نکه ما دخترا مهربونیم دلم نیومد

فقط یه بار قرار بود با السا خانم بریم سینما!
که اونم قسمت نشد!(همش معراجی ها پخش میکرد! )
ولی درکل من ترجیح میدم بیرون از فضای تالار دید و بازدید نداشته باشم!( خاطره بد دارم!!!! خخخخخخ به قول فامیل دور)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، soora ، azade ، MohammadSadra ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، شیدا ، مجید املشی ، ترنم ، Aryha ، السا ، عبدالرحمن ، فانوس *7* ، ali0077 ، m1374b
۲۳:۵۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۱ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #120
آواتار
یه پشنهادHeart....

بیاین از این به بعد تو قسمت خنده حلال

یا ماجراهای خنده داری که برامون پیش میاد بذاریم(سید ابراهیم و علمدار313)!!

یا جوکایی که خودمون میسازیم...

یا خودمون ترول بسازیم...

همش شده کپی پیست...

دومین ماجرا رو من میذارم...

زمانی که بیداری اندیشه رو یکی از دوستانمHeart بهم معرفی کرد،یه چیزی گفت...

گفت یه دو سه نفری هستن که سر به سرشون نذارBig Grin!!!

یکیHuh ...و دیگریHuh...

شاید باورتون نشه اما تا دو سه هفته میترسیدم زیر پست هاشون تشکر بزنم!!!Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، رضوانه ، علمدار133 ، دل خسته ، zahra11 ، soora ، azade ، Ali#59 ، MohammadSadra ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، اولولالباب ، انتصـار ، حسن عزتي ، شیدا ، مجید املشی ، ترنم ، Aryha ، السا ، عبدالرحمن ، fiftynine ، فانوس *7* ، ali0077 ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]