کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟!
۲۰:۳۳, ۸/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۳ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ﭘﺪﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺩﺧﺘﺮ ۱۸ ﺳﺎﻟﻪﺍﺵ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪ
ع.ن ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ۱۸ﺳﺎﻟﻪ، ﺍﻫﻞ ﺷﻬﺮﮎ ﺣﺴﻦﺁﺑﺎﺩ ﮐﻨﮕﺎﻭﺭ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ
ﭘﺴﺮ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺩ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪ.
ﻫﺮﺍﻧﺎ، ﻭﺏﺳﺎﯾﺖ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻓﻌﺎﻻﻥ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻗﺘﻞ ﺭﻭﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺳﻮﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺟﺎﺭﯼ ﺭﺥ
ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺟﺴﺪ ع.ن ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺩﻭﻡ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻃﯽ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺩﺭ ﭘﺰﺷﮑﯽ
ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﻋﺼﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﮏﺷﻨﺒﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺷﺪ . ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﻫﻢﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ
ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﺍﺳﺖ.
ﯾﮏ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻫﺮﺍﻧﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﭘﺪﺭ ع ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻓﺮﮐﺶ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﺗﺎ ﺭﻭﺳﺘﺎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ
ﺟﺎﺑﻪﺟﺎ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻫﻢ ﻧﺒﻮﺩ.
ﺑﻪﮔﻔﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ، ﺍﯾﻦ ﭘﺪﺭ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ، ﺩﺧﺘﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ
ﺭﺳﺎﻧﺪ.
ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﮔﺰﺍﺭﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﮒ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ
ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﺍﺩ ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﺣﺘﯽ ﻗﺼﺪ ﺧﻔﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﺛﺎﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺑﺮ ﺑﺪﻥ ﻭﯼ
ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ.
ﭘﺪﺭ ع.ن ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ : ‏« ﺷﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩ، ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ . ﺧﺒﺮﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ
ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺶ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭘﺴﺮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﻭ ﻓﺸﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ
ﺷﺪ ﺗﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﻫﻢ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﺶ ﺯﺩﻡ. ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ
ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻧﺶ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﻔﻪﺍﺵ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺿﺮﺑﻪ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ .‏»
ﺍﯾﻦ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﺮﺑﺖ ﺟﺎﻡ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺭﺿﻮﯼ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺩ . ﺩﺭ
ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﭘﺪﺭ ﺑﺪﺑﯿﻨﯽ ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺳﻮﺀﻇﻦ، ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﮕﯿﺮﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ
ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ‏«ﺁﺑﺮﻭﺭﯾﺰﯼﻫﺎ ‏»ﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺶ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺗﺎ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﮑُﺸﺪ.
ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺰ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ع.ع ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﮎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ، ﺩﺧﺘﺮﺵ م ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ
‏«ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﻭ ﺍﺧﻼﻗﯽ‏» ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪ.
ﻗﺘﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ، ﺑﻪ ﺍﺭﺗﮑﺎﺏ ﺧﺸﻮﻧﺖ ‏(ﺍﻏﻠﺐ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ‏) ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺮﺩﺍﻥ
ﺧﻮﯾﺸﺎﻭﻧﺪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺁﻥﭼﻪ ‏« ﻟﮑﻪﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﺷﺮﺍﻓﺖ ﻭ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ‏» ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ
ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
ﮐﺮﺩﺳﺘﺎﻥ، ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ، ﺁﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ، ﺍﯾﻼﻡ، ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ، ﻟﺮﺳﺘﺎﻥ، ﻫﻤﺪﺍﻥ، ﻓﺎﺭﺱ ﻭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ
ﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻗﺘﻞﻫﺎﯼ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﺩﺭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺥ ﻣﯽﺩﻫﺪ.
ﻣﻨﺒﻊ: ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺯﻣﺎﻧه

بارها و بارها ازین خبر ها شنیدیم....بارها و بارها دیدیم مردم با دیدن اینا به اسلام توهین میکنند انگار اینکار مورد تاییده...چه باید کرد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، رضوانه ، Fatemeee ، السا ، soora ، fafa* ، فانوس *7* ، mofa ، Yaser_h2011 ، zahra11 ، blue.blood ، فدايي ولايت

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۵۶, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
شروع شد.25 صفحه میریم رو تز ازدواج در سن پایینSmile. منتها اینجا میگه قتل های ناموسی . و یه قصه رو آورده .

قتل های ناموسی تنها به خاطر دوست پسر داشتن یه دختر که نتونسته بلوغ جنسیش رو کنترل کنه نیست.

سو ظن همسران ، خشونت در خانواده ، ازدواج اجباری ( نمیخواد شوهر کنه ، زوره مگه؟) ، سنت بی سواد ، تعصب همشون تو این بحث هستن . باز نرید تو تز وای که 15 برسی، برو زن بگیر. خوب برن بگیرن . کسی گفت نرن .

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

تو ترکیه یه پسر 16 ساله اومد و عاشق دختر همسایه شد و پدر دختره گفت نمیدم دخترمو، خانواده ی پسر با طرح و نقشه ی قبلی ، دختر و پسر رو فراری دادن،تو ترکیه مرسومه . قدیم تو اذربایجان هم زیاد از این کارا میکردن.
منتها پسره بعدا پشیمون میشه ، دیگه بلوغ جنسیش واسه یه شب بوده !!!! و پدر بیچاره کل ترکیه دنبال دخترش میگرده.
شرف به این بابا که میاد تلویزیون ترکیه و گریه کنون میگه اشتباه کرده و الان هر بلایی سر دخترش بیاد، باز تا آخر عمر با دخترشه . نه از این بی ابرویی میترسه و نه از اینکه اینجوری داره گریه میکنه. مثل آدم برخورد کرد و دختره پیدا شد. کل ترکیه دید.این باباهه از مردم محل خجالت کشید ؟
ملت ما چشمشون به حرف مردمه . فرهنگ مسخره ی ایرانی .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، Eve
۲:۰۱, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #22

عبدالرحمن راست میگن دیگه , طرف با پدرش و برادرش رفیق باشه دیگه نیازی به ازدواج نداره , فقط نمیدونم چرا این وسط خدا گفته ازدواج با محرم گناهه !!!
اخه نمیشه که همه نیاز ها تامین بشن ولی نیاز جنسی جا بمونه , لابد خدا باز هم در این مرحله ما رو از پیشرفت و تکامل بازداشته , آخه یکی نیست بگه اگه قراره نیازها با پدر و مادر برادر و خواهر برطرف بشن چرا ملت ازدواج میکنن ؟
شانس آوردیم خدا ازدواج با محارم رو ممنوع کرده Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲:۰۴, ۹/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۲:۱۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #23
آواتار
میشه شما رو به خدا کل کل نکنین که این تاپیک هم بسته نشه بره پی کارش؟
میدونین؟
متاسفانه از بس که حقیقت رو با تعصب قاطی میکنین، هیچ کدوم به نتیجه خوبی نمیرسین...
اولاً این که حالا کی گفت همه دخترا باید 16 سالگی شوهر کنن؟
اونی که 16 سالگی میره دنبال دوست پسر یعنی شوهر میخواد...
اگه این قانون بشه و در واقع یه عرف بشه، اگه کسی به اصطلاح بچه باشه و شوهر نخواد دنبال دوست پسر هم نمیره...
اما اگه رفت دنبال دوست پسر یعنی ایها الناس! من شوهر میخوام، اما بی دردسر...
یعنی عقد باشن فعلاً...
ثانیاً این که بحث تاپیک سر قتل های ناموسیه که من فکر نمیکنم کار پسندیده ای باشه...
شاید حروم نباشه، ولی من مطمئنم پسندیده هم نیست...
آدم میخواد یه قاتل جانی رو بکشه، بازم دست و دلش میلرزه، این که دیگه اولاد خود آدمه...
شقاوت قلب میاره...
من حتی حاضر نیستم اگه از گشنگی هم بمیرم یه مرغ سر ببرم...
کلاً حتی اگه قانون خدا هم باشه، که اگه باشه حتماً درسته، مثل طلاق نمیپسندم و مطمئنم خدا هم خیلی خوشش نمیاد...
ثالثاً این که یه بابایی که توی روستا مسافرکشی میکنه، میخواین بره بچه اش رو بغل کنه و بهش محبت کنه؟
جو شهرستان ها با شهرها خیلی فرق داره و به تبع اون جو روستاها و دهات با شهرستان ها...
اونجا هنوزم دختراشون رو شاید زورکی شوهر بدن...
اونجا هنوزم شاید اجازه ندن دختراشون زیاد درس بخونن...
اونجا شاید هنوزم خیلی کارا بکنن و خیلی کارا نکنن...
اصلاً زندگی هاشون مثل زندگیهای من شهری نیست که بخوام نسخه زندگی شهری رو براشون بپیچیم...
اونجا شاید اصلاً ازدواج سخت نباشه که نیست...
اونجا شاید فقط سوء استفاده گران میخوان دوست پسر کسی باشن که واقعاً هم همینه...
شاید منم اگه توی اون جو بودم، یه جور دیگه فکر میکردم...

در نهایت باز هم برای صد هزارمین بار میگم:
من به عنوان یک کاربر معمولی از یه طرفه به قاضی رفتن بعضی ها و راضی برگشتنشون بسیار دلخورم...
تا حالا شده خودتون رو جای کس دیگری بذارین؟؟؟
با تهدیداتی که اون دفعه آقای بیداری اندیشه کردن، من فکر میکنم به همین زودی ها این تاپیک هم بسته بشه...

کاشکی کمی با ملاحظه جمله مینوشتیم...
نقل قول:
ملت ما چشمشون به حرف مردمه . فرهنگ مسخره ی ایرانی .
خانم اسکای!
فرهنگ ایرانی مسخره نیست...
شاید شما از این فرهنگ نیستین که این فرهنگ براتون مسخره است، اما حق توهین به فرهنگ ایرانی رو ندارین...
ما بلاخره نفهمیدیم...
با خودتون چند چندین؟؟؟
اتفاقاً اگه اینجوری بود که باید با همین فرهنگ همه عاشق شما میشدن که نشدن...
چون شما بسیار اهل حرف زدن هستین...
ملت ما همه شعور دارن و حرف مردم رو بررسی میکنن...
گول هر کسی رو هم نمیخورن...
دست از توهین بردارین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، فانوس *7* ، Eve
۲:۱۶, ۹/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۲:۵۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:یک مطلبی هم در تاپیک گفته شد

گفتند چون محبت ندید از پدر رفته سراغ دوست پسر!!!!!!!!!!!!

خب سوالی که مطرحه اینه

آیا جنس محبت پدر به دختر و محبت مادر به پسر از جنس محبت بین زن و وشوهره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر یکی نیست.خدا نکنه Dodgy. پدر که میگه دوستت دارم، چشمش به اتاق خواب نیست.دوست داشتنش خالصه.

منتها دختری که این رو نبینه، میزنه به خیابون و تا دلش بخواد دوستت دارم میشنوه منتها باید سرویس های جانبی هم بده .
بعد میشه ابروریزی.

یه جاهایی هم دو نفر همو میخوان و خانواده ها مخالفت میکنن . این یکی از دلایلشه. دوستان کلیک کنید رو این یه تیکه. تاپیک های قبلی هم ، جمع بندی نکردین ان شاالله اینجا تز ازدواج و بلوغ جنسی رو تکمیل میکنین.

نقل قول:تو عوامل قتل های ناموسی

1) خشونت
2) سو ظن
3) خیانت به همسر
4) ازدواج اجباری
5) قومیت
6) تعصب
هم دیده میشه .

چشم به حرف مردم ، فرهنگ مسخره ی ایرونی هاست.

اینو چرا ندیدید پس : بس کنید این همه بغض رو.

اینقدر چرندیات تحویل مردم دادن کار به جایی رسیده که با خزعبلات و این سیستم غلط شون یه پدر باید بره دخترشو بکشه ؛ اسمش هم جمهوری اسلامیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، Eve ، Mitsonary
۳:۲۰, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
بعد از بلوغ ،گرایش به جنس مخالف "کم یا زیاد" برای همه هست،چه دختر چه پسر
ولی "محبت" و "روابط دوستانه" بین پدرو مادرو فرزند باعث میشه فرزند از خیلی ناهنجاریها در امان باشه
.
.
دختری که تو خانواده (بخصوص از پدر) محبت و صمیمیت ندیده خیلی بیشتر در معرض جذب محبتهای دروغین و فساد اخلاقی هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مجید املشی ، Ali#59 ، مجتبی110 ، شیدا ، السا ، یاســین ، soora ، عبدالرحمن
۴:۴۲, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
می دونید من حس می کنم بعضی ها شاید البته
برای به کرسی سرانجام نشوندن حرف هاشن اثبات حر هاشن سعی دارن همیه موضعات رو منحر کنن به همن سمت از تمام مطالب ان جوری که میخان نتیجه بگیرن و در نهایت ................. ترجیح میدم اینو نگم
بیایید سر موضع اصلی بحث کنیم
اگر نظری داریم بگیم اگه هم نه خب بشنیم
من خودم تو خیلی از تایپیک ها می بینی تشکر زیاد زدم اما پست ندادم چون حرفی نداشتم
خب بریم حول تایپیک
یه سال
آیا به نظر شما قتل بدون حکم قاضی و یا مرجع معتبر شرعی و با تشخیص خودشخص قاتل در حالی که مقتل فرزند فرد باشد و دختر هم باشد به بهانه ی جلوگیری از آّر ریزی اعم از این که این ادعا درست یا غلط باشد ( درستی و غلطیش رو خدا داند ) درست هست یا نه ؟ چرا ؟
بنده به عنوان خواهر و البته نوه ی بعضی از شماBig Grin خاهش می کنم تنها به همین سوال که فکر می کنم نویسنده ی تایپیک هم همین هدف ر داشتن جواب بدیم و باقی حرف ها را در تایپیک مربوط به خودشان بگویید
ممنون از همکاریتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مجید املشی ، مجتبی110 ، رضوانه ، السا
۱۴:۴۶, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
اگه پسر و دختر به هم علاقه مند بودند،بهتر بود این موضوع رو عاقلانه با پدرمادراشون مطرح میکردن.
اگه پدر و مادر فهمیده بودند،این رابطه رو کنترل میکردند تا به سن ازدواج برسن... .
اگه فهمیده تر بودن ( و امکاناتش رو هم داشتند ) اسباب ازدواجشون رو فراهم میکردن.

زندگی که میتونست به این زیبایی باشه،ببینید چه طور شده Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، فانوس *7* ، یاســین
۱۴:۵۵, ۹/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط Eve.)
شماره ارسال: #28
آواتار
اقایون تالار!اقای عبدالرحمن،اقای تیشتر،اقای املشی،اقا رضا!یک سوال!خودتون رو بیست سال بعد تصور کنید.یه دختر 16 ساله دارید!میاد بهتون میگه(حالا چجوری رفتار کردید که میتونه بگه یه طرف)من به فللن شخص علاقه دارم!چه رفتاری میکنید؟
خانم های تالار،شما چطور؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، soora ، Ali#59
۱۴:۵۶, ۹/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۹/خرداد/۹۳ ۴:۴۲)فانوس *7* نوشته است:  می دونید من حس می کنم بعضی ها شاید البته
برای به کرسی سرانجام نشوندن حرف هاشن اثبات حر هاشن سعی دارن همیه موضعات رو منحر کنن به همن سمت از تمام مطالب ان جوری که میخان نتیجه بگیرن و در نهایت ................. ترجیح میدم اینو نگم
بیایید سر موضع اصلی بحث کنیم
اگر نظری داریم بگیم اگه هم نه خب بشنیم
من خودم تو خیلی از تایپیک ها می بینی تشکر زیاد زدم اما پست ندادم چون حرفی نداشتم
خب بریم حول تایپیک
یه سال
آیا به نظر شما قتل بدون حکم قاضی و یا مرجع معتبر شرعی و با تشخیص خودشخص قاتل در حالی که مقتل فرزند فرد باشد و دختر هم باشد به بهانه ی جلوگیری از آّر ریزی اعم از این که این ادعا درست یا غلط باشد ( درستی و غلطیش رو خدا داند ) درست هست یا نه ؟ چرا ؟
بنده به عنوان خواهر و البته نوه ی بعضی از شماBig Grin خاهش می کنم تنها به همین سوال که فکر می کنم نویسنده ی تایپیک هم همین هدف ر داشتن جواب بدیم و باقی حرف ها را در تایپیک مربوط به خودشان بگویید
ممنون از همکاریتون

ممنون از شما برای یادآوری بحث اصلی این تاپیک
اگر همه ی عزیزان حول همین محور بحث کنن و از فرافکنی های بی مورد پرهیز کنن حتما نتیجه ی مطلوب از هر بحثی خواهیم داشت.

(۹/خرداد/۹۳ ۲:۱۶)... نوشته است:  اینقدر چرندیات تحویل مردم دادن کار به جایی رسیده که با خزعبلات و این سیستم غلط شون یه پدر باید بره دخترشو بکشه ؛ اسمش هم جمهوری اسلامیه
من متوجه صحبت شما نشدم اصلا!
کدوم چرندیات رو تحویل مردم دادن؟!
اینایی که چرندیات تحویل مردم میدن کیا هستن؟!
اینکه پدری فرزندش رو سر یک مسئله ی ناموسی به قتل رسونده طبق کدوم تفکر غلطه؟!
چه سیستم غلطی؟

این جمله ی شما در حد یه جمله ی عامیانه ی کوچه بازاری سطحی هم نیست. بیشتر به یه گله گذاری از دنیای اطراف شبیه تا ارائه ی دلایل عقلی برای ریشه یابی یک معضل اجتماعی!

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، MohammadSadra ، مجتبی110 ، فانوس *7* ، رضوانه ، السا ، یاســین ، عبدالرحمن
۱۵:۳۴, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #30

با کاربر "مجنون الحسین" موافقم!

پسر ها اگر به دوستی با غیر همجنس روی می آورند عمدتا دلایل جنسی داره اما دختر ها اکثرا دلایل عاطفی!
(یکی از دلایل حرفم اینه که اثبات شه، اوج شهوت در مرد ها 18 سالگی هست در خانم ها بالای سی سالگی)

باز هم تکرار می کنم دلایل دخترها اکثرا عاطفی هست !!

از طرف دیگه، اون پدر مشخصه از لحاظ روانی در سلامت نبوده!! وقتی می گه من اگه آزاد شم اون یکی رو هم می کشم معلومه روان سالم نداشته!
پس می شه نتیجه گرفت در خانه هم نرمال نبوده!

اگر فضای خونه از لحاظ عاطفی تامین باشه هیچگاه دختری با این سن پایین جذب پسرکای خیابون نمی شه!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، MohammadSadra ، فانوس *7* ، Eve ، رضوانه ، السا ، یاســین ، soora ، Mitsonary
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]