کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با صدای موسیقی در وسایل نقلیه عمومی چه کنیم؟
۲۳:۳۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم سلام
شاید این مساله برای شما هم پیش اومده باشه که وقتی سوار یه تاکسی و یا ماشین های مسافر کش می شید طرف صدای ضبطشو بلند کرده و...
شرایط وقتی بدتر می شه که طرف صدای زن گوش می ده!

شما توی این شرایط چه کار می کنید؟
تذکر می دید؟
پیاده می شید؟
هندس فری توی گوشتون فرو می کنید؟!
یا براتون مهم نیست وکاری نمی کنید؟

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، EMPERATOR ، aliakbar ، mohamad ، یاران مهدی ، basir ، Ramin_Ghn ، بیداری اندیشه ، rastin ، mohammad790 ، fardinho ، nasimesaba ، taleb
۲۳:۳۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
من که اصلا از شخصی استفاده نمیکنم.
اما اگر در چنین شرایطی قرار بگیرم:
1)اول کمی بررسی میکنم ببینم راننده چه طور آدمیه.اگر شخص بی ادب و لاتی نباشه یک تذکر کوچک میدم.
2) اگر بدونم بی ادب هست و ممکنه حرف هایی بزنه که در شان خودشه نه در شان من،چیزی بهش نمیگم و سعی میکنم حالا به قول شما یا از هندز فیری استفاده کنم یا اینکه خودم رو به راه دیگه ای بزنم.
...
..
اگر اجازه بدید من هم یک موضوع مشابه مطرح کنم.Blush
شما وقتی میرید عروسی که در اون همه جور اتفاق میافته چه میکنید؟(منظورم موسیقی حرام و حرکات موزون هست.)
این در شرایطی است که اصلا چاره نیست وباید حتما در مراسم شرکت کنید.(راه کار مادر و پدر من رفتن هنگام شام هست.نظر شما چیه؟)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، وحید110 ، rastin ، EMPERATOR ، Seyed Mohsen ، aliakbar ، Irani ، shafagh_mah ، mohamad ، یاران مهدی ، Ramin_Ghn ، بیداری اندیشه ، mohammad790 ، MEHJR ، fardinho ، nasimesaba ، taleb
۲۲:۱۲, ۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۲۲:۱۶ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #3
آواتار
مسیر من از خونه تا محل کارم و بالعکس جوریه که حتما باید یک کورس با تاکسی برم،
و در این مسیر هم با راننده های جور وا جور طرف هستم.
اگه مناسبت های وفات باشه حتما تذکر میدم حتی اگه به طرف مقابل بر بخوره(البته به آرامی)
در بین مسیر رفت و برگشت،اکثر اوقات هندس فری توی گوشم هست.
ولی گاهی اوقات به قدری صدای ضبط زیاده که دیگه هدفون هم جواب نمی ده!!!!
اینجاست که بازم جوری عمل می کنم که طرف بدونه از وضعیت راضی نیستم.
یادمه یه بار که طرف صدای ضبط رو خیلی زیاد کرده بود
و خواننده اش هم ...(منظورم عشق آقای راننده س دیگه:dodgySmile بود،
دیدم کاری ازم بر نمی یاد من هم صدای موبایل رو زیاد کردم
و یکی از گوشی های هندس فری رو جوری گذاشتم که صداش بیرون میومد،
بنده خدا گفت،من صدای ضبط رو کم می کنم
تو حال خودت باش من هم تو حال خودم...
و گاهی اوقات هم اینگونه عمل می کنم:

هرگز حدیث حاضر و غایب شنیده ای***من در میان جمع و دلم جای دیگر است

فقط حواستون باشه که مقصد رو رد نکیندBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، parisan ، aliakbar ، rastin ، mohamad ، یاران مهدی ، Ramin_Ghn ، بیداری اندیشه ، mohammad790 ، nasimesaba ، taleb
۲۲:۲۳, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
آقا پسرها باید در هر صورت تذکر بدند چه راننده با ادب باشه یا بی ادب
ولی خانم ها در صورت معقول بودن راننده می تونند تذکر بدند ولی اگه
معقول هم نبود باید یه کاری کرد که همه اعتراض کنند نه وقت یه نفر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، parisan ، aliakbar ، rastin ، shafagh_mah ، mohamad ، یاران مهدی ، Ramin_Ghn ، بیداری اندیشه ، mohammad790 ، nasimesaba ، taleb
۲۳:۱۵, ۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۲۳:۱۷ توسط moje12.ir.)
شماره ارسال: #5
آواتار
من اگر تنها باشم به طور مستقیم و خیلی جدی دستور می دهم.

ولی اگر با دوستی یا آشنایی باشم آنقدر بلند بلند حرف می زنیم و می خندیم که طرف مشتاق می شه حرفای مارو گوش کنه. این و امتحان کردم جواب می ده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، montazer_rm ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، shafagh_mah ، EMPERATOR ، آرین (الهه.ع) ، یاران مهدی ، بیداری اندیشه ، mohammad790 ، nasimesaba ، taleb
۱۹:۴۲, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۳۱)guided نوشته است:  دوستان عزیزم سلام
شاید این مساله برای شما هم پیش اومده باشه که وقتی سوار یه تاکسی و یا ماشین های مسافر کش می شید طرف صدای ضبطشو بلند کرده و...
شرایط وقتی بدتر می شه که طرف صدای زن گوش می ده!

شما توی این شرایط چه کار می کنید؟
تذکر می دید؟
پیاده می شید؟
هندس فری توی گوشتون فرو می کنید؟!
یا براتون مهم نیست وکاری نمی کنید؟

قبل از هر چیز باید بگوییم که امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ماست، پس ما باید دیگران را از انجام چنین کاری بازداریم

پیشنهاد می کنم در ابتدا تاپیک "تحقیقی پیرامون موسیقی" را مطالعه کنید
لینک دانلود فایل PDF از ارسال های جناب "بیداری اندیشه" در آن تاپیک

امر به معروف و نهی از منکر شرایطی داره که باید لحاظ بشه
1.آمر و ناهی باید معروف و منکر را بشناسد.
2.احتمال دهد امر و نهی او تاثیر دارد.
3.امر و نهی مفسده ای از ضرر جانی، مالی مهم و آبرویی نداشته باشد.
4.تارک معروف و عامل منکر، بر ادامه شیوه خود اصرار داشته باشند.
رجوع شود به:تحریرالوسیله امام،ج1،م8.
در غیر این صورت نیازی نیست که با محرم و نامحرم حرف بزنیم و امر به معروف و نهی از منکر کنیم .

در ضمن به خود راننده نیز باید نگاه کرد. یعنی راننده ای که داره به یک آهنگ مشکل دار گوش می ده، چجور تیپ آدمی هست
اصلا می شه باهاش صحبت کرد یا نه
اکثر تیپ آدم های جوون را می شه راحت با یک جمله درست و بجا راهنمایی کرد
و خیلی راحت می شه باهاشون گرم گرفت و حتی می شه بحث کرد

ولی کسانی که کمی مسن تر هستند (البته نسبت به جوان ها) تاثیر پذیری کمتری خواهند داشت
البته این نظر شخصی من است

یه سوال دیگه ام اینه که مکنه اگه بخواهیم امر به معروف کنم مضطرب می شیم،چه جوری به این استرس غلبه کنیم؟
تکلیف به وظیفه ترس ندارد، در جایی که وظیفه شرعی ایجاب می کند، اگر با توکل به خدا و استعانت از پروردگار به تکلیفمان عمل کنیم،قطعا از جانب خداوند متعال یاری خواهیم شد. البته اطلاع از نحوه گفتن و با چه عباراتی بیان کردن و دانستن چگونگی برخورد در شرایط مختلف نیز در کاهش استرس موثر است.

و یک مساله دیگه اینکه اگه ما در این مسائل کوچک امر به معروف و نهی از منکر نکنیم، (مطمئنا) در مسائل بزرگ تر این کار را نخواهیم کرد. مثلا در تربیت بچه های خود و حفظ خانواده.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Seyed Mohsen ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، Ramin_Ghn ، paradise ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، rastin ، montazer_rm ، parisan ، mohammad790 ، fardinho ، nasimesaba
۲۰:۲۷, ۲/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۰:۵۰ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #7
آواتار
متاسفانه متاسفانه یک سری چیزها که نباید تو فرهنگ ما اونقدر جا افتاده که به این راحتی ها نمیشه باهاش مقابله کرد...Undecided این هم از اون مسائلیه که فقط باید فرهنگش رو درست کرد. یک دفعه نمیشه به یک نفر گفت موسیقی گوش نکن به جاش بشین کتاب بخون! مثل بچه ای که میخوان از شیر بگیرنش! اول دفعات شیر خوردن بچه رو در روز کم میکنن، بعد به جاش به بچه غذا میدن بعد... اون راننده تاکسی هم همینه، حالا فرض کنیم که ما هم به راننده تذکر دادیم و اون گوش نکرد نفر بعد که سوار میشه چی؟ مهم نیست که تو زمانی که من تو تاکسی نشستم موسیقی پخش نشه، مهم اینه که هیچ وقت پخش نشه! من خودم این کار رو میکنم... مثلا وقتی با دوستام صحبت میشه یک دفعه بهشون نمیگم موسیقی گوش نکنن... اول آهنگ های با محتوا تر رو معرفی میکنم بعد از یه مدت موسیقی سنتی بعد موزیک های بدون متن ملایم و... تا کم کم فرد آمادگی پذیرش ترک موسیقی رو پیدا کنه.
همون راننده تاکسی هم اگه بهش بگیم موزیک رو قطع کن این کار رو میکنه... اما وقتی پیاده شدیم..! خب اگه آدم بتونه سر صحبت رو باز کنه و مثلا آهنگ های افتخاری یا اصفهانی رو پیشنهاد کنه شاید روی خود راننده هم تاثیر بذاره.
اینکه حرف بزنیم و حواس خودمون رو پرت کنیم و راننده رو به حرف بگیریم یا کنجکاویش رو تحریک کنیم فکر خوبیه واسه گناه نکردن خودمون اما ما به عنوان یک مسلمون در قبال اون راننده هم مسئولیم... معنویت اون هم یه قسمتیش به عهده ی ماست... فرهنگ سازی بشه این یک مورد هم درست میشه انشاالله. البته شاید عمر ما کفاف نده! ولی نسل های بعد واسه این فرهنگ سازی دعامون میکنن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، mohamad ، وحید110 ، paradise ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، Seyed Mohsen ، parisan ، nasimesaba
۲۱:۱۹, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
من اگه باشم سریغا پیاده میشم به خاطره اینکه من هر روز مسیر مدرسه
خونه رو باید با تاکسی برم از اونجایی که شانس همیشه با ما همراهه دوستانه تاکسی رانان
توی محیطه ما همه جوون و ..... و حتی اگه بهشون تذکر بدی بدتر میکنن!
ولی در کل به قول دوستمون آرین حتما باید فرهنگ سازی کنیم ولی تا زمانیکه فرهنگ سازی نشده
به جای اینکه خودمون رو با کارای دیگه سرگرم کنیم و بی تفاوت بشینیم حتما تذکر بدیم
یادمه یه بار به یکی از این دوستان تذکر دادم انقدر بدجور دادم که طرف صدا رو قطع کرد هیچ یه نوار قرآنم گذوشت و شروع کرد باش خوندن!
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، وحید110 ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، rastin ، آرین (الهه.ع) ، parisan ، mohammad790 ، nasimesaba
۲۲:۱۶, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
من ایتدا باشوخی بهش تذکر میدم
طوری که هم ناراحت نشه
هم آتیشی نشه که بیشترش کنه
اگر بحث کرد که بحث میکنم
ولی اگر فایده نداشت الکی گوشیم رو در میارم میگم آقا کمش کن تا مقصد
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، nasimesaba
۲۳:۰۸, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
یه راهکار اساسی : سوار تاکسی(دولتی) بشیم یعنی شخصی نباشه ، تا اونجا که من می دونم تاکسی رانان محترم حق ندارند غیر از رادیو چیز دیگری باز کنن! اینجوری اگر رفتار ملایم جواب نداد میشه قانونی حرف زد.. Cool من مواقعی که سوار ماشین های شخصی می شم زبونم بسته است یعنی اگه کرایه رو اضافه بگیره هم چیزی نمی گم چون تقصیر خودمه می تونستم از تاکسی استفاده کنم و این مشکلات نباشه..
اگر به هر دلیلی مسیر کوتاه باشه و نخوام دهن به دهن بشم (تقیه رو ترجیه بدم) با خودم ذکر می گم ...خیلی تاثیر داره ... اگر مسیر طولانی باشه با نارضایتی پیاده می شم. Smile
یا حق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، Seyed Mohsen ، یاران مهدی ، parisan ، mohammad790 ، fardinho ، nasimesaba ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا