|
معرفی و کمک به تکمیل کتابخانههای مناطق محروم
|
|
۱۴:۲۷, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا» حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می فرماید: «کتاب، آرامش دل های جویندگان و تشنگان علم است، آری، کسی که با کتاب، خود را آرامش دهد، هیچ آرامشی را از دست نداده است.» غررالحکم ص233 باتوجه به اینکه نقش مهم و پررنگ کتابخوانی در بالا بردن سطح فرهنگ افراد،غیرقابل انکار و چشمپوشی است،برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعهمان،برآن شدیم تا با معرفی کتابخانههای مناطق محروم (در همان شهری که سکونت داریم یا حداقل رفتوآمدی به آن شهر داریم) قدمی در جهت تکمیل کتابخانههای مناطق محروم،برداریم. پس از معرفی دقیق کتابخانه (نام کتابخانه،استان،شهر)،هماهنگی با کاربری که کتابخانه را معرفی نموده،برای ارسال کتابها صورت میگیرد. لطفاً بزرگوارانی که تمایل به ارسال کتابهای مازاد ِ موجود در کتابخانه شخصیشان را به این کتابخانهها دارند،پس از اعلام نام کتابخانهها توسط کاربران، عنوان کامل کتابهایی را که قصد اهدایشان را دارند، به همراه نام کتابخانه مورد نظر،در پیام خصوصی به من اطلاع دهند تا هماهنگیهای لازم صورت بگیرد و ارسال تمام بستهها به صورت یکجا و منظّم صورت بگیرد. ![]() [b]+فراموش نکنیم،کتابهائی که قصد اهدایشان را داریم،باید کتابهائی تمیز و قابل استفاده باشند. اگر کتابهائی داریم که به رغم محتوای غنی،ظاهری نامرتّب دارند،قبل از اهدا،با مراجعه به مراکز صحّافی و سایر مراکز مرتبط و تعمیر و زیباسازی کتب،آنها را با ظاهری زیبا،اهدا کنیم. ![]() |
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
دوستان چند کتابخانه در چند روستا،برای ارسال کتب و تجهیر کتابخانه با پیگیری یکی از کاربران عزیز،شناسائی شده؛ لطفاً بزرگوارانی که تمایل به ارسال کتب (کتب ارزشی،آموزشی،داستانی،شعر و ... ) دارند،لطفاً برای هماهنگی به من پیام خصوصی بفرستند. لطفاً فقط اقدام به ارسال کتب نو یا در حدّ نو (برای کتب آموزشی و کمک آموزشی) یا تعمیر شده و خوب (قابل قبول برای سایر کتب) بفرمائید.
|
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
مرسی از طرح خوبتون کتابای دانشگاهی هم بدرد میخوره؟ چون تو روستا دانشگاه و دانشجو نیست پرسیدم
|
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله بانو؛
فقط درمورد کتب دانشگاهی (و به طور کلی آموزشی)، نو یا در حدّ نو بودن اهمیتی خیلی بیشتری داره..
|
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من فکر کنم کتاب نفرستم ثواب زیادی میکنم!
![]() الان نگاه کردم،با این وضعیت باید مسخ فرانسس کافکا رو بفرستم واسه این بندگان خدا!!
|
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
دوستان اولین سری ارسال بستهها،29 خرداد ماه ان شاءالله انجام میشود. بزرگوارانی که تمایل به اهدای کتابهایشان دارند،برای هماهنگیهای لازم حداکثر تا 25 خرداد به من پیام خصوصی بفرستند. |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۰ توسط حسنیه.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من یه تعداد کتب اموزش زبان های برنامه نویسی دارم ظاهرشون هم تقریبا سالم و نو هست فقط یه مسئله هست که برای یکی و دو سال اخیر نیستن هیچ کدوم اگر به کار بیان باعث خوشحالیه. ![]() بابت کیفیت پایین متاسفم،عجله ای هست.ولی فکر کنم اسامی واضحه. |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
هماهنگ میکنم باهاتون ان شاءالله.
|
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
دوستان اولین سری کتابها به کرمانشاه ارسال شدند و با پیگیری یکی از خانومهای ناظر،توزیع شدند. منتظر حضور و مشارکت شما برای ارسال سری دوم کتابها هستیم.
|
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با تشکر از طرح خوبتون من و دوستام یه سری کتاب نو داریم که قصد داشتیم به یه جا اهداشون کنیم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کتابخانه ی دینی در موبایل شما! | علی 110 | 36 | 18,180 |
۷/فروردین/۹۷ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| کتابخانه الکترونیکی فیدیبو | rouzbeh | 0 | 1,007 |
۲۹/آذر/۹۵ ۲۰:۰۶ آخرین ارسال: rouzbeh |
|
| معرفی کتابخانه دیجیتال حسینیه ارشاد | ershadlib | 0 | 1,119 |
۱۱/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۴۳ آخرین ارسال: ershadlib |
|
| کدام ناشران از نمایشگاه کتاب سال ۹۵ محروم شدهاند؟ | mahdy30na | 0 | 1,343 |
۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۱:۵۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ஜ۩۩ஜ کتابخانه صوتی ஜ۩۩ஜ | مجید املشی | 33 | 21,897 |
۱۴/بهمن/۹۳ ۹:۰۱ آخرین ارسال: آوا |
|
| کتابخانه دیجیتال امام زمان (نرم افزار ) | arash313 | 0 | 2,040 |
۱/مهر/۹۰ ۱۶:۴۳ آخرین ارسال: arash313 |
|

![[تصویر: 13910213145946177_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/13/13910213145946177_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13910213145935208_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/13/13910213145935208_PhotoL.jpg)

![[تصویر: Photo0289_1_.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8131520900/Photo0289_1_.jpg)