|
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
|
|
۱۶:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن سوژه رسانههای ضدانقلاب شد +تصاویر حضور بازیگر زن سینمای ایران در شصت و هفتمین دوره جشنواره کن، با حاشیه هایی همراه بود.
در افتتاحیه این مراسم و همزمان با اولین نمایش جهانی فیلم گریس از موناکو، لیلا حاتمی در کنار 8 داور دیگر بخش مسابقه حضور داشت که خانم بازیگر در کمال تعجب با انجام رفتاری غیر متعارف، سوالات و ابهامات بسیاری را در بین مخاطبان ایجاد کرد.
تصاویری که در رسانههای خارجی منتشر شده نشان میدهد لیلا حاتمی در زمان مواجهه با رئیس فستیوال فیلم کن با دراز کردن دستش، پبش قدم رفتار غیر عرف و نامناسبی میشود!
جالب توجه آنکه این رفتار نامناسب به سرعت توسط رسانههای ضد انقلاب و معاند نیز به صورت گسترده پوشش خبری داده میشود.
![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
اه اه اینم فک کرده خیلی متمدنه...رفته با این کچل بو گندو دست داده که هیچ روبوسیم کرده...
|
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۸)captaincharisma نوشته است: اگر نماینده شما نبود چرا انقدر مثل اسفند بالا پائین میپرید همیشه به اینجاها که میرسه باید طرفداری هم بکنید خب انجام بدید راستی کی بود گفته بود بهزاد فراهانی سکته کرده بود!! آخ آخ آخ اخ چقدر این بشر غیرت داره یعنی گونی سیب زمینی بهتر از این مخلوق خداست |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
چیکار میکرد؟شما بگید:-) دخترش اون سر دنیاست،متاهل هم بود اون زمان، چه کاری جز حرص خوردن از دستش بر می اومد؟شما درون خانواده ش هستید که بدونید کاری نکرده یانه؟ازون به بعد خانواده ی فراهانی ها که همشون هم در سینما و تاتر هستن به نوعی حرفی ازین عضو خانواده زدن؟
در اخر:امام زمان راضیه اینطور راجبه مردم صحبت کنید؟ |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() بله با خانمش رفته دخترشو ارشاد کنه و چقدر هم رگ غیرتش زده بیرون من نگرانشم میشه این حرفای کلیشه ای رو رها کنید؟ به آمریکا میرسه میان دفاع به گلشیفته میرسه میان دفاع به حاتمی میرسه میان دفاع خب بیان دفاع ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۶ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
نقل قول: از لحاظ روانی فردی رو میشه به عنوان عصبی ( رگ غیرت بیرون زده ایضا بالا پایین پریدن ) معرفی کرد که تو 10 پاراگراف تایپ شده و تراوشات مغزیش جز فحاشی و توهین چیزی بیرون نمیزنه که اگر به دوباره به تاپیک بنده رجوع کنید کنید و کمی تامل می بینید که انگشت اشاره این گفته دقیقا میره تو تخِ چشم شما ![]() اگر غیر از اینه دوستان بفرمایند که کجای حرف بنده بوی حمایت از این فرد رو میداد؟ ![]() نقل قول: |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۳)captaincharisma نوشته است: از لحاظ روانی فردی رو میشه به عنوان عصبی ( رگ غیرت بیرون زده ایضا بالا پایین پریدن ) معرفی کرد که تو 10 پاراگراف تایپ شده و تراوشات مغزیش جز فحاشی و توهین چیزی بیرون نمیزنه که اگر به دوباره به تاپیک بنده رجوع کنید کنید و کمی تامل می بینید که انگشت اشاره این گفته دقیقا میره تو تخِ چشم شما نوع جمله بندی شما نشان از عصبانیت شماست (مودبانش بود البته) چند ساعت استراحت کنید تا بعد |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
برادر محترم و سایرین من فقط خواستم تذکر بدم خواه پند گیر خواه ملال!!!
من که گفتم ارسال من رو نقل قول نکنید .........سایر کاربران گفتم یا نگفتم؟؟؟ گفتم یا نگفتم؟؟ (نه نگفتی آیلار! ![]() این درسته که خدا ستار العیوبه بدترین کارها در خفا رو آشکار نمیکنه اما ربطی نداره به این حرف من؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من واقعا ناراحت میشم میام بیداری اندیشه میبینم 40 نقل قول درمورد این موضوع صحبت شده بعد هم کار بد دختر رو به مادرش ربط دادند شما مسئولید برای حرفی که دارید به خواننده القا میکنید هرجا دلمون خواست گفتیم میزان حال فعلی افراد است بعد باز فراموش کردیم و هرچی خواستیم گفتیم حرف من یه کلام بود دوباره بخونین برادر و سایر کاربران محترم نقل قول:خواهشا منصف باشید صبر کنید حداقل مادر ایشون حرفی بزنند بعد گناه دختر رو به مادرش ربط بدیدمسئولیت بار سنگینی هست فراموش نکنید من از نویسنده تاپیک عذر میخوام امیدوارم این تاپیک حداقل به معضل یابی بپردازه ... شما نمیدونید من الان چقدر از این موضوع ناراحت هستم امیدوارم اینطور نباشه اما الان کار رسیده به تکفیر همدیگه؟؟ !!! برادر دینی هم هستید.................. چرا ؟ چرا؟ چرا؟ چرا؟ اگه حرفم باعث شد ذره به این حرف هایی که زده اید فکر کنید هردوش رو حذف کنید من دیگه در این تاپیک حرفی ندارم! کلا دیگه بیداری اندیشه نیام برای من وسایرین خیلی بهتره ![]() لطفا حرف های منو نقل قول نکنید |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۳ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول: شما حتی قصد تحمیل حال و احوال رو به افراد دارید ![]() این رو به دوستان میسپاریم که قضاوت کنن شما مثل ..... خودگویی و خود خندی به که چه مرد هنرمندی امیدوارم با این الفاظ و کلماتی که بکار بردید در قبال بسیاری از افراد در طول حضورتون در تالار راه ظهور امام زمان زمان رو به خوبی هموار کرده و آن دنیا اجر کبیر و در خور عنایت بشه حتما به شما .... الهی یا رب العالمین |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
اقای عبد اارحمن!
حق با شماست! من اشتباه کردم! این اقا و همسرشون مدافع حقوق دخترشونن! شما درست میگید،عذر میخوام. اما میدونید موضوع چیه؟ الان مشکل شما این نیست که لیلا حاتمی نماینده ی ایران بود و رفتارش غلط بود؟در خفا بحثش جداست؟ این تالار هم نماینده ی قشر مدهبی ایرانه. این تالار برای همه قابل دیدنه. درسته که با این لحن توش صحبت بشه؟ حس نمیکنید حرمت شکنیه؟(در اینکه رفتار این ادمها غلطه شکی نیست ها!) ماها که میدونیم درست نیست! تالار برای کساییه که فکر میکنن کار خوبیه،میان،میخونن این بحثارو،متقاعد میشن که کار بدیه! تالار برای اضافه کردنه نه روندن! این لحن اذیت میکنه مخاطب رو :-) بحث این شخص هم تنها نیست.... یه حدیث از امام علی داریم که میگن:اگه کسی کار بدی کرد،فردا صبح به اون چشم بهش نگاه نکن،شاید توبه کرده. توی کتابهای دینی مون مینوشتند:یاران امام زمان کسایی اند که دشنام و ناسزا ندهند،حرف زشت نزنند،غیبت نکنند،بر مرکب گران سوار نشوند و غیره. اجرتون،با خدا :-) در اخر،این پست ها اصلا بحث دفاع نیست،فقط و فقط بحث لحن درسته. پیامبر رو الگو قرار بدیم:-) یا علی. |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۶)Eve نوشته است: اقای عبد اارحمن! این نظر رو بخونید قضیه مرگ شارون بود http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid250882 بحث اینه که افراد مفسد و محارب میشن تائب مومنان هم میشن منافق و لایق اعدام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (( چ )) ، آخرین حرف حاتمی کیا | هادی... | 27 | 11,158 |
۳۱/خرداد/۹۴ ۰:۴۶ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| چرا به لیلا حاتمی نشان شوالیه داده شد ؟ | ANTI satan | 58 | 35,634 |
۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۱ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| اظهار تاسف گلشیفته فراهانی به حال و روز لیلا حاتمی | seiied | 10 | 5,319 |
۲۲/اسفند/۹۱ ۱۷:۴۳ آخرین ارسال: انديشه نو |
|

![[تصویر: 27590_939.jpg]](http://sobhanehonline.com/files/fa/news/1393/2/26/27590_939.jpg)
![[تصویر: 27591_174.jpg]](http://sobhanehonline.com/files/fa/news/1393/2/26/27591_174.jpg)

![[تصویر: 41645_609.jpg]](http://dl.newskade.com/upload/2014/02/41645_609.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)