|
قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟!
|
|
۲۰:۳۳, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۳ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ﭘﺪﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺩﺧﺘﺮ ۱۸ ﺳﺎﻟﻪﺍﺵ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪ
ع.ن ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ۱۸ﺳﺎﻟﻪ، ﺍﻫﻞ ﺷﻬﺮﮎ ﺣﺴﻦﺁﺑﺎﺩ ﮐﻨﮕﺎﻭﺭ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺩ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪ. ﻫﺮﺍﻧﺎ، ﻭﺏﺳﺎﯾﺖ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻓﻌﺎﻻﻥ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻗﺘﻞ ﺭﻭﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺳﻮﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺟﺎﺭﯼ ﺭﺥ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺟﺴﺪ ع.ن ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺩﻭﻡ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻃﯽ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺩﺭ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﻋﺼﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﮏﺷﻨﺒﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺷﺪ . ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﻫﻢﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﺍﺳﺖ. ﯾﮏ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻫﺮﺍﻧﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﭘﺪﺭ ع ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻓﺮﮐﺶ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﺗﺎ ﺭﻭﺳﺘﺎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺟﺎﺑﻪﺟﺎ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻫﻢ ﻧﺒﻮﺩ. ﺑﻪﮔﻔﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ، ﺍﯾﻦ ﭘﺪﺭ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ، ﺩﺧﺘﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﺎﻧﺪ. ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﮔﺰﺍﺭﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﮒ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﺍﺩ ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﺣﺘﯽ ﻗﺼﺪ ﺧﻔﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﺛﺎﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺑﺮ ﺑﺪﻥ ﻭﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ. ﭘﺪﺭ ع.ن ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ : « ﺷﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩ، ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ . ﺧﺒﺮﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺶ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭘﺴﺮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﻭ ﻓﺸﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﺗﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﻫﻢ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﺶ ﺯﺩﻡ. ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻧﺶ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﻔﻪﺍﺵ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺿﺮﺑﻪ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ .» ﺍﯾﻦ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﺮﺑﺖ ﺟﺎﻡ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺭﺿﻮﯼ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺩ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﭘﺪﺭ ﺑﺪﺑﯿﻨﯽ ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺳﻮﺀﻇﻦ، ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﮕﯿﺮﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ «ﺁﺑﺮﻭﺭﯾﺰﯼﻫﺎ »ﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺶ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺗﺎ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﮑُﺸﺪ. ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺰ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ع.ع ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﮎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ، ﺩﺧﺘﺮﺵ م ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ «ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﻭ ﺍﺧﻼﻗﯽ» ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪ. ﻗﺘﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ، ﺑﻪ ﺍﺭﺗﮑﺎﺏ ﺧﺸﻮﻧﺖ (ﺍﻏﻠﺐ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ) ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﯾﺸﺎﻭﻧﺪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺁﻥﭼﻪ « ﻟﮑﻪﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﺷﺮﺍﻓﺖ ﻭ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ» ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﮐﺮﺩﺳﺘﺎﻥ، ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ، ﺁﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ، ﺍﯾﻼﻡ، ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ، ﻟﺮﺳﺘﺎﻥ، ﻫﻤﺪﺍﻥ، ﻓﺎﺭﺱ ﻭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻗﺘﻞﻫﺎﯼ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﺩﺭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺥ ﻣﯽﺩﻫﺪ. ﻣﻨﺒﻊ: ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺯﻣﺎﻧه بارها و بارها ازین خبر ها شنیدیم....بارها و بارها دیدیم مردم با دیدن اینا به اسلام توهین میکنند انگار اینکار مورد تاییده...چه باید کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۹, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
به نظرم همه این بحث هایی که داریم میکنیم برای پسر ها هم صادقه
یعنی ما داریم درباره فرزندان صحبت میکنیم چه پسر چه دختر البته من احساس میکنم تربیت پسر ها علاوه بر توجه زیاد مادر ها نیازمند توجه و تربیت خیلی خوب پدر ها هستش اگر فرزندان شهدا رو فاکتور بگیریم... توی خانواده هایی که من دیدم و کلا پسره با پدرش خوب نبوده و همش سمت و سوی مادرش بوده و کلا مادرش بزرگش کرده با عرض شرمندگی یه خرده خاله زنک! و دارای رفتارهای خانومانه! شدن پسر باید مرد بار بیاد! که نقش پدر اینجا پر رنگ تره هذ چند مادر هم میتونه کمکش کنه... ولی خب پدر فرق داره |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
سلام!
با اجازه دوستان ! مدرسه رفتن و آموزش دو چیز مجزا هست! با توجه به اینکه من خودم معلم بودم و دو فرزند نوجوون هم دارم، عقیدم اینه که مدرسه رفتن بیش از هر چیز برای آموزش نظم و تربیت و دیسپلین در جامعه هست! هر چند آموزش نیز صورت می گیره ولی الان دوره ای هست که افراد می تونن آموزش رو از طریق مجازی نیز ببینند!! بچه ای که مدرسه نمیره کجا می خواد تحمل کردن دیگران رو یاد بگیره؟ کجا هلش میدن؟ غذاشو می ریزن؟ با هاش دعوا می کنن؟ کجا جامعه رو می تونه حس کنه و لمس کنه؟ هر مدرسه ای که بره این بساطا هست! از قضا دو تا بچه من هم مدرسه اسلامی می رن ولی اونجا هم بچه های خودنما و بی حجاب و حتی موردی هست که دوست پسر هم داره!! ولی در حدی هست که فقط با هم حرف میزنن نه بیشتر!!! اما من اصلا احساس ناامنی نمی کنم که اون دختر تو کلاس بچه من هست!! می دونید چرا؟؟؟ چون بهترین مخاطب برای دخترم هستم و گارد الکی نمی گیرم ! مطلق راجع به آدما نظر نمیدم !هر چیزی رو سعی میکنم با آیه و حدیث و غیر مستقیم یاد بگیرم و بگم! به همسرم هم دائم سفارش میکنم که همینطور باشه!! شکر خدا تا حالا هم مشکلی نبوده! هر جا می خواد بره خودش دوست داره منم همراهیش کنم !تو خیابون و کوچه به هوای خرید تنها راه نمیوفته! اصلا همسرم اجازه نمی ده !مثلا میگه تولد دوستمه چون مدرسش اسلامیه و ما تو جلسات اموزش خانواده با پدر ها و مادرهای دیگه آشناییم پدرش می گه خودم می رسونمت! وقت می زاره میبره بعد میره میاره! به خدا از بیشتر مردا گرفتار تر هم هست!! فکر کنید می گفت خودت برو!!! آره خب تربیت دختر حساسه ولی با صبر و حوصله می شه حداقل بچه سالم تربیت کرد! ما هم گاهی با بچه هامون کشمکش داریم! ولی خودشون هم می دونن که ما از اصول کوتاه نمیایم و خلع سلاح می شن! نکته بعدی اینه که همیشه برای تربیت مخصوصا نوجوان باید دنبال آلتر ناتیو بود! پدر و مادر هایی که تو این دوره زمونه برای بچه هاشون چند تا آپشن در هر زمینه ای رو میکنن! بچه ها بیشتر خطشون رو می خونن!! خب مواردی هم هست که ربطی به اصول نداره تو اون زمینه ها کاملا دموکراسی هست و من یا پدرشون مصلحتی گاهی می ریم تو گروه بچه ها!!! هر چی نو جوون بیشتر احساس کنه بهش بها داده می شه بیشتر سعی می کنه غلطهاشو اصلاح کنه و بیشتر خودش رو تو دل پدر و مادر جا کنه! و هزاران نکته باریکتر از مو که باید دائم یاد بگیریمچون بچه ها هر روز نیازشون تغییر می کنه و وظیفه ما سنگین تر..... |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
دقیقاً بحث سر همینه زهرا خانم...
منم با سیستم آموزش و پرورش موافق نیستم، اما با همه این اوصاف این درسها رو به بچه ام آموزش خواهم داد که بره امتحان بده و از درسش عقب نمونه... حالا بحث سر اینه که... چی میشه اگه بچه من کلک زدن و هل دادن و هل داده شدن و ... یاد نگیره؟ من خودم مدرسه مذهبی و چادر اجباری درس خوندم... اون موقع هم تو مدرسه چادری بودیم و هم توی مهمونی ها... اون موقع ها مدرسه زیارت عاشورا میذاشت توی محرم و صفر و با بچه ها همه میرفتیم تو نمازخونه و گریه میکردیم مثل ابر بهار... شیطنت هایی که میکردیم رو با خدا درمیون میذاشتیم و توبه میکردیم... توبه میکردیم از این که این هفته چادرمون سر کلاس ریاضی با معلم مرد از سرمون افتاد... بچه ها از این که به شماره کسی زنگ زده بودن، توبه میکردن... میفهمین منظورمو؟ اون سن سنی نیست که همه معضلات و تفکرات غیرمذهبی خودش رو نشون بده... الآن از بچه های مدرسه مون فقط یکی دو نفرن که حجاب دارن، چه برسه به چادر... همه بی حجاب شدن... اون تفکرات توی همه ما نهادینه شد و فرصت بروز که پیدا شد، منفجر شدن... مدرسه مذهبی راه حل کاملی نیست... مثلاً شاید 10 درصد جلوی بروز مشکلات رو بگیره... |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
من که سر در نمیارم اینجا چی داره گفته میشه،
. نمردیم و فهمیدیم که مشتق بدرد نمیخوره. بزنید تو نت کاربرد مشتق . بدردایی میخوره خدا قبول کنه . منتها تو ایران نه . ![]() فقط به سقط جنین تو مدارس بحث رو نکشونید که حواسم هست.!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۵:۲۳, ۱۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۵:۲۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
اولاً این که اسکای خانم اونی که باید حواسش به اون یکی باشه، شما نیستی عزیزم...
ثانیاً این که کاشکی حداقل یه نفر منظورمو میفهمید... من نگفتم مشتق بی استفاده است... من نمیگم علم بده... بذارین یه بار دیگه مثال بزنم... شما که دکترای عمران دارین، میشه بپرسم از مشتق و انتگرال در زندگی علمیتون چه استفاده ای دارین؟ در زندگی کاریتون چی؟ در زندگی خصوصیتون چی؟ کسی که پزشکه، حد و مشتق به چه دردش میخوره؟ یه حسابدار این مشتق رو که شما فرمودین به چه دردش میخوره؟ حتی منی که لیسانس ریاضی هم هستم، این مشتق واسم تو زندگی کاربرد نداره... در دو صورت مشتق کاربرد داره... یکی این که من تا مرحله دکترا برم و بخوام تحقیقی انجام بدم و قوانین مشتق توی اون بررسی به دردم بخوره... یکی این که من به عنوان معلم بخوام اینو به گروه اول یاد بدم... حالا بفرمایید کی آشپزی به دردش نمیخوره؟؟؟ حالا بفرمایید کی به دردش نمیخوره اگه بدونه لکه روغن و یا لکه آلبالو چجوری از لباس پاک میشه... علم باید توی زندگی ها استفاده داشته باشه... هر چیزی که ما به بچه هامون یاد میدیم باید یه روزی به دردشون بخوره... توی آمریکا که الگوی بسیاری هست، اینو فهمیدن و توی مدارس این چیزها رو به بچه ها آموزش نمیدن... توی استرالیا هم بنده دیدم که این کارو نمیکنن... حالا وقتش نیست یکم سیستم آموزشیمون به جای این که کلاس اول راهنمایی به کلاس ششم تغییر نام بده، یا پنجشنبه هاش تعطیل یا غیر تعطیل باشه و اینهمه مردم رو علاف خودش بکنه، بهتر نیست یه تکون درست و حسابی بخوره؟؟؟ وقتش نیست به جای قطر کره زمین که همه باید حفظش کنن و فردای امتحان فراموشش کنن، یکی بدونه چه جوری باید لکه خون رو از لباس پاک کنه... یکی 4 تا کار عملی توی زندگی یاد بگیره؟ من همین که شرلوک هلمز رو به عنوان موافق این نظر دارم، دیگه خیالم قرصه ... ![]() اما در مورد فساد در مدارس... بچه خواهر شوهر من یکی از مدرنتین و گرونترین مدارس تهران میره... یعنی اونجا کسی نیست که زیر 20 میلیون خرج بچه ابتداییش کنه... حالا آترینا و دوستاش در مورد ماشینهاشون مدام در حال پز دادن به هم هستن... خواهر شوهر عزیز من هم توکسان داشت... واسه این که این دخترشون جلوی دوستاش خجالت میکشید، بنز خریدن... این در مورد سن 5-6 سالگیه ها!!!! یعنی این چشم و هم چشمی و این پز دادن به اموال و ... از سنین بسیار پایین داره به بچه ها آموزش داده میشه... منظور از فساد در سنین دبیرستان و بالاتر فساد جنسیه... در سنین پایین تر منظور از فساد رذیله های اخلاقیه... به قول زهرا خانم بچه ها میرن مدرسه که یاد بگیرن با قلدرها چجوری برخورد کنن... یاد بگیرن اگه کسی هلت داد، باید چی کار کنی... حالا ما اگه نخوایم بچه مون توی این محیط حتی چند دقیقه باشه، باید کیو ببینیم؟ من راضی، باباش راضی، من موندم و بچه های تالار ناراضی.... ![]() عجب گیری کردیما!!!! ما رو به این که میخوایم به همه بگیم علم یاد نگیرین متهم نکنین... ما رو به انتخاب رشته غلط متهم نکنین... ما رو به بی سواد بودن هم متهم نکنین... من همه حرفم اینه : برفرض یه عده زیادی میخوان برن سمت چپ... حال آنکه کسانی که رفتن سمت چپ میگن همچین چیز خوبی نبوده... حالا بهتر نیست یکی هم راه سمت راست رو انتخاب کنه؟؟؟ شااااااااااید بهتر از اون یکی راه باشه. نه؟؟؟ یا برای همیشه راهی رو که پدرانمون رفتن ما هم باید بریم؟؟؟؟ بگذریم... یکی دیگه از کارهایی که پدر و مادرها باید برای نوجوانان امروزی انجام بدن اینه که کامپیوتر رو حتماً توی پذیرایی بگذارن... به هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ وجه زیر بار نرین که کامپیوتر خوب نیست توی پذیرایی باشه و بهتره که توی اتاق خواب باشه... باید به تمام فعالیت های کامپیوتری بچه تون دید داشته باشین... برای استفاده از کامپیوتر و اینترنت حتماً ساعاتی رو برای بچه ها معین کنین تا فقط توی همون ساعات بچه ها پای کامپیوتر بنشینن... یه چند دلیل... یکی این که یاد بگیرن پاشون رو باید روی زمین سفت بذارن و انوقدر توی دنیای مجازی غرق نشن که فرق واقیعت و خیال رو از هم تشخیص ندن... هزاری هم توی فیس بوک دستور پخت قورمه سبزی بذاری و دو هزار تا هم لایک بخوره، آدم رو سیر نمیکنه... یه دلیل دیگه اش این که بچه هاتون رو چک کنین که چه فیلمهایی میبینن و چه سایتهایی میرن... متاسفانه پخش فیلمهای مستهجن توی مدارس دیگه خیلی رله شده و بچه ها توی تنهایی یا کامپیوترهای شخصیشون از این فیلمها زیاد میبینن... سعی کنین وقت فرزندانتون رو با کلاس های عملی پر کنین تا زیاد تحت تعلیم وب نباشن... سعی کنین حتی المقدور خودتون بچه تون رو به کلاس هاش و ... ببرید و بیارید... هزاری هم گفت من دیگه بزرگ شدم، محلش نکنین... با این همه گرگی که توی جامعه ووول میخوره، ساده انگاریه که فکر کنین، بره من از پس خودش برمیاد... مگه این که بچه شما هم -خدای نکرده- از جنس همون گرگ ها باشه با ظاهر بره واسه والدینش... |
|||
|
|
۸:۱۸, ۱۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۸:۲۰ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
1) متن شما رو خوندم. میگید علم خوبه ، بعد میگید حسابدار به چه دردش میخوره و بعد میگید آشپزی واسه همه لازمه .بعد میگید به دو دلیل کاربرد داره. من متوجه نمیشم این چه جور اثباتی بود .
2) نقل قول:حالا ما اگه نخوایم بچه مون توی این محیط حتی چند دقیقه باشه، باید کیو ببینیم؟ 2) من هم همین رو گفتم.بحث قتل های ناموسیه.این که شما میخواهید بچتون رو نفرستید مدرسه. به من نوعی هیچ ارتباطی نداره و برام مهم نیست. این بحث رو کش دار نکنید. البته یبار دیگه پست هاتون رو بخونید که ببینید واسه چی کش دار شد. یاد اون دختر عرب میفتم که باباش همه ی معلمان رو میاورد خونه و دختر رو بعد از این همه پروسه ی اموزش فرستاد آکسفورد. بعد فکر کنم دختر گم شد و نامه ای به باباش نوشت که سلام.منو از ارث محروم کن.ممنون از دانشگاه آکسفورد که فرصتی شد من از دست شما راحت بشم.باباش هم از ارث محرومش کرد. .*************************************************************************************** 2) نرم افزاری برای کنترل فرزندان توسط والدین Advanced Parental Control 1.9 این دو تا لینک جالب بودن . 3)به همه معلمين و بچه ها سلام مرا برسانيد و همين طور هم کلاسي ها به آنها بگوييد که خودتان را براي آينده خوب درست کنيد. 4) تربیت فرزند از دیدگاه امام سجاد(علیه السلام) ************************************************************************************* 5) قتل های ناموسی ، یه سرش فرهنگ غلط در مورد زن هست. امیدوارم این مسائل در شهر هایی که این موضوع زیاد دیده میشه با آموزش هایی کاهش پیدا کنه. مثلا یه واحد درسی به پسرا بدن ، زن کالا نیست . یا تو فرهنگسراها دوره بزارن واسه این مردا. یا برن خونه به خونه که الان یه مرکز خیریه ای همین کارو تو تهران داره میکنه. رو گسترش بدن. در ضمن من دکتری عمران ندارم |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
بازم چند تا اصلاحیه و نکته واسه پست اسکای خانوم!
نقل قول:مثلا یه واحد درسی به پسرا بدن ، زن کالا نیست . عزیزم! اینو باید تو آمریکا و اروپا درس بدن... اگرم بخوان توی ایران به آقایون با سطح فرهنگی پایین تر چیزی رو آموزش بدن، اینه که "زن برده نیست." وگرنه از قدیم الایام ایرانیان هرگز با زن مثل کالا برخورد نکردن... اما این کار بعد از رنسانس توی اروپا و بعدها توی آمریکا به شدت مورد توجه آقایون قرار گرفت... و اما در مورد لینکی که داده بودین... اول تشکر... دوم اینکه برای من خیلی جالب بود که بیانات آقای خمینی (رحمة الله علیه) رو از سایت مدارس علوم دینی برادران اهل سنتمون انتخاب کردین... حالا برگردیم سر بحث های خودمون: چند تا نکته هم به پدر و مادرهایی که پسر دارن بگم: اول این که توی حمام تیغ برای اصلاح بدن قرار ندین... یعنی زیاد اجازه ندین که فرزند نوجوان و تازه بلوغ یافته تون موهای زائد بدنش رو بتراشه... برای اصلاح صورت هم میتونین تیغ اصلاح رو جلوی آینه دستشویی قرار بدین و یا دستگاه های اصلاح رو بهشون پیشنهاد بدین... اما برای عدم تحریکشون بهترین کار اینه که اجازه ندین زیاد موهای بدنشون رو بتراشن... دوم این که مدت زمان حمام رفتنشون باید بین 5 تا 10 دقیقه باشه... به دو دلیل... یکی این که برای سربازی و حتی اگر معاف بودن، برای شرایط جنگی که خدای نکرده ممکنه برامون پیش بیاد آماده بشن... و یکی هم این که باز هم محیط برای اون گناه ناجوره براشون آماده نشه... یادتونه گفتیم تن دخترها لباسهای لختی نکنین که حیای بچه حفظ بشه؟؟؟ حالا مامانای محترم! جلوی پسرهاتون از پوشیدن لباسهای لختی و تنگ جدا بپرهیزید... اصلاً هم منظورم بد نیست و منظورم این نیست که خدای ناکرده پسر به مادرش چشمی پیدا خواهد کرد که اگر مانع دینی نباشه، ممکنه چنین اتفاقی هم بیفته... بیشتر به این دلیل که اگه روزی این پسر همسرش رو در این لباسها دید، بیشتر به ایشون حریص بشه و در واقع زن ندیده باشه کلاً و اگه یه زن بدلباس هم جلوش اومد، اون شرم و حیا هم مانع از این بشه که چشمش به نامحرم بیفته... بازم به یاری خدا ادامه خواهد داشت... در ضمن... پارسال گفته بودی داری واسه دکترا آماده میشی، فکر کردم آزمون دادی و قبول هم شدی... اگه میخوای انشاءالله که بشی.. |
|||
|
|
۵:۴۹, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۳ ۵:۲۳)moze84 نوشته است: وقتش نیست به جای قطر کره زمین که همه باید حفظش کنن و فردای امتحان فراموشش کنن، یکی بدونه چه جوری باید لکه خون رو از لباس پاک کنه...البته شما هم مشتق رو برای علاقهمندانش رد نمیفرمایید و از این نظر درست میفرمایید. اما تجربهای که بنده بهش دست یافتهام اینه که: اولاً افرادی که این برنامههای آموزشی رو ریختهاند، طبق نظر و فکری این کار رو قبول دارن. البته تفکرشون غلط هست، اما براساس فکر هست، و به اینگونه بحثها و دلایل، از ریشه باوری ندارند!(وقتی دبیرستان بودم با یکیشون در مورد محتویات کتاب تاریخ راهنمایی بحث کردم. در نهایت که فکر میکردم گیرش انداختم، جوابی که بهم داد این بود که: شما برو خودت درس بخون و برو دانشگاه و مدرک بگیر و بعد در این جایگاه قرار بگیر و اصلاحش کن!!) ثانیاً بقیهی مردمی که هنوز به خوبی این نظر عقیده ندارن، در برابر هرگونه تلاشی برای تغییرش مقاومت سرسختانهای خواهندکرد. بنابراین بجای اینکه دنبال تغییر نظام آموزشی باشید، دنبال پیدایش آموزشهای غیررسمی جایگزین باشید و یا پایین اومدن سن انتخاب رشته. (۱۸/خرداد/۹۳ ۵:۲۳)moze84 نوشته است: یکی دیگه از کارهایی که پدر و مادرها باید برای نوجوانان امروزی انجام بدن اینه که کامپیوتر رو حتماً توی پذیرایی بگذارن...لینکهای خانم SkyGirl رو فرصت نداشتم بخونم. اما جوابی که مسلماً وجود داره اینه که حتی از نظر فیزیکی هم امکان نداره یک نفر رو در همهچیز و برای همیشه کنترل کرد، و از نظر تربیت معنوی که کلاً هیچی! صدالبته والدین نباید بذارن هر ولگرد بیسروپایی از دهکدهی جهانی با روان بچهی معصومشون بازی کنه، اما مطرح کردن این محدودیتها به عنوان «راه حل» ِ ماجرا، معناش متفاوته. (۱۸/خرداد/۹۳ ۱۶:۱۰)moze84 نوشته است: و اما در مورد لینکی که داده بودین...میبخشید که میپرسم. مگه نمیفرمایید برادرند. پس چی براتون جالبه؟ ![]() حتی اگر به نظرتون برادر نبودن، کجای کار براتون جالبه؟ |
|||
|
|
۷:۵۳, ۱۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۳ ۷:۵۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
نقل قول:لینکهای خانم SkyGirl رو فرصت نداشتم بخونم.آقای درست پسند! ما اینجا داریم بحث میکنیم که والدین چی کار میتونن بکنن که بچه هاشون در سنین نوجوانی و اوج تحریکات جنسی و تغییرات هورمونی طرف دوست پسر و دوست دختر کشیده نشن... حالا همه این کارها رو هم که بکنیم و خودمون هم علیه السلام باشیم، نهایتاً ممکنه بچه ما هم پسر نوح بشه... ما هم میدونیم این کارا 100% جواب نمیده، اما جلوی تسریعش رو میگیره و در مواردی ممکنه تاثیر گذار هم باشه... همه این راهکارها شاید جلوی 50% خطاهای نوجوان ما رو بگیره... اما 50% هم خودش خیلیه... نقل قول:میبخشید که میپرسم. میدونستم یکی بلاخره اینو میپرسه... اما باور کنین که فقط برام جالب بود که برادران اهل سنت ما مقاله میزنن توی سایتشون و از راه های تربیتی امام خمینی میگن... البته اصل این مقاله فکر کنم مال سایت حوزه بود... اما بلاخره اون ها این مقاله رو توی سایتشون قرار دادن و خواستن که بچه هاشون رو به شیوه علمای ما تربیت کنن... همینش برام جالب بود... فقط جالب بود... همین... |
|||
|
۸:۲۶, ۱۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۳ ۱۵:۳۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
نقل قول:بازم چند تا اصلاحیه و نکته واسه پست اسکای خانوم! یه لطف بفرمایید نظر مخالف بدید. اصلاحیه دیگه چه صیغه ایه ؟؟ . نقل قول:عزیزم! زن کالا نیست . بردگی که یکی از شاخه هاش نگاه ابزاری و کالا بودنه . من باز هم مینویسم . علم ریاضی ی ریشه هست. وقتی میگن 2/3 پیمانه کاکائو لازمه واسه آشپزی . باید دید ریاضی حداقلی داشته باشه که بفهمه 2/3 یعنی چی .بده آقاشون اون کیک رو بخوره . وقتی میگه درجه ی فر به فارنهایت .بلد باشه یه فرمول ساده و تبدیل کنه به درجه .که غذاشون نسوزه واسه سایه ی سرشون غذای خوب بدن . قانون 2/3 یه اصل جالبه تو دکوراسیون خونه .یه کسر ساده خونه رو خیلی جادار نشون میده .آقا از سر کار بیاد کیف کنه . کاربرد ریاضیات در خانه داری پیشنهاد بدم به اموزش و پرورش/ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی درباره ی دعاوی خانوادگی | vakilara | 0 | 960 |
۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vakilara |
|
| دینداری خانوادگی ( مهم و کاربردی) | مصطفي مازح7610 | 1 | 1,399 |
۱۷/آذر/۹۲ ۱۳:۴۳ آخرین ارسال: یاســین |
|
| *آسیبهای خانوادگی در آخرالزمان * | mohammad reza | 0 | 1,348 |
۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۶ آخرین ارسال: mohammad reza |
|

. نمردیم و فهمیدیم که مشتق بدرد نمیخوره. بزنید تو نت کاربرد مشتق . بدردایی میخوره خدا قبول کنه . منتها تو ایران نه . 

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)