کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحصیلات تکمیلی (ویژه دانشجوها)
۹:۴۰, ۲۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام

این تاپیک مخصوص عزیزانیست که میخوان برای سال اینده امتحان ارشد دکترا و یا امتحانات تخصصی مثل وکالت نظام مهندسی و ...شرکت کنند

در این تاپیک که با مشارت همه عزیزان ان شاالله پیش خواهد رفت . در مورد چگونه خواندن . این که به هدف هفتگی رسیدیم یا نه مشاوره های تحصیلی و انتخاب رشته خواهیم پرداخت

چراشم خیلی واضح است . وقتی در محیطی قرار میگیریم که جوش با خواست ما یکیه برای رسیدن بهش تشویق میشیم و میتونیم خیلی بهتر جلو بریم .

خصوصا درس خوندن که در تنهایی و ساعات طولانی در روز انجام میشود .

به عنوان اولین حرکت باید منابع رو شناخت که این کار اسونی نیست . بعد برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت رو انجام داد . بعد از اون دیگه باید هر هفته چک کرد ببینیم به اهدافمون رسیدیم یا نه . علت رو شناسایی و منهدم کنیم .

حالا که ما توی این ساعت داریم وقتمون رو میگذرونیم بهتره کاری کنیم که از جو درس خوندن و کنکور هم خارج نشیم

التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، Havbb 110 ، انتصـار ، mahdy30na ، Tolou ، یاســین ، ضحی ، حسن.س. ، مجید املشی ، help me ، میلاد.م ، sagheb ، شهیدطیبه واعظی ، fafa* ، لبخند خدا ، رضوانه ، سیمرغ ، پرنیان ، fazel ، السا ، شیدا ، yamin ، azade ، mahyamatin ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، fiftynine ، مکیال ، revenger ، طالب نور ، آیلار ، MohammadSadra ، MohammadMeraj ، رمز شب ، zahra11 ، soheyl68

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۸, ۲۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #31

بچه ها من سال دیگه ارشد دارمBig GrinBig GrinBig Grin

و یه سوال دارم درباره رشته های شناور (فکر کنم اسمش همین باشهBig Grin)

مثلا داخل رشته مکانیک ما یه رشته مکاترونیک هست که خیلی کم پذیرش داره ، خواستم بدونم اینا قبول شدنش راحت تره یا سخت تر؟؟؟

بدرد میخوره یا نه؟؟؟؟؟

قضیه ش چیه؟Huh

(۲۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۴)مجنون العباس نوشته است:  به اعتقادبنده رفتن به کلاس کنکورضرورتی نداره به استثنادروسی که ضریب بالا دارندوتعیین کننده هستن

دقیقا

من پیش دانشگاهی رفتم یکی از بهترین کلاس ها ، چند میلیون هزینه کردم ، کلی وقتم رو از دست دادم و آخرش هیچ هیچ هیچ...
یعنی هرچی تو کنکورش زدم از اون یک ماه اخر بود که تعطیل شده بودم و خودم نشستم خوندم

خواهشا وقت و پول و کنکورتون رو با این اموزشگاه های دزد تلف نکنید.

و به نظرم بچه ها 3نکته رو خیلی جدی بگیرن:

1-انتخاب منابع مناسب

2-مطالعه منظم از بعد عید

3- استفاده از اساتید دانشگاه برای رفع مشکلات درسیBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، fafa* ، وحید110 ، السا ، عبدالرحمن
۲:۱۶, ۲۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۲:۲۱ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #32
آواتار
واقعا چرا؟Confusedچرا اینجا فقط حرف از رشته های برق و مکانیک و کامپیوتره؟Confusedچقدر هم ما شا الله جمعیت زیاده...خدا بده برکت

والا ما که دو سال دیگه ارشد داریم.

فعلا دارم به مقطع دکترا فکر میکنمCoolCool رفتم سراغ یکی از گرایش ها مون منابعش رو یاد داشت کردم اومدم تو کتابخونه دنبالش گشتم چشمتون روز بد نبینه کتابی به قطر نیم متر (حالا فک کنین من دارم جک میگم ولی اگه نیم متر نبود دیگه 40 سانت بود)باورتون نمیشه قابل برداشتن نبود...تازه این یکی از چند کتاب مذکور بود

والا من برا کارشناسیم پول به خورد این اموزش گاها ندادم واسه ارشدمم نمیدم...رشته ای که میخواستمم قبول شدم
کلا کسی اینجا هست در مورد گرایش Pain management اطلاعاتی داشته باشه؟
Coolمن که میدونم کسی نیست چرا میپرسمHuh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، سید ابراهیم ، yamin ، السا ، شیدا ، fafa* ، عبدالرحمن ، nafas
۲۳:۲۲, ۲۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۲ توسط yamin.)
شماره ارسال: #33

(۲۷/بهمن/۹۲ ۲:۱۶)غریب نوشته است:  وا
کلا کسی اینجا هست در مورد گرایش Pain management اطلاعاتی داشته باشه؟

به نام خدا

رشته ت چیه دختر خوب ؟ اگه جزء علوم پزشکی باشی من می تونم کمکت کنم .BlushSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، السا ، شیدا ، وحید110 ، fafa* ، عبدالرحمن ، nafas
۲۰:۳۰, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول: در مورد چگونه خواندن . این که به هدف هفتگی رسیدیم یا نه مشاوره های تحصیلی و انتخاب رشته خواهیم پرداخت
به نام خدا

مثل اینکه قرار بود درباره ی چگونه خواندن کنکور صحبت بشه که هنوووووووووز شروع نشده.
از ما که گذشت...کلا قید ارشد و زدم و راهم عوض شد. ولی برای باز ماندگان این تاپیک و پیش ببرین .متشکرم Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mbaghaee ، السا ، عبدالرحمن ، nafas
۱:۳۴, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام دوستان من این تاپیک رو تازه دیدم

در موارد زیر اگر سوالی داشتید در حد توان کمک می کنم.
1- کنترل اتوماتیک
2- استاتیک
3- دینامیک
4- معادلات دیفرانسیل و مقدار مرزی
5- ارتعاشات
6- ریاضیات مهندسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، عبدالرحمن ، mbaghaee ، azade ، السا ، fafa* ، nafas ، mahyamatin
۱۹:۳۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بچه هاکسی اینجاروانشناسی نمیخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
سوال دارمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این تایپیکو فعال کنید.....Sad
یاعلی مدد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، nafas
۲۰:۱۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲۷/بهمن/۹۲ ۲:۱۶)غریب نوشته است:  کلا کسی اینجا هست در مورد گرایش Pain management اطلاعاتی داشته باشه؟

سلام خانم غریب

با توجه به اینکه"درد" یک مسئله ی "زیستی"، " روانی" و "اجتماعی"محسوب می شود تقریبا در چندین رشته روی این گرایش "مدیریت درد" کار می شه و توی هر علمی مانور بیشتر روی اینموضوع بر مبنای تخصصشون هست مثلا اگر رشته"علوم پزشکی" هست با در نظر گرفتن زیستی روانی و اجتماعی بودن درد،بیشتر برپایه ی "زیستی بودن درد" کار می کنند و اگر رشته در "علومانسانی" هست بیشتر بر مبنای "روانی و اجتماعی بودن درد" کار می شهو..

اگر این مورد رومشخص کنید، در حد توانم راهنمایی خواهم کرد انشاءالله
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۱)Fateme135 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بچه هاکسی اینجاروانشناسی نمیخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

سلام خانم فاطمه

رشته من "مشاوره خانواده" ست چه گرایشی از علم روانشناسی مدنظرتون هست؟ شاید بتونمکمکتون کنم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، شیدا
۲۰:۱۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ممنونم ازشما
گرایشم آموزش کودکان استثنایی هستSmile
درمورد منابع سوال داشتم بازبان
فکرنمیکنم به همدیگه بخوره رشته هامون
درسته؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، nafas
۲۰:۴۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۱۹)Fateme135 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ممنونم ازشما
گرایشم آموزش کودکان استثنایی هستSmile
درمورد منابع سوال داشتم بازبان
فکرنمیکنم به همدیگه بخوره رشته هامون
درسته؟Huh
سلام فاطمه جان
نه خیلی نزدیک نیست ولی به هر حال از گروه علوم تربیتی 2 هستیم هر دو و در زبان ، آمار و همچنین معرفی انتشارات می تونم کمک تون کنم
برای منابع بین 1 تا 2 کتاب مرجع از هر درس رو باید بخونی
با کتب نارنجی پوران پژوهش (سوالات تالیفی) برای هر درس میتونی مطالب رو تثبیت کنی و متوجه بشی که طراحان سوال به چه چیزی توجه می کنن
در گرایش من کتب " انتشارات ساد" خیلی خوب خلاصه ایی از مطالب هر درس رو به همراه سوالات کنکورهای گذشته همان درس به تفکیک پوشش داده بود
کتب آبی پوران پژوهش هم درسنامه های خیلی خوبی دارن ممکن بعضی از موضوعات مهم توی دو کتاب مرجع انتخابیتون نباشه ولی با خوندن این درسنامه ها می تونید مطمئن بشید که مطالب مهم سایر کتب مرجع از دستتون در نرفته
و در نهایت یک ماه مونده به کنکور کتابهای "پردازش" که ده سال آخر کنکور آزاد و سراسری رو پوشش می دن حتما بخونید توی کنکور ارشد بسیاری از سوالات تکراری هستند
در مورد آمار
من خودم کلاس های ماهان رفتم خیلی عالی بود + پوران پژوهش آبی + تک تک سوالات کنکور سال پیش رو عمقی کار کردم خیلی خوب بود
کتاب احتمالات و آمار کاربردی در روانشناسی و علوم تربیتی دکتر دلاور و روش تحقیق دکتر دلاور

برای زبان هم پاورقی های کتابهای مرجع و یه کتابی بود الان در خاطرم نیست اسمش تمام لغات ده سال کنکور رو سازماندهی کرده بود بسیار مفید بود خصوصا بسامد هر واژه رو تو ده سال گفته بود

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Fatemeee
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا