|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 72 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۸, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #711
|
|||
|
|||
|
قصد جسارت ندارم...
اما رانندگی توی مرکز شهر و پایین شهر تهران هم به همین فجیعیه که شما فرمودین... من یه بار طرفای ولیعصر کار داشتم، موقع برگشت طرفای کارگر یه جا پارک پیدا کردم و زدم کنار و سیــــــــــــــــــــر گریه کردم... از بس که فحشای ناجور این راننده تاکسی ها بهم دادن... والا... |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۱۸:۳۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #712
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۰)دل خسته نوشته است: اه ه ه ه ه ه؟البته نیسان و پیکانوانت همهجا وجود دارند... یک بار یکی از فامیلهامون داشت بهم میگفت: "این راننده وانتها خیلی ... هستن، بلا نسبت شما مثل ... رانندگی میکنن انگار اصلاً هیچی حالیشون نیست. بخصوص نیسانها و ...". من هم همینطور با سر تأیید میکردم، بعد یهخورده فکر کردم و دوزاریام افتاد که بابا طرف خودش راننده نیسانه و به شوخی میگه!![]() (رانندگی ایشون رو با نیسان ندیدهام، ولی یک زمانی 405 داشت، یعنی اگر صد متر ِ تا سر کوچه رو نگاهش میکردین احساس میکردین افکتهای کارتونی اجرا کردن... ماشینه غیرطبیعی گاز میخورد و ترمز میکرد![]() )شاید یک دلیلی(که البته هیچچیز رو توجیه نمیکنه) هم برای این وضع رانندگی وانتها وجود داشته باشه: فرمونشون بشدت سفت هست! و صندلیشون بشدت ناراحت(جلو). تجربیاتم مال اینه که یکبار یک پیکانوانت رو چند متر توی پارک جابجا کردهام! واقعاً رانندگی باهاش خیلی فرق میکنه! ولی این نکته رو که دربارهی تفاوت تهران و دیگر شهرها گفتین، منم بعد از اینکه دربارهی رانندگی تهرانیها خوندم میخواستم بگم. البته و صدالبته برای شهرستانیهای عزیز احترام زیادی قائلم، اما حقیقتی هست که بعضیهاشون روی تهرانیها رو سفید میکنن! انگار فکر میکنن توی بازی کامپیوتر رانندگی میکنن! برادرم که زیاد رانندگی میکنه، دیگه قشنگ از روی نوع روندن طرف تشخیص میده که طرف شهرستانی هست! وقتی طرف میره جلو و پلاکش رو میبینیم، اکثر مواقع میبینیم درست گفته! (بعضی مواقع هم درست درنمیاد البته![]() ).
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #713
|
|||
|
|||
|
ای خدا آخه من چه گناهی کردم گیر یه آدم بی مسئولیت افتادم
یه همکار دارم بی مسئولیت بی خیال عاشق یه سره تو اینترنت تو تالاره همه ی کاراشو من باید انجام بدم نه شما قضاوت کنین اینجور پول در آوردن درسته ، دوستمه ولی دیگه داره دقم میده ![]() soooooooooooooooooooooooooooooooooooooorra خستم کردی |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #714
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام خدمت همه دوستان زین پس موضوع خنده حلال را در "خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)" دنبال خواهیم کرد با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,034 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,735 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,552 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,861 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,081 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,713 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

یک بار یکی از فامیلهامون داشت بهم میگفت: "این راننده وانتها خیلی ... هستن، بلا نسبت شما مثل ... رانندگی میکنن انگار اصلاً هیچی حالیشون نیست. بخصوص نیسانها و ...". من هم همینطور با سر تأیید میکردم، بعد یهخورده فکر کردم و دوزاریام افتاد که بابا طرف خودش راننده نیسانه و به شوخی میگه!
(رانندگی ایشون رو با نیسان ندیدهام، ولی یک زمانی 405 داشت، یعنی اگر صد متر ِ تا سر کوچه رو نگاهش میکردین احساس میکردین افکتهای کارتونی اجرا کردن... ماشینه غیرطبیعی گاز میخورد و ترمز میکرد