|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۱, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
|
۲۳:۲۴, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
|
شوخی بی حد ومرز پیش نیومد گیرای میکروسکوپی شروع شد عایا ؟
**************** به دوستم میگم واسه کنکور خوندی ؟ میگه کنکور مگه ساعت 8نیس ؟ میگم چرا میگه: خب ساعت 5 بلند میشم میخونم دیگه!!!!!!!! دیواری اسیدی چیزی دارین بدین لطفا البته خودمم همین طوری بودم ها ولی خوب من از یه هفته قبل شروع کردم خداییش! دختر خاله ی 8سالم اومده میگه شماره ی منو بزن تو گوشیت داشته باشی منم خندیدم گفتم ما شماره ایرانسل قبول نمیکنیم . . . . . . . . . . . . اومد جلو لپمو گرفت کشید گفت ماام همراه اولمون به هرکسی نمیدیم یارو تو خیابون یه نفر میبینه میگه ببخشید عاقا من شما رو دبی ندیدم طرفم می گه نه عاقا جان من اصن دبی نرفتم یارو هم میگه چ جالب منم تاحالا دبی نرفتم...حتمن دو نفر دیگه بودن |
|||
|
|
۰:۳۲, ۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۳ ۰:۵۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۳, ۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۳ ۴:۴۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
یه چیز میگم امکان نداره دانشجو باشی و تایید نکنی: صبح بخوابی سر کلاس نری دوستات بگن استاد نیومد ای حال میده، ای حال میده...!!! باب و استيو، روزها بدون آب و غذا تو بيابون گم شده بودند كه ناگهان از دور چشمشون به مسجدی افتاد! باب گفت: خدارو شكر، الان ميريم اونجا. فقط حواست باشه اسم من محمده و اسم تو هم احمد! اين طوری به غذا مي رسيم! استيو گفت: نه، من اسممو ع وض نمي كنم، من همون استيو مي مونم! رفتند تو مسجد و شيخ ديدشونو پرسيد:'اسمتون چيه؟' باب گفت: اسم من محمده! استيو هم گفت: اسم من استيوه! شيخ ميگه: بچهها، برای استيو آب و غذا بيارين؛ و تو محمد، رمضان مبارك! |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۲۱ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۶)سجاد313 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام تکراریه ولی واقعاجاشه شنیدین میگن زنبورعسلم توده دقیقه سه تاگل نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هی میایم خویشتن داری کنیم نمیذارن که! ازطرف یک پرسپولیسی 6آتیشه ![]() یاعلی
|
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
|
یه سوال...؟
به نظرتون پشه ها واقعا صداشون همینه یا دارن مسخره بازی در میارن؟؟؟؟ صدا به تصویر نمیخوره آخه... ![]() ![]() ![]() پسری روزها پشت در منزل دخترک را میپایید برای دختر سوال بود که اگر او مرا دوست دارد پس چرا پا پیش نمیگذارد وبا پدرم صحبت نمیکند!درست است که ماشین پسرک قدیمی بود ولی برای دخترک عشق و محبت مهمتر بود!روزها و ماه ها به همین منوال گذشت دخترک بسیار کنجکاو شده بود روزی دل خود راقرص کرد و رفت تا حرف دل پسرک را گوش کند... از او پرسید 6ماه است که تو کنارمنزل ما می ایستی و مرا میپایی و من به تو علاقه پیدا کردم وقتی ماشینت را میبینم ضربان قلبم تندتر میشودو...هدف تو چیست؟!پسر گفت آخه وای فای تون پسورد نداره!فقط همین.. ![]() ![]() ![]() ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻮﻕِ ﺩﻳﭙﻠﻤﺶ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺭﺷﺘﻪ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﺗﺨﻢ ﭘﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﺍﻫﻠﻲ ﺍﺯ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﻏﻴﺮﺍﻧﺘﻔﺎﻋﻲ ﻭ ﻏﻴﺮ ﺣﻀﻮﺭﻱ ﻋﻠﻤﻲ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﻱ ﺗﻮ ﻗﺮﻳﻪ ﻱ ﻣﺴﻠﻢ ﺁﺑﺎﺩ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﺑﻊ ﻳﺎﻗﻮﺕ ﺷﻬﺮ ﺳﻔﻠﻲ ﻣَﻤَﺴﻨﻲ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﺳﻪ ﺗﺮﻡ ﻣﺸﺮﻭﻃﻲ ﻭ ﺩﻭ ﺟﻠﺴﻪ ﺗﺸﮑﻴﻞ ﺷﻮﺭﺍ ﻭ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﺯ ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﺎﻋﺖ ﻣﺴﺠﺪﺷﻮﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ (ﻧﻔﺴﻢ ﮔﺮﻓﺖ ) ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﻴﮕﻪ: ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺭﻓﺖ ، ﺳﻘﻒ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ ﮐﻮﺗﺎﺱ .. ﺧﻮﺏ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻛﻴﻠﻴﭙﺲ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﺍﺭ |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
|
پس داماد بزرگوار آقای در جستجوی سختی هستن!( مندیر رسیدم!)
البته خب از نام کاربریتون مشخصه دیگه! در جستجوی سختی هستید! البته بگما: در پس هر سختی آسانی هست! تبریک میگم یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,065 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,092 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,990 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,265 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,420 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,802 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 017.gif]](http://www.blogsky.com/images/smileys/017.gif)
![[تصویر: 10358704_905575496134539_1517664504979391227_n.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123898818/10358704_905575496134539_1517664504979391227_n.jpg)