|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 36 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۲, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #351
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #352
|
|||
|
|||
|
شوهری یک پیامک به همسرش ارسال کرد :
سلام ، من امشب دیر میام خونه ؛ لطفا همه لباسهای کثیف من رو بشور و غذای مورد علاقه ام رو درست کن … ولی پاسخی نیومد !پیامک دیگری فرستاد : راستی ! یادم رفت بهت بگم که حقوقم اضافه شده و آخر ماه میخوام برات یه ماشین بخرم … همسر : وای خدای من ! واقعا ؟ شوهر : نه ، میخواستم مطمئن بشم که پیغام اولم به دستت رسیده یا نه
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #353
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #354
|
|||
|
|||
|
یه روز که به شدت سرما خورده بودم
واز شانس خوشگل من هم یه دونه جعبه شیرینی تو یخچال چنان چشمک میزد که نگو از طرف دیگه وزیر ارشاد خونمون (مامانم)خوردن اونو برا من مطلقا حرام اعلام کرده بود خلاصه یه روز نتونستم جلو خودمو بگیرم در حالیکه مامانم در خواب عمیقی یه سر میبرد آروم در یخچالو باز کردم با خوشحالی دوتا شیرینی تپل مپل گذاشتم تو بشقاب و نشستم تا برداشتم بذارم توحلق موبارک دیدم مامانم چنان باعصبانیت منو نیگا میکرد که مو به تنم سیخ شد .... تو اون لحظه مامانم ![]() من ![]() داداشم! ![]() باقی ماجرا رو خوتون حدس بزنید ولی خداییش خیلی ضد حال بدیه نه؟چنان میچسبونتت به دیوار که نگو!!! |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۳ ۲۰:۰۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #355
|
|||
|
|||
|
ما یه رسم خانوادگی داریم اونم اینه که وقتی سفره غذا رو پهن می کنیم یا آب میاریم لیوان نمیاریم یا لیوان میاریم آب نمیاریم این رسم در کل فامیل ما هستش و نسل به نسل منتقل میشه. کلا خود درگیری داریم!
![]() |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۲ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #356
|
|||
|
|||
نقل قول: کاربر السا لطفا بیایید دکمه تشکر را فشار دهید
|
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #357
|
|||
|
|||
|
پسره شب خونه نمیره،فرداش مامانش می پرسه:دیشب کجا بودی؟
میگه :پیش یکی از رفیق هام! زنگ میزنه به 10تا از رفیق هاش7تا شون میگن اینجا بوده! 2تا شون میگن هنوز اینجاست!یکی شون میگه خوابه بیدارش کنم؟ ((به سلامتی همه رفیق های بامرام)) . ================================ مامانم در طول شبانه روز فقط یکبار بهم میگه مهندس اونم آخره شباست که صِدام میزنه مهندس بیا آشغالا رو بزار دَم در!!! >>>>>>========================== دقت کردین همیشه خنده دار ترین موضوعات زمانی به مغزت میرسه که وسط مراسم ختم هستی؟ ================================ همیشه فکر میکنم یه چیزی تو یخچال هست و من ازش بی خبرم!!! ولی هرچی میگردم پیداش نمی کنم.... شماچطور؟ =========================== قدیما مراسم خواستگاری برای این بود خونواده ها دختر پسر رو بهم نشون بدن الان برای اینه که دختر و پسر خونواده هاشونو بهم نشون بدن!! ============================= این آدمایی که سه صفحه بهشون اس ام اس میدی بعد مثل معلولا فقط یه کلمه تایپ میکنن OK باید بگیری اون دکمه های کیبورد موبایلشونو با بیل داغون کنی ازش فقط یه o بمونه با یه k تا حالشون جا بیاد! ================================ یارو تو اتوبوس هی میره صندلی شماره 3 هی میره شماره 15 ازش میپرسن چرا اینکارو میکنی؟ میگه خیر نبینه اونی که گفت دوتا صندلی بگیر شب راحت بخوابی! ================================ رفتم از عابربانک پول بگیریم میگه : در حال حاضر دستگاه حاضر به ارائه سرویس نمی باشد . بعد مینویسه آیا درخواست دیگری دارید؟! آره 4 تا جوک بگو بخندیم... ================================ بچه ها توي کلاس داشتند سر و صدا مي کردند که ناظم مياد تو با عصبانيت ميگه : اينجا طويله است؟ يکي از بچه ها مي گه : نه آقا اشتباهي اومديد! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #358
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #359
|
|||
|
|||
|
ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﻫﺮ ۴ ﺳﺎﻝ ﯾﮑﺒﺎﺭ ٬
ﺍﻭﻧﻢ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍ ۱۰ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺑﺮﺍی ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻋﮑﺲ ۳*۴ ﺟﺪﯼ ﻣﯿﺸﻢ... ﺑﻘﯿﻪ ﻋﻤﺮﻡ ﭼﺮﺕﭘﺮﺕ ﻣﯿﮕﻢﻭ ﻣﯿﺨﻨﺪﻡ!!! ================================ سوهان فروشای قم فکر میکنن اگه اسم سوهانشون حاج فلانی و پسران نباشهما فکر میکنیم کار حاج خانم و دختراشه================================ -پسرم اون چهارتا سیم که آویزونه رو میبینی +آره -خب دوتاشو بردار +برداشتم -چیزی حس نمیکنی +نه -حالت خوبه +آره -خب پس به اون دوتای دیگه اصلا دس نزن برق داره! (منو بابام موقع تعمیر برق خونه) بهزیستی از کدوم طرفه؟ ========================= |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #360
|
|||
|
|||
|
قراره یه میدون به اسم من بزنن، با تشکر از همه عزیزانی که تو این مدت ما رو دور زدن ! _____________________________________________ همیشه یه ایمیل نخونده تو اینباکسم میزارم به هر حال آدم باید خودش به زندگیش هیجان بده _______________________________________________ جدیدن هرچی توی خونه میخوام دنبال کیبرد میگردم که توی قسمت سرچش بنویسم !! داغون شدم رفت ______________________________________________ دلیل اینکه تــُــــپــــــُـــلــَــم اینه که این همه شعور و شخصیت در یک بدن لاغر جا نمیشه ! _______________________________________ اعتراف می کنم بزرگترین لذت دوران بچگی من این بود که روزهای بارونی تو راه مدرسه با او چکمه طوسی پلاستیکی که تا زیر زانوم بود مثل خل ها از جاهایی رد می شدم که آب جمع شده و وقتی قابلیت چکمه هام رو می دیدم که تا عمق زیاد هم پام خیس نمیشه کلی کیف می کردم ! حس ماشین شاسی بلند بهم دست می داد … _______________________________________ میگم شما هم وقتی سیستمتون هنگ میکنه بهش التماس میکنین ؟! من یه قولایی هم بهش دادم ! _____________________________________ یادش بخیر وقتی معلم برای درس پرسیدن، اسم بالایی یا پایینیمون رو میخوند حس معجزه بهمون دست میداد ! ___________________________________ یه تریپی شاعرا دارن که میگن : زیر بارون گریه کردم تا تو اشکامو نبینی ! من موندم این که اینقدر تلاش کرده که نبینه چرا خودشو لو میده ؟ ____________________________________ طرف مامانش بهش گفته الهی قربون قد و بالات برم بعد اومده تو پروفایلش زده Model __________________________________ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﯾﻪ ﮐﺎﺭﺕ ﺷﺎﺭﮊ ﺑﺨﺮ ﻭﺍﺳﻢ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﯾﻬﻮ ﺁﻧﺘﻦ ﮔﻮﺷﯿﺶ ﺭﻓﺖ ! ﻣﻦ ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻔﺘﻢ ﺍﻟﻮﻭ ﺍﻟﻮﻭ… ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻔﺖ: ﻫﯽ ﺍﻟﻮﻭ ﺍﻟﻮﻭ ﻧﮑﻦ ﺍﺻﻼ ﺻﺪﺍﺕ ﻧﻤﯿﺎﺩ ! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,056 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,911 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,828 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,108 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,315 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,771 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: ddf.jpg]](http://s1.picofile.com/file/8124563976/ddf.jpg)
![[تصویر: t1933.gif]](http://www.xum.ir/images/2014/05/28/t1933.gif)

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

![[تصویر: 29209170124215180136.jpg]](http://8pic.ir/images/29209170124215180136.jpg)
![[تصویر: 28196039713226182894.jpg]](http://8pic.ir/images/28196039713226182894.jpg)