کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
۱۸:۱۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به گزارش پایگاه خبری گرمه به نقل از مهر ، چند سالی است که تعادل جمعيتي جوانان در سن ازدواج به هم ریخته بطوریکه تعداد دختران در سن ازدواج که در گذشته کمتر از پسران بود یکباره تغییر کرده و این بار تعداد دختران بیشتر از پسران شده است و همین باعث شده که نگرانی هایی برای ازدواج دختران در جامعه ایجاد شود. هنگامی که موضوع بیشتر بودن تعداد دختران در سن ازدواج شنیده می شود مردم تصور می کنند که حتما تعداد دختران متولد شده بیشتر از پسران شده است درحالیکه در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها شاخص نسبت جنسیتی در بدو تولد به ازای هر 100 دختر 106 پسر است.

تعداد پسران در بدو تولد بیش از دختران است

مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور در خصوص آمار تولد دختران نسبت به پسران به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر شاخص نسبت جنسی در بدو تولد در کشور به ازای هر 100 دختر بین 105 تا 106 پسر است و در دنیا نیز این شاخص بین 104 تا 107 متغیر است و بر همین اساس در کشورمان در بدو تولد تعداد پسران بیش از دختران است.

علی اکبر محزون تاکید کرد: هرچه سن افراد بالاتر می رود هرم سنی متقارن می شود به طوری که در سال های بعد تعداد زنان و مردان برابری می کند اما با توجه به اینکه ریسک مرگ و میر در سنین بالا در مردان بیشتر است بر همین اساس در سن بالاتر از 50 تا 60 سال تفاوت های جنسیتی در بحث مرگ و میر به نوعی دیگر خود را نشان می دهد به طوری که مردان در این سن تعدادشان کمتر از زنان می شود و از حالت برابری خارج می شود.

در بدو تولد تعداد پسران بیشتر از دختران است به مرور و تا سن 50 سالگی تعداد زنان و مردان مساوی است و بعد از 50 سالگی به دلیل فعالیت و اشتغال مردان در کارهای پر خطر و سنگین، بیماری و ... مرگ و میر آنان بیشتر می شود و درنهایت بعد از 60 سالگی هرم سنی به نفع زنان تغییر می کند و تعداد زنان مسن بالاخره بیشتر از مردان می شود.

این مقام مسئول در سازمان ثبت احوال به آخرین آمار دختران و پسران در سن ازدواج اشاره کرد و گفت: برای مقایسه تعداد دختران و پسران در سن ازدواج یک اختلاف 5 ساله را لحاظ و سپس نسبت به مقایسه آن اقدام می شود.

به گفته وی سه گروه سنی زنان 15 تا 19 سال با مردان 20 تا 24 سال، زنان 20 تا 24 سال با مردان 25 تا 29 سال و در نهایت زنان 25 تا 29 سال را با مردان 30 تا 34 سال ازدواج نکرده را با هم مقایسه می کنیم و آمار ها نشان می دهد که تعداد زنان در گروه سنی 15 تا 19 سال 2 میلیون و 559 هزار نفر، گروه سنی 20 تا 24 سال یک میلیون و 983 هزار نفر و در گروه سنی 25 تا 29 سال نیز یک میلیون و 131 هزار نفر هستند که مجموع آنها 5 میلیون و 670 نفر می شود.

تعداد زنان در سن ازدواج مجرد 100 هزار نفر بیش از مردان است

مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور در مورد تعداد مردان ازدواج نکرده نیز گفت: همچنین 3 میلیون و 256 هزار نفر در گروه سنی مردان 20 تا 24 سال ، یک میلیون و 753 هزار نفر در گروه سنی مردان 25 تا 29 سال و 557 هزار نفر نیز در گروه سنی مردان 30 تا 24 سال ازدواج نکرده هستند که در مجموع تعداد آنها 5 میلیون و 570 هزار نفر می شود.

مقایسه زنان و مردان در سن ازدواج مجرد نشان می دهد که تعداد زنان 100 هزار نفر بیش از مردان است و برهمین اساس کارشناسان معتقدند هرچه سن ازدواج بالاتر رود تعداد دختران مجرد بیش از پسران می شود به همین دلیل جمعیت شناسان توصیه می کنند نباید اجازه دهیم سن ازدواج در دختران بالا رود تا مشکلی نیز برای ازدواج آنان بوجود نیاید.

از سوی دیگر براساس آمارهای سازمان ثبت احوال چنانچه بخواهیم دو گروه سنی مردان 25 تا 29 و زنان 20 تا 24 سال را با هم مقایسه کنیم متوجه می شویم که در این گروه تعداد دختران 229 هزار نفر از مردان بیشتر است و در گروه سنی زنان 25 تا 29 سال با مردان 30 تا 35 سال نیز 572 هزار دختر ازدواج نکرده بیش از پسران است که این افزایش آمار دختران مجرد تایید کننده نظر کارشناسان است که با افزایش سن تعدادشان بیشتر شده است.

اما در گروه دختران 15 تا 19 ساله با پسران 20 تا 24 ساله که البته ازدواج های کمتری در این سنین انجام می شود وضعیت آماری به گونه دیگری است به طوریکه در این گروه تعداد مردان 697 هزار نفر بیشتر از زنان شده است که این خود میتواند اتفاق خوبی باشد به شرطی که ازدواج در سن پایین در جامعه از سوی کارشناسان و مسئولان ترویج داده شود و مورد استقبال جوانان قرار گیرد.

آمارهایی که تا کنون ارائه شد با در نظر گرفتن تفاوت سنی 5 ساله موجود در ازدواجهای دختران با پسران بود و با توجه به نظر کارشناسان مبنی بر ازدواج گروههای همسن برای رفع مشکل ازدواج دختران در سن ازدواج به دلیل کمبود پسر گروههای سنی همسن را نیز با هم مقایسه کرده ایم که در این گروه همسن دختران و پسران آماده ازدواج 25 تا 29 ساله تعداد پسران بیشتر از دختران شده است.

محزون در مورد مقایسه دو گروه زنان و مردان همسن 25 تا 29 ساله نیز گفت: البته مقایسه این دو گروه به لحاظ جمعیت شناسی تعبیر درستی نیست و برای مقایسه باید فاصله سنی حدود 5 سال را رعایت کرد اما در مجموع در این گروه سنی 623 هزار نفر تعداد مردان بیشتر از زنان است.

مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشورگفت: در گروه سنی 20 تا 24 ساله زنان و مردان نیز باز هم تعداد مردان یک میلیون و 273 هزار نفر از زنان بیشتر است.

با توجه به این نتایج آماری کارشناسان عنوان می کنند که چنانچه اختلاف سنی 5 ساله در نظر گرفته نشود در این گروه تعداد پسران بیش از دختران است و می توان این گونه تعبیر کرد که ازدواج های در این سنین تا حدودی مشکلات را رفع خواهد کرد که البته باید شرایط و امکانات مورد نیاز ازدواج این افراد را نیز مهیا کرد.

فقط 12 درصد ازدواجهای ثبت شده مربوط به ازدواج گروههای همسن است

براساس آمارهای ثبت احوال فقط 12 درصد ازدواجهای ثبت شده مربوط به ازدواج گروههای همسن بوده و تعداد دختران و پسران مجرد آماده ازدواج نیز 11 میلیون و 240 هزار نفر هستند.

دراین باره شهلا کاظمی جمعیت شناس همسن گزيني را راه حل مشكل تعداد بیشتر دختران مجرد به نسبت مردان می داند و معتقد است: مشكل فعلي ما اين است كه در میان خانواده ها مرسوم است که مردان با دختران کم سن تر ازدواج مي كنند و به همین دلیل تعداد دختران بیشتر از پسران است به همین دلیل راه حل مشكل تجرد دختران اين است كه همسن گزيني و یا اینکه ازدواجهای با فاصله سنی کم انجام شود.

وی تاکید کرد: به منظور فراهم کردن امکان ازدواج مجردها که تعداد آنان نیز نسبت به سالهای گذشته زیاد تر شده است باید به خانواده ها و جوانان اطلاع رساني و آگاهي لازم داده شود و همچنین همسن گزینی و ازدواج در سنین پایین نیز از دیگر اقداماتی است که می توان برای حفظ تعادل جمعيت جوانان در سن ازدواج انجام داد.

به هرحال با توجه به نظرات کارشناسان تعداد زیاد دختران مجرد نسبت به پسران در سن ازدواج و از سوی دیگر نیز بالارفتن سن ازدواج که باعث بالا رفتن توقعات جوانان و به تبع آن سخت گیری در ازدواج می شود عواملی نگران کننده هستند که باید توسط کارشناسان و مسئولان بررسی و راهکارهای تعادل آن تدوین شود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Ali#59 ، soora ، magnolia ، nader008 ، مجید املشی ، Havbb 110 ، یاســین ، mahdy30na ، عبدالرحیم ، soshiant ، zahra11 ، حضرت عشق ، pop110 ، سدرة المنتهی ، sarallah ، علی املشی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۵, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۰/دی/۹۳ ۱۸:۴۶)Mohammad Trust نوشته است:  بت پرست شدن چون آینده اقتصادی حتی یه ذره تضمین شده نیست! چون باید من دغدغه کار داشته باشم ولی فلان آقا زاده نه!
این برمیگرده به سبک زندگی. تو سبک زندگی فعلی این مردم هستن که به ازدواج به عنوان نردبان یک شبه ترقی نگاه می کنن. اگر واقع بینانه نگاه کنید اقتصاد ربطی به ازدواج نداره اگر توقع ها رو کم کنیم!

نقل قول: بت پرست شدن چون آینده اقتصادی

توکل و ایمان به خدا کجا رفته !
داداش اگه کسی هم دلتو شکسته تو نباید هم نظر بشی باهاش.

دل چون آینه اهل صفا می شکنند
که ز خود بی خبرند این ز خدا بی خبران

میروم تا که به صاحبنظری بازرسم
محرم ما نبود دیده کوته نظران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pop110
۲۰:۰۷, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #22

(۲۰/دی/۹۳ ۱۷:۴۴)رکن الهدی نوشته است:  آخ آخ این ازدواج دختر بزرگ وپسر کوچکتر واقعا داره شایع می شه ماشالله بسری روانشناسا ومشاورام که تایید کردن ولی به نظرمن اصلا منطقی نیست چند وقته پیش دختر خانومی رو دیدم که 37سالش بود با یه آقا پسر27ساله نامزد کرده بود به قول خودشم خیلی راضی
تا هم آدم میاد چیزی بگه می گن سن شناسنامه ای که ملاک نیست اصل عقل وشعوره که باید بالا باشه واصن مهم نیست این اختلافا ...کاش آمار دقیقی از جدایی های این افراد وجود داشت یا حداقل آدم دلیل آقایون رو تو این زمبنه می دونست خیلی خوب بود
من بیشتر فک می کنم اینجور آقایون دنبال مادرن تا همسرDodgy
هیچ دفاعی نمی خوام از این نوع ازدواج بکنم ولی در حرف شما مشخص نشد مشکلش چیه؟
غیر شرعیه؟
غیر قانونیه؟
خلاف عرفه؟
از دید روانشناسی مشکل داره؟
از دید جامعه شناختی مشکل داره؟

البته خوب اسوه حسنه برای ما هم ازدواج اولش به همین شیوه بود

در رابطه با سن پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خديجه(سلام الله علیها) در وقت ازدواج، اختلاف نظر وجود دارد. برخي بر اين عقيده ‏اند كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ۲۵ ساله بود و خديجه(سلام الله علیها) ۴۰ ساله. ولي برخي سن پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را ۲۱ و برخي ۳۰ سال دانسته ‏اند و سن خديجه(سلام الله علیها) را برخي ۲۵، ۲۸، ۳۰، ۳۵ و ۴۵ سال گفته‏ اند.[۱]
امّا آنچه در منابع معتبر تاريخي معروف و مشهور است اين است كه سن پامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ۲۵سال و سن خديجه(سلام الله علیها) ۴۰سال بوده است.

به برخي از منابع تاريخي كه مطلب فوق را تأييد مي كنند اشاره مي كنم:
پيغمبر بسن بيست و پنج سالگى با خديجه دختر خويلد ازدواج نمود. سن خديجه در آن هنگام چهل سال بود.[۲]
و تزوّج رسول الله صلى الله عليه و سلم خديجة و هو ابن خمس و عشرين سنة، و هي ابنة أربعين سنة. و ذلك الثبت عند العلماء.[۳]
هشام گويد: وقتى پيمبر خديجه را به زنى گرفت بيست و پنج سال داشت و خديجه چهل ساله بود[۴]
حضرت به هنگام ازدواج با خديجه، بيست و پنج ساله بود و خديجه چهل ساله و حضرت تا او زنده بود همسرى ديگر اختيار نكرد.[۵]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed313
۲۰:۱۷, ۲۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۲۱:۱۷ توسط pop110.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۰/دی/۹۳ ۱۹:۴۱)رکن الهدی نوشته است:  من فک می کنم اونی که تو جامعه فعلا به ازدواج به عنوان یه امر سود آور نگاه می کنه متاسفانه آقایون وخانواده هاشون هستن اینو چند روز پیش شبکه سه تو برنامه گلبرگ هم گفته شد مادرای آقا پسرا اعتراف کردن یکی از اهدافشون از عروس گرفتن نشون دادنش به بقیه اس واینکه با عروسشون فخر فروشی کنن...احتمالا آقایون هم موافقن که کار به اینجا رسیده وارزش دختران ما انقدر تو جامعه پایین اومدهConfused

موافقم باهاتون یکی از دوستای من با وجودی که همه شرایطش خوبه از لحاظ قیافه، سبک رفتار، تحصیلاتش، شاغل بودنش و ... چون خانواده اش سطح رفاه پایینی دارند وقتی خواستگار میاد و با وضع زندگیشون مواجه میشه روند خواستگاری رو ادامه نمیده

اینکه خانواده پسر چون انتخاب کننده هستند بیشتر دنبال دخترایی هستند که بعدا تو فامیل سرشون رو بالا بگیرن و پوز بدن و یا به خانواده عروسشون بنازن و بگن باباش رئیس فلان جاست و مدرکش فلانه و پولشون از پارو بالا میره و ...
این میشه که دختر خانم بیچاره که این حق رو برای خودش میبینه که زندگی خوبی داشته باشه برای ازدواج دست به هر کاری باید بزنه

(۲۰/دی/۹۳ ۱۹:۲۶)أین المنتظر نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

با برادرم سدرةالمنتهی موافقم.

از مهمترین دلایل عدم رغبت پسران به امر ازدواج، همین توقعات بالا و مهریه های سنگین هست.
اگه دختر به این نتیجه برسه که ازدواج مبادله کالا نیست، یعنی خودشو با 100 ا سکه به شوهرش نمیفروشه، بلکه مهریه همونطور که از اسمش هممعلومه، فقط بعنوان یک هدیه از طرف شوهر به زن داده میشه، مرد هم رغبت به ازدواج با زن پیدا میکنه.

اگه زن و شوهر به این نتیجه برسن که میشه زندگی رو با حداقل ها شروع کرد و لزوما قرار نیست همه چی از همون اول زندگی حاضر و آماده باشه، زندگی سر میگیره.

*** یه چیزی که برام جالبه، اینه که جدیدا پیامک های طنز با این موضوع زیاد شده: خواستگاری دختران از پسران و اینکه دختر بصورت غیرمنتظره میخواد خودشو قالب کنه به مرد تا ازدواج سر بگیره...

صحبت های مقام معظم رهبری رو در امر ازدواج و مهریه مطالعه کنید.

زن کالا نیست تا بخواد خودشون با چندین و چند سکه به شوهرش بفروشه. زن مقامش خیلی بالاتر از اینهاست.
این کارها ارزش زن رو پایین میاره...

قضاوتتون در مورد دختران کامل و درست نیست

باید دختر باشی تا بفهمی تاوان همه اشتباهات خانواده ات رو باید موقع ازدواجت بدی
  • باید دختر باشى تا بدونى چه دردى داره که موى سر و ... بیشتر از افکار قشنگت به چشم بیاد
  • باید دختر باشى تا بدونى چه دردى داره که ایمان و طرز فکر و معنویات همسر آینده ات برات تو اولویت باشه ولى هیچ پسرى نفهمه چى دارى میگى
  • باید دختر باشى تا بدونى چه دردى داره که سن ات از سى سالگى بگذره و مجرد باشى و همه سرک بکشن تو زندگیت که چرا فلانى شوهر نمى کنه و از اون دردناک تر اینکه هر کسى واسه ات یه نسخه اى بپیچه
  • باید دختر باشى تا بدونى چه دردى داره که خانواده خواستگار به خودشون حق بدن که از میزان درآمد باباى دختر اطلاع داشته باشن و رسما” برآورد کنن چقدر جهیزیه تو خونه پسرشون میره، بعد اگه همون دختر بخواد فقط از حدود درآمد پسرشون خبر داشته باشه بگن: دختره گیس بریده چشمش دنبال مال دنیاست
  • باید دختر باشى تا بدونى چه دردى داره هیچ کس اینو درک نکنه که اگه سکه برات مهم نیست از روزى که اولین خواستگار اومد خونه ات واست مهم نبوده نه حالا که سى و چند سالته
  • باید دختر باشى تا بدونى چه دردى داره که مطابق با استانداردهاى عرف جامعه ات خوب باشى و آخرش هم بگن: اى بابا، دختر خوب که پیدا نمیشه

اما...

باید دختر باشی تا بفهمی "بابایی" صدازدن پدرت چه طعمی داره

باید دختر باشی تا بفهمی شنیدن "دختر بابایی" گفتن بابات چه حسی داره

باید دختر باشی تا بفهمی تنها مردی که همیشه تکیه گاهته پدرته

باید دختر باشی تا بفهمی مرد رویاهات همیشه شبیه پدرته
و...
و چقدر شیرین است دختر بودن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۲۰:۴۸, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
اولا من واقعا دلیل این مقایسه رو نمی بینم همین الان به نظر شما معقول یه پسر 25ساله بایه خانوم 40ساله ازدواج کنه!!!!
هرچند چندوقت پیش آقای شهاب مرادی گفتن این قضیه سن پیامبرو حضرت خدیجه اثبات نشده به نظرمنم همینه چون ایشون اینطور که من می دونم 5بار بچه دار شدن واین برای خانوم بالای 40سال کار راحتی نیست به هر حال بحث این نیست
بحث اینه که یه خانوم بخاطر زایمان وشرایط زندگی وزیست وفیزیک بدنش خیلی زودتر از مرد شکسته می شه همه می دونن یه آقا در سن40سالگی به قول معروف اوج مردانگیشه حالا اگه یه خانوم 45ساله داشته باشه آعاز میان سالی اون خانوم هست
بعلاوه اینکه طبیعت وفطرت زن می پذیره که مرد پایگاه وتکیه گاه او باشه نه برعکس ...
کاری به استثناءات جامعه ندارم اما هیچ کس به اندازه خود این افراد نمی تونن مشکلاتشون رو بفهمن من با هرکس تو زمینه صحبت کردم. ابراز رضایت داشت اما می گفت اگه به گذشته برگردم حتما با مرد بزرگتر از خودم ازدواج می کنم بعلاوه اینکه اگه الان یه خانوم 30ساله با یه آقای25ساله ازدواج کنه اون خانوم بیشتر دوس داره که زودتر مادر شه وعموما تو این قضیه مشکلات پیش میاد
ببینید به نظر من اینکه جامعه به این سمت رفته طبیعی نیست و باید درست ریشه یابی بشه
یکی از ریشه هاش رو که قبل گفتم این طیف از آقایون در ناخودآگاهشون به دنبال مادرن وتوجه ها ی او نه همسر
حتما هم دلیلی نداره چیزی خلاف عرف باشه در ضمن شما ازدواج حضرت علی وخانوم فاطمه زهرا رو هم می تونید الان مصداق کنید؟!
الان ما می تونیم دختر 9ساله مون رو شوهر بدیم!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور
۲۰:۵۰, ۲۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۲۱:۰۹ توسط pop110.)
شماره ارسال: #25
آواتار
به نظر منم ازدواج دختر بزرگتر با پسر کوچیکتر نباید باب بشه
چون درسته بعضی از دختران از همچین ازدواجی احساس رضایت می کنند
اما وقتی مشکلی بین شون پیش میاد خیلی هاشون میگن شوهرم خیلی بچه است ایکاش همچین اشتباهی نمیکردم
ای کاش مردی رو انتخاب میکردم که قابلیت تکیه کردن بیشتری داشت

دختران بخواهند یا نخواهند نقش مادر رو برای همچین پسرایی بازی می کنند و این پسرا قابلیت تکیه گاه محکم شدن رو برای این دخترا ندارن
ضمنا مردای این دوره هیچ وقت از نظر درک قابل مقایسه با پیامبر نیستند ضمن اینکه زنانشون هم همین طورن
۲۱:۱۴, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
با سلام!
مشکلات اقتصادی زیاد است. فاصله طبقاتی زیاد شده است. عمق فاجعه آنجاست که یک خانواده با 1 میلیون تومن نمیتوانند روزگار بگذرانند.
آیا اخبار گوش میدهید؟ بیشتر هک ها، دزدی ها، کلاه برداری های کوچک را جوانان انجام می دهند.
اگر مشکلات اقتصادی حل نشوند. آینده کشور نا معلوم خواهد بود.
زیرا روستاییان تولید مثل می کنند و قشر بی سواد جامعه زیاد خواهد شد! و قشر تحصیل کرده کم کم در جامعه محو خواهد شد.
۲۱:۳۴, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۰/دی/۹۳ ۲۱:۱۴)Dido Armstrong نوشته است:  زیرا روستاییان تولید مثل می کنند و قشر بی سواد جامعه زیاد خواهد شد! و قشر تحصیل کرده کم کم در جامعه محو خواهد شد.

!!!!!
خیلی از روستایی ها رو دیدم که از صد تا شهری با سواد ترن.
تحصیل کردن رابطه ای با شعور نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، رکن الهدی ، hamed313
۲۱:۳۷, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #28

(۲۰/دی/۹۳ ۲۰:۴۸)رکن الهدی نوشته است:  اولا من واقعا دلیل این مقایسه رو نمی بینم همین الان به نظر شما معقول یه پسر 25ساله بایه خانوم 40ساله ازدواج کنه!!!!
هرچند چندوقت پیش آقای شهاب مرادی گفتن این قضیه سن پیامبرو حضرت خدیجه اثبات نشده به نظرمنم همینه چون ایشون اینطور که من می دونم 5بار بچه دار شدن واین برای خانوم بالای 40سال کار راحتی نیست به هر حال بحث این نیست
بحث اینه که یه خانوم بخاطر زایمان وشرایط زندگی وزیست وفیزیک بدنش خیلی زودتر از مرد شکسته می شه همه می دونن یه آقا در سن40سالگی به قول معروف اوج مردانگیشه حالا اگه یه خانوم 45ساله داشته باشه آعاز میان سالی اون خانوم هست
بعلاوه اینکه طبیعت وفطرت زن می پذیره که مرد پایگاه وتکیه گاه او باشه نه برعکس ...
کاری به استثناءات جامعه ندارم اما هیچ کس به اندازه خود این افراد نمی تونن مشکلاتشون رو بفهمن من با هرکس تو زمینه صحبت کردم. ابراز رضایت داشت اما می گفت اگه به گذشته برگردم حتما با مرد بزرگتر از خودم ازدواج می کنم بعلاوه اینکه اگه الان یه خانوم 30ساله با یه آقای25ساله ازدواج کنه اون خانوم بیشتر دوس داره که زودتر مادر شه وعموما تو این قضیه مشکلات پیش میاد
ببینید به نظر من اینکه جامعه به این سمت رفته طبیعی نیست و باید درست ریشه یابی بشه
یکی از ریشه هاش رو که قبل گفتم این طیف از آقایون در ناخودآگاهشون به دنبال مادرن وتوجه ها ی او نه همسر
حتما هم دلیلی نداره چیزی خلاف عرف باشه در ضمن شما ازدواج حضرت علی وخانوم فاطمه زهرا رو هم می تونید الان مصداق کنید؟!
الان ما می تونیم دختر 9ساله مون رو شوهر بدیم!!!
ممنون. کمی تا قسمتی قانع کننده بود
البته گفتم که قصد دفاع ندارم. بالاخره شرایط معمولی نیست. بحث پیامبر رو هم برای نمونه آوردم که چنین چیزهایی اونقدرها غیر عادی نیست

نظر خودم اینه که اختلاف سنی نباید زیاد باشه. اونقدر هم کوچکتر و بزرگتر مهم نیست. یک تلورانسی قابل قبوله
اولویت باید ازدواج در سنین پایینتر باشه. امروز دیگه طرف تا اقدام میکنه برای ازدواج 2-3 سال بعد میره سر زندگی... سن که بره بالا همه چی بدتر میشه. بیخودی هم نباید با بحث شعور و بلوغ و ... خودمون رو گول بزنیم

محل کار ما مدیر یک پروژه مهم، الان 30 سالش تموم شد. وضع مالی و تحصیلی خوبی هم داره. اتفاقا باهاش اخیرا در مورد ازدواج صحبت کردم. میگفت دنبال دختره مذهبی و با فلان شرایط و ... هستم.
من بهش گفتم با این شرایط دختر کم نیست!
چند مورد گفت و دیدم هر کدوم همه چیزشون خوب بوده و سر یک ایراد بیخیال شده ....

من میگم حالا این بنده خدا با یه خانم 32 ساله هم ازدواج کنه، بهتر از اینه که مجرد بمونه... البته کاش 5 سال پیش به فکر افتاده بود

(۲۰/دی/۹۳ ۲۰:۵۰)pop110 نوشته است:  به نظر منم ازدواج دختر بزرگتر با پسر کوچیکتر نباید باب بشه
چون درسته بعضی از دختران از همچین ازدواجی احساس رضایت می کنند
اما وقتی مشکلی بین شون پیش میاد خیلی هاشون میگن شوهرم خیلی بچه است ایکاش همچین اشتباهی نمیکردم
ای کاش مردی رو انتخاب میکردم که قابلیت تکیه کردن بیشتری داشت

دختران بخواهند یا نخواهند نقش مادر رو برای همچین پسرایی بازی می کنند و این پسرا قابلیت تکیه گاه محکم شدن رو برای این دخترا ندارن
ضمنا مردای این دوره هیچ وقت از نظر درک قابل مقایسه با پیامبر نیستند ضمن اینکه زنانشون هم همین طورن
این تیکه رو که خیلی از خانمها به شوهرشون میندازن. مرده 10 سال بزرگتره و کاری میکنه یا عقیده ای داره که خانمش خوشش نمیاد. خانم هم از این تیکه استفاده میکنه
خانمی که آقای کم سنتر از خودش ازدواج میکنه، حتما به این چیزها قبلش فکر کرده!
۲۱:۴۹, ۲۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۲۲:۱۳ توسط pop110.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۰/دی/۹۳ ۲۱:۳۷)علائم ظهور نوشته است:  این تیکه رو که خیلی از خانمها به شوهرشون میندازن. مرده 10 سال بزرگتره و کاری میکنه یا عقیده ای داره که خانمش خوشش نمیاد. خانم هم از این تیکه استفاده میکنه
خانمی که آقای کم سنتر از خودش ازدواج میکنه، حتما به این چیزها قبلش فکر کرده!

مشکل اینه که بعضی از این ازدواجا رو خانم ها به خاطر ترس از بالا رفتن سنشون به خودشون تحمیل می کنن
وگرنه ازدواج با یه مرد کوچیکتر هیچ وقت برای یه خانم شرایط ایده آل نبوده و نیست یادم میاد ازدواج با همسن هم برای خیلی از دوستام قبح زیادی داشت چه برسه به ازدواج با کوچیکتر

خانم ها چون تو ازدواج انتخاب شونده اند با بالا رفتن سنشون خیلی از شرایط ناخواسته رو به خودشون تحمیل می کنند و بعضی وقتا از اکثر معیاراشون رو به طور باورنکردنی می گذرند خیلی از آقایون و خانواده هاشون هم اینو میدونن مثلا من وقتی ارشد میخوندم مورادیی برای من پیش اومد یه سال دو سال از خودم کوچیکتر بودن و جالب هم اینه که خیلی مشتاق تر از بقیه خواستگارام بودن

بعضی از تبلیغاتی که تو جامعه میشه مبنی بر اینکه دختران ارشد و دکترا خواستگار ندارند بعضی ها رو خیلی جسور میکنهBig Grin
ضمن اینکه دخالت های اطرافیان در مورد اینکه چرا دختر خانم ازدواج نمیکنه و تحت فشار قرار دادنش خیلی با بالا رفتن سن چشمگیر میشه پس خانم ها از ایده آلاشون میگذرند و وقتی مشکل پیش میاد پشیمون میشن (البته ازدواج هایی هم هستند که با علاقه صورت میگیره اونا رو انکار نمیکنم)
۲۲:۱۷, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
این مشکل قسمتیش بر میگرده به بعضی دختر خانوما که فکر میکنند شاهزاده با اسب تک شاخBig Grin(پولدار) میاد دنبالشون...خوب یکم توقعاتشون رو پایین بیارند.البته با توجه به گرانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]