|
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
|
|
۱۸:۱۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به گزارش پایگاه خبری گرمه به نقل از مهر ، چند سالی است که تعادل جمعيتي جوانان در سن ازدواج به هم ریخته بطوریکه تعداد دختران در سن ازدواج که در گذشته کمتر از پسران بود یکباره تغییر کرده و این بار تعداد دختران بیشتر از پسران شده است و همین باعث شده که نگرانی هایی برای ازدواج دختران در جامعه ایجاد شود. هنگامی که موضوع بیشتر بودن تعداد دختران در سن ازدواج شنیده می شود مردم تصور می کنند که حتما تعداد دختران متولد شده بیشتر از پسران شده است درحالیکه در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها شاخص نسبت جنسیتی در بدو تولد به ازای هر 100 دختر 106 پسر است. تعداد پسران در بدو تولد بیش از دختران است مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور در خصوص آمار تولد دختران نسبت به پسران به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر شاخص نسبت جنسی در بدو تولد در کشور به ازای هر 100 دختر بین 105 تا 106 پسر است و در دنیا نیز این شاخص بین 104 تا 107 متغیر است و بر همین اساس در کشورمان در بدو تولد تعداد پسران بیش از دختران است. علی اکبر محزون تاکید کرد: هرچه سن افراد بالاتر می رود هرم سنی متقارن می شود به طوری که در سال های بعد تعداد زنان و مردان برابری می کند اما با توجه به اینکه ریسک مرگ و میر در سنین بالا در مردان بیشتر است بر همین اساس در سن بالاتر از 50 تا 60 سال تفاوت های جنسیتی در بحث مرگ و میر به نوعی دیگر خود را نشان می دهد به طوری که مردان در این سن تعدادشان کمتر از زنان می شود و از حالت برابری خارج می شود. در بدو تولد تعداد پسران بیشتر از دختران است به مرور و تا سن 50 سالگی تعداد زنان و مردان مساوی است و بعد از 50 سالگی به دلیل فعالیت و اشتغال مردان در کارهای پر خطر و سنگین، بیماری و ... مرگ و میر آنان بیشتر می شود و درنهایت بعد از 60 سالگی هرم سنی به نفع زنان تغییر می کند و تعداد زنان مسن بالاخره بیشتر از مردان می شود. این مقام مسئول در سازمان ثبت احوال به آخرین آمار دختران و پسران در سن ازدواج اشاره کرد و گفت: برای مقایسه تعداد دختران و پسران در سن ازدواج یک اختلاف 5 ساله را لحاظ و سپس نسبت به مقایسه آن اقدام می شود. به گفته وی سه گروه سنی زنان 15 تا 19 سال با مردان 20 تا 24 سال، زنان 20 تا 24 سال با مردان 25 تا 29 سال و در نهایت زنان 25 تا 29 سال را با مردان 30 تا 34 سال ازدواج نکرده را با هم مقایسه می کنیم و آمار ها نشان می دهد که تعداد زنان در گروه سنی 15 تا 19 سال 2 میلیون و 559 هزار نفر، گروه سنی 20 تا 24 سال یک میلیون و 983 هزار نفر و در گروه سنی 25 تا 29 سال نیز یک میلیون و 131 هزار نفر هستند که مجموع آنها 5 میلیون و 670 نفر می شود. تعداد زنان در سن ازدواج مجرد 100 هزار نفر بیش از مردان است مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور در مورد تعداد مردان ازدواج نکرده نیز گفت: همچنین 3 میلیون و 256 هزار نفر در گروه سنی مردان 20 تا 24 سال ، یک میلیون و 753 هزار نفر در گروه سنی مردان 25 تا 29 سال و 557 هزار نفر نیز در گروه سنی مردان 30 تا 24 سال ازدواج نکرده هستند که در مجموع تعداد آنها 5 میلیون و 570 هزار نفر می شود. مقایسه زنان و مردان در سن ازدواج مجرد نشان می دهد که تعداد زنان 100 هزار نفر بیش از مردان است و برهمین اساس کارشناسان معتقدند هرچه سن ازدواج بالاتر رود تعداد دختران مجرد بیش از پسران می شود به همین دلیل جمعیت شناسان توصیه می کنند نباید اجازه دهیم سن ازدواج در دختران بالا رود تا مشکلی نیز برای ازدواج آنان بوجود نیاید. از سوی دیگر براساس آمارهای سازمان ثبت احوال چنانچه بخواهیم دو گروه سنی مردان 25 تا 29 و زنان 20 تا 24 سال را با هم مقایسه کنیم متوجه می شویم که در این گروه تعداد دختران 229 هزار نفر از مردان بیشتر است و در گروه سنی زنان 25 تا 29 سال با مردان 30 تا 35 سال نیز 572 هزار دختر ازدواج نکرده بیش از پسران است که این افزایش آمار دختران مجرد تایید کننده نظر کارشناسان است که با افزایش سن تعدادشان بیشتر شده است. اما در گروه دختران 15 تا 19 ساله با پسران 20 تا 24 ساله که البته ازدواج های کمتری در این سنین انجام می شود وضعیت آماری به گونه دیگری است به طوریکه در این گروه تعداد مردان 697 هزار نفر بیشتر از زنان شده است که این خود میتواند اتفاق خوبی باشد به شرطی که ازدواج در سن پایین در جامعه از سوی کارشناسان و مسئولان ترویج داده شود و مورد استقبال جوانان قرار گیرد. آمارهایی که تا کنون ارائه شد با در نظر گرفتن تفاوت سنی 5 ساله موجود در ازدواجهای دختران با پسران بود و با توجه به نظر کارشناسان مبنی بر ازدواج گروههای همسن برای رفع مشکل ازدواج دختران در سن ازدواج به دلیل کمبود پسر گروههای سنی همسن را نیز با هم مقایسه کرده ایم که در این گروه همسن دختران و پسران آماده ازدواج 25 تا 29 ساله تعداد پسران بیشتر از دختران شده است. محزون در مورد مقایسه دو گروه زنان و مردان همسن 25 تا 29 ساله نیز گفت: البته مقایسه این دو گروه به لحاظ جمعیت شناسی تعبیر درستی نیست و برای مقایسه باید فاصله سنی حدود 5 سال را رعایت کرد اما در مجموع در این گروه سنی 623 هزار نفر تعداد مردان بیشتر از زنان است. مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشورگفت: در گروه سنی 20 تا 24 ساله زنان و مردان نیز باز هم تعداد مردان یک میلیون و 273 هزار نفر از زنان بیشتر است. با توجه به این نتایج آماری کارشناسان عنوان می کنند که چنانچه اختلاف سنی 5 ساله در نظر گرفته نشود در این گروه تعداد پسران بیش از دختران است و می توان این گونه تعبیر کرد که ازدواج های در این سنین تا حدودی مشکلات را رفع خواهد کرد که البته باید شرایط و امکانات مورد نیاز ازدواج این افراد را نیز مهیا کرد. فقط 12 درصد ازدواجهای ثبت شده مربوط به ازدواج گروههای همسن است براساس آمارهای ثبت احوال فقط 12 درصد ازدواجهای ثبت شده مربوط به ازدواج گروههای همسن بوده و تعداد دختران و پسران مجرد آماده ازدواج نیز 11 میلیون و 240 هزار نفر هستند. دراین باره شهلا کاظمی جمعیت شناس همسن گزيني را راه حل مشكل تعداد بیشتر دختران مجرد به نسبت مردان می داند و معتقد است: مشكل فعلي ما اين است كه در میان خانواده ها مرسوم است که مردان با دختران کم سن تر ازدواج مي كنند و به همین دلیل تعداد دختران بیشتر از پسران است به همین دلیل راه حل مشكل تجرد دختران اين است كه همسن گزيني و یا اینکه ازدواجهای با فاصله سنی کم انجام شود. وی تاکید کرد: به منظور فراهم کردن امکان ازدواج مجردها که تعداد آنان نیز نسبت به سالهای گذشته زیاد تر شده است باید به خانواده ها و جوانان اطلاع رساني و آگاهي لازم داده شود و همچنین همسن گزینی و ازدواج در سنین پایین نیز از دیگر اقداماتی است که می توان برای حفظ تعادل جمعيت جوانان در سن ازدواج انجام داد. به هرحال با توجه به نظرات کارشناسان تعداد زیاد دختران مجرد نسبت به پسران در سن ازدواج و از سوی دیگر نیز بالارفتن سن ازدواج که باعث بالا رفتن توقعات جوانان و به تبع آن سخت گیری در ازدواج می شود عواملی نگران کننده هستند که باید توسط کارشناسان و مسئولان بررسی و راهکارهای تعادل آن تدوین شود. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۳, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۴:۴۳ توسط pop110.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۴:۱۲)Dido Armstrong نوشته است: مطمئن باشید اون روستایی که با سواد هست، 10 تا بچه نمی زاد ، چون میداند که در ایران انواع و اقسام بحران وجود دارد ( بحران آب، بحران اقتصادی و ...) ولی یک فرد بی سواد که توانایی خواندن ندارد، از کجا میخواهد بفهمد که در دنیا چه خبر است؟ و همین می شود که اگر مدتی بگذرد جمعیت کم سواد ایران بیشتر می شود. جمعیت کم سواد ایران زیاد نمیشه الان دیگه تو همه شهرها و روستاهای کشور همه تحصیل می کنند چه پدر و مادرشون سواد داشته باشن و چه نداشته باشن افراد باسواد بچه های کمی میارن چون خانم هاشون خودشون رو درگیر کار میکنن و وقتی برای بچه بزرگ کردن ندارن متاسفانه و علاوه بر اون الان به دلیل نداشتن کار و خیلی از مسایل دیگه خیلی از جوونا اون امید لازم رو به آینده شون ندارن و فکر میکنن به دلیل اینکه برنامه ریزی تو ایران برای نسل های آینده درست انجام نمیشه باید کاری کنن بچه هاشون سختی کمتری بکشن و بعدها به خاطر بی برنامه گی های کشور زجر نکشن ( میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه وضع ما تحصیل کرده هاست نتونستن اعتماد ما رو برای اینکه بچه ی بیشتری بیاریم جلب کنن چون هیچ کدوممون نمیتونیم بهشون اعتماد کنیم چون برای به دست آوردن همه چیز مشکل داشتیم از کنکور گرفته تا کار و ازدواج و مسکن و ... وگرنه بر کسی پوشیده نیست که تعداد باروری های یه زن ارتباط معکوس با ابتلا به سرطانهای مخصوص زنان داره و زنانی که باروری های بیشتری رو دارند کمتر مبتلا به سرطانهای خاص زنان می شونداین قد بدم میاد بحران آب رو بهانه می کنن که بگن ما نباید نسل رو زیاد کنیم کسی ایمان به خدا داشته باشه می دونه آینده از آن ماست و آینده دنیا اون طور که تبلیغ میشه سیاه نیست قراره زمین همه نعمت هاشو بیرون بریزه قراره همه کویرا جنگل بشه ، قراره حکومت عدل برقرار بشه و ... قرار نیست نسل بشر نابود بشه که ما خودمون رو آماده کنیم تا با کم کردن نسل از بحران نجات پیدا کنیم منکر بحران آب نیستم ولی دلیل خوبی برای کاهش نسل نیست خدا خودش گفته روزی آدما رو میرسونه بنابراین خدایی که کار خلق کردن بنده هاش رو متوقف نکرده کار روزی رسونی رو هم متوقف نمیکنه درسته زندگی فراز و نشیب زیاد داره ولی باور من اینه که همه چیز بالاخره خوب تموم میشه و اگر خوب تموم نشده به دلیل اینه که هنوز آخرش نرسیده
|
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۴:۴۵ توسط Dido Armstrong.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:این قد بدم میاد بحران آب رو بهانه می کنن که بگن ما نباید نسل رو زیاد کنیم کسی ایمان به خدا داشته باشه می دونه آینده از آن ماست و آینده دنیا اون طور که تبلیغ میشه سیاه نیست قراره زمین همه نعمت هاشو بیرون بریزه قراره همه کویرا جنگل بشه و ...تاحالا ندیده بودم که کسی منکر این بحران بشه. وقتی 80% دریاچه ارومیه خشک شده، چیزی فراتر از بحران پیش رو داریم. بحران تا این حد هست که به کشاورز ها گفتند نکارید ! ما پولش را میدهیم بگذارید دریاچه ارومیه یک ذره جان بگیرد. و این می شود واردات گندم و محصولات کشاورزی با پول نفت. نقل قول:جمعیت کم سواد ایران زیاد نمیشه الان دیگه تو همه شهرها و روستاهای کشور همه تحصیل می کنند چه پدر و مادرشون سواد داشته باشن و چه نداشته باشناین افراد تا چه حد تحصیلات میکنند؟ 5 ام دبستان؟ اول دبستان؟ آیا خودتان در روستا بوده اید و پرسیده اید که کودکان در این جا تا کلاس چندم درس می خوانند؟ نقل قول:افراد باسواد بچه های کمی میارن چون خانم هاشون خودشون رو درگیر کار میکنن و وقتی برای بچه بزرگ کردن ندارن متاسفانهچرا خانم ها خودشون رو درگیر کار میکنند؟ بیشتر به خاطر اینکه آینده کودک خودشان را تامین کنند. در چنین اوضاعی که آینده کمتر کسی معلوم است. چرا کسی باید بچه زیاد تری بیاورد؟ نقل قول:قرار نیست نسل بشر نابود بشه که ما خودتون رو آماده کنیم تا با کم کردن نسل خودمون رو از بحران نجات بدیم منکر بحران آب نیستم ولی دلیل خوبی برای کاهش نسل نیستاین همه دهه 60 ! چه شد؟ چه استفاده ای از آنان شد؟ اگر جمعیت زیاد خوب بود! استفاده میکردند.! نقل قول:خدا خودش گفته روزی آدما رو میرسونهشما 20 تا بچه بیار! میخوام ببینم کی روزی اون هارو میرسونه. کی روزه این همه گشنه سومالی رو میرسونه؟ ما با این حرف ها داریم خودمون رو گول میزنیم . خدا گفته من روزی رسانم، یعنی هیچ وقت نا امید نشوید. نه اینکه 20 تا بچه بیاورید. |
|||
|
۱۴:۵۹, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۶:۲۵ توسط pop110.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۴:۴۰)Dido Armstrong نوشته است: تاحالا ندیده بودم که کسی منکر این بحران بشه. وقتی 80% دریاچه ارومیه خشک شده، چیزی فراتر از بحران پیش رو داریم. بحران تا این حد هست که به کشاورز ها گفتند نکارید ! ما پولش را میدهیم بگذارید دریاچه ارومیه یک ذره جان بگیرد. و این می شود واردات گندم و محصولات کشاورزی با پول نفت. خدمتتون عرض کردم منکر بحران آب نیستم معترضم به کاهش نسل چون اگه بحران آب رو از بین ببره ما خانم ها رو درگیر سرطان میکنه در مورد دلیل اکثر بچه های دهه شصتی برای داشتن فرزند کمتر هم اشاره کردم شما متوجه نشدید زمانی که شما نظرتون رو مینوشتید من اصلاحاتی انجام دادم ولی دلیل اکثر خانم ها برای کار کردن، مستقل شدن و اون حس استقلالیه که دارن فکر می کنن، چون درس خوندن باید حتما کار کنن وگرنه همه وقت و انرژی که گذاشتن هدر میره مخصوصا اگه تجربه کار کردن بیرون از خونه رو داشته باشن و شیرینی اینکه دست آدم تو جیب خودش باشه رو چشیده باشن خود من هم همین طوریم وگرنه وظیفه شوهرشون بره پول در بیاره حتی اگه لازم باشه چند شیفت کار کنه من اکثر خانم های شاغلی رو که دارم میبینم شوهراشون توان مالی لازم برای یه زندگی سطح متوسط رو دارن البته این تو شهر ماست ولی شهرهایی مثل تهران وضعش فرق داره با یه درآمد نمیشه زندگی کرد شما درست میگید خیلی از دوستان من شرایطی که شما میفرمایید تجربه کردن افرادی رو هم که تو روستاها دیدم که پدر و مادرشون بی سواد بودن الان خیلی هاشون دیپلم، لیسانس ، خیلی ها فوق لیسانس بعضی ها هم دکتری هستند شما فکر کنم ساکن تهرانید که فکر می کنید روستایی ها و شهرستانی ها بچه هاشون رو نمیفرستن تحصیل کنن حداقل تو منطقه ما که یه شهر کوچیکه اون چیزی که شما میگید وجود نداره به همین خاطر من تعجب کردم |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
اتفاقا منم ساکن شهر کوچکی هستم. و چیزی که میبینم رو باور میکنم. شما جای خوبی زندگی میکنید که خیلی هاشون فوق لیسانس دارند.
و بحث رو اینجا تموم میکنم که: هر آن کس که دندان دهد، نان هم دهد. برای این همه آدم مجرد هم شوهر دهد. میخوام ببینم کشور با این تفکر چقدر میتونه دوام بیاره! |
|||
|
۱۵:۲۰, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۵:۳۲ توسط pop110.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۵:۰۷)Dido Armstrong نوشته است: اتفاقا منم ساکن شهر کوچکی هستم. و چیزی که میبینم رو باور میکنم. شما جای خوبی زندگی میکنید که خیلی هاشون فوق لیسانس دارند. چه جالب چه تفاوتی بین مناطق کوچیک هست خداییش تو منطقه ما همه بی سوادا بچه هاشون حداقل لیسانسن فکر کنم به همین خاطره من این همه مدته بیکارم من به دنبال تایید بی برنامگی نیستم چون خودم همه چیز رو مثل هم نسل های دهه شصتم خیلی سخت به دست آوردم اتفاقا خودمم هم منتقدم به وضع موجود ولی میدونم کاهش نسل اگه مشکلاتش از افزایش نسل بیشتر نباشه کمتر هم نیست پاک کردن صورت مسئله جواب و راه حل نیست داشتن یه نسل جوون برتری داره به یه نسل پیر . این مسیری که شما میگید رو خیلی از کشورا تجربه کردن و پشیمون شدن چرا ما باید دوباره تجربه کنیم من نمیدونم برای مقابله با قحطی هیچ راهکاری بجز کاهش جمعیت نیست که همه گیر دادن به اینکه جمعیت رو کم کنیم کشورو چند سال دیگه میدن دست نسل ما ایشالله خودمون درستش میکنیم
|
|||
|
۱۵:۴۶, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
اگه کشور ما پتانسیل نداشت یه چیزی
ولی این کشور به اندازه چند برابر این جمعیت کار داره بالقوه ...پس بحران بخاطر عدم رسیدگی ومدیریت نه کمبود چیزی پس ربطی هم به کم کردن نسل نداره درباره ازدواجم یه بخشش مدیریت دولتی هست یه بخشش خود مردم هستن خودشونن که جوونها رو انداختن تو این بحران تو همون دهه 60ملت چطور ازدواج می کردن الان چطور!! چقدر طلاق زیاد شده اونم اوایل زندگی ؟!چند درصدش مربوط به کشوره واقعا؟! اینکه فرهنگ وارتباطات ارزشهای مردم سقوط کرده جاش چیزای دیگه باب شده چه ربطی به بحران مملکت داره؟! الان واسه یه عروسی و جهزیه. و کارای آضافه کمه کم80-90-100میلیون خرج می کنن که چی ؟!تا ده سال هم باید قسط بدن؟! اون دفه تو برنامه سمت خدا دختره می گفت چند سال پیش بابای کارمند من به خواهرم30میلیون جهاز داده که هنوز نتونسته قسطاشو بدم منم نمی تونم ازدواج کنم خب این دلیلش بحران اقتصادی؟! |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۵:۰۷)Dido Armstrong نوشته است: اتفاقا منم ساکن شهر کوچکی هستم. و چیزی که میبینم رو باور میکنم. شما جای خوبی زندگی میکنید که خیلی هاشون فوق لیسانس دارند.ا مگه شما به معجزه اعتقاد ندارید؟ |
|||
|
۱۵:۵۱, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۵:۵۴ توسط pop110.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۴:۴۰)Dido Armstrong نوشته است: شما 20 تا بچه بیار! میخوام ببینم کی روزی اون هارو میرسونه. کی روزه این همه گشنه سومالی رو میرسونه؟ خدا روزی همه رو میرسونه ولی نه مستقیم ببینید خدا تو قران گفته انسان رو خلق تا آزمایش کنم بنابراین بدونید این دنیا یه سیستم داره توش همه باید آزمایش بشن برای خیلی ها هم فرصت بهتر کردن زندگیشون به دست خودشون یا بقیه مردم هست خدا روزی فقرا رو تو مال ثروتمندان گذاشته تا به این وسیله فقیر و غنی رو آزمایش کنه این دنیا با فراز و نشیب خلق شده خدا روزی همه رو میده و وعده خدا تخلف نداره ولی از راهی که خودش برای این دنیا طراحی کرده این مایییم که زیر تعهدات مون با خدا میزنیم و به جای اینکه پولی که سهم فقراست و تو مال ماست به دستشون برسونیم صرف زندگی شخصی خودمون میکنیم اینه که فاصله طبقاتی زیاد میشه وگرنه اون سیاست اقتصادی که اسلام برای یه جامعه مسلمون گذاشته باید این فاصله ها رو کم کنه |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۵:۵۱)pop110 نوشته است: خدارو روزی همه رو میرسونه ولی نه مستقیمخوب این دروغیه که زیاد تکرار می شه. دلیلش هم باورهای مذهبیه. این همه مسلمان و غیر مسلمان هم که در اقصا نقاط جهان از گرسنگی می میرن شاهدشه. |
|||
|
۱۶:۰۹, ۲۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۳ ۱۶:۱۴ توسط pop110.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۱۵:۵۴)namekarbary نوشته است: خوب این دروغیه که زیاد تکرار می شه. دلیلش هم باورهای مذهبیه. این همه مسلمان و غیر مسلمان هم که در اقصا نقاط جهان از گرسنگی می میرن شاهدشه. میمیرن چون ثروتمندا حقشون رو نمیدن شما چندتا ثرتمند رو تو همین ایران میشناسین که زکاتشون رو به فقرا میدن ؟ اصلا از ایران بگذر چون ثروتمنداش قابل مقایسه با کشورای دیگه نیستند کشورایی تو این دنیا هستند که برای اینکه قیمت گندم کم نشه گندمشون رو تو دریا میریزن اون وقت یه عده تو سومالی از گرسنگی میمیرن و اینا ککشون هم نمیگزه ( فقط برای منافع مادی) چقدر تو همین دنیای مدرن سر تصرف منابع کشورای فقیری مثل کشورای آفریقایی رقابته نکنه اینام تقصیر خداست خدا سیستمشو برمبنای انتخاب طراحی کرده خیلی ها هم راه درست رو انتخاب نمیکنن و ضربه میزنن به بقیه چه تو مقیاسای کوچیک مثل زیاده خواهی های فردی و چه در مقیاس های وسیع مثل قدرت طلبی و زیاده خواهی یک کشور همه ما تقاص میدیم هم اون فرد فقیر هم اون فردی که سکوت میکنه و هم اونی که ظلم میکنه همه امتحان میشن و نمره میگیرن سیستم این دنیا اقتضائات خودشو داره وقتی خدا تو دین از طریق پیامبرش میگه که سیستم این دنیا رو این طوری طراحی کردم حالا اون ثروتمندی که گوش نمیکنه باید اون دنیا جواب خیلی از مرگایی رو بده که حتی ازش خبر نداره چون بهش گفتن حواست به زندگی بقیه باشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازدواج دختران جوان با مردانی به سن پدرشان! واکاوی علت!! | AMINI | 0 | 1,138 |
۲۰/آبان/۹۵ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: AMINI |
|
| کمبود عاطفه و مسائل مرتبط با آن | soheil_17 | 5 | 2,324 |
۲۶/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۲۶ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| خبرخوش براي دختران مجرد بالای ۳۰ سال | عبدالرحمن | 38 | 22,017 |
۲۱/دی/۹۳ ۹:۰۰ آخرین ارسال: pop110 |
|
| به یه مجرد کمک کنیددددددد | مجرد | 9 | 6,020 |
۱۳/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: meshkat |
|

و علاوه بر اون الان به دلیل نداشتن کار و خیلی از مسایل دیگه خیلی از جوونا اون امید لازم رو به آینده شون ندارن و فکر میکنن به دلیل اینکه برنامه ریزی تو ایران برای نسل های آینده درست انجام نمیشه باید کاری کنن بچه هاشون سختی کمتری بکشن و بعدها به خاطر بی برنامه گی های کشور زجر نکشن ( میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه وضع ما تحصیل کرده هاست نتونستن اعتماد ما رو برای اینکه بچه ی بیشتری بیاریم جلب کنن چون هیچ کدوممون نمیتونیم بهشون اعتماد کنیم چون برای به دست آوردن همه چیز مشکل داشتیم از کنکور گرفته تا کار و ازدواج و مسکن و ... وگرنه بر کسی پوشیده نیست که تعداد باروری های یه زن ارتباط معکوس با ابتلا به سرطانهای مخصوص زنان داره و زنانی که باروری های بیشتری رو دارند کمتر مبتلا به سرطانهای خاص زنان می شوند