|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲:۰۵ توسط soora.)
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۱)فانوس *7* نوشته است: الان سه صفحه پست گذاشتید همو دیدید دله بقیه رو بسوزونید عایا ؟ (۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱:۲۶)پرنیان نوشته است: سلام کاربران مهرباناسم خانوم ها بد در رفته آقایون بدترن.... از صبح دارن صحبت میکنن، حد اقل خانوم ها حرف میزنن یه سودی داره.... |
|||
|
|
۹:۴۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
بابا ما یه اشتباهی کردیم اومدیم یه خاطره گذاشتیم، نمیدونستم اینطوری میشه. ازجماعت نسوان عذرمیخوام
![]() راستی اسم اصلی حقیر سید ابراهیم هست. فکر کنم برای عوض شدن فضا خودم باز یه خاطره دیگه باید بگم؟؟؟ مگه خاطره گفتن کاری داره، دوستان اهل فن که هر روز یه کتاب خاطره میدن بیرون چرا ما ندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی اسم امیر عباس اومد وسط، یعنی اگر نرید این بچه ناز ببینید و به پای مداحی های فوق العاده ای که میکنه سینه نزنید عمرتان بر فناست.... یکی از بهترین خاطرات من سینه زدن پای منبر امیر عباسه ![]() ![]() ![]() ![]() دوستانی که مایلند این فیض را حضوری به دست بیاورند بگن تا آدرس را بفرستم. حسن جان با اجازه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۹:۴۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
*** جدّی: خواهشا حدود رو حفظ کنید. گاها میبینیم که ... ... ... *** شوخی: یعنی الان 5 صفحه هست که موضوع سر سید ابراهیم1 و سید ابراهیمه2 هست !!! بنظرم یه تاپیک زده شده با عنوان «اندر احوالات من و سایر کاربران تالار» (جدی میگما)ضمنا: (۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۹)عبدالرحمن نوشته است: من به دوستان قول میدم اگر آقا سید رو راضی کنند مشهد بیاد به همراه آقا جلال و تیم خودم که کارکشته هستن یه جشن پتوی 40 دقیقه ای در موردشون اجرا کنیم اونی که باید مظلوم واقع بشه تو جشن پتو، منم. چون: 1. جثّه من از شما کوچیکتره. 2. هیکل سید ابراهیم که... لازم به ذکر نیست ... 3. اگه سیدابراهیم منو ببینه، کلّم رو میکنه بخاطر یه سری وقایع اتفاقیه... ![]() دوستانیکه در این هفته مشهد میان، اطلاع رسانی کنند تا یه تیم قوی بشیم علیه سیدابراهیم (البته اگه خودش بیاد) |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۵۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۲)أین المنتظر نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیماصن یه صندوق مشهد قسطی راه بندازین، آقا سید رو هم به عنوان مهمان افتخاری می بریم... نه اینکه فکر کنین من هم آره ها ... نه!!! ![]() من کلا خاطره ی خوبی با جشن پتو و این حرفا ندارم، فقط دیدم خیلی مشتاقید این رو گفتم! آخه میگن اسباب کار خیر همیشه خودش جور میشه
|
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
سلام
من اینهمه صفحه رو تازه خوندم اینقدری ک سفر سید ابراهیم حاشیه داشت،سفرهای استانی رییس جمهورهای 3 دهه اخیر در کشورمون حاشیه نداشت ها ![]() ملت رفتن تو کُما یکی بیاد توضیح بده قضیه چیه ک کاربرا از بلاتکلیفی دربیان ![]() ب قول خانم moze ، مغزشون خارش گرفته از بس بش فکر کردن و نتیجه نگرفتن اگه این قضیه رو در مبحث معماها ارسال می کردید عمرن اگه کسی میتونست بش جواب بده . .
|
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
به نظر من آقاي علمدار از قبل آقاي عزتي رو زيات كرده بودن.بعد كه ايشون با ي آدم ديگه وارد مغازه شدن و مطمئنا ظاهر آقاي سيد ابراهيم و آقاي عزتي هم معلوم بود كه قراره مثلا ايشونو ذوق زده كنن ،رو همين حساب آقاي علمدار حدس زدن كه از اعضاي تالاره.
حالا اينكه چطوري حدس زدن سيد ابراهيمه بايد ديگه بيان بگن تا ي ملتو از نگراني در بيارن. ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۱۱)ترنم نوشته است: به نظر من آقاي علمدار از قبل آقاي عزتي رو زيات كرده بودن.بعد كه ايشون با ي آدم ديگه وارد مغازه شدن و مطمئنا ظاهر آقاي سيد ابراهيم و آقاي عزتي هم معلوم بود كه قراره مثلا ايشونو ذوق زده كنن ،رو همين حساب آقاي علمدار حدس زدن كه از اعضاي تالاره. نه ترنم جان! خوب وقایع رو نخوندی ها ![]() آقای عزتی داخل نیومده بودن، بیرون مغازه بودن فعلا مسئله ی حساس و مورد بحث اینه که جناب علمدار چطور آقا سید ابراهیم رو شناختن ![]() ![]() و این نگرانی واسه ملت همچنان باقی ست
|
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,994 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,882 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,172 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,352 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,777 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: IMG_۲۰۱۴۰۵۱۷_۱۵۲۰۴۹.jpeg]](http://www.parstroll.ir/wp-content/uploads/2014/05/IMG_۲۰۱۴۰۵۱۷_۱۵۲۰۴۹.jpeg)
![[تصویر: www.parstroll.ir_14.jpg]](http://www.parstroll.ir/wp-content/uploads/2014/05/www.parstroll.ir_14.jpg)
![[تصویر: www.parstroll.ir_9.jpg]](http://www.parstroll.ir/wp-content/uploads/2014/05/www.parstroll.ir_9.jpg)
![[تصویر: trol-kharid.jpg]](http://www.parstroll.ir/wp-content/uploads/2014/05/trol-kharid.jpg)
![[تصویر: 860.jpg]](http://www.parstroll.ir/wp-content/uploads/2014/05/860.jpg)
.........

(جدی میگما)
(البته اگه خودش بیاد)