|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 61 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۴۸, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #601
|
|||
|
|||
|
ما توی سن پیش دانشگاهی بودیم و عید رفته بودیم از این اردوهایی که بچه ها درس میخونن...
واسه این که حواس بچه ها هم زیاد پرت نشه، یه مربی پرورشی مون رو باهامون فرستاده بودن که اونم بیچاره یه سر داشت و هزار سودا... خلاصه یکی از دوستای ما به نام عاطفه با تلفن توی سالن زنگ زد به آقای سن بالایی که بهش شماره داده بود... آقاهه بهش گفته بود دکتره... ما چه آقاهه راست میگفت و چه چاخان میکرد، دوستمون رو در خطر میدیدیم... هر چی هم بهش گفتیم بچه از خر شیطون بیا پایین و بشین سرت رو بکن توی کتاب و آینده ات رو خراب نکن، فایده نداشت که نداشت... یه 5 دقیقه ای داشتن لاو میترکوندن که ذهن خبیث من فعال شد... یهو داد زدم، عاطفه، ظرفارو شستی که داری با تلفن حرف میزنی؟ مگه بهت نگفتم خونه رو جارو کن بعد برو پی یللی تللی؟؟؟ عاطفه پای تلفن خشکش زد... هرچی شکلک درمیاورد که توروخدا هیچی نگو، ما ول کن نبودیم... خلاصه دیگه اون آخرین باری بود که باهام حرف زد، اما دیگه طرف دوست پسر نرفت... ![]() شیوه تربیتی رو حال کردین؟؟؟
|
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #602
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام یکی از آشناها میگفت به رانندمون گفتیم برا فلان شهر بلیط رفت و برگشت بگیر... دیدیم بعد چندساعت اومده میگه: بلیط رفت نداشت فقط بلیط برگشت گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( واقعی بودآآآآآآآآآآآآآآآ ) . . . . . . . دیشب آبجی نشسته بود کنارم با یه دل زار بهم گفت: آبجـــــــــــــــــــی جونم برا من 5 ساعت کنکور کمه... منم غرق غصه که آخ کاش میشد برا تو وقتشو 10 ساعت بذارن!!!!!!!!!!!!!!! هنوز حرفم تموم نشده پرید وسط حرفم میدونی چیه!؟ آخه 5 ساعت برا خوابیدن واقعاً کمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() . . . . . . . . ببخشید یه چیز دیگه هم رو دلم مونده باید بگم...بعضی از ارسال های خنده حلال فکر نکنم در شان این تالار باشه... لطفا ظاهر و باطن حرفی رو که میخواید بزنید بسنجید... باز هم عذرخواهی می کنم. یا حق |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #603
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۳ ۲:۰۰)عبدالرحمن نوشته است: خواندن این ارسال برای جوانان عذب اکیدا ممنوع است حتی شما دوست عزیز (۲۰/خرداد/۹۳ ۴:۲۳)Mohammad Trust نوشته است: عذب یعنی ترشیده ؟ به معنی این دو واژه دقت کنید [align=-WEBKIT-CENTER]
2. عزب:[b]فرهنگ فارسی معین مرد یا زن تنها و مجرّد. ج . عزاب . |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #604
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۱۹/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۰)Islam نوشته است: فکر نمیکنید یکم روابط و شوخی های خانم ها و اقایون تو تالار زیادی شده. قبلا موضوع "خنده حلال" به دلایل مشابه موقتا بسته شده بود. با هر گونه تخلف در این رابطه شدیدا برخورد خواهد شد. دوستان نیز می توانند از ابزار "گزارش" استفاده کنند. با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #605
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۳ ۴:۳۵)رضوانه نوشته است: هه!پس شدیم دوتا خواهر خطرناک قاتل.... البته فکر کنم من بیشتر قاتل باشم رضوانه جونم ![]() آخه یه بار هم باعث شدم یه بند انگشت داداشم قطع بشه، البته خداروشکر شکر پیوند زدن الان انگشت داره ها ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #606
|
|||
|
|||
|
یعنی اینقدر که این خواهرا تلاش کردن برای قتل برادراشون، تروریست های سوریه برای کشتن مردم نکردند !
ابجی منم سه تا خط با ناخن هاش انداخته روی دستم! بعد 13 سال جاشون نرفته هنوز، فرض کنید باند پیچیش کردم که خون نیاد! در این حد..
|
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #607
|
|||
|
|||
|
ولی داداشا خیلی مهربونن
خداییشو بگیم دیگه حتی بعد از اینکه اون چاقو هم پرت کردم طرفش بیچاره هیچی نگفت! خدا این داداشا رو برامون حفظ کنه... |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #608
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۳ ۱۲:۰۱)soora نوشته است: پس شدیم دوتا خواهر خطرناک قاتل.... البته فکر کنم من بیشتر قاتل باشم رضوانه جونم (۲۰/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۳)Mohammad Trust نوشته است: یعنی اینقدر که این خواهرا تلاش کردن برای قتل برادراشون، تروریست های سوریه برای کشتن مردم نکردند ! (۲۰/خرداد/۹۳ ۱۲:۴۳)رضوانه نوشته است: ولی داداشا خیلی مهربونن ![]() ![]() پس من چه خواهر خوبی بودم واسه داداشم !!!! ![]() اون که نمیاد اینجورجاها ولی شماها یه لطفی کنید این داستان های خودتونو به صورت pdf دربیارید با عنوان داستان های من و داداشم !! من بدم بهش بخونه تا بفهمه تا حالا با چه فرشته ای زندگی میکرده !!! ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #609
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۳)Mohammad Trust نوشته است: یعنی اینقدر که این خواهرا تلاش کردن برای قتل برادراشون، تروریست های سوریه برای کشتن مردم نکردند ! خواهر من هم حین بازی زد بینی مبارک مرا شکست
|
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #610
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,109 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,426 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,502 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,784 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,848 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 299,044 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 0.124191001401334621_taknaz.jpg]](http://www.taknaz.ir/upload/90/0.124191001401334621_taknaz.jpg)