|
نکته ای در باب جریان شیرازی ها
|
|
۱۹:۴۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دع الباطل حتی یمحو: باطل را واگذار تا محو و نابود شود نکته ای پیرامون جریان شیرازی ها بود که خواستم آن را عرض کنم خدمت دوستان گرامی چندین تاپیک در این تالار زده شد و تا حدود زیادی مطلب روشن شد در فضای سایبری هم به همین نسبت کار انجام شده است از اکنون سیاست کاری باید بر موارد زیر باشد: 1- عدم نام بردن از آقای شیرازی و اعوان و انصارشون 2-زدن عقلانی و با دلیل اعمال ناشایست این جریان بر طبق قرآن و عترت بدون نام بردن از این افراد از امروز هر چه بیشتر از ایشون نامی برده شود دقیقا به نفع این جریان است پس با زنده کردن نام مرجعیت متعهد به اسلام مخصوصا ولی فقیه معظم و روشنگری در مورد رفتار و نه خود این افراد دشمن را در نقشه هایش ناکام کنیم. متشکرم! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۵, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
این قدر بفض تو گلومه..........
چرا این جماعت اینقدر راحت دارن فعالیت می کنن؟ هیچ کی جلودارشون نیست؟ رسید به حسینیهء سر کوچه و محله همه جا هستند و به خصوص روی بانوان و کودکان سرمایه گذاری فراوان می کنند، مذهبی ها هم خیلی خوش و خرم می رن سراغشون......... من احساس می کنیم بدبختانه، لشکر کشی بزرگی در آیندهء نزدیک خواهیم داشت. همه اش یاد این می افتم که شمر نماز قضا هم نداشت و فقیه بود.......... موندم چه طوری برای افراد عادی توضیح بدهم که نرید سراغ این ها، بعد هم موندم با اعوان و انصارشون چه کنم که دیگه همسایه و هم محلی خودم هستند؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |