کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
۱۶:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن سوژه رسانه‌های ضدانقلاب شد +تصاویر حضور بازیگر زن سینمای ایران در شصت و هفتمین دوره جشنواره کن، با حاشیه هایی همراه بود.

در افتتاحیه این مراسم و همزمان با اولین نمایش جهانی فیلم گریس از موناکو، لیلا حاتمی در کنار 8 داور دیگر بخش مسابقه حضور داشت که خانم بازیگر در کمال تعجب با انجام رفتاری غیر متعارف، سوالات و ابهامات بسیاری را در بین مخاطبان ایجاد کرد.
تصاویری که در رسانه‌های خارجی منتشر شده نشان می‌دهد لیلا حاتمی در زمان مواجهه با رئیس فستیوال فیلم کن با دراز کردن دستش، پبش قدم رفتار غیر عرف و نامناسبی می‌شود!
جالب توجه آنکه این رفتار نامناسب به سرعت توسط رسانه‌های ضد انقلاب و معاند نیز به صورت گسترده پوشش خبری داده می‌شود.
[تصویر: 27590_939.jpg]
[تصویر: 27591_174.jpg]
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، شیدا ، اولولالباب ، عبدالرحمن ، soora ، sabrina ، فیروزه ، رضوانه ، azade ، fafa* ، MohammadSadra ، دل خسته ، سیمرغ ، قلب ، انتصـار ، هانا ، pure ، عبدالرحیم ، Bamdaad ، bi-ehsaas ، عبداللهی ، صهبا ، حضرت عشق

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
اه اه اینم فک کرده خیلی متمدنه...رفته با این کچل بو گندو دست داده که هیچ روبوسیم کرده...[تصویر: 31.gif] [تصویر: 31.gif] [تصویر: 31.gif] [تصویر: 31.gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MohammadSadra ، رضوانه ، fafa* ، susanhoney
۱۷:۴۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۸)captaincharisma نوشته است:  

این خانم نه نماینده منه نه شخصیته من نه کشور من و نه ملت من بلکه بازگو و بازخورد خودش افکارش و شخصیت خودشه

اگر نماینده شما نبود چرا انقدر مثل اسفند بالا پائین میپرید

همیشه به اینجاها که میرسه باید طرفداری هم بکنید

خب انجام بدید

راستی کی بود گفته بود بهزاد فراهانی سکته کرده بود!!

آخ آخ آخ اخ

چقدر این بشر غیرت داره

یعنی گونی سیب زمینی بهتر از این مخلوق خداست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: susanhoney
۱۷:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
چیکار میکرد؟شما بگید:-) دخترش اون سر دنیاست،متاهل هم بود اون زمان، چه کاری جز حرص خوردن از دستش بر می اومد؟شما درون خانواده ش هستید که بدونید کاری نکرده یانه؟ازون به بعد خانواده ی فراهانی ها که همشون هم در سینما و تاتر هستن به نوعی حرفی ازین عضو خانواده زدن؟
در اخر:امام زمان راضیه اینطور راجبه مردم صحبت کنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، Ali#59 ، captaincharisma
۱۸:۰۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
[تصویر: 41645_609.jpg]

Big GrinBig GrinBig Grin

بله با خانمش رفته دخترشو ارشاد کنه و چقدر هم رگ غیرتش زده بیرون من نگرانشم

میشه این حرفای کلیشه ای رو رها کنید؟

به آمریکا میرسه میان دفاع

به گلشیفته میرسه میان دفاع

به حاتمی میرسه میان دفاع

خب بیان دفاعCoolBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رضوانه ، حفیظ ، آیلار ، عدالت ، Reza2035 ، susanhoney
۱۸:۰۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۶ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول:
اگر نماینده شما نبود چرا انقدر مثل اسفند بالا پائین میپرید

از لحاظ روانی فردی رو میشه به عنوان عصبی ( رگ غیرت بیرون زده ایضا بالا پایین پریدن ) معرفی کرد که تو 10 پاراگراف تایپ شده و تراوشات مغزیش جز فحاشی و توهین چیزی بیرون نمیزنه که اگر به دوباره به تاپیک بنده رجوع کنید کنید و کمی تامل می بینید که انگشت اشاره این گفته دقیقا میره تو تخِ چشم شما Big Grin
اگر غیر از اینه دوستان بفرمایند که کجای حرف بنده بوی حمایت از این فرد رو میداد؟Huh

نقل قول:
اکران فرج سلحشور 2 در سینما بیذاری اندیشه (+18)
[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
نقل قول:این جماعت بی حیای تازه به دوران رسیدهنقل قول:این خانم یه مادر ... داره که معروف بوده به بد بودننقل قول:ه پدر بی غیرتشنقل قول:بی عفتی و بی غیرتی برای اینها عادیهنقل قول:جواب کثافت کاری این ..... ها رو هم بدهنقل قول:غیرت داشتن برای این جماعت یجور امل بازیهنقل قول:حیف اسم علی رو این شخص بی غیرتنقل قول:پدر زنش هم بی غیرت تمام بود
به قوله علی صادقی خونه کثیف خودتو آلوده تر نکن [تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]

این خانم نه نماینده منه نه شخصیته من نه کشور من و نه ملت من بلکه بازگو و بازخورد خودش افکارش و شخصیت خودشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، susanhoney
۱۸:۰۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۳)captaincharisma نوشته است:  از لحاظ روانی فردی رو میشه به عنوان عصبی ( رگ غیرت بیرون زده ایضا بالا پایین پریدن ) معرفی کرد که تو 10 پاراگراف تایپ شده و تراوشات مغزیش جز فحاشی و توهین چیزی بیرون نمیزنه که اگر به دوباره به تاپیک بنده رجوع کنید کنید و کمی تامل می بینید که انگشت اشاره این گفته دقیقا میره تو تخِ چشم شما Big Grin
اگر غیر از اینه دوستان بفرمایند که کجای حرف بنده بوی حمایت از این فرد رو میداد؟Huh

نوع جمله بندی شما نشان از عصبانیت شماست (مودبانش بود البته)

چند ساعت استراحت کنید تا بعد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: susanhoney
۱۸:۱۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
برادر محترم و سایرین من فقط خواستم تذکر بدم خواه پند گیر خواه ملال!!!
من که گفتم ارسال من رو نقل قول نکنید .........سایر کاربران گفتم یا نگفتم؟؟؟ گفتم یا نگفتم؟؟ (نه نگفتی آیلار! Wink
این درسته که خدا ستار العیوبه بدترین کارها در خفا رو آشکار نمیکنه اما ربطی نداره به این حرف من؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من واقعا ناراحت میشم میام بیداری اندیشه میبینم 40 نقل قول درمورد این موضوع صحبت شده بعد هم کار بد دختر رو به مادرش ربط دادند
شما مسئولید برای حرفی که دارید به خواننده القا میکنید
هرجا دلمون خواست گفتیم میزان حال فعلی افراد است بعد باز فراموش کردیم و هرچی خواستیم گفتیم
حرف من یه کلام بود دوباره بخونین برادر و سایر کاربران محترم
نقل قول:خواهشا منصف باشید صبر کنید حداقل مادر ایشون حرفی بزنند بعد گناه دختر رو به مادرش ربط بدید
مسئولیت بار سنگینی هست فراموش نکنید
من از نویسنده تاپیک عذر میخوام امیدوارم این تاپیک حداقل به معضل یابی بپردازه ...

شما نمیدونید من الان چقدر از این موضوع ناراحت هستم امیدوارم اینطور نباشه اما الان کار رسیده به تکفیر همدیگه؟؟ !!!
برادر دینی هم هستید..................

چرا ؟
چرا؟
چرا؟
چرا؟
اگه حرفم باعث شد ذره به این حرف هایی که زده اید فکر کنید هردوش رو حذف کنید من دیگه در این تاپیک حرفی ندارم!
کلا دیگه بیداری اندیشه نیام برای من وسایرین خیلی بهتره Sad
لطفا حرف های منو نقل قول نکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، علمدار133 ، fafa*
۱۸:۲۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۳ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #48
آواتار
نقل قول:
نوع جمله بندی شما نشان از عصبانیت شماست (مودبانش بود البته)

چند ساعت استراحت کنید تا بعد

شما حتی قصد تحمیل حال و احوال رو به افراد داریدBig Grin
این رو به دوستان میسپاریم که قضاوت کنن
شما مثل ..... خودگویی و خود خندی به که چه مرد هنرمندی
امیدوارم با این الفاظ و کلماتی که بکار بردید در قبال بسیاری از افراد در طول حضورتون در تالار راه ظهور امام زمان زمان رو به خوبی هموار کرده و آن دنیا اجر کبیر و در خور عنایت بشه حتما به شما .... الهی یا رب العالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۸:۲۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
اقای عبد اارحمن!
حق با شماست!
من اشتباه کردم!
این اقا و همسرشون مدافع حقوق دخترشونن!
شما درست میگید،عذر میخوام.
اما میدونید موضوع چیه؟
الان مشکل شما این نیست که لیلا حاتمی نماینده ی ایران بود و رفتارش غلط بود؟در خفا بحثش جداست؟
این تالار هم نماینده ی قشر مدهبی ایرانه.
این تالار برای همه قابل دیدنه.
درسته که با این لحن توش صحبت بشه؟
حس نمیکنید حرمت شکنیه؟(در اینکه رفتار این ادمها غلطه شکی نیست ها!)
ماها که میدونیم درست نیست!
تالار برای کساییه که فکر میکنن کار خوبیه،میان،میخونن این بحثارو،متقاعد میشن که کار بدیه!
تالار برای اضافه کردنه نه روندن!
این لحن اذیت میکنه مخاطب رو :-)
بحث این شخص هم تنها نیست....
یه حدیث از امام علی داریم که میگن:اگه کسی کار بدی کرد،فردا صبح به اون چشم بهش نگاه نکن،شاید توبه کرده.
توی کتابهای دینی مون مینوشتند:یاران امام زمان کسایی اند که دشنام و ناسزا ندهند،حرف زشت نزنند،غیبت نکنند،بر مرکب گران سوار نشوند و غیره.
اجرتون،با خدا :-)
در اخر،این پست ها اصلا بحث دفاع نیست،فقط و فقط بحث لحن درسته.
پیامبر رو الگو قرار بدیم:-)
یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، اسکای ، fafa* ، آیلار ، مجید املشی
۱۹:۰۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #50
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۶)Eve نوشته است:  اقای عبد اارحمن!
حق با شماست!
من اشتباه کردم!
این اقا و همسرشون مدافع حقوق دخترشونن!
شما درست میگید،عذر میخوام.
اما میدونید موضوع چیه؟
الان مشکل شما این نیست که لیلا حاتمی نماینده ی ایران بود و رفتارش غلط بود؟در خفا بحثش جداست؟
این تالار هم نماینده ی قشر مدهبی ایرانه.
این تالار برای همه قابل دیدنه.
درسته که با این لحن توش صحبت بشه؟
حس نمیکنید حرمت شکنیه؟(در اینکه رفتار این ادمها غلطه شکی نیست ها!)
ماها که میدونیم درست نیست!
تالار برای کساییه که فکر میکنن کار خوبیه،میان،میخونن این بحثارو،متقاعد میشن که کار بدیه!
تالار برای اضافه کردنه نه روندن!
این لحن اذیت میکنه مخاطب رو :-)
بحث این شخص هم تنها نیست....
یه حدیث از امام علی داریم که میگن:اگه کسی کار بدی کرد،فردا صبح به اون چشم بهش نگاه نکن،شاید توبه کرده.
توی کتابهای دینی مون مینوشتند:یاران امام زمان کسایی اند که دشنام و ناسزا ندهند،حرف زشت نزنند،غیبت نکنند،بر مرکب گران سوار نشوند و غیره.

اجرتون،با خدا :-)
در اخر،این پست ها اصلا بحث دفاع نیست،فقط و فقط بحث لحن درسته.
پیامبر رو الگو قرار بدیم:-)
یا علی.

این نظر رو بخونید

قضیه مرگ شارون بود

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid250882

بحث اینه که افراد مفسد و محارب میشن تائب

مومنان هم میشن منافق و لایق اعدام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آیلار ، عدالت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]