|
اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت
|
|
۱۲:۲۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
متن صحبت های جناب سیدمحمد حسینی قزوینی، مدیر "شبکه جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت : در زمان شاه یک تبلیغاتی را انجام دادند، بعد از پیروزی انقلاب هم مدتی این تبلیغ کثیف و ننگ اولاد کمتر، زندگی بهتر ادامه داشت. دیدید که مراجع ما و رهبری در مقابل این موضع گرفتند. از همین امشب تصمیم بگیرید از این فرهنگ شوم تک فرزندی و دو فرزندی خود را برهانید." و نیز تاکید کرد: "به عشق حضرت زهرا، به عشق امیرالمومنین بیایید حداقل پنج فرزند به نام خمسه طیبه، یا هشت فرزند به نام نامی حضرت رضا سلامالله علیه، یا دوازده فرزند به نام دوازده امام یا چهارده فرزند به نام چهارده معصوم به دنیا بیاورید. به حول و قوه الهی از همین امشب دست به کار شوید، یک یا علی و یک یا زهرا بگویید و عملیات پنج فرزندی، هشت فرزندی، دوازده یا چهارده فرزندی را انشاءالله کلید بزنید." ****************************************************************** جناب حسینی قزوینی ان شالله که این عملیات در یک خانه ی 45 متری که جوانی 30 ساله پس از تحصیلات و کنکور های وحشتناک دهه شصتی ها و پیدا کردن کار توانسته اجاره کند با موفقیت اجرایی شود. تغییر سبک و فرهنگ ایرانی، الگوی مصرف درست و بهینه، مدیریت جوان و ریسک پذیر، حل مشکلات اقتصادی همه عوامل هستند .و کاهش جمعیت معلول. از امشب چه عمیلیاتی را شروع کنیم با این اوصاف ؟ ای کاش در کنار این نیت، خطاب به مدیران و برنامه ریزان این مملکت هم میگفتید که از امشب به نیت 5 تن یا 12 یا 14 معصوم، 5 مدیر متخلف را معرفی کنند.12 ضعف مدیریتی را معرفی کنند.14 راه حل اساسی امام زمان پسند برای اقتصاد بیمار کشور اسلامیمان پیاده کنند. ![]() تاپیک های زیاد در باره ی افزایش جمعیت داریم. ادغام نکردم.چون گویا در این مورد اشکال ندارد. |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() قبول دارم ، واقعا با شرايط الان سخته اما عزيزم رشد جمعيت منفي شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هستند كساي كه مشكل مالي ندارن ولي حاضر نيستن بيشتر از يك يا دو فرزند داشته باشن اين خطرناكه واقعا ![]() بايد براش فكري كرد.......................................... |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
متاسفانه شیوه های تبلیغ برای رشد جمعیت بسیار بدویه...
یه تاپیک هم در مورد اون دوچرخه هه زده بودین... اونجا هم گفتم... گر تو بهتر میزنی بستان بزن... شما هر کدوم فکر کنین شما مسئول صدا و سیمایید و جزء سیاست های کشوره که رشد جمعیت بره بالا... شما چه راهکاری پیشنهاد میدین؟ شما چه جوری تبلیغ میکنین؟ با 4 تا عکس بچه که مردم ترغیب نمیشن... |
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من غلط بکنم تبلیغ افزایش جمعیت کنم.
![]() هنوز تو آب همین ملت موندن مدیران . چقدر هم که زحمت میکشن . تازه این تو حوزه ای هست که دارم فعالیت میکنم .وای به حال بقیه ی بخش ها . تا الگوی مصرف این مردم عوض نشه و مدیریت منابع تغییر نکنه، و کورسوی امیدی دیده نشه من یکی فکر هم بهش نمیکنم. تازه مشکلات اقتصادی هم که سر جهاز همه ی گرفتاری های اینده. |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
جناب علامه قزوینی دارند بنا به چشم انداز طولانی مدت و در جهت اجرای منویات ولی فقیه این نوع سبک زندگی رو پیشنهاد میدن نه اینکه دستور بدن
من خیلی در این موارد جلوی خودم رو میگیرم و چیزی نمیگم ولی این ....فوبیایی که خانم اسکای از این مسائل در فکر مخاطب القا میکنه نتیجه خیلی منفی داره نتیجه منفیش در هالیووده که دارند هرکاری میکنن که زن و مرد از هم جدا بشن و چون زن و مرد نیاز دارند ...... البته اسکای خبر نداره این نتیجشه |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
کیه که خانواده پر جمعیت دوست نداشته باشه؟؟؟؟!!!!
همه خانواده پر جمعیت دوست دارن وضع مسکن درست نیست یه وام ازدواج مردم سه سال توی صف هستن این چه مدل تبلیغه به عکس هم اشکال نگیرید! در عکس مناقشه نیست! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۴:۰۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بستگی داره با چه نیتی این متن رو بخونید
هیچ ایرادی نداره البته اگر در شبکه های ضد دینی طور خاص خودشون برداشت میکنن به ما ربطی نداره اصولا این افراد چون دیدگاه منحرفی دارن این چیزا رو هم از دید خودشون میبینن ولی شما که نباید از تمسخر این افراد این قضیه رو زیر سوال ببری کلا بزارید هرچی میخوان مسخره کنن مسخره کنند که .... . . . ..... در ضمن شما حق دارید در مورد خودتون تصمیم بگیرید نه بقیه اتفاقا 14 تا بچه خوب هم هست |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با چه نیتی بخونم ؟
14 تا بچه کجاش خوبه ؟ چرا تو این مملکت واسه فساد و مشکلات اقتصادی از این نیت ها نمیکنن . اقتصاد حل بشه .ملت بچه دار هم میشن . الان مد شده میگن پس چرا پولدارا بچه دار نمیشن .منتها نمیگن اونوقتی که میگفتید فرزند کمتر زندگی بهتر . داشتن به اون لابد گوش میدادن . اونوقت آدمای خوبی بودن الان دچار غربزدگی حاد شدن . |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
پولدار را رو لطفا بهونه نکنن.
اونا فقط ده درصد جمعیتو تشکیل میدن. اگه واسه اونا تبلیغ کنیم هیچ فرجی نمیشه( حتی با پنج تا بچه ) اصل کاری قشر متوسط و ضعیفه که با تبلیغات حل نمیشه. بلکه با مشکل اقتصادی حل میشه. اگر هم قدیما بچه زیاد بود یکی از دلایلش ترس از بیماری بود که باعث شد بچه زیاد بیارن که دو سه تایی بمونه دومی هم فرهنگ محرم رضاعی و دایه بود که بین مردم رواج داشت. |
|||
|
|
۳:۰۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۳:۱۲ توسط آیات.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۰۸)SkyGirl نوشته است: به نام حق سلام مگر قرار است مملکت مشکل شما رو حل کند که وضعیت آن را لحاظ می کنید؟ بلکه باید خدای خود را بشناسید و قدرت و اراده و رضایت حق را لحاظ کنید خدای مهربان می فرماید: ❃...نحن نرزقکم و ایاهم... در سوره ای دیگر جای صیغه ها عوض می شود: ❃...نحن نرزقهم وایاکم... ❁ ❁ ❁ افلا یتدبّرون القرآن ام علی قلوب اقفالها |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کنترل جمعیت، رشد جمعیت | MohammadSadra | 37 | 11,869 |
۲/آذر/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: A L I |
|
| اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن | DRiVeR | 25 | 9,536 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| واقعا خنده داره...!این دیگه چه سیاستیه(افزایش جمعیت)؟؟؟ | Fatemeee | 61 | 31,256 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۳۱ آخرین ارسال: معرفت نفس |
|

![[تصویر: family.png]](http://s5.picofile.com/file/8122993934/family.png)