کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن
۲۳:۲۸, ۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۹:۳۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

ه گزارش ستاره نیوز، این ستاره سینما در یکی از گفت و گوهایش با ساناز صفایی اعتراف کرد مهم ترین دغدغه او همیشه در زندگی ترس از پیری بوده. او در این باره گفت: «کهنه نشدن. من از پیر شدن می ترسم. از ذهن پیر می ترسم. از جسم پیر می ترسم.»

وی ادامه داد: «متولد سال 62 هستم. اما این مربوط به این سن من نیست. من 18 سالگی هم که گواهینامه گرفتم و فکر کردم که دیگر خیلی بزرگ شدم سریع این فکر از ذهنم عبور کرد که یعنی دارم پیر می شوم و هر روز که جلو می روم بیشتر، بیشتر از این فرسودگی و کهنه شدن می ترسم.»

اما او که مجرد است درباره ترس از اینکه پا به سن بگذارد و همچنان مجرد بماند و فرزندی نداشته باشد، نظرات جالب و شنیدنی دارد: «ببین این حرفی که الان می خواهم بگویم خیلی حرف رادیکالی است شاید خیلی ها با من مخالف باشند و البته خیلی مسئله شخصی است ولی تصورم این است که با ازدواج و بچه دار شدن و با هر چیزی که از این دست به من اضافه می شود انگار که من یک مرحله عقب می روم و این حس کهنگی به من دست خواهد داد که حالا دیگر الان تمام شدم و بچه ام از من مهم تر است. الان خودت نباید غذا بخوری و اول باید بچه ات را سیر کنی. الان جیب خودت ممکن است خالی باشد اما جیب بچه ات باید پر باشد. خودت نباید فلان کار را کنی که شوهرت بتواند فلان کار را کند. الان مجبوری کار نکنی چون بچه کوچک داری و...
[b]طناز طباطبایی ادامه داد: راستش را بخواهید من یک ذره خودخواهم. نه، خیلی خودخواهم. این خیلی خودخواه بودن و ترس از کهنه شدن باعث می شود که محتاط باشم. همیشه دوست دارم جوان باشم و تازه باشم و همه چیز تازه باشد. این خیلی خطرناک است چون من فکر می کنم اگر یک روزی کهنه شوم و به این باور برسم که کهنه شدم دچار افسردگی خیلی حادی می شوم که حتی ممکن است خودکشی کنم. همه آرزوی زندگی ام هم همین است که خداوند این تازگی را از من نگیرد.»
[تصویر: images.aspx?decode=1&url=aHR0cDo...64Coded%21]
بازیگر سریال «شاهگوش» در ادامه در پاسخ اینکه آیا می خواهد مراحل ازدواج و بچه دار شدن و تشکیل خانواده را بگذارد برای بعدتر، جواب می دهد: «نه اینکه بعدتر، اصلا هیچ وقت به آن فکر هم نمی کنم، هرگز. عشق مادر و فرزندی و عشق به خانواده، عشقی طبیعی و در نهاد بشر است ولی چیزی که من می گویم یک ذره متفاوت است. نمی دانم شاید من یک ذره خودشیفتگی بازیگری دارم و این چیزی است که به نظرم همه بازیگران دارند و اگر نداشته باشند اصلا نمی توانند بازیگر شوند. آن خودشیفتگی هم این است که من خودم را از هر چیزی در جهان بیشتر دوست دارم و فکر می کنم حتی اگر روزی بچه دار شوم باز هم خودم را بیشتر از او دوست خواهم داشت. آنقدر خودم را دوست دارم که حاضر نمی شوم این همه سختی به خودم بدهم که عشق دیگری را تجربه کنم. آن عشق را خودم به خودم دارم.»
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، MAHDI59 ، fatemeh-55 ، MohammadSadra ، السا ، S.A.M ، شیدا ، قلب ، حوریه سادات ، mohammadhadi ، soora ، مصطفي مازح7610 ، Hadiss313
۹:۴۶, ۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۹:۴۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
آواتار
متاسفم................................

به چه کسانی میدان داده شده ...............

بدون شرم میگه من خودشیفتگی دارم.................

البته

از اینکه تصمیم گرفته ازدواج نکنه و بچه دار نشه من خوشحال شدم

چون

یکی دیگه مثل خودش رو تکثیر نمی کنه. همین بهتر که تنهایی بره به گور.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.M ، فدايي ولايت ، قلب ، فدک زهرا ، آیدا77 ، yektasepas ، azade ، mohammadhadi ، soora ، مصطفي مازح7610 ، عبدالرحمن
۱۰:۳۴, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
این اقدام و اقدامات از این دست مدت هاست که در میان به اصطلاح هنرمندان ما رواج پیدا کرده...
زن و مرد...
از ژست های روشنفکری گرفته تا ترویج سبک زندگی غربی...
البته این برنامه و نقشه ی مروجان نظم نوین جهانی که با به اصطلاح ستارگان افکار منحط رو ترویج بدند...
البته نه لزوما به طور مستقیم...یعنی مثلا لازم نیست خانم طباطبایی عضو سازمان خاصی باشه یا اعتقادات عجیب و غریب داشته باشه بلکه کافیه تو زمینی باشه که باید باشه...
مطمئنا این سیستم موجود در سینما و خیلی از جاهای دیگه کشور ما و کشورهای دیگه سیستمی هست که افراد رو این چنین پرورش میده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، MohammadSadra ، محمدهادی ، شیدا ، قلب ، یا زهرا ، azade ، Eve ، مصطفي مازح7610
۱۰:۴۶, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
ما اصولا بین رفا برای توضیح همچین آدمایی یه سری اصطلاحاتی داریم که مهم ترین هاش عبارت اند از :
  • رد داده
  • شاد
  • 35 متر تو آفساید
  • ادامه بده
  • تو خوبی ، تو جلو بشین
در پاسخ به این پدیده هم در حالت پایه ، بیشتر از واژه ی " آناناس " استفاده میکنیم
Big GrinBig GrinBig Grin
شمارو نمیدونمHuhCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.M ، Ali#59 ، قلب ، حوریه سادات ، یا ابوالفضل ، DRiVeR ، ساجد
۱۰:۴۹, ۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۹ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #5
آواتار
من می گم گلریزون کنیم یه دبه سرکه براش بخریم پست کنیم دم در خونه اش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.M ، فدايي ولايت ، Ali#59 ، قلب ، Aryha ، حوریه سادات ، DRiVeR ، السا
۱۱:۲۱, ۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۱ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #6
آواتار
چه حرف فیلسوفانه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

کهنه شدن روح به سبب کهنه شدن جسم؟؟!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جل الخالق.

یادش بخیر اونوقتا که نماز جمعه را استاد جوادی می خوند. ایشون می فرمود: وقتی 50 سال از عمر کسی می گذره، زمین 50 سال بیشتر عمر کرده، و الا پیرمرد 50 ساله، در حقیقت می تونه کودکی دو ساله باشه.

چیزی که رشد میده انسان رو، علم و عمله؛ بیشتر شدنه عقله، نه اینکه جسم آدم پیر بشه؛ جسم پیر میشه و روح جوانتر

البته برخی ها چون روحشون به جای تعالی، رو به پایین داره، اولئک کالانعام بل هم اضل، میشه به این لحاظ گفت روحشون کهنه میشه با پیر شدن بدن.

البته انشاءالله که خانم طباطبایی اینجور نیستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فدايي ولايت ، fiftynine ، قلب ، S.A.M ، حوریه سادات ، MohammadSadra ، السا ، mohammadhadi ، آوا
۱۲:۱۱, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
البته ازدواج نکردنش به خودش مربوطه ها... Dodgy

خیلی خب باشه باشه!!! هجوم نیارید خواهشا!
الان که فکر میکنم می بینم کاملا یک موضوع اجتماعیه و روی جوانان ما تاثیر شگرفی (!) داره.

با تشکر زیاد Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، قلب ، Eve
۱۲:۲۱, ۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۷ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #8
آواتار
راستی مگه تو پسر تهرونی، امین حیایی آخر سر باهاش ازدواج نکرد؟؟؟؟
البته من تو اتوبوس دیدمCool شاید بعد از اینکه پیاده شدم، طلاق گرفتن یا به هم خورد تازه جواد هاشمی هم که اونجا پلیس بود با بابای امین حیایی که شریفی نیا بود، شنیدیم رفتن برزیلHuh

عجب معمایی شدConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، NARJES
۱۲:۲۲, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:البته ازدواج نکردنش به خودش مربوطه ها... [تصویر: dodgy.png]
اگه به خودش مربوطه مرض داره فاشش می کنه؟
چرا وقتی ازش پرسیدن چرا نزد تو دهن یارو که به تو چه؟
چیزی که فاش می شه مربوط به همه هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، S.A.M ، فدايي ولايت ، NARJES
۱۲:۴۸, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
خوبه لا اقل صداقت داره این خیلی خوبه شاید به خاطر همین عاقبت بخیر شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، فدايي ولايت ، Eve