|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 68 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۰, ۲۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #671
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۸)هادی... نوشته است:خب من فکر میکنم ....این کلیپ خیلی بیشتر قابلیت اینو داشت که جهانی بشه! ![]() نسبت به کلیپ اون دو تا دختر خانوما میگم!!! ![]() بچه ها دل درد گرفتم! انقدر وقتی این کلیپ رو دیدم خندیدم!!!!
|
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #672
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۰)رضوانه نوشته است: خب من فکر میکنم ....این کلیپ خیلی بیشتر قابلیت اینو داشت که جهانی بشه! منم این کلیپو خیلی وقت پیش تو گوشی برو بچ دیدم ، درعین چرت بودنش خیلی خنده داره ![]() ![]() عید همتتون مبارک
|
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #673
|
|||
|
|||
|
دختره 12 ساله تو پیج دکتر سوال پرسیده چجوری بدون عمل لب هامو برجسته کنم ؟
رفتم جواب دادم : با دمپایی ابری خیس محکم بکوب تو دهنت درست می شی
|
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #674
|
|||
|
|||
|
بیا من 12 سالم بود تو زمین فوتبال روبه روی خونمون التماس میکردم به پسر ها اجازه بدن باهاشون فوتبال بازی کنم.... جو گیر شده بودم میخواستم مثل وسوباسا و کاکرو بشم
![]() چه دوره زمونه نه ای شده اینا اگه بچه ن پس ما چی بودیم
|
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #675
|
|||
|
|||
|
|
۹:۴۳, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #676
|
|||
|
|||
|
بچه ها دیشب پیش بینی کردم :
برزیل ۳ به ۱. کرواسی رو میبره!!!! بعد از بازی همه به چشم پیش گوها بهم نگاه میکردن!»! ![]() همچین حس شیشمی دارماااا!!!! اگر حاضرید بیاید یه بازار سیاه راه بندازیم!!!!
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #677
|
|||
|
|||
|
ﻣﺮﺍﻗﺒﯽ ﮐﻪ ﺑﺸﯿﻨﻪ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻭ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯿﺶ
ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﻪ، ﮔﻠﯽ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﮔﻞ ﻫﺎﯼ ﺑﻬﺸﺖ . . . . . . … این دخترایی که با یکی دوست هستن، بعد یهو خبر عقدشون با یکی دیگه میرسه، منو یاد رونالدینو میندازن که به راست نگاه میکنه ولی به چپ پاس میده! . . . . . در عجبم اون زمان با یه فلاپی که ۱/۴۴ مگابایت بیشتر حجم نداشت چیو جا به جا میکردیم دقیقا ؟؟! |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #678
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #679
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #680
|
|||
|
|||
|
بدون شک فضای این تاپیک با مراعات بیشتر حریمها در شوخیها،بهتر و پربار تر خواهد شد.
![]() از مراعات شما سپاسگزارم. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,056 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,909 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,814 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,102 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,311 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,771 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

ای خدا ، چی بود ؟؟؟ آهان یادم اومد