|
چجوری میتونم ارادمو قوی کنم؟؟(*100%اورژانسی*)
|
|
۱۲:۳۹, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه چیزی بگم؟؟ باشه میگم ![]() خوشبختانه یا متاسفانه یک غول بی شاخ ودم در انتظارمه هیچ راه فراری هم ازش نیس و بالاخره باید باهاش روبه رو شم که تلاش و کوشش زیادی میخواد تا با مخ بکوبونمش زمین ولی تو این راه اراده هم میخواد اراده ای که بتونم باهاش قید چیزایی رو که دوست دارم بزنم برم برای نبرد با اون غوله روبه رو شم حالا از میون کاربرای فهیم تالار ![]() کسی هس به من بگه چجوری میتونم رو قوی کردن ارادم کار کنم؟؟؟ یاحق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۱, ۱۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۴ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به لحاظ عقلی و فلسفی، شدت و ضعف اراده و طلب مطلوبی که آدمی به دنبالشه، مربوط میشه به میزان اعتقاد و ایمان به خود هدف و اهمیتش.
اگر اراده ضعیفه معلوم میشه ایمان به هدف ضعیفه. برای اینکه اراده قوی شه اول باید هدف کاملا روشن شه و دایما متذکر فواید انجام و عواقب ترکش شد در همه حال هم باید امور را به مسبب الاسباب تفویض نمود. یه نکته ای هم از امام راحل هست که در چهل حدیث به نقل از مرحوم شاه آبادی که گوش دادن به تغنیات عزم را ضعیف میکنه |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۵/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۴ ۱۴:۰۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به رویاهات فکر کن و بدون یک نفر هست که قبلا این ها رو واست درنظر گرفته و از خودت علاقه مند تره به اجراشون و دیدن خوشبختیت. یکی از کارهایی که شیطان می کنه و تو خواب و بیداری براش تلاش می کنه ، گل آلود کردن رویاهاته ... وقتی آرمانتو ازت گرفت امیدتو گرفته ... اونوقت دیگه هیچ اراده ای نداری. رمز اراده قوی ،خداشناسیه. جهان عرصه پیشرفت بنده هاست چون مالکش، خداست. پس بدون هراس پیشتازی کن. موفق باشی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |