کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی و کمک به تکمیل کتابخانه‌های مناطق محروم
۱۴:۲۷, ۵/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»

حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام می فرماید:

«کتاب، آرامش دل های جویندگان و تشنگان علم است، آری، کسی که با کتاب، خود را آرامش دهد، هیچ آرامشی را از دست نداده است.»

غررالحکم ص233

باتوجه به اینکه نقش مهم و پررنگ کتاب‌خوانی در بالا بردن سطح فرهنگ افراد،غیرقابل انکار و چشم‌پوشی است،برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه‌مان،برآن شدیم تا با معرفی کتابخانه‌های مناطق محروم (در همان شهری که سکونت داریم یا حداقل رفت‌و‌آمدی به آن شهر داریم) قدمی در جهت تکمیل کتابخانه‌های مناطق محروم،برداریم.
پس از معرفی دقیق کتابخانه (نام کتابخانه،استان،شهر)،هماهنگی با کاربری که کتابخانه را معرفی نموده،برای ارسال کتاب‌ها صورت می‌گیرد.
لطفاً بزرگوارانی که تمایل به ارسال کتاب‌های مازاد ِ موجود در کتابخانه شخصی‌شان را به این کتابخانه‌ها دارند،پس از اعلام نام کتابخانه‌ها توسط کاربران،
عنوان کامل کتابهایی را که قصد اهدایشان را دارند، به همراه نام کتاب‌خانه مورد نظر،در پیام خصوصی به من اطلاع دهند تا هماهنگی‌های لازم صورت بگیرد و ارسال تمام بسته‌ها به صورت یکجا و منظّم صورت بگیرد.

[تصویر: 13910213145946177_PhotoL.jpg]

[b]+فراموش نکنیم،کتاب‌هائی که قصد اهدایشان را داریم،باید کتاب‌هائی تمیز و قابل استفاده باشند. اگر کتاب‌هائی داریم که به رغم محتوای غنی،ظاهری نامرتّب دارند،قبل از اهدا،با مراجعه به مراکز صحّافی و سایر مراکز مرتبط و تعمیر و زیباسازی کتب،آنها را با ظاهری زیبا،اهدا کنیم.

[تصویر: 13910213145935208_PhotoL.jpg]

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مصباح ، یاســین ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، SAViOR ، m.hossein ، مجنون الحسین ، aakbarib ، Islam ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، soheyl68 ، Bahar ، مجتبی110 ، Ali#59 ، تازه مسلمان ، Bamdaad ، fafa* ، mahdy30na ، fiftynine ، MohammadSadra ، حسنیه ، help me ، عبدالرحیم ، 135 ، MohammadMeraj ، آفتاب ، انتصـار ، nasimesaba ، Agha sayyed ، Tolou ، Aryha ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، ksaman
۱۷:۵۱, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله..

دوستان چند کتابخانه در چند روستا،برای ارسال کتب و تجهیر کتابخانه با پیگیری یکی از کاربران عزیز،شناسائی شده؛
لطفاً بزرگوارانی که تمایل به ارسال کتب (کتب ارزشی،آموزشی،داستانی،شعر و ... ) دارند،لطفاً برای هماهنگی به من پیام خصوصی بفرستند.

لطفاً فقط اقدام به ارسال کتب نو یا در حدّ نو (برای کتب آموزشی و کمک آموزشی) یا تعمیر شده و خوب (قابل قبول برای سایر کتب) بفرمائید.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصباح ، Bahar ، Ali#59 ، fafa* ، mahdy30na ، مجید املشی ، MohammadSadra ، MohammadMeraj ، nasimesaba ، Tolou ، Aryha ، N.Mahdavian ، حسنیه ، Farzaneh
۱۷:۵۳, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
مرسی از طرح خوبتون
کتابای دانشگاهی هم بدرد میخوره؟
چون تو روستا دانشگاه و دانشجو نیست پرسیدمHuh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Hadith ، Bahar ، Ali#59 ، fafa* ، mahdy30na ، مجید املشی ، حسنیه ، m.hossein ، nasimesaba ، N.Mahdavian ، Farzaneh
۱۸:۰۴, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بله بانو؛
فقط درمورد کتب دانشگاهی (و به طور کلی آموزشی)، نو یا در حدّ نو بودن اهمیتی خیلی بیشتری داره..Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصباح ، Bahar ، Ali#59 ، fafa* ، mahdy30na ، مجید املشی ، m.hossein ، nasimesaba ، N.Mahdavian ، حسنیه ، Farzaneh
۱۹:۴۷, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
من فکر کنم کتاب نفرستم ثواب زیادی میکنم! Smile
الان نگاه کردم،با این وضعیت باید مسخ فرانسس کافکا رو بفرستم واسه این بندگان خدا!! Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، nasimesaba
۱۲:۵۶, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله..

دوستان اولین سری ارسال بسته‌ها،29 خرداد ماه ان شاءالله انجام می‌شود.
بزرگوارانی که تمایل به اهدای کتابهایشان دارند،برای هماهنگی‌های لازم حداکثر تا 25 خرداد به من پیام خصوصی بفرستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، مجید املشی ، مصباح ، nasimesaba ، Farzaneh
۱۶:۱۰, ۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۰ توسط حسنیه.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من یه تعداد کتب اموزش زبان های برنامه نویسی دارم ظاهرشون هم تقریبا سالم و نو هست فقط یه مسئله هست که برای یکی و دو سال اخیر نیستن هیچ کدوم اگر به کار بیان باعث خوشحالیه.

[تصویر: Photo0289_1_.jpg]

بابت کیفیت پایین متاسفم،عجله ای هست.ولی فکر کنم اسامی واضحه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، مجید املشی ، Ali#59 ، nasimesaba ، N.Mahdavian ، Farzaneh
۲۱:۱۹, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
هماهنگ می‌کنم باهاتون ان شاءالله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسنیه ، مجید املشی ، nasimesaba ، Farzaneh
۱۵:۱۶, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله..

دوستان اولین سری کتاب‌ها به کرمانشاه ارسال شدند و با پیگیری یکی از خانوم‌های ناظر،توزیع شدند.

منتظر حضور و مشارکت شما برای ارسال سری‌ دوم کتاب‌ها هستیم.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Ali#59 ، m.hossein ، nasimesaba ، Agha sayyed ، حسنیه ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، ksaman
۱۷:۱۱, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
به نام خدا

با تشکر از طرح خوبتون
من و دوستام یه سری کتاب نو داریم که قصد داشتیم به یه جا اهداشون کنیم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Ali#59 ، مجید املشی ، حسنیه ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]