|
دو کلمه حرف حساب ...(لطفاٌ افراطیون وارد نشوند)
|
|
۱۳:۳۸, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۴ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ حزب اللهی ها ، مروجین دین حداقلی !!! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بدون مقدمه ... جامعه مسلمان ایرانی چندی است که با سوالی اساسی که از یک تناقض پیچیده حکایت دارد روبرو شده است.اینکه چرا با اینکه از یک سو مردمانی داریم دین باور و علاقمند به آن،که دین گریز نیستند،از سویی دیگر آفت های اخلاقی،اجتماعی و فرهنگی سالهاست گریبان جامعه را گرفته و نشانه ای هم برای رفع آن ظهور نمی کند؟ همه از هم می پرسند:چرا مثلاٌ با اینکه شبهای احیاء،جای سوزند انداختن در مساجد نیست،فردایش مثل فراداهای دیگر است؟! ![]() نکته اینجاست که تمام عبادات در اسلام،اموری تکلیف آور هستند و یک مسلمان نمی تواند با توسل به "صورت دین" خود را از تکالیف دیگر برهاند.مسلمان هم نسبت به خود و هم نسبت به جامعه اش مسئول است.مسلمان نمی تواند بخشی از دین را بپذیر و بخشهای دیکر را به کناری نهد.این عبارات،مفهوم "دین حداکثری" را نمی رسانند."دین حداکثری" ناظر بر حضور حداکثری دین در زندگی فردی و اجتماعی مسلمان است. در مقابل،"دین حداقلی" وجود دارد که از الزامات "سکولار شدن" است و سکولار شدن از اصول دین تجدد. عصاره ی باور به دین "حداقلی" این می شود که مردم به "صورت دین" پایبندند و از دین برای تضرع و "بهشت خواهی" بهره میگیرند،اما مسئولیتهای اجتماعی ناشی از آن را پس می زنند. "دین حداقلی" در اندیشه آبادانی آخرت است و کاری به عمران دنیای متدینین ندارد."دین حداقلی" در بهترین حالت،واکنش های یک مسلمان است به احساسات فطری اش. متاسفانه باید گفت این گونه دین،از مجامع و محافل ذاتاٌ سکولار و آرمان گریز،به مجامع ذاتاٌ انقلابی رسیده است.قبلاٌ اگر حلقه های فکری و سیاسی لیبرال،با تابلوی آشکار،به ترویج "دین حداقلی" می پرداختند،امروز،حزب اللهی ها و معتقدین به مبانی انقلاب هم ،به شکلی دیگر و بدون تابلو،هم به این دین ایمان می آورند و هم به ترویج و تبلیغ عملی آن مشغول می شوند. "بی تحلیلی"،"پلید نمایی مسائل سیاسی"،"اخلاق منهای مسئولیت"،"سر به زیر بودن"،"گوشه نشینی و در اندیشه توشه آخرت بودن"،"عرفان شبه تصوف"،"معنویت منهای عدالت و "عرفان منهای حماسه و جهاد" و ... کدهایی است که این روزها از مجامع حزب اللهی به جامعه داده می شود.و این یعنی مشروعیت بخشیدن به "دین حداقلی" و مهیا شدن مقدمات شکل گیری یک جامعه سکولار.ایضاٌ خسارت بار خواهد بود که ستون های چنین جامعه ای را انقلابی های ساده اندیش در درون مساجد و هیئات بلند کنند. خطر مضاعف زمانی است که حزب اللهی های مومن به "دین حداقلی"،ساحت های مختلف اقتصادی،سیاسی،فرهنگی و اجتماعی را در نوردند و مدیریت این عرصات را به دست گیرند.که چنین نیز شده است.اقتصادی که مدیریتش دست مدیران متعبد است اما روحش نسبتی با "دین حداکثری" ندارد،محصول این روند است.فرهنگی که پیشانی متولیانش پینه بسته،اما از درونش چیزی جز اباحی گری نمی جوشد،فرهنگ برآمده از "دین حداقلی" است ... در پایان باید گفت شب های احیاء در "دین حداقلی"،چندان طولانی نیست و بعد از برآمدن آفتاب تمام می شود! ![]() و اسفناک اینکه نهادهای منتسب به حکومت دینی هم،با ساده انگاری محض،به مبلغین "دین حداقلی" تبدیل شده اند. آیا تناقضی بزرگتر از این سراغ دارید؟ انشاالله ادامه دارد ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۲, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ حــدیث عـشـق ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ هر گاه (مردم) امر به معروف و نهی از منکر نکنند،و از نیکان خاندان من پیروی ننمایند،خداوند بدانشان را بر آنان مسلط گرداند و نیکانشان دعا کنند اما دعایشان مستجاب نشود. «پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،امالی صدوق،ص 254» ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«آیت الله سید علی خامنه ای»
|
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۲)صبا نوشته است: سلام برادر بزرگوارسلام عزیزم.. ![]() من هم مثل تو فک میکردم که بقیه همه دوست دارن ولی نمیتونن.... صبا به خدا همه ی اونایی که میبینی از دین گریزونن خودشون نمیخوان من با گوش خودم از خیلیاشون شنیدم (بابا ما جونیم و میخوایم خوشی کنیم...خدا کریمه میبخشه) خب منم جونم ![]() مگه چند سالمه؟؟؟؟ من تو اوج خوشی باید باشم ولی آخرتو به دنیا ترجیح میدم نمیگم خیلی خوبم .ولی دارم سعی میکنم ولی اونا حتی سعی هم نمیکنن نمیشه گه پس عدل خدا چی؟ چه فرقی بین اونه که تو گرما روزه میگیره با اونه که برای این که از زیرش در بره میگه تعتقاد ندارم آدمی که خوابرو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو بع خواب رده نه ![]() ![]() ![]() ![]() خدا میبخشه ولی کسیو که واقعا توبه کنه |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ واجب قـضـــا شــده!!! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ همان قدر که دغدغه نماز و روزه های قضا شده را داریم.دغدغه نهی از منکرهای قضا شده یمان را هم داریم؟ چه نهی از منکرهایی که با بهانه های مختلف از ما قضا شده است!!! هیچ چیز جای واجبات را نمی گیرد ... باز به مستحبات پناه ببریم.باز هفته ای یک بار زیارت عاشورا برویم تا جایگزینی شود برای سکوت ما در برابر ظلم،جایگزینی برای بی همتی ما در برابر فقر محرومین و تکاثر متکاثرین! به که چه دلایلی داریم!!! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«آیت الله سید علی خامنه ای»
|
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۷ توسط صبا.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام دوستانم
![]() من متوجه فرمايشاته شما بزرگواران هستم اما دوستان بعضي ايراداته بني اسرايئلي مشكل ساز ميشه من موافقم با شما،ارزشها كمرنگ شده ![]() ولي به نظرم اسلامي كه به ما نشون دادن براي دختر 16 ساله پر انرژي قشنگ نيست چون بايد بلند نخنده ،چادر مشكي سرش كنه ،لباس رنگ روشن در جامعه نپوشه و............................ قبول نداريد...................... فكر كنيد ............................. ميشه با تغيير روش جونامون رو علاقمند كنيم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ان شاءالله
|
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۸:۱۰ توسط صبا.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() بله عزيزم تغيير ،نه تغيير در دين ![]() بلكه تغيير در روش امر به معروف ،نهي از منكر و كلا دعوت به دينداري ![]() وپرهيز از هرگونه افراط .......................... من معتقدم دلهاي آماده زياد هست بايد قدم قدم و آهسته آهسته براه بيان و بشن اون مسلمون و شيعه واقعي و يقين دارم با افراط گري هيچ وقت نميشه دلي رو ديندار كرد ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) صبا نوشته است:بله عزيزم تغيير ،نه تغيير در دينقال الامام صادق(علیه السلام): إِنَّمَا شِيعَةُ جَعْفَرٍ مَنْ عَفَّ بَطْنُهُ وَ فَرْجُهُ وَ اشْتَدَّ جِهَادُهُ وَ عَمِلَ لِخَالِقِهِ وَ رَجَا ثَوَابَهُ وَ خَافَ عِقَابَهُ فَإِذَا رَأَيْتَ أُولَئِكَ فَأُولَئِكَ شِيعَةُ جَعْفَرٍ؛ صفات الشیعه. «صدوق - حدیث 21.» شيعه جعفر (امام صادق "عليه السّلام") كسى است كه شكم و فرج خود را از حرام باز مى دارد، به شدّت جهاد مى كند، اعمالش را براى [رضاى] خالقش انجام مى دهد، به ثواب و پاداش او چشم اميد دارد و از عقوبتش مى هراسد. پس هر گاه اين گونه اشخاص را ديدى، بدان كه آنها شيعه جعفر بن محمّد هستند. نقل قول:من معتقدم دلهاي آماده زياد هست بايد قدم قدم و آهسته آهسته براه بيان و بشن اون مسلمون و شيعه واقعي و يقين دارم با افراط گري هيچ وقت نميشه دلي رو ديندار كرد ![]() ![]() ![]() ![]()
بله خواهرم ، دلهای زیادی آماده است ...ولی چه کسی باید این دلهای آماده را به راه بیاورد؟آیا انتظار معجزه ای را می کشیم؟من و شما چقدر برای به راه آوردن این دلها کار کرده ایم؟اصلاٌ کاری کرده ایم؟ توجه کنید که افراط مورد تقبیح است: علویون نوشته است:همان قدر که دغدغه نماز و روزه های قضا شده را داریم.دغدغه نهی از منکرهای قضا شده یمان را هم داریم؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۳ ۱۸:۳۰ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مـــا همه خـــوبـیـــم !!! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ حکایت امروز رسانه های ما حکایت دردآوری است.ضریبی که رسانه های ما به اخبار و مسائل می دهند قابل تامل است.رسانه ها در گفتن حرف های خوب از دین و انقلاب استادند. "انقلاب ما انفجار نور بود" ، "بسیج مدرسه عشق است" و "انقلاب ما انقلاب ارزش ها بود".این حرف ها به وفور در همه جا یافت می شود.اما آنجا که زمان بیان مطالب تلخ و سنگین است کمیت شان لنگ می زند. ما همه خوبیم و هیچ مشکلی نیست!سری که درد نمی کند را که دستمال نمی بندند.ما را چه به مطالبه ی آرمان های انقلاب!ما را چه به احقاق حقوق مظلومان!یک استدلال "مصلحت نظام" هم به دم اش می بندند و خلاص.انگار نه انگار که ما روزی شعار می دادیم:
|
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ سخن آخر (چه کسی گفت؟) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ چه کسی گفت که زنجیر جنون در گسل است
چه کسی گفت که آوازه غیرت کسل است چه کسی گفت که میخانه فرو ریخته است باده دردکشان با هوس آمیخته است چه کسی گفت نماز آینه عافیت است کاخ اگر هست نشان از طلب و معرفت است سجده در مذهب ما با خطر تیر خوش است ذکر اگر هست همان از لب شمشیر خوش است «حسین اسرافیلی» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دو کلمه حرف حساب با افسران جنگ نرم | والح | 3 | 1,566 |
۱۹/شهریور/۹۴ ۱۰:۰۰ آخرین ارسال: والح |
|
| کلمه باطل را پائین بیار و کلمه حق را بالا ببر | عبدالرحمن | 0 | 1,203 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: 0.263254001283198786_arashpic.jpg]](http://www.taknaz.ir/upload/3/0.263254001283198786_arashpic.jpg)
![[تصویر: 954707_397425040365866_483112014_n.jpg]](http://dreamofiran.com/wp-content/uploads/2013/08/954707_397425040365866_483112014_n.jpg)

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)