|
محمد رضا شجریان
|
|
۲۳:۰۹, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
[B] موسیقی و هنر - ايران نيوز24:مژگان شجریان در صفحه رسمی خود نسبت به اقدام وزارت خارجه رژیم اسرائیل اعتراض کرد. به گزارش ايران نيوز24، مژگان شجریان دختر محمد رضا شجریان که خود نیز در زمینه موسیقی فعال است، نسبت به استفاده ابزاری تصویرش در صفحه رسمی وزارت خارجه رژیم اسرائیل اعتراض کرد. ![]() [/B] |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۸, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم بله انوش جان درست می فرمایند که ما نیز باید در صورت تغییر عقیده او را ببخشیم. به هر حال او هم یکی از خوانندگان مطرح است. اما واقعا متاسفم. هم برای امثال شجریان،هم برای کسی که به هموطنان خود گفت خس و خاشاک. در ان سال اتفاقات خوبی نیفتد. آسیب هایی بود. عده ای بیانیه هایی دادند که جو را آلوده کرد. اما عده ای دیگر از به جای اینکه با ملایمت و سخنان درست جو را درست کنند،شروع به اهانت کردند. با محبت خار گل می شود. اگر کسی به من فحش داد،من هم به او فحش بدهم،پس چه شد فرق بین من و او؟؟؟؟ از رییس جمهور اصولگرا توقع این بود که در برابر آن واکنش ها،همچون امام خامنه ای عمل کنند. بنده از امام خامنه ای هیچ گونه اهانتی نسبت به تظاهرکنندگان آن زمان نشنیدم. در حالیکه آنان امام را ناسزا می دادند. این یعنی اصولگرایی. این یعنی اصول. امروز توقع ما آن است که از وحدت کلمه دور نشویم. چه بسیار امام خمینی به وحدت کلمه اشاره داشتند. چه بسیار امام خامنه ای به وحدت کلمه اشاره دارند. خوب اگر حزب اللهی هستیم،اگر ولایتمدار هستیم،اگر اصولگرا هستیم،اگر پایبند به ولایت فقیه هستیم،باید اینها را سرلوحه ی کار خود قرار دهیم. این کلیپ هم گوش کنید بد نیست. سخنان رهبر است. http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=22092 فی امان الله |
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۲ ۱۶:۵۴)درست پسند نوشته است: مطمئن نیستم منظورتون چیه. شما از کجا میدانید که اسلام را شرع نمیدانند برادر با یک جمله کوتاه شما ایشون رو محاکمه میکنید شما نه میدانید سوال چیست نه جواب چیست این را مطمئن هستم کاری را که مسلمونا باید میکردند شبکه منو تو کرد ( تبلیغ و جذب اسلام) منظورم از حکومت همون دولت بود در مورد منافعتون شما خیلی با اعتماد به نفس صحبت میکنید یعنی شما ممکن نیست اشتباه کنید؟ و اما خواننده های اراجیف باف این سیاست غلت بود که اینها کلیپ مذهبی و اراجیف خود را در یک الیوم بیرون بدهند این یعنی توهین دوستان در مقابل حرفهای من چرا جبهه میگیرید با منطق بگین منهم شاید قانع شدم |
|||
|
۲:۲۶, ۲۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۳:۰۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۲ ۱۹:۰۵)ارش کمانگیر نوشته است: شما از کجا میدانید که اسلام را شرع نمیدانند برادر با یک جمله کوتاه شما ایشون رو محاکمه میکنید شما نه میدانید سوال چیست نه جواب چیستبه نظرم بیش از حد واضحه که منظورش چی بوده از 1400 سال، و قصد ندارم اصرار کنم که قبول بفرمایید. فقط احساس کردم نکتهی تازهای هست که صحبتی کردم. (۲۱/تیر/۹۲ ۱۹:۰۵)ارش کمانگیر نوشته است: این را مطمئن هستم کاری را که مسلمونا باید میکردند شبکه منو تو کرد ( تبلیغ و جذب اسلام)ویرایش: اولش فکر کردم منظورتون اینه که اونها هم تبلیغ اسلام کردهاند. اگر منظورتون این هست که اونها در تبلیغ باطل کوشا هستند و ما اصلاً در تبلیغ اسلام فعال نیستیم صد در صد موافقم. (۲۱/تیر/۹۲ ۱۹:۰۵)ارش کمانگیر نوشته است: در مورد منافعتون شما خیلی با اعتماد به نفس صحبت میکنید یعنی شما ممکن نیست اشتباه کنید؟چرا، هر کسی ممکن هست دچار لغزش بشه و یا اشتباه محاسباتی داشته باشه، ولی باید دید آیا چنین اشتباهاتی ممکن هست چنین نتایجی به بار بیاره؟ مثلاً بر وزارتخانه مسلم هست که اینها که مجوز میدهند باید ترکیبی از آدمهای آشنا به موسیقی و آدمهای آشنا به اسلام باشند. فکر میکنم شما هم قبول دارید که نمیشه یک نفر در اثر اشتباه محاسباتی این اراجیف رو برای مسلمین مفید بدونه. لغزش چطور؟ آیا میشه که یک انسان همونطور که در اعمالش دچار لغزش میشه، در نظرات منطقیاش هم دچار لغزش بشه؟ خیر، نظرات منطقی مربوط به دانش فرد هست. در قرآن داریم که وقتی بر شقیترین انسانها عذاب واقع میشه(فرعون یا اقوام مختلف) همون لحظه میگن ما به خود ستم کردیم و میخوان درستکار بشن. یعنی میدونستن حق کدومه و باطل کدومه(در نظرات منطقیشون مشکلی نداشتن) ولی بخاطر حبّ گناه بیخیالش میشدن. پس نمیشه مجوزدهندگان به عنوان کسی که متخصص اسلام هست استخدام بشن و چند سال مخالف اسلام نظر بدن، مگر اینکه اینقدر تعهد نداشته باشن که بگن تخصص نداریم، یا به کل مخالف اسلام باشن و با هدف خراب کردنش اونجا رفته باشن. من هم همینطور. نمیشه بخاطر لغزش و یا اشتباه محاسباتی، چند سال تصمیمات منطقی اشتباه بگیرم، مگر اینکه غرض داشته باشم. (۲۱/تیر/۹۲ ۱۹:۰۵)ارش کمانگیر نوشته است: و اما خواننده های اراجیف باف این سیاست غلت بود که اینها کلیپ مذهبی و اراجیف خود را در یک الیوم بیرون بدهند این یعنی توهینصد در صد موافقم. |
|||
|
|
۲:۳۲, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۲ ۲:۱۷)ســــــاقی نوشته است: دوست گرامی اینا مچگیری و جوزدگی نیست.اینا حقیقته.شما که نوشتید:تو که قرآن بدین نمط خوانی/ببری رونق مسلمانی... نه خير منظورم از مسلمان شماييد: يكي را مي شناختم كه مي گفت بهترين راه براي اينكه ديگران را از اسلام متنفر كنيد اين است كه چنان از اسلام دفاع كنيد كه حال همه از اسلام بهم بخورد! |
|||
|
۳:۰۲, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
خدا در میهمانیش نیازی به کمک شجریان ندارد هر کس که اظهار می کند ماه رمضان بدون صدای شجریان معنوی نیست به این سوال پاسخ دهد روزه ها و عبادت هایش را برای خدا می گیرد یا برای صدای شجریان؟ [align=JUSTIFY ID=PRINT][/align]
به گزارش سرویس سبک زندگی بی باک، یکی از نمایندگان مجلس در اظهار نظری تامل برانگیز گفته: امیدواریم که در ماه مبارک امسال شاهد پخش دعای دلنشین و روحنواز ربنا با صدای استاد شجریان باشیم!
وی از استاد شجریان درخواست کرد که اجازه دهد تا صدایش از صدا و سیما پخش شود و همچنین صدا و سیما نیز نوای ربنای ایشان را پخش نمایند! در حالی که پیش از این شجریان طی مصاحبه ای با بنگاه خبر پراکنی بی بی سی اعلام کرده بود که نمی خواهد ربنای وی از تلوزیون پخش شود، وی همچنین با ارسال نامهای به سازمان صدا و سیما، از پخش آثارش در این رسانه ممانعت بهعمل آورد و از طریق شکایت به قوهی قضاییه پیگیر عدم پخش آثارش در صدا و سیما شد. ![]() شجریان در گفتگو با رسانه ضدانقلاب صدای آمریکا VOA در مورد درخواست عدم استفاده صدا و سیما از "ربنــــا" گفت: موجودیت صدا و سیما این است که زبان مردم و برای همه مردم باشد نه اینکه فقط در یک جبهه و برای عده ای خاص، من تحمل دیدن برنامه های صدا سیما را هم ندارم! این بود که من هم گفتم حق پخش صدای من را ندارید. صدا و سیما به حرف من گوش نداد تا شکایت کردم. تا موقعی که رفتارش را با مردم درست نکند، اجازه پخش صدای من را ندارد. ![]() شجريان در كنار صادق صبا رئيس بخش فارسي بي بي سي و فرناز قاضي زاده مجري بهايي اين شبكه
جناب نماینده مجلس! شجریان که با حضور در کنار عناصر ضدانقلاب، خیانت خود به ملت و نظام را آشکار کرده است دیگر جایی در میان مردم آن هم در ماه مبارک رمضان ندارد. خوشبختانه در کشور عزیزمان ایران، جوان های بسیاری دارد که صداهای زیبا و ماندگار دارند، این ها همان فرصت هایی هستند که در کنار و همراه نظام باید مورد استفاده قرار بگیرند. رسانه ملی فرصت برای مردمی است که به کشور و نظام خود پایبند هستند نه آنان که با ضدانقلاب هم پیاله شده اند. باید صدای جوانان متعهد و دلبسته به نظام از صدا و سیما پخش شود، شاید صدای شجریان در زمانی که او به ملت خیانت نکرده بود در افطار همراه روزه داران بود اما بعد از خیانت وی به ایران و ایرانی نیازی نیست به منت کشی خائنین برویم. قدر مسلم ماه رمضان به خودی خود با فضای معنوی که در جامعه بجا می گذارد، تاثیرگذار است و نیاری نیست برای فضاسازی و القای معنویت دست به دامن خائنین به فرهنگ این آب و خاک شویم. شاید دعاها و نواها یادآور شیرینی های ماه رمضان باشد اما خدا در مهیمانیش نیازی به کمک دیگران از جمله شجریان ندارد هر کس که اظهار می کند ماه رمضان بدون صدای شجریان معنوی نیست به این سوال پاسخ دهد روزه ها و عبادت هایش را برای خدا می گیرد یا برای صدای شجریان؟ ![]() سبا خويي مجري شبكه مبتذل "من و تو" در كنار شجريان بد نیست در اظهار نظرات کمی معقول بود در تاریخ طلحه و زبیر های فراوانی وجود دارد، چه زیبا گفت پیر خمین میزان حال فعلی افراد است، قرار نیست فردی زمانی محبوب بوده به همین دلیل هر کاری که برای زیر سوال بردن فرهنگ این کشور انجام دهد به دلیل خدماتش چشم پوشی شود. همین که نظام بعد از بازگشت شجریان به کشوری که در حقش خیانت کرد او را زندانی نکرد باید خدا را شاکر باشد. آقای نماینده شما در مجلس رسالت های بزرگتری از جمله مطالبات و خواسته های مردمی دارید، باید دغدغه شما اصول فرهنگی همسو با اهداف و آرمان های نظام اسلامیمان باشد نه آوای یک مطرب! |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۲۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۱۲:۳۷ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۲ ۲:۲۶)درست پسند نوشته است: ویرایش: اولش فکر کردم منظورتون اینه که اونها هم تبلیغ اسلام کردهاند. اگر منظورتون این هست که اونها در تبلیغ باطل کوشا هستند و ما اصلاً در تبلیغ اسلام فعال نیستیم صد در صد موافقم. منظورم مورد دوم بود (۲۲/تیر/۹۲ ۲:۲۶)درست پسند نوشته است: به نظرم بیش از حد واضحه که منظورش چی بوده از 1400 سال، و قصد ندارم اصرار کنم که قبول بفرمایید. فقط احساس کردم نکتهی تازهای هست که صحبتی کردم.تا حد زیادی با صحبتهاتون موافقم ولی حرف اصلی من اینه که وقتی در مورد اسلام و ماه مبارک حرف میزنیم بحث سیاسی پیش نگیریم همه چیو با سیاست حل نکنیم |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۲۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۱۲:۴۱ توسط zohur.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
به نظرم ربنای زیبای ایشون زینتی فوقالعاده بود برای هدفی که داشتند.حالا اگر احیانا هدف حذف شده زینت بدون استفاده مونده.عین زیور آلاتی که توی صندوقچه مونده وکسی استفاده نمیکنه.آقا علیرضا موسوی هم همونو میخونه هدفشم خداییه.فک نمیکنم فرقی داشته باشه.
|
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
برام جالبه بدونم به چه قیمتی ؟
همین. |
|||
|
۱۴:۰۰, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در ۱۳۷۰/۱۲/۱۳ در در دیدار اعضاى گروه ویژه و گروه معارف اسلامى صداى جمهورى اسلامى ایران به نکات مهمي درباره موسیقی مذهبی و اذان و مناجاتهای صدا و سیما اشاره کردند. ایشان در این سخنان «ربنا»ی شجریان را اثری هنری میخواند که فاقد حس و حال مناسب برای اذان ماه مبارک رمضان است و بهتر است با نمونههای مسجدی جایگزین شود: «آن «ربّنا»هایى که شجریان خوانده و در ماه رمضان قبل از اذان مغرب مىگذارند، یک کار هنرى است؛ یک کار حالى نیست؛ مناسب نیست که بعد از اذان، کسى بخواهد آنطور چیزى را بگذارد؛ نه، بعد از اذان، به نظرم مىرسد که همین صداى معمولىِ مسجدىِ ما بهتر و مناسبتر باشد.» آیت الله خامنهای در بخش دیگری از سخنان خود درباره لحن دعاخوانی و قرآنخوانی فرمودند: «اگر این دعاها را با سبک قرآنخوانىِ فارسى بخوانند – همین سبکى که در مسجدها مىخوانند – مطلوبتر است؛ آن آهنگهاى کشیده خیلى مناسب نیست. البته همین دیروز یا پریروز بود که دیدیم بعد از اذان دعایى با لحن عربى خوانده شد که خوب و دلنشین بود؛ اما اگر بخواهند آن را بِکِشند، چیز مطلوبى نخواهد شد. البته استثناهایى هم وجود دارد.» ایشان در بخش دیگری از نظرات خود به اشکالاتی درباره اذانهای پخش شده پرداختند و اذان گلدستهای را به عنوان جایگزین اذان استودیویی طرح کردند: «یک نکته را هم در خصوص اذانهایى که از صدا و سیما پخش مىشود، متذکر مىشوم. شما به اذان غلوش اشاره کردید؛ اما عیب اذان غلوش این است که آهسته گفته شده است؛ اذان استودیویى است؛ مثل اینکه براى خودش حدیث نفس کرده است.
اذان ابوزید هم همینطور است؛ او هم براى خودش گفته است؛ اینها براى دیگران اذان نگفتهاند. ما در اینجا به آقایان قرّاء مصرى گفتیم که اذان باید از دل کنده بشود؛ یعنى اذان گلدستهیى بگویند؛ اذان استودیویى به درد ما نمىخورد! اذان گلدستهیى، مثل همان اذانى است که شما گفتهاید؛ یا اذان آقاى شریف که انصافاً از آن اذانهاى بسیار خوب و درجهى یک است. البته این اذان آقاى شریف، نسخهى بدل است؛ اصلش را یک عرب گفته است و من سالها پیش این اذان را شنیدهام. مرحوم عطاءاللَّه زاهد مىگفت که موسیقى متن فیلم محمّد رسولاللَّه را از اللَّهاکبر آن اذان گرفتهاند. اذان طوخى و اذان مؤذنزاده هم خوب است؛ اذان پُرحرارت و پُرمغزى است. بناى ما بر این نبوده که در رادیو و تلویزیون، از اول تا آخر، همین چهار تا اذان را بگذاریم؛ نه، بنا بر این بوده است که اذان گفتن را نظمى بدهند؛ منتها براى اینکه خیلى شلوغ نشود، گفته شد که مرزى بگذارند. البته ممکن است گاهى بعضى از اذانها را هم بگذارند؛ اما توجه داشته باشید که اذان رسمى و دایمى رادیوى ایران که ما مىخواهیم در دنیا پخش بشود، باید – به قول شماها – یک اذان استاندارد باشد؛ یعنى بتوانیم آن را عرضه کنیم و بگوییم ما اینطورى اذان مىگوییم.» منبع:تریبون مستضعفین |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 254545_xlenaxj.jpg]](http://irannews24.ir/FileCenter/News/254545_xlenaxj.jpg)
![[تصویر: 7760_623.jpg]](http://asrkhabar.com/files/fa/news/1391/8/3/7760_623.jpg)

![[تصویر: 66533_477.jpg]](http://www.bibaknews.com/bibaknews/66533_477.jpg)
![[تصویر: 111019142427_img_00386.jpg]](http://www.bibaknews.com/bibaknews/111019142427_img_00386.jpg)
![[تصویر: 313768_10150425883859623_616819622_10291...n_jpg1.jpg]](http://www.bibaknews.com/bibaknews/313768_10150425883859623_616819622_10291767_805129146_n_jpg1.jpg)