|
چهل روز بدون گناه { حــرکـت دوم }
|
|
۱۱:۲۹, ۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۱ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام الله
باسلام قصد بروز رسانی تایپک طرح 40روز بدون گناه را دارم چهل روز بدون گناه {حرکت اول} ![]() همه ما خواهان سلامت و سعادت و نیکبختی در دنیا و قرار گرفتن در قرب الهی و محشور شدن با اولیاء خدا در آخرت هستیم. اما در بستر حرکت و تلاش در جهت رسیدن به اهداف متعالی فوق بعضاً در گرداب گناه و آلودگی گرفتار میشویم. میلغزیم، میلنگیم، میمانیم. با توجه به ایام پر از خیر برکت رجب و شعبان و رمضان و اینکه 38روز به شروع ماه مبارک رمضان باقی مانده بهتر انست که در خود تحولی ایجاد نموده بیایید اندکی بیندیشیم – تصمیم بگیریم – تمرین کنیم – عمل کنیم. پرواز را بیاموزیم و به آن قلههای رفیع اخلاقی و عرفانی برسیم. هم به آرامش و نشاط دنیوی و هم به سعادت و خوشبختی اخروی برسیم. و از همه دوستان دعوت می کنم تا با ایجاد یک طرح دوباره 40 روزه و ترک گناه در این مدت به یک تزکیه نفس جمعی دست پیدا کنیم من أخلص لله أربعین صباحاً، فجّر الله ینابیع الحکمة من قبله علی لسانه: هر کس چهل روز خود را برای خداوند خالص کند، خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبان وی جاری و روان می کند. راهکارهایی برای دوری از گناه راحتترین راه گناه نکردن، در محیط و فضای آلوده وارد نشدن در آب گناه مسموم کننده است. واقع شدن در فضای آلوده به گناه، مثل واقع شدن در محیطی آغشته به بیماری واگیر است دوری از دوستان و آشنایان و معاشرانی که اهل معصیت و گناه هستند برای دوری از بدیها و پلیدیها و گناهان همین بس که از آنچه در دیگران میبینیم و نمیپسندیم. دوری کنیم. این سفارش علی (علیه السلام) است که فرمودند: برای تربیت خود همین بس که از آنچه در دیگران میبینی و نمیپسندی دوری کن * از 1خرداد تا مورخه 10تیرماه1393* ✔نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح) ✔مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید) ✔انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات) ✔نظم (در همه ی ابعاد زندگی و به وِیژه اعمال عبادی) ✔سحر خیزی ✔وفای به عهد ✔صدق (حتی در جایی که به ضرر ماست) ✔رعایت احترام والدین و همچنین سادات ✔استغفار دائم و تلاش مجاهدانه برای ترک معصیت (به ویژه معاصی زبان و چشم و شکم و گوش) ✔صله رحم ✔بازکردن گره از مشکلات مومنین ✔مراقبت در کسب روزی حلال ✔خوش خلقی و گشاده رویی و حقیقتاً متواضع، صابر (بر بلا و مصیبت و سختی اطاعت خدا و پرهیز از گناه) و حلیم (فروبرنده ی خشم) ✔فهم دقیق و عمیق و از روی تحقیق معارف دین! ✔مورد ویژه خانم ها هم حجاب کامل و حفظ حیای حقیقی (در تمام شئون و مراتب آن) + اطاعت از همسر ✔پاک کردن حقوق مالی (به ویژه حق الناس و دیون مالی) ✔نماز شب و شب زنده داری ✔شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت) ✔جمع شدن با کسانی که محب اهل بیت هستند در مجالسی برای انس گرفتن و دوستی کردن و خواندن احادیث اهل بیت ✔ اظهار فقر و بیچارگی بر سر سجاده به پیشگاه الهی در تمام زمینه ها(عاجزانه و حقیرانه و ملتمسانه مکرر در مکرر) ✔توسل به اهل بیت ✔کم کردن شدید ارتباط به ویژه ارتباط و انس قلبی با کسانی که آنها با خدا انسی ندارند و محب اهل بیت نیستند و از اینها مهمتر از دشمنان اهل بیت بیزار نیستند!!! ✔اعمال عبادی (مانند زیارت اماکن مقدس، خواندن زیارت جامعه کبیره، تلاوت سوره اسراء در شبهای جمعه، تأکید فراوان بر خواندن نوافل به ویژه نافله های صبح، مغرب، عشا و شب، تأکید ویژه بر خواند تعقیبات نماز، خواندن نمازهای مستحب مانند نماز امیرالمومنین و نماز جعفر طیار و ..و ادعیه ای مانند ندبه و کمیل و دعاهای صحیفه سجادیه و زبان ذاکر به اذکاری چون صلوات و استغفار و...) با ذکر صلوات اعلام امادگی کنید و مواردی رو که انتخاب کردید ذکر کنید و از دوستان خواهشمند است که در صورت شرکت در طرح روند کار خود را گزارش دهند اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۶, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
خدای مهربانم ذره ی کوچک وجودم را در دریای بیکران خداوندیت غرق کن. بگذار لحظه لحظه ی زندگیم زمانی باشد برای غوطه ور شدن در حس بندگی ات. در حس خوب نیاز. خدای مهربانم مرا ببخش بخاطر همه ی کارهایی که نباید انجام میدادم و دادم و بخاطر همه ی اعمالی که باید انجام میدادم و ندادم. خدایا مرا ببخش بخاطر همه ی آرزوهای دور و دراز و بیهوده ام. بخاطر همه ی درهایی که زدم بجز در خانه ی تو. بخاطر همه ی امیدهایی که بستم بجز امید به تو. خدایا مرا ببخش بخاطر همه ی ندانستن هایم. مرا ببخش که در لحظه های خوشی فراموشت کردم و با کوچکترین مشکلی به یادت آوردم.
خدایا دستم را که عمریست گرفته ای رهایش نکن. خداوندا ، در این دنیای كوچك و زودگذر گناه لذتهای دنیا ، گناه تهمت ، گناه حسادت و هزاران گناه دیگر ، انچنان بر روی دوشم سنگینی میكند كه توان ایستادن ندارم ، خداوند مهربان لذت ها و كثافات دنیا آنچنان مرا در خود غرق كرده است كه فقط جسمی شبیه انسان دارم ، خداوندا از خودم شرمم میشه ولی ای مهربان به درگاهت روی كرده و عاجزانه التماس میكنم كه مرا در راه انسانیت هدایت كنی ، خداوندا گناهكارم ، اگر تو راه انسانیت را به من ننمایی و مرا از درگاهت برانی ، روی به درگاه كه كنم ؟ ولی ای مهربان ، تو مهربان تر از آنی كه حتی گناهكارترین بنده ات را از درگاهت برانی ، خداوندا به حق صفاتت و به حق انفاس قدسی و به حرمت بندگان پاكت یاریم كن ، به امید رحمتت ای مهربانترین مهربانان . |
|||
|
|
۵:۴۶, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
بار خدايا، مرا در اصلاح خويش به كارى فرمان داده اى كه خود به گزاردن آن تواناتر از من هستى و قدرت تو بر آن و بر من از قدرت من بيش است. پس مرا به كارى بر انگيز كه تو را از من خشنود مى گرداند و خشنودى خود از من بخواه، بدان هنگام كه از عافيت بر خوردار باشم. دعای22صحیفه سجادیه
✔اعمال عبادی مناجات شعبانیه خداوندا، برمحمد و خاندان محمد درود فرست و آن دم که تو را خوانم، دعایم بشنو؛ و چون تو را ندا دهم ندایم بشنو؛ و آنگاه که با تو راز گویم، به من رخ بنمای که [از همه جهان و جهانیان] به سوی تو گریختهام و در پیشگاهت ایستادهام، نالان و زاران و بیبرگ و نوا، و به پاداشی که نزد توست امیدوارم. و تودانی که در دل چه دارم و از نیازم آگهی و نهادم میشناسی؛ و کار این سرای و آن سرایم برتو پوشیده نیست. [و تودانی] آنچه خواهم که به زبانم رانم و بنمایم و خواستهام گویم و آنچه برای سرانجام خویش بدان امیدوارم. سرورا، سرنوشتم به دست توست و هر آنچه تا واپسین دم حیاتم، نهان و عیان از من سرزند، تو دانی. و کاستی و فزود و سود و زیانم تنها به دست توست نه دگری. معبودا، اگر مرا از رزقت ناکام گردانی، کیست که روزیام دهد؟ و اگر به خواریام کشانی، کیست که یاریام دهد؟ معبودا، از خشم تو و فرود آمدن کیفرت به تو پناه برم. ✔شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت) <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>> ✔انس با قرآن بنده باش! وَ اعبُد رَبَّکَ حَتّی یَأتِیَکَ الیَقین (الحجر/99) آب باید برود توی برگ تا سبز و شاداب باشد؛ و گرنه روی برگ که فایده ای ندارد و بدتر آن را می پوساند می گویی نه؟ امتحان کن! از درخت توت یک برگ بچین و بگذار توی یک ظرف آب چند روز دیگر بیا و تماشا کن! قرآن مثل آب است، آب حیات ، و ما مثل همان برگ. پس اگر قران را فقط در شبهای قدرروی سر بگذاریم که سبزنمی شویم، حیات پیدا نمی کنیم. قرآن باید بیاید توی سر، وتوی ذهن وزندگی ما و دریک کلمه هرچه قرآن می گوید ماباید بگوییم چشم! اسم این کار را بندگی می گذارند و قرآن ازما همین رامی خواهد. وَ اعبُد رَبِّک : بندگی کن پروردگارت را |
|||
|
|
۶:۳۳, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وال محمد روز بیستم ✔نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح) ✔مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید) ✔انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات) ✔نماز شب و شب زنده داری
آمـده ام بـه درگـهت تـضـرع و دعـا کـنـم ز سوز دل بخوانمت شور و نوا به پا کنم هزار بار و بيشتر توبه اگر شکسته ام آمده ام بـار دگـر بـه تـوبـه ام وفـا کـنم يـک شـب اگـر نيامـدم به درگـهت بـهر نياز کنون به گريه خوانمت به مثل ني، نوا کنم خشم اگر نموده اي ز کرده هاي زشت من بـه آه و نـالـه آمـدم تـا کـه تـو را رضـا کـنـم فقير و زار و خسته ام حقير و دلشکسته ام تـو هـم اگـر بـرانيـم، کـجـا روم چـه هـا کـنم اگر انسان یقین كند و برای او واضح و آشكار شود كه در طاعت، با غنی، قادر، كریم و... رفاقت كرده و در معصیت با عاجزتر و محتاجتر از خود، طبعاً هیچگاه به معصیت تمایل پیدا نمیكند و از قصر شاهنشاهی و از كنار هرگونه ناز، نعمت، آبادی و آسایش، به كاروانسرای خرابه و ویرانه نمی رود و با صاحب آن رفیق و همنشین نمیشود.. |
|||
|
|
۵:۵۸, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وال محمد روز بیست ویکم ✔نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح) ✔مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید) ✔انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات) ✔نماز شب و شب زنده داری
گزیده ای از مناجات خواجه عبدالله انصاری الهــــی! چه عزیز است او که تو او را خواهی! ور بگریزد او را در راه آریی. طوبی آنکس را کـــه تو او رایی! آیا که:تا از ما خــــود کرایی؟ الهی! تا با تو آشنا شدم از خلایق جدا شدم، در جهان شیدا شدم، نهان بودم پیدا شدم. الهی! همه شادی ها بی یاد تو غرور است و همه غمها با یاد تو سرور است. الهی! در دلهای ما جز تخم محبت مکار و بر جان های ما جز باران رحمت مبار. الهی! حاضری چه جویم؟ ناظری چه گویم؟ الهی! چون با تو به تو امانم،همانا دان که نومسلمانم. الهی! بنیاد توحید ما خراب مکن و باغ امید ما را بی آب مکن. [b] الهی! ندانم که جانی یا جان را جانی، نه اینی نه آنی، ای جان را زندگانی، حاجت ما عفو است و مهربانی. |
|||
|
|
۶:۴۲, ۲۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۳ ۶:۴۴ توسط 135.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
✔اعمال عبادی مناجات شعبانیه معبودا، اگر من سزاوار رحمت تو نیستم، تو خود سزاواری که مرا از مهر و بخشش بیشمارت برخوردار کنی. معبودا، آن سان به رحمت تو امیدوارم که گویی در پیشگاهت ایستادهام و توکل بسزایم به تو برسرم سایه گسترده است، پس تو فرمانی را که سزاوار آنی، راندهای و مرا در عفو و گذشتت پوشاندهای! معبودا، اگر بر من بخشش آری، کیست که در بخشودن، سزاوارتر از تو باشد؟ و اگر مرگم در رسد در حالی که کردارم مرا به تو نزدیک نکرده [به یکایک گناهانم اعتراف میکنم] و اقرار به گناهانم را وسیلهای برای وصال به تو قرار میدهم. معبودا، با گرایشم به خواهش نفس، برخود ستم کردم. پس وای بر من اگر بر آن آمرزش نیاوری! معبودا، هماره نیکی تو در طول زندگانیام به من رسیده، و اینک نیکی و احساس خود را به گاه مرگم نیز بر من ارزانی دار. معبودا، چگونه پس از مرگم از الطافت نومید شوم در حالی که در سراسر زندگانیام چیزی جز نیکی برمن روا نداشتهای؟ معبودا، کارم را آن سان برعهده گیر که تو خود سزاوار آنی، و از فضلت بر بنده گنهکاری چون من بخش که نادانیاش او را در گرداب خود فرو برده است. ✔شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت) <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>> ✔انس با قرآن با خدا باش! وَ جَعَلَ کَلِمَةَ الَّذینَ کَفَرُوا السُّفلَی وَ کَلِمَةُ اللهِ هِیَ العُلیَا وَ اللهُ عَزِیزُ حَکِیم (التوبه/40) کلام کافران را پست گردانيد ، زيرا کلام خدا بالاست و خدا پيروزمند و حکيم است برف شب می آید روز آب می شود . حرف های مردم هم مانند برف است روی آن حساب باز نکن، امروز چیزی می گویند. فردا چیزی دیگر. اگر روی سرسره چیزی گیر کرد روی زبان مردم هم حرف گیرمی کند. این است که قرآن می گوید : فقط حرف خدا را باش حرف او باید بالا سر حرف ها باشد. کَلِمَةُ اللهِ هِیَ العُلیَا : سخن خدا بالاست چون سخن او بالاست تو را هم بالا میبرد، بالا که رفتی افق دیدت زیاد می شود.
|
|||
|
|
۶:۳۰, ۲۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۶:۳۱ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
[b]اللهم صل علی محمد وال محمد روز بیست ودوم ✔نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح) ✔مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید) ✔انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات) ✔نماز شب و شب زنده داری ای دل بی سامان تا کجا میروی بی چراغ؟در میان تنگنای بیراهه های وحشت، در قعر ظلمت و خفقان خاموشی با تو ام ای دل من عاقبت خواهی خفت درون مردابی سرد یا که خواهی لغزید با سقوطی آرام به ته دره ی تنگ... میروی بی فردا،میروی بی مشعل،همچو یک گم کرده راه،بی رمق،سردرگم با توام کهنه دلم،بازگرد برگرد،تو ببین نوری را که به آن پشت کردی،آری بر گرد اینجا همه ی بیراهه ها میان بر فردای توست،بازگرد هر غمت سازنده ی رویای توست،بازگرد در آغوش نور بازگرد ای دلک او همچنان منتظر است |
|||
|
|
۶:۳۹, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
✔توسل به اهل بیت يا وَصِىَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقاَّئِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيکَ يا بَقيَّةَ اللهِ في أرضِه سلام بر تو، اي باقينهادهي خدا در زمين اگر کافر اگر مومن به دنبال تو میگردم ✔شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت) <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>> ✔انس با قرآن مومن باش! یا أیُها الُّذینَ آمَنُوا آمنُوا بِاللهِ وَ رَسُولِهِ وَ الکِتابِ الَّذی نَزَّلَ عَلَی رَسولِه وَالکِتابِ الِّذی نَزَّلَ عَلی رَسولِه وَالکِتابِ الَّذی أنزَلَ مِن قَبلُ وَ مَن یَکفُر بِاللهِّ وَ مَلائِکَتِه وَ کُتُبِه وَ رُسُلِهِ وَالیَومِ الآخِرِ فَقَد ضَلَّ ضَلالاً بَعیداً (نساء/136) چتربازها چه لذتی میبرند ازسقوط، هرچه ارتفاع بیشترسقوط برای آنها لذت بخش تراست. چرا؟ چون پشت آنها به چترگرم است ایمان چیزی شبیه چتر نجات است، کسی که ایمان دارد دیگر از سقوط و افتادن و تهدید هیچ هراس ندارد. این است که قران کریم توصیه به ایمان دارد و می فرماید: یا أیُها الُّذینَ آمَنُوا آمنُوا : ای کسانی که ادعای ایمان دارید حقیقتا ایمان بیاورید |
|||
|
|
۵:۵۹, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
✔توسل به اهل بیت يا وَصِىَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقاَّئِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلَيکَ يا بَقيَّةَ اللهِ في أرضِه سلام بر تو، اي باقينهادهي خدا در زمين دل تنگم و دیدار تو درمان من است بی رنگ رخت زمانه زندان من است ✔شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت) <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>> ✔انس با قرآن شمع صفت باش! وَاعبُدُوا اللهَ وَ لا تُشرِکوا بِهِ شَیئاً وَ بِالوالِدَینِ إحساناً وَ بِذِی القُربی وَ الیَتامِی......(نساء/36) و خدا را بپرستید و چیزی را شریک او قرار ندهید و نیکی کنید به پدر و مادر و نیز به خویشان و یتیمان و مسکینان و همسایه نزدیک و همسایه دور و رفیق نزدیک..... شمع راببین! هر که به آن نزدیک تر می شوی روشنایی و گرمای بیشتری دریافت می کنی. قرآن می خواهد ما شمع صفت باشیم، یعنی هرکسی به ما نزدیک تر است بهره و سود بیشتری دریافت کند، به همین خاطر سفارش می کند که اول پدر و مادر خود را مورد نوازش و احسان و لطف قرار دهید و بعد نزدیکان خود از قبیل همسر، فرزندان، بستگان و آشنایان.... بِالوالِدَینِ إحساناً وَ بِذِی القُربی وَ الیَتامِی و.... |
|||
|
|
۹:۰۲, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وال محمد
روز بیست وسوم ✔نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح) ✔مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید) ✔انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات) ✔نماز شب و شب زنده داری باز هم صبح شد ، پروردگارا :
از اینکه یکبار دیگر مرا لایق حیات دانستی سپاسگزارم از اینکه فرصت یک شروع مجدد را به من عطا کردی متشکرم از تو میخواهم به من درک و درایتی بیش از پیش ببخشی تا امروز اشتباهات دیروز را تکرار نکنم فرصتهایی که در اختیارم قرار میدهی از دست ندهم و از یاد نبرم که شاید فقط برای امروز بتوانم دوستانم و یارانم را دوست بدارم ! |
|||
|
|
۶:۵۱, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وال محمد
روز بیست وچهارم ✔نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح) ✔مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید) ✔انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات) ✔نماز شب و شب زنده داری
اگر خداوند بر شما ياري كند هيچ كس بر شما پيروز نخواهد شد و اگر دست از ياري بكشد كيست كه شما را ياري كند ؟ و مومنان تنها بايد بر خدا توكل كنند . (آل عمران 160 ) عرض تقصیر آوردم ولی میدونم که تقصیرم عذر نداره. منو پروراندی، فهم دادی، درک دادی، شعور دادی، هر روز چیزهای جدید به من نشون دادی تا رشید و آزادهام کنی. حرفهای پر از کمال و معرفتات را بیآلایش، صریح، بی ریا به من رسوندی ولی من غفلت کردم، |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چهل روز بدون گناه {حرکت اول} | انصارالمهدی | 90 | 53,153 |
۳/مهر/۹۲ ۱۸:۱۲ آخرین ارسال: DRiVeR |
|

![[تصویر: siqrqp_535.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7718216448/siqrqp_535.jpg)