|
++حال روحیم خوب نیست++
|
|
۲۳:۳۰, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یاران صمیمی
دوباره به کمکتون نیاز دارم . . . من همیشه جز بچه درسخوان های مدرسه بودم و الان امتحانهای نهاییمو خوب نمیدم . چون 26 درصد توی کنکور تاثیر داره ، امتحاناتو سخت میگیرن و جالب اینجاست دوستانم خوب میدن ![]() و چون روی درسم شدیدا حساسم از لحاظ روحی دارم داغون میشم . . . نمیدونم چیکار کنم این حساسیتم کم بشه چون فقط خودم دارم زجر میکشم بخاطر چندتا نمره . اصلا دوست ندارم اینطوری بمونم چونفقط دارم به خودم ضربه میزنم. |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
استرس تا یه حدی خوبه باعث ایجاد انگیزه برای تلاش میشه.
اینطوری بهش نگاه کنید که، اتفاقاً امتحان های سخت برای درس خون ها بهتره. مهارت در دروس با تمرین حاصل میشه برای رهایی از استرس تو درس ها تمرین زیاد حل کنید، چون مهارت آرامش میاره. مهارت حل مسئله رو داشته باشید. این مطلب تو درس هایی مثل ریاضی و فیزیک که اصل اساسیه. (زمان دبیرستان من عاشق کتاب های اندیشه سازان بودم چون مثل باقی کتاب ها روده درازی نکرده بود و فقط تمرین ها رو آورده بود.) تمرین، تمرین، تمرین، ....... باقیش هم بی خیال. |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
زیاد حساس نباش خواهر
نگران هم نباش مثل من باش، فردا سه تا امتحان دارم، الان وسط اولیشم، دوتاش هم مونده هنوز ![]() ساده بگیر، راحت رد میشه موفق باشی |
|||
|
|
۰:۰۱, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بچه منم نهایی داره!
می گه سوال شیمی غلط بود! دینی گنگ بود!و یه سوال چند تا جواب متفاوت داشت که با کلید هم فرق داشت! زیست هیچ شباهتی به سوالای 10 سال قبل نداشت! یک بند غر می زنه و اعتراض میکنه ![]() اما... میگه همه بد میدن! شاید اونایی که میگن خوب دادیم اشتباه میکنن! چون تقریبا همه شاکین!!! |
|||
|
|
۰:۰۳, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بـــــسم الله
سلام اولا که از کجا معلوم دوستانتون واقعا خوب میدن امتحانشون رو؟ منظورم این نیست که دروغ میگن شاید فک میکنن خوب میدن ثانیا شما یک سال مهم پیش رو دارید... اگر قرار باشه اینطور سریع اعصابتون بهم بریزه خوب نیست سال کنکور هم خیلی مهمه البته من منکر تاثیر نهایی نیستم میتونم بپرسم رشتتون چیه؟ هرچند من خیلی مناسب این پیشنهاد نیستم ولی لا اله الا الله آرام بخشهقرار نیست بقیه امتحانا بخاطر این چنتا خراب شه عزیز موفق باشی
|
|||
|
|
۰:۰۳, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
تحت هیچ شرایطی نباید به نمره اهمیت بیش از حد داد! اینو از یه معلم داشته باش!
هیچ چیزی ارزش سلامتی و نشاطت رو نداره |
|||
|
|
۰:۲۱, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۰:۴۰, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام منم دقیقا مثل شما بودم حتی وضع روحیم به هم ریختو دیگه داشتم افسرده میشدم . منتها همیشه نمره هام عالی بود .
بعد امتحان نهایی تو تابستون تنگی نفس گرفتم دکترا گفتن از استرس کنکوره . این استرس تا کنکور باهام بود . نمیدونی چقدر درس خوندم ولی اخرش شدم ۴۰۰۰ . ولی امسال سه ماهه تابستونو فقط با خدا خلوت کردمو قید درسم زدم جوابمو داد طبق معمول مشکلمو حل کرد ، دیگه خیلی عادی بدون استرس درس میخونم حتی از پارسال کمتر ، ولی خیلی راضیم و رتبه سنجشم عالی شد . پس فقط این مطلبو بدون که درس خوندن با استرس فقط ضربه زدن به خودته . راستی بگم جو مدرسه و دوستان خیلی مهمه اگه میبینی اذیتت میکنه یه مدت سعی کن کمتر باهاشون باشی . و این که به نتیجه امتحان فکر نکن . |
|||
|
|
۰:۴۳, ۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۳ ۰:۴۶ توسط soora.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
امتحان تنها کابوس زندگیه من بود...
یه بار رفتم سر جلسه دیدم هیچ کدوم از سوال ها اونجایی که من خونده بودم نبود!!!!! نگو جزوه عوض شده هم کلاسی هام بهم نگفتن!!!!! فکر کنید ترم آخر، آخرین امتحانم بود اینجوری خراب کنی.. ... [size=large]اونم من که نمره پایین تر از 17 نداشتم، خلاصه موقع برگشت تو اوتوبوس بغضم ترکید های های گریه میکردم ، یه خانوم گفت، دخترم چی شده کسیت فوت کرده!!! همینکه گفتم امتحان و بد دادم راننده اتوبوس قاطی کرد حسابی پیادم کرد وسط ْراه. اما استادم بهم نمره داد ![]() خلاصه اینکه زیاد به خودت سخت نگیر، همه ی اینا میگذره... امیدوارم تو امتحانات موفق بشی |
|||
|
|
۱:۲۱, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
متشکرم ازتون. . . ولی من دنبال اینم که چجوری روحیه اولمو به دست بیارم. . .!!
خودم اینو هم میدونم که برم دانشگاه به این حرکات دبیرستانی ام میخندم . . . من رشته ام انسانیه ضحی جان. . .!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

. اصلا دوست ندارم اینطوری بمونم چون

ولی لا اله الا الله آرام بخشه
![[تصویر: faraar.gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/faraar.gif)