|
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
|
|
۱۸:۱۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به گزارش پایگاه خبری گرمه به نقل از مهر ، چند سالی است که تعادل جمعيتي جوانان در سن ازدواج به هم ریخته بطوریکه تعداد دختران در سن ازدواج که در گذشته کمتر از پسران بود یکباره تغییر کرده و این بار تعداد دختران بیشتر از پسران شده است و همین باعث شده که نگرانی هایی برای ازدواج دختران در جامعه ایجاد شود. هنگامی که موضوع بیشتر بودن تعداد دختران در سن ازدواج شنیده می شود مردم تصور می کنند که حتما تعداد دختران متولد شده بیشتر از پسران شده است درحالیکه در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها شاخص نسبت جنسیتی در بدو تولد به ازای هر 100 دختر 106 پسر است. تعداد پسران در بدو تولد بیش از دختران است مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور در خصوص آمار تولد دختران نسبت به پسران به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر شاخص نسبت جنسی در بدو تولد در کشور به ازای هر 100 دختر بین 105 تا 106 پسر است و در دنیا نیز این شاخص بین 104 تا 107 متغیر است و بر همین اساس در کشورمان در بدو تولد تعداد پسران بیش از دختران است. علی اکبر محزون تاکید کرد: هرچه سن افراد بالاتر می رود هرم سنی متقارن می شود به طوری که در سال های بعد تعداد زنان و مردان برابری می کند اما با توجه به اینکه ریسک مرگ و میر در سنین بالا در مردان بیشتر است بر همین اساس در سن بالاتر از 50 تا 60 سال تفاوت های جنسیتی در بحث مرگ و میر به نوعی دیگر خود را نشان می دهد به طوری که مردان در این سن تعدادشان کمتر از زنان می شود و از حالت برابری خارج می شود. در بدو تولد تعداد پسران بیشتر از دختران است به مرور و تا سن 50 سالگی تعداد زنان و مردان مساوی است و بعد از 50 سالگی به دلیل فعالیت و اشتغال مردان در کارهای پر خطر و سنگین، بیماری و ... مرگ و میر آنان بیشتر می شود و درنهایت بعد از 60 سالگی هرم سنی به نفع زنان تغییر می کند و تعداد زنان مسن بالاخره بیشتر از مردان می شود. این مقام مسئول در سازمان ثبت احوال به آخرین آمار دختران و پسران در سن ازدواج اشاره کرد و گفت: برای مقایسه تعداد دختران و پسران در سن ازدواج یک اختلاف 5 ساله را لحاظ و سپس نسبت به مقایسه آن اقدام می شود. به گفته وی سه گروه سنی زنان 15 تا 19 سال با مردان 20 تا 24 سال، زنان 20 تا 24 سال با مردان 25 تا 29 سال و در نهایت زنان 25 تا 29 سال را با مردان 30 تا 34 سال ازدواج نکرده را با هم مقایسه می کنیم و آمار ها نشان می دهد که تعداد زنان در گروه سنی 15 تا 19 سال 2 میلیون و 559 هزار نفر، گروه سنی 20 تا 24 سال یک میلیون و 983 هزار نفر و در گروه سنی 25 تا 29 سال نیز یک میلیون و 131 هزار نفر هستند که مجموع آنها 5 میلیون و 670 نفر می شود. تعداد زنان در سن ازدواج مجرد 100 هزار نفر بیش از مردان است مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور در مورد تعداد مردان ازدواج نکرده نیز گفت: همچنین 3 میلیون و 256 هزار نفر در گروه سنی مردان 20 تا 24 سال ، یک میلیون و 753 هزار نفر در گروه سنی مردان 25 تا 29 سال و 557 هزار نفر نیز در گروه سنی مردان 30 تا 24 سال ازدواج نکرده هستند که در مجموع تعداد آنها 5 میلیون و 570 هزار نفر می شود. مقایسه زنان و مردان در سن ازدواج مجرد نشان می دهد که تعداد زنان 100 هزار نفر بیش از مردان است و برهمین اساس کارشناسان معتقدند هرچه سن ازدواج بالاتر رود تعداد دختران مجرد بیش از پسران می شود به همین دلیل جمعیت شناسان توصیه می کنند نباید اجازه دهیم سن ازدواج در دختران بالا رود تا مشکلی نیز برای ازدواج آنان بوجود نیاید. از سوی دیگر براساس آمارهای سازمان ثبت احوال چنانچه بخواهیم دو گروه سنی مردان 25 تا 29 و زنان 20 تا 24 سال را با هم مقایسه کنیم متوجه می شویم که در این گروه تعداد دختران 229 هزار نفر از مردان بیشتر است و در گروه سنی زنان 25 تا 29 سال با مردان 30 تا 35 سال نیز 572 هزار دختر ازدواج نکرده بیش از پسران است که این افزایش آمار دختران مجرد تایید کننده نظر کارشناسان است که با افزایش سن تعدادشان بیشتر شده است. اما در گروه دختران 15 تا 19 ساله با پسران 20 تا 24 ساله که البته ازدواج های کمتری در این سنین انجام می شود وضعیت آماری به گونه دیگری است به طوریکه در این گروه تعداد مردان 697 هزار نفر بیشتر از زنان شده است که این خود میتواند اتفاق خوبی باشد به شرطی که ازدواج در سن پایین در جامعه از سوی کارشناسان و مسئولان ترویج داده شود و مورد استقبال جوانان قرار گیرد. آمارهایی که تا کنون ارائه شد با در نظر گرفتن تفاوت سنی 5 ساله موجود در ازدواجهای دختران با پسران بود و با توجه به نظر کارشناسان مبنی بر ازدواج گروههای همسن برای رفع مشکل ازدواج دختران در سن ازدواج به دلیل کمبود پسر گروههای سنی همسن را نیز با هم مقایسه کرده ایم که در این گروه همسن دختران و پسران آماده ازدواج 25 تا 29 ساله تعداد پسران بیشتر از دختران شده است. محزون در مورد مقایسه دو گروه زنان و مردان همسن 25 تا 29 ساله نیز گفت: البته مقایسه این دو گروه به لحاظ جمعیت شناسی تعبیر درستی نیست و برای مقایسه باید فاصله سنی حدود 5 سال را رعایت کرد اما در مجموع در این گروه سنی 623 هزار نفر تعداد مردان بیشتر از زنان است. مدیر کل فناوری، اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشورگفت: در گروه سنی 20 تا 24 ساله زنان و مردان نیز باز هم تعداد مردان یک میلیون و 273 هزار نفر از زنان بیشتر است. با توجه به این نتایج آماری کارشناسان عنوان می کنند که چنانچه اختلاف سنی 5 ساله در نظر گرفته نشود در این گروه تعداد پسران بیش از دختران است و می توان این گونه تعبیر کرد که ازدواج های در این سنین تا حدودی مشکلات را رفع خواهد کرد که البته باید شرایط و امکانات مورد نیاز ازدواج این افراد را نیز مهیا کرد. فقط 12 درصد ازدواجهای ثبت شده مربوط به ازدواج گروههای همسن است براساس آمارهای ثبت احوال فقط 12 درصد ازدواجهای ثبت شده مربوط به ازدواج گروههای همسن بوده و تعداد دختران و پسران مجرد آماده ازدواج نیز 11 میلیون و 240 هزار نفر هستند. دراین باره شهلا کاظمی جمعیت شناس همسن گزيني را راه حل مشكل تعداد بیشتر دختران مجرد به نسبت مردان می داند و معتقد است: مشكل فعلي ما اين است كه در میان خانواده ها مرسوم است که مردان با دختران کم سن تر ازدواج مي كنند و به همین دلیل تعداد دختران بیشتر از پسران است به همین دلیل راه حل مشكل تجرد دختران اين است كه همسن گزيني و یا اینکه ازدواجهای با فاصله سنی کم انجام شود. وی تاکید کرد: به منظور فراهم کردن امکان ازدواج مجردها که تعداد آنان نیز نسبت به سالهای گذشته زیاد تر شده است باید به خانواده ها و جوانان اطلاع رساني و آگاهي لازم داده شود و همچنین همسن گزینی و ازدواج در سنین پایین نیز از دیگر اقداماتی است که می توان برای حفظ تعادل جمعيت جوانان در سن ازدواج انجام داد. به هرحال با توجه به نظرات کارشناسان تعداد زیاد دختران مجرد نسبت به پسران در سن ازدواج و از سوی دیگر نیز بالارفتن سن ازدواج که باعث بالا رفتن توقعات جوانان و به تبع آن سخت گیری در ازدواج می شود عواملی نگران کننده هستند که باید توسط کارشناسان و مسئولان بررسی و راهکارهای تعادل آن تدوین شود. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۳, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
اگه ٢٠ يا ٣٠ ميليون يعني صفر ، شما راست ميگي! شما ميگيد افزايش جمعيت ميكنيم چون بهايي ام داره همين كارو ميكنه ! اونا اين كارو ميكنن چون با تبليغ ادم كمي بهايي ميشه ! نكنه با تبليغ ادم كمي شيعه ميشه كه رو كرديد به افزايش جمعيت! پس رشد روز افزون اسلام در اروپا و امريكا چي شد؟؟
من امريكايي نيستم درباره امريكا صحبت نميكنم، ولي شما در ارسال هاتون مدام درباره غرب صحبت ميكنيد، فقير نيستيد ، اما درباره فقر صحبت ميكنيد، شما از كجا خبر داري ايران مثل سومالي نشده؟ شايد داره ميشه اما به ما نميگند! مثل قحطي در شوروي كه خيلي ها مردند، اما صداش در نيومد! چند سال ديگه ايران كه معلومه! از خدا عمر ميخوام كه اون روز رو ببينم |
|||
|
۶:۴۲, ۲۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۳ ۱۳:۱۹ توسط pop110.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۳ ۲۱:۰۷)Dido Armstrong نوشته است: مگر گرفتن دنیا با تعداد سرباز هست؟ آیا گرفتن دنیا، یعنی گرفتن اراضی؟ خیر. کسی که میخواهد دنیا را بگیرد ، تعداد سرباز برایش مهم نیست. همان طور که الان ندای امام حسین کل دنیا را گرفته است، در حالی فقط 72 تن یار داشت. اولا چیزی که از پاسخ من مشخصه اینه که من با لحن طنز جوابتون رو دادم وگرنه ما قصد گرفتن اراضی جایی رو نداریم و نداشتیم ایران یه کشور مستقله . به حق کشورها در رابطه با تصرف اراضی شون پایبنده نیازی هم به خاک بقیه کشورا نداره اگر جمعیت شیعه ایرانی مهم نبود اینهمه برنامه ریزی برای کاهش این جمعیت توسط دشمنای ما معنا نداشت مدتهاست هدف بیوتروریسم هم هستیم نرخ ناباروری 20% در مقابل کشورای منطقه قرص های خاصی (خارجی بود اسمش یادم نیست) که خودم یادمه زمان دانشجویی من تو کلاسهای تنظیم خانواده دانشگاه توصیه به استفاده شون میشد بعدا مشخص شد عقیم کننده بوده و هزارتا چیز دیگه که این جمعیت در معرضش قرار گرفته تا کم بشه !!!! و متاسفانه داخل کشور ما بدون هیچ گونه بررسی بعضی چیزا تجویز میشه ضمن اینکه امام حسین هم اگه یه جمعیت کثیر فقط پشت سرشون وایستاده بودند همچین اتفاقی نمیوفتاد اینکه تعداد افراد دشمن رو میترسونه چیزی نیست که کسی توش شک داشته باشه لطفا این قد روشنفکر نشید که جمعیت چیزی رو حل نمیکنه دشمن ما ایمان نداره که پشتش به خدا گرم باشه و بگه کم هستم خدا هست خدا میبینه که من برای حق و به خاطر اون میجنگم اونا چیزی که میبینن براشون مهمه چون فکرشون اینه که با سلاح و جمعیت میتونن پیروز بشن شما منکر این هستید که ندای امام حسین رو جمعیت شیعه پخش کرد با قلمش با رفتارش و حتی با مبارزه اش؟ شما منکر این هستید که همایش بیست میلیونی اربعین لرزه می اندازه تو تن دشمنای ما و یه جور افتخاره برای ما ؟ چرا طرز تفکر شیعه این قدر دشمن داره ؟ چرا تو سوریه نمیشه راحت جلوی تروریست ها رو گرفت اما تو عراق خیلی بهتر میشه؟ شما میدونید قبر امام حسین چند بار تا حالا تخریب شده ؟ چقدر مجازات برای زیارت قبر امام حسین تعیین شده؟ با وجود همه اینها شیعه ها دست بچه هاشون رو میگرفتن و مخفیانه میاوردن قبر امام حسین رو نشونشون میدادن میگفتن یادتون نره اینجا قبر امام حسینه خیلی ها برای امام حسین و آرمان ایشون جون دادن جمعیت کثیری که یاد امام حسین رو نگه داشتن یادتون نره الان میشه گفت کشورایی که شیعه هستند یا تفکر شیعه بر اونها حاکمه بیشتر از همه جای دنیا مورد هجوم قرار میگیرن جمعیت تو غزه با وجود همه نابه سامانی ها و کمبود امکانات مهمه مبارزه سرباز میخوادبرادر قلم برای تغذیه فکرای سربازاست متاسفانه اون تازه مسلمان کشور غربی کاری به خاورمیانه نداره که بشه روش حساب باز کرد میدون مبارزه ما خاورمیانه است ضمن اینکه قبلا هم قحطی اومده و تموم شده داستان حضرت یوسف و یا امثال این داستان بارها و بارها تو تاریخ تکرار شده اگه الان کم آبیه با صرفه جویی خیلی از مشکلات حل میشه با برنامه ریزی برای اون آب میشه بعضی از مشکلات رو سروسامون داد تا مشکل کم آبی حل بشه ایران همیشه این طوری نبوده و این طوری هم نخواهد ماند تدابیر دیگری هم برای مبارزه با قحطی جز کاهش نسل هست که ایران ماشالله تحصیل کرده و متخصص داره که از تخصص شون استفاده نمیشه بشینن بحث کنن در موردش اگه هیچ راهکاری به جز کاهش نسل نبود اون موقع در مورد کاهش نسل صحبت بشه صرفه جویی خیلی از مشکلات رو حل خواهد کرد کاهش نسل راحت ترین راه حله ولی لزوما بهترین نیست پایان نامه های زیادی میتونه به بررسی این مشکل بپردازه و راه کارهای مختلف رو بررسی کنه این همه استاد داریم اینهمه دانشجو داریم این پتانسیل عظیم باید به کار بیفته تا راهکار مناسب پیشنهاد بشه که نه سیخ بسوزه نه کباب شما برای خودتون تاسف بخورید من شما رو بیشتر از هم فکرای خودم صاحب فکر و قلم نمیدونم بهتون هم گفتم کسی شما رو مجبور نمیکنه نسل تون رو زیاد کنید ما نسل هم فکرای خودمون رو زیاد میکنیم شما میخواین همفکرای خودتون رو کم کنید با خودتونه
|
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
شروع کننده تاپیک گفتن در تاپیک مشارکت داشته باشم
من یه جمله بیشتر نمیگم تو صد گفته چون نیم کردار نیست ببخشید خیلی رک صحبت می کنم چون خوشبختانه با کسی حساب کتاب ندارم که بخوام ملاحظه کنم صحبت اصلیم با خانم هاست روزی چند ساعت میشینید توی این نت میچرخید یه برآوردی داشته باشید از کاراتون هدفتون دقیقا چیه؟ اون هدفتون اگر دارید نتیجش چیه؟ حالا یکی روزی 10 ساعت تو نته یکی میره دانشگاه برای ارتقاء سواد و مدرک دقیقا آخرش چی میشه؟ باور کنید گولتون زدن ... قسم میخورم تک تک افراد قبل از مرگشون متوجه اشتباهشون میشن باور کنید هیچ چیزی الان مهم تر از خانواده نیست آقا و خانم محترم پاشو برو ازدواج کن نکنه منتظرید شخص امام زمان بیان بگن برو با فلانی ازدواج کن چون یار خاص من هستی؟ به فلان آقا میگیم پس ازدواج چی شد؟ میگه آقا خودشون میدونن و حواسشون هست!! یه عده هم فکر میکنن چون ظهور نزدیکه هی به تاخیرش میندازن خانما هم که ته مدرک تحصیلی رو در اوردن میرن خواستگاری میگن فلانی داره درس میخونه یا فلانی میخواد ارشد بخونه یا دکترا الان دیگه مثل بیست سال پیش نیست پوشالی بودن این سوغات مدرنیزم مشخص شده اگر نابغه ای برو درس بخون ... ولی اگر نیتت چیز دیگه ایه عمرت تلف شده البته خیانت برخی پدرمادرا هم مشهوده در اینجا که البته نیتشون خیانت نیست ولی در نهایت خیانته آخر کاری هم نه پدر و نه مادر و نه شخص دیگه نمیتونه عمر رفته رو برگردونه میریم تو پروفایلای افراد تو سایت های ارزشی و غیرارزشی از استاتوس خانما مخصوصا مشخصه چه خبره به خودت حداقل خیانت نکن الان دارید مثل این حرص میخورید واقعیته در ضمن خودمم دارم سعیمو میکنم نگید خودت هنوز عزبی محمد سیگار نکش برات ضرر داره
|
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۲۲:۳۸ توسط آوا.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
هرکی یه طرفه به قاضی بره راضی برمیگرده!
حالا بذارید منم رک بگم... میدونید حساسیتی که برای ازدواج یه دختر هست خیلی بیشتره تا یه پسر چون اسیب پذیری دخترا بیشتره! مسولیتشون هم همینطور... چون اگه ازدواج ناموفق باشه خانم باید اسم بیوه رو یدک بکشه و اقا میتونه بره با هرکی خواست ازدواج کنه! وقتی اطرافشون پر شده از اقایونی که مرد نیستن و فقط مذکرن!! وقتی بین پسر مذهبی و غیر مذهبی فرقی نیست از خیلی از نظرا.... وقتی خانوم دلش میخواد با همسرش ارامش بگیره و این ارامش اونو به خدا برسونه...و آدمش پیدا نمیشه وقتی اقاپسر به واسطه(سوءاستفاده) از اسلام بخودش اجازه میده ارتباطات متعدد و گسترده داشته باشه.... وقتی اقا با قیافه معمولیه ولی دنبال باربی و حوری میگرده! وقتی قراره ازدواج کنی و یه عمر همدم و همسر فردی باشی و قطعا اخلاق بسیار مهمه...اطاعت و حرف گوش کن بودن هم همینطور... وقتی..... وقتی..... وقتی...... قطعا و بلاشک اون دختر محترم همه چی رو میسپره به خدا....به مولا....که خودشون براش انتخاب کنن....چون به مذکرهای مردنما نمیتونن اعتماد کنن.... و این موقع هست که خیلیا مجردی رو به تاهلی که ته ایمانشون و ارامششون رو بگیره ترجیح میدن.... نکته اول: قطعا پسر خوب پیدا میشه( تو خواب ) ![]() نکته بعد اینکه: همه ما فقط از طرف مقابل انتظار داریم و خودمون رو فراموش میکنیم! اقا یا خانومی که همسر مومن طلب میکنی...یادت باشه خودت هم باید مومن باشی...چون خدا بنده مومنش رو گیر ادم غیرمومن نمیندازه...پس اگر ازدواجت ناموفق بود خودتو سرزنش کن( هرچند استثناء هم داریم) رو خودت و ایمانت کار کن که لایق یه همسر مومن و متعهد باشی وگرنه کلاهت پس معرکس... ** حرررص هم نخورید! بجاش یه لیوان اب بخورید ![]() موفق باشید. یاعلی. . |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۲۳:۳۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:و این موقع هست که خیلیا مجردی رو به تاهلی که ته ایمانشون و ارامششون رو بگیره ترجیح میدن.... این صحبت شما مثل اینایی هست که دارن خودکشی میکنن لبه پشت بوم نشستن میگن اگر کسی بیاد بالا پشت بوم خودمو میندازم پائین این نوع تفکر خیانت به خودتونه و به بقیه آسیبی نمیزنه توجیه زیاده ولی واقعیت یچیز دیگس قصد من هم از ارسال قبل نیش زدن نبود رک صحبت کردم بجای اینکه کلاه بزارم سر کسی بگم آفرین به شماها که دارید به اسلام خدمت میکنید و از این جور حرفا |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۳ ۲۳:۲۳ توسط آوا.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۳ ۲۲:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: این صحبت شما مثل اینایی هست که دارن خودکشی میکنن این واقع بینی!! شما و قاطعیتتون نمیدونم از کجا سرچشمه میگیره.... یه جمله نقل قول گرفتین و نظریه صادر کردین! پس بقیه حرفا چی میشه!؟ اقایون اول خیانت نکنن بعد نصیحت کنن که ما به خودمون خیانت نکنیم اقایون به دیگران اسیب نزنن بعد نصیحت کنن که ما به خودمون اسیب نزنیم بنده گفتم که: مذکر زیاده ولی مرررررد پیدا نمیشه! مشکل اینه.... اینکه دیگه توجیه نیست....واقعیته.... و یه چیز دیگه: شما یجوری از ازدواج حرف میزنید انگار اگه اتفاق نیوفته کلا فرد به فنا رفته! درصورتیکه هر ازدواجی باعث سعادت نمیشه و بعضیا با ازدواج به فنا میرن! . . . دوستان عزیز منظور من این نیست که ازدواج نکنید...اتفاقا تو یکی از تاپیک های اخیر تاکید کردم به ازدواج تا بیست سالگی.... اما اینکه با کی ازدواج میکنید خیلی مهمه....گاهی وقتا تنهاموندن و صبر برای ازدواج درست بهتر از ازدواجی هست که اون یذره ایمان ادم رو هم ازش میگیره.... حداقل برای شخص من که از همسرم توقع دارم برای پیشرفت معنوی کمکم کنه صبر بهتر از ازدواج با فرد........... ! هست. یاعلی. |
|||
|
۲۳:۳۳, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۳ ۲۳:۱۶)مجنون العباس نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم من اصلا نباید تو این تاپیکا بیام چون نظراتم بقول خیلیا تخیلیه و بدرد خودم میخوره ولی این آخری رو هم جواب بدم خواهرمون از اعتماد و قضاوت گفتن با یه مثال جواب بدم طرف میاد تو فرودگاه کیفشو میزاره تو دستگاه برای اسکن میگن تو کیفت بمبه میگه به من اعتماد کنید این کیف رو فلان شخص بهم داده که خیلی آدم خوب و موجهی هست و تا حالا ازش بدی ندیدم میگیم بابا این توش بمبه میگه اعتماد کنید و بیخودی قضاوت نکنید درسته که پایه زندگی اعتماد و عدم قضاوت شتاب زدست ولی یه کاراکتری وجود داره به نام ابلیس کارش گول زدنه کاراشو با وسیله انجام میده یه آرشیو داره از دونه دونه شخصیت افراد تو کل تاریخ وقتی دید طرف چه مدلیه میاد فلان استراتژی رو بهش میزنه به مذهبی یطور به غیرمذهبی یطور حالا این اعتماد موقعی باید باشه که خودت یا کس دیگه کیف بمب به شما نداده باشه اعتماد به چنین چیزی اسمش هالو بودنه مثل کبک سر رو زیر برف کردنه مثلا یک دوستی بودش میخواست با یه خانمی ازدواج کنه خانمه در یکی از صحبت هاشون اومد گفت شاگردم بهم تو روز ولنتاین گل هدیه داده و مثل اینکه از لحاظ سنی نزدیک بودن این آقا پسره ناراحت شد و خانمه گفت چرا بدبینی و از این حرفا البته درسته که جامعه وضعش عوض شده ولی بنا نیست ما هم عوض بشیم و سرمون رو تو برف بکنیم من برم سراغ کارا اگر خواستید دوباره میام نظر میدم ملت حرص بخورن ![]() الان جماعت نسوان دنبال ترور من هستن با این حرفا
|
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۳ ۲۳:۳۳)عبدالرحمن نوشته است: من اصلا نباید تو این تاپیکا بیام چون نظراتم بقول خیلیا تخیلیه و بدرد خودم میخوره برادر عبدالرحمن سوءتفاهم نباشه بنده گفتم اعتمادی که مارو به بیراهه نکشونه به هرحال هرشخصی تایه حدی خوب وبد رو تشخیص میده....... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازدواج دختران جوان با مردانی به سن پدرشان! واکاوی علت!! | AMINI | 0 | 1,137 |
۲۰/آبان/۹۵ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: AMINI |
|
| کمبود عاطفه و مسائل مرتبط با آن | soheil_17 | 5 | 2,322 |
۲۶/اردیبهشت/۹۴ ۲۰:۲۶ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| خبرخوش براي دختران مجرد بالای ۳۰ سال | عبدالرحمن | 38 | 22,000 |
۲۱/دی/۹۳ ۹:۰۰ آخرین ارسال: pop110 |
|
| به یه مجرد کمک کنیددددددد | مجرد | 9 | 6,014 |
۱۳/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: meshkat |
|

اونا چیزی که میبینن براشون مهمه چون فکرشون اینه که با سلاح و جمعیت میتونن پیروز بشن