کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الإمام عليّ عليه السلام :

وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ
وقار خود را در شوخى‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

================================================================

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

==========================================

الإمام عليّ عليه السلام :

أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ
ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى .
بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ali0077 ، soheyl68 ، azade ، fafa* ، Hadith ، Farzaneh ، مجید املشی ، bi-ehsaas ، علمدار133 ، السا ، عبدالرحمن ، یاســین ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، شیدا ، m1374b ، انتصـار ، جویای حقیقت ، صهبا ، ترنم ، sabrina ، اولولالباب ، فانوس *7* ، رضوانه ، Just God ، magnolia ، soora ، mahdy30na ، ضحی ، MohammadSadra ، Arash.j ، mofa ، میثاق ، mu.DANGER ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #171
آواتار
حالا که اینقدر هوای هرکی زن ببره رو دارین منم حاظرم هاDodgyCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، یاســین ، ali0077 ، zahra11 ، Havbb 110 ، ترنم ، السا ، azade ، فانوس *7*
۱۴:۱۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #172
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۰۸)علمدار133 نوشته است:  حالا که اینقدر هوای هرکی زن ببره رو دارین منم حاظرم هاodgy:

حاضرید؟ یا حاظرید؟!
قانون برای همه یکسانه
هر کسی عروس شد یا داماد شد! ۵۰ امتیاز مثبت!
بعد میریم‌سراغ مرحله تیر و کمان! Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، zahra11 ، ali0077 ، Havbb 110 ، ترنم ، السا ، azade ، علمدار133 ، فانوس *7*
۱۴:۱۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #173
آواتار
هر کی زن دوم گرفت یا صیغه و ... هم مدیران بی زحمت امتیاز منفیشو فعال کنن...
راستی...
آقای علمدار!
مگه شما مجردین؟
زهرا خانم!
خوشتون میاد ما داریم از فضولی بال بال میزنیم؟؟؟Big Grin
بگین دیگه...
نقل قول:بعد میریم‌سراغ مرحله تیر و کمان!
رضوانه جان!
بگذر از این مرحله...
داماد بیچاره الآن خودش وارد مرحله غولش شده دیگه...Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ali0077 ، zahra11 ، رضوانه ، Ali#59 ، sabrina ، ترنم ، السا ، دل خسته ، علمدار133 ، فانوس *7*
۱۴:۲۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #174
آواتار
با تشکر از همه عزیزانی که نسبت به حرف من عکس العمل نشون دادنAngel
دیگه کم کم داشتم افسرده میشدم ازین که اونهمه تو اوج بودم همه منو میشناختن اما الان هیشکی منو نمیشناسهCryingBig Grinبابا ما هم دل داریم...شما میدونید من چند تا تاپیک درباره ازدواج خودم توی همین تالار زدم؟؟؟
حالا که فعلا دارم آفلاین میشم،بذارید واقعیتو بگم و برم (با یه همچین حسی : مثل آخر فیلم escape plan که همه چیو ترکوندنو در رفتنBig GrinBig Grin )
داماد [i]تیشتر[/b]ه...
سنش هم بیشتر از اون چیزیه که فکر میکنید...
سند دارم...
عروسش هم موجوده،توی همین تالار هم هست...
داخل نام کاربریش هم حرف "ه" داره ...
حالا بشینید فکر کنید،اسنادش فعلا پیش من محفوظ...
فعلا خداحافظ شما
علی جون ، حلال کن...Eyeglasses
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، یاســین ، Ali#59 ، رضوانه ، Havbb 110 ، ترنم ، السا ، azade ، علمدار133 ، Aryha ، فانوس *7* ، ali0077
۱۴:۲۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #175
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۴)فدايي ولايت نوشته است:  با تشکر از همه عزیزانی که نسبت به حرف من عکس العمل نشون دادنAngel
دیگه کم کم داشتم افسرده میشدم ازین که اونهمه تو اوج بودم همه منو میشناختن اما الان هیشکی منو نمیشناسهCryingBig Grin
حالا که فعلا دارم آفلاین میشم،بذارید واقعیتو بگم و برم (با یه همچین حسی : مثل آخر فیلم escape plan که همه چیو ترکوندنو در رفتنBig GrinBig Grin )
داماد [i]تیشتر[/b]ه...
سنش هم بیشتر از اون چیزیه که فکر میکنید...
سند دارم...
عروسش هم موجوده،توی همین تالار هم هست...
داخل نام کاربریش هم حرف "ه" داره ...
حالا بشینید فکر کنید،اسنادش فعلا پیش من محفوظ...
فعلا خداحافظ شما
علی جون ، حلال کن...Eyeglasses
اَی خدا لعنتت کنه که سرشتت رو با خالی بندی بستن!Big Grin
[تصویر: %DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA%20%282%29.jpg]

رونمایی از سند شماره 3،لانه جاسوسی :
[تصویر: 2014_05_19_025858.jpg]

( محمد جان ایشالله گوشت بشه به تنتBig GrinBig Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رضوانه ، Havbb 110 ، ترنم ، السا ، azade ، علمدار133 ، عشقم کربلا ، Aryha ، فانوس *7* ، zahra11 ، ali0077
۱۴:۳۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #176
آواتار
احتمالا پیام آخری که بهت دادمو نخوندی! الان خودت میفهمی چه ضرر عظیمی کردی...به هر حال از من که چیزی کم نشد!
از همه دوستان بابت سرکار رفتن عذر میخوام،خنده حلاله دیگهBlush
اوه اوه راستی ، این سندی که گذاشتی اثری از اسم من نیست توش...
عاقا من حرفمو پس میگیرم،عذر خواهی هم نمیکنمCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، رضوانه ، Havbb 110 ، ترنم ، السا ، azade ، علمدار133 ، فانوس *7* ، zahra11
۱۴:۳۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #177
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۱)فدايي ولايت نوشته است:  احتمالا پیام آخری که بهت دادمو نخوندی! الان خودت میفهمی چه ضرر عظیمی کردی...به هر حال از من که چیزی کم نشد!
جهت شفاف سازی هر چه بیشتر : میخواست با من لابی کنه 50 تا امتیاز رو نصف نصفCool

ولی من که زیر بار نمیرمAngel

(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۱)فدايي ولايت نوشته است:  این عکسه رو حذف کن ...الان مردم چه فکرا که درباره اون 3 نقطه نمیکنن! آبرو داریم ما
زمانی که به من اتهام (!) تاهل میزدی باید فکر اینجاش هم میکردی Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، ترنم ، السا ، علمدار133 ، فانوس *7* ، zahra11
۱۴:۴۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #178

نکنه منم ؟ Big Grin
اگه منم صداشو در نیارید اعتبار منفی نگیریم یهو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، فدايي ولايت ، السا ، azade ، علمدار133 ، Ali#59 ، zahra11
۱۴:۵۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #179
آواتار
ای بابا بگیدکیه دیگه داریم میمیریم ازفضولی...
زهراجون نکنه.............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، فدايي ولايت ، یاســین ، دل خسته ، علمدار133 ، فانوس *7* ، zahra11
۱۵:۰۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #180
آواتار
نقل قول:جهت شفاف سازی هر چه بیشتر : میخواست با من لابی کنه 50 تا امتیاز رو نصف نصف[تصویر: cool.png]
هیچ نصف نصفی در کار نیست.من که دیدم در مورد این مسئله به مهره سوخته تبدیل شدم،گفتم حداقل رفیقم یه سودی ببره
کحه اینم تو زرد از آب در اومد...Confused
من قصد ازدواج دارم ، اتفاقا یه شخصی هم در نظر دارم که شماره و آدرس و ... شو فقط مامانم داره!! Big Grin
فقط منتظر اوکی خانواده خودمم...Rolleyes2
حالا وقتی فقط مامانم آدرس و ... رو داره، به نظرتون چه معنی دیگه ای غیر از موافقتشون میتونه داشته باشه؟!
البته میگن سنم پایینه... Rolleyes
اما به هر حال من از همون عید 93 داخل سفر راهیان نور که اون طرفو دیدم ، در حال رایزنی درون خانواده ای از طریق یه واسطه ی سببی درون خانواده ای (!) هستم.از مذاکرات هسته ایران خفن تره به جان خودمCool
بعله...گفتم که در جریان باشیدBig Grin

دعا کنید بخت ما هم باز شهSmileAngel
و سنم هم بیشتر شهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، sabrina ، السا ، شیدا ، ترنم ، دل خسته ، علمدار133 ، Ali#59 ، فانوس *7* ، zahra11
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]