|
نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
|
|
۲۱:۲۲, ۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۰ ۵:۰۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
قبل از هر چيز ايام ولادت بانوي دوعالم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) رو به محضر امام زمان (علیه السلام) و همه مسلمانان جهان تبريك ميگم. من فقط سوال مي پرسم چون از از خودم چيزي بلد نيستم. و اما سوال: به نظر شما براي بهبود وضع حجاب كدام يك از گزينه هاي زير مهم تر و تاثير گذارتر است. 1- فرهنگ سازي از طريق رسانه هاي جمعي و كتب درسي. 2- برخورد سازمان هاي مربوط مانند نيروي انتظامي با افراد بي حجاب و بد حجاب در سطح جامعه.(شايد چيزي مانند حبس يا جريمه نقدي) 3- محدود كردن اين افراد در جامعه به اين صورت كه از حضور اين افراد در ادارات و مراكز جلوگيري شود. 4- امر به معروف و نهي از منكر. 5- برخورد جدي با توليد كنندگان و توزيع كنندگان لباس هاي نامناسب. مي خواستم يه نظر سنجي داشته باشم ولي به نظرم رسيد بحث انجام بشه و دوستان نظرات و راه كار هاي خودشون رو ارائه بدن و اگر خدا خواست بعد از جمع بندي يه نظر سنجي هم درست مي كنيم. لطفا اگر نظري داريد ارائه بدين تا گزينه ها كامل تر بشن و يه نظر سنجي خوب انجام بديم. نكته آخر اين كه منظورم از حجاب فقط خانم ها نيست بلكه شامل پوشش آقايان هم ميشه. دوباره تاكيد مي كنم اگر جاي گزينه اي رو خالي مي بينيد در ارسال هاي خودتون بنويسيد تا بقيه دوستان نظر بدن. در پناه خدا باشيد. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۳, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
واقعا ممنون علی آقا خیلی عالی جوابمو دادین
حرفاتون درسته و نکته ای که به نظرم میرسه اینه که این چیزایی که گفتین معمولا تو بد حجاب ها بیشتر ظاهر میشه تا باحجاب ها یعنی معمولا اول یکی بد حجاب میشه و بعد این کار هارو میکنه بازم هم ممنون |
|||
|
۱۶:۲۹, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوستان :
بدحجاب نداریم این کلمه روروشنفکرنماها درآوردند... باحجاب و بی حجاب. والسلام. |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۳/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
یه چیزی رو خدمت تمام خانوم های محترم تالار گفتگوی بیداری اندیشه
یه پسر اگه بخواد به حریم شخصی یه زن تجاوز کنه بهش تعرض میکنه یه زن اگه بخواد به حریم ایمانی یه مرد تجاوز کنه خودش رو آرایش میکنه و با حجاب ناجور در ملأ عام حاضر میشه اگه خدایی نکرده ظاهر شما در ملأ عام و فضای عمومی به اندازه ی یک سر سوزن باعث کلید خوردن وسوسه در یک مرد بشه و اون رو از یاد خدا غافل کنه و ذهنش رو درگیر کنه و یا از اون بدتر مقدمه ای بشه برای ارتکاب به گناه یک پسر بالاترین حق الناس هست و پوست عامل اولیه رو خدا میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بر طبق آیات قرآن و روایات!!!!!!!!!!!! چه خوشتون بیاید چه نیاید چه بپذیرید چه نپذیرید این حکم خداست دو جواب رو معمولاً خانومها میگن 1- خوب نگاه نکنند 2- اونی که با یه نگاه به گناه می افته بهتر هست که بیافته که اینقدر ایمانش ضعیف هست من پاسخ عقلانی و شرعی هر دو رو بلدم اما هر کسی صادقانه با خودش و خدا خلوت کنه ببینه آیا این دوجواب رو در روز قیامت میتونه به خدا بده یا نه؟ گفتم بین خودتون و خدا صادقانه (۳/خرداد/۹۰ ۱۶:۲۳)boghz نوشته است: و نکته ای که به نظرم میرسه اینه که این چیزایی که گفتین معمولا تو بد حجاب ها بیشتر ظاهر میشه تا باحجاب هاببینید حجاب یک عمل است قبل از هر عملی ما باید اراده ای انجام دهیم این اراده محرکی دارد یا هوای نفس هست و یا عقل سالم که حکم میکند بر مبنای فطرت پاک در نزاع بین هوای نفس و عقل بین اینکه عفت و حیا حفظ شود یا به لذت لحظه ای برسیم زمانی که هوای نفس غلبه کرد اراده میکنه که حجابش رو متناسب با هوای نفس داشته باشه و عمل بد حجابی رخ میده |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۳/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۲۱:۰۴ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
حرفتون درسته...
اما من به خانم ها هم حق میدم چون و چرا کنن...! بحث کنن و دلیل حجابو بپرسون... و وقتی این حرف رو از دهن یه مرد بشنون جری بشن و... چون یک مرد در دمای 60درجه ی اهواز! مانتو و مقنعه و سپس چادر سر نکرده اون هم از نوع مشکی ! که وقتی میرسی خونه لباسات بوی اتوبخار بگیره! برادران عزیز من واقعا شرمندم که این حرفو میزنم اما کاش بحث کردن در مورد مسئله ی حجاب رو به خواهران تالار واگذار میکردین... چون اگر عده ای با تفکرات سابغ من! وجود داشته باشن هیچ حرفی رو در مورد حجاب از دهن یک مرد نمی پذیرن! بببخشین ببخشین چون مثل اینه که یه نفر بشینه کنار گود و بگه لنگش کن! این که بگن خوب مردها نگاه نکنن و... تفکر قدیم های من و خیلی از خواهرانه... چون گاهی اوقات واقعا به آدم فشار میاد! تو ظهر و گرماش یه جور... تو برف و بورانش یه جور.... راستش خودمم هم هنوز یک ذره ایز این تفکرات (فقط یه ذره) دارم! ![]() این یه پیشنهاد بود فقط از طرف خواهر کوچیکتون... |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۳/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۲۰:۴۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
مسلماً هر چه شرایط اجرای حکم خدا سخت تر باشه
برکات و آثار مادی و معنوی تمکین کردن به حکم خدا هم بیشتر میشه خدا خودش میدونه فقط کسی که دربرابر این همه سختی و سختی تحقیر و تمسخر بدحجابان به بانوان متقی و موحد پایداری کنه چه آثاری رو بدست میاره اما مردها هم امتحانات سخت خاص خودشون رو دارند در بسیاری موارد دیگر خدا کارش درسته در بندگی ای که از بندگانش خواسته عدل رو بدون شک رعایت کرده شما هم خیلی از سختی هایی که بندگی از مدل مردانه اش میطلبد رو ندارید من نظرات دین خدا رو گفتم که شارع مقدس میگه رسول خدا و باقی معصومین گفتن نظر شخصی یک نفر از جنس مذکر که نبود در ضمن در چله ی زمستون هم بعضاً بدحجاب های زیادی خودتون دیدید!!!!!!! کسی که بخواهد بندگی کند از این که رضای خدا رو داره بدست میاره لذتی میبره که این سختی ها توش گم میشه خدا کند همه ی ما روزی از روی عشق خدا را بپرستیم تا بندگیش سراسر لذت شود افتخار کنیم که داریم امر مولا را به جا میاوریم در روز عاشورا هر چه شرایط سخت تر میشد بر اباعبدالله فروغ چهره ی مبارکشان بیشتر میشد و شوق ایشان بیشتر و این است معنی قوماً عَبَدَ الله حُباً عده ای هستند که خدارا از روی محبت عبادت میکنند |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
زمانی گزارشگری از معلم روشنفکر دکتر علی شریعتی پرسید
برای اینکه زنان حجاب را رعایت کنند باید چه اقدامی تنجام شود؟ دکتر گفت: اول ما باید تفکر زن را اصلاح کنیم او خودش می فهمد که چه پوششی داشته باشد. البته این مطلب رو من یک مقدار خلاصه نوشتم که خیلی با این عقیده موافقم زن ها نمی دونن که این توطئه ای از سوی دشمن در جهت تخریب عقاید ما هست ... |
|||
|
|
۲:۴۸, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان... به نکات خوبی اشاره کردید. دوستی فرمودند: نقل قول:همفر جاسوس انگلیسی در کتابش مینویسه که از کارهایی که ما در ایران کردیم این بود که غیرت را از مردان بگیریم و روسری های زن ها را کوتاهتر کنیم. اولش روسری ها خوب بود، بعد یکم اومد عقب تر، بعد تبدیل شد به دستمالی، مدتی بعد شال مُد شد، اینم یکم اومد عقب، بعد هم اومدن از سر و تهش زدن طوری که اگه طرف سرش نکنه خیلی سنگین تره... علی آقا گفتن مورد حیاتی تر از حجاب، بحث عفت و حیاست که منم با ایشون موافقم... بی حیایی خیلی مسائل رو در پی میاره... بارزترین نمونه اش ماهواره ست که یه جورایی هممون ازش گله داریم... شبکه های ماهواره ای خیلی به بی حیایی سرعت میدن... عذر میخوام ازتون، میبینید که در اکثر شبکه های فارسی زبان ماهواره ای، تبلیغاتی زیرنویس میشه مبنی بر فروش لوازم زناشویی و متاسفانه از بدترین لغات برای چنین کالاهایی استفاده میکنند... شما فرض کنید پدر و مادر با فرزندی که در مقطع ابتدایی یا راهنمایی درس میخونه، نشستن پای ماهواره... بدترین افکار در ذهن این بچه ها شکل میگیره... دیگه بیشتر از این راجع بهش حرف نمیزنم... سلامت یک جامعه شدیدا مرتبط با سلامت خانواده هاست چون این خانواده ها هستند که نسل آینده یک کشور رو میسازند، این خانواده ها هستند که بار سنگین تربیت صحیح و اسلامی فرزندان بر دوششون هست و دشمن هم رسما و علنی به سمت خانواده های ما هدف رفته و عواقب این حملات رو در جامعه میبینیم... برای نمونه شما در خیابون میبینید مادر چادری ولی دخترهایی که باهاش هستند، بی حجاب... متاسفانه برخی والدین اینها رو میزارن به پای دوران جوونی که بزارید جوونها خوش باشند و بهشون سخت نگیرید... در واقع ما شاهد عواقب حملات دشمن به حیای مردم از یکی از ابزارهاش به نام ماهواره و در نتیجه اون ایجاد تغییر نگرش در افراد و بینش و جهان بینی شون و در آخر تربیت ناصحیح فرزندان هستیم... یا اینکه می دونستید، طبق تحقیقاتی که اخیرا صورت گرفته، روابط جنسی نامشروع بین اعضای خانواده هایی که با هم آشنا و فامیل هستند و روابط خانوادگی دارند رو به افزایشه؟؟ اینها برمیگرده به سریالهای ماهواره ای... متاسفانه سن بی حجابی هم داره میاد پایین... دیگه نمیشه بی حجابی رو به قشر دانشجو نسبت داد... کافیه به مدرسه های راهنمایی یه سری بزنید تا متوجه وخامت اوضاع بشید... متاسفانه بعضی پدر مادرها مراعات بچه هاشون رو نمیکنند... میگن شخصیت آدم از همون سن 3-4 سالگی شکل میگیره، و برای اینکه بچه هاتون رو خوب تربیت کنید، لازم نیست که بچه تون رو دعوا کنید و بگید این کار خوبه و این کار هم بد... بلکه فقط کافیه جلوش کارهای خوب رو انجام بدید چون بچه ها می بینند و تاثیر میپذیرن از کارهایی که والدین انجام میدن... ولی متاسفانه چنین خانواده ای میشینن پای ماهواره و به بچه شون هم تاکید میکنن که کارتون های شبکه های ماهواره ای رو ببینن..... این میشه که بچه از همون دوران کودکی بی تفاوت به حجاب بار میاد... یا اینکه والدین بچه های کوچک شون رو، خصوصا دختر کوچولو های نازنین شون رو، با بدترین نوع پوشش به مهمونی ها میبرند... جدیدا هم که تنوع طلب شدن و دیده میشه که دختر خانم های کوچیک هم در جشن تولدها و عروسی ها آرایش میکنن... در واقع والدین با این کار، فرزندان شون رو از حالت پاک کودکی خارج می کنند "پیشنهاد میکنم حتما اینجا رو مطالعه بفرمایید" یا مادر میگه من جلو پسرم لباس بدن نما بپوشم تا براش عادی شه... این موارد تربیتی غلط، تیشه به ریشه فرزندان میزنه... حالا من از بین دلایلی که موجب بی حیایی و بی حجابی میشه، بیشتر روو ماهواره و ناآگاهی های والدین زوم کردم... طبیعتا دلایل دیگه ای هم وجود داره... بدبختانه ما برداشت مون از دین اونطوریه که دلمون میخواد و به ضررمون نباشه و سعی نمیکنیم راه حل مشکل مون رو در آیات قرآن و احادیث ائمه اطهار جستجو کنیم... من فکر نمیکنم برخوردهای فیزیکی برای حفظ حجاب در اولویت اول قرار داشته باشه... به نظر من باید دلسوزانه و روانشناسانه با این موضوع برخورد کرد... فکر نمیکنم در کشورمون آدمهایی مثل دکتر قدیری ابیانه کم داشته باشیم! یه راه حل اینه که با برگزاری جلسات و نشستهایی با حضور روانشناسان و دکترهای برجسته و خانواده ها تاثیر بی غیرتی و بی حیایی رو تا حدودی کم کرد... این معضل یه روزه به وجود نیومده که بخواد یه روزه هم سر و تهش هم بیاد... صبر و حوصله میخواد... مطمئنا وقتی اصل و فلسفه حجاب بصورت دوستانه با خانواده ها و جوونها در میون گذاشته بشه تاثیراتش رو هم میشه در آینده دید... فقط از علی آقا و دوستان دیگر که اطلاعات شون از بنده حقیر بیشتره خواهش دارم که، بعد از اینکه دوستان نظرات شون رو ارسال کردن و دلایل اصلی این بی حجابی ها روشن شد، از نظر روایات و آیات قرآن راه حل های درمان بی عفتی و بی حیایی برای فرد و اجتماع رو ارائه بدن تا سوالی که اون دوستمون مطرح کردن، پاسخ داده بشه... با تشکر از همه عزیزان... |
|||
|
|
۶:۵۲, ۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۰ ۱۰:۰۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
من بسیار کم تلوزیون نگاه میکنم .اما یه چیزی دیدم که خیلی تعجب کردم . رفته بودیم خونه یکی از اقوام که ماهواره رو روشن کرد کارتون نگاه کنند .شبکه ای بود فارسی زبان نمیدونم جم بود یا چیز دیگه یه کارتون داشت که یه سری فرشته و شیطلان به بچه های مدرسه برای کار خوب و بد تلقین میکردند .و فرشتگان به قول ما خودشون سر تا پا منکر بودند!! رفتارای که اموزش میدادند هم از نظر ما عین انحراف!!من کمتر از ۵ دقیقه دیدم نتونستم نگاه کنم!!!! نکته اون اینجا بود که کارتون شدیدا محرک بود .نشون میداد داشتن یه دوست از جنس مخالف لازمه . از نظر رفتار و پوشش و هر چیزی شما فکر کنید .(هم از نظر هیکل و نوع لباس و )باور بفرمایید من خجالت کشیدم نگاه کنم .تو همون چند دقیقه اشکالات فراوان فرهنگ سازی رو میشد دید .همه سکانساش با برنامه دقیق ساخته شده بود . نمیدونم کودکی که با این کارتون ها بزرگ بشه در اینده چی میشه!!!!:s یک نکته دیگه هم هست متاسفانه در جامعه اینطور القا کرده اند که مذهب یعنی امل بودن .یعنی تحجر .اونقدری هم روی این کار کردند که شما هر چقدر هم توی گوش کسی بخونید فرو نمیره .چند شب پیش رفته بودیم جایی با ۲ نفر از دختران اون خانواده بر سر حجاب بحث کردیم یکی از اونها که دانشجو بود وقتی دید از نظر منطقی هیچ چیزی نمیتونه بگه . و حقیر از روانشناسی و اختلاف دیدگاه های زن و مرد و تفاوت ساختاری و مسایل محرک و اثارش براشون گفتم با یه خنده و نگاه عاقل اندر سفیه رفت .اما اون کوچکتره که فکر کنم اول دبیرستان بود نشست و مشتاق بحث رو پی گرفت .باور بفرمایید واقعا دیگه هیچ سوالی نبود که راجع بهش نگفتهه باشیم .اما امان از نفس .خوب فرض میکیریم این یک جامعه باشه تعداد زیادی ممکنه با منطق و دلیل و استدلال نظرشون برگرده .برای بقیه هم ضمانت اجرای فزیکی لازمه و حتی اونها هم با اینکه عمل نمیکنند .اما وقتی سخت گرفته بشه زیاد اذیت نمیشن .چون میدونند چه منطقی پشت قضیه هست . اگر خدا عمری بده و توفیقی باشه حجاب رو از نظر روانشناسی و از نظر عقلی برسی میکنیم .ببینیم کی سود میبره کی ضرر .از طرفی در امریکا با موج با حجاب شدن مواجهیم(حتی غیر مسلمانان) .......اما....... یک نکته مهم دیگر هم هست .فرض کنید در این سایت ما دلایل قابل قبولی اوردیم .قصر مخاطب ما ایا در این سایت هستند؟ چه راه کاری داریم که این مطتلب به گوش قشر مخاطب برسه ؟ این سوال برای من خیلی مهمه. یا حق |
|||
|
|
۸:۳۲, ۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۰ ۰:۲۵ توسط paradise.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ممنون وحید جان... نقل قول:یک نکته مهم دیگر هم هست .فرض کنید در این سایت ما دلایل قابل قبولی اوردیم .قشر مخاطب ما آیا در این سایت هستند؟ فکر میکنم وقتی ما در اینجا دلایل عقلی و دینی حجاب رو مطرح کنیم یه فایده اش اینه که سطح دانش خودمون میره بالا چون یه جورایی مشورت صورت میگیره و نظرات خوب کنار هم جمع میشن، پس اولین فایده اش برای افرادی مثل منه که اطلاعات شون کمه و اگه جایی یه بی حجابی دیدم میتونم خیلی دوستانه و مودبانه، از نظر عقلی و دینی باهاش صحبت کنم، کاری که قبلا نمی تونستم انجام بدم چون سوادش رو نداشتم... خب وقتی ما فهمیدیم قضیه چیه، خودمون باید یکی از عوامل اصلی ایجاد این نگرش خوب نسبت به حجاب در دوستان و آشنایان مون باشیم... این تالار هم خوشبختانه روز به روز استقبال بیشتری ازش میشه، و وقتی شما به لیست افراد آنلاین نگاه میکنی در اکثر موارد افراد مهمان دو برابر تعداد کاربران آنلاین در حال مشاهده مطالب تالار هستند... یکی از منابعی که میتونه مفید باشه برا قشر مخاطب، به نظرم همین تالاره که صد البته کافی نیست! وحید جان... به نظرم بهتره بحث قدم به قدم جلو بره، اول ریشه یابی مسئله بی حجابی دوم ارائه دیدگاه های روانشناسی و علمی و اثبات حقانیت حجاب سوم ارائه آیات و روایات درباره تاثیرات حجاب و بی حجابی و همچنین عوامل ایجاد بی حیایی و رفع آن برای فرد و اجتماع ( که ارائه این دلایل میتونه کامل کننده ی بحث باشه، یعنی هرچی ما دلیل روانشناسی هم بگیم ولی دو تا آیه و روایت نیاریم به نظرم کارمون بیهوده ست، ارائه همه این مطالب در کنار هم به فهم بیشتر و بهتر کمک میکنه، بخش دوم و سوم میتونه با هم پیش بره) چهارم ارائه راهکارهای عملی و چگونگی ایجاد تغییر نگرش در افراد جامعه مخصوصا در قشر مخاطب این موضوع به نظر بنده حقیر، اگه بحث چنین روندی رو طی کنه، هم میتونه مفید باشه و هم انسجام مطالب و تاثیرگزاری شون حفظ میشه... عالی میشه اگه یکی از دوستان مدیر، در انتهای هر بخش نتیجه گیری کنه و نظراتی که صرفا جنبه تئوری ندارن و واقعا میشه در جامعه قابل اجرا باشند، رو از بین نظرات دوستان گردآوری و ارائه کنه... حالا آقا وحید و بقیه دوستان منو ببخشند که جسارت کردم و پریدم وسط فکر کردم اگه از هر بخش یک نتیجه مطلوب و مورد قبول همه گرفته بشه و بعد بریم سراغ موضوعات دیگر، اینطوری اثر بخشی بهتری داره...ان شاء الله که این بحث و نتیجه گیری هاش جنبه عملی هم پیدا میکنه، حداقلش اینه که اطلاعات خودمون بالاتر میره و بهتر میتونیم برای دوستان مون حجاب رو توصیف کنیم... ممنونم از همه |
|||
|
|
۹:۳۴, ۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۰ ۹:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
بنده دوست دارم از این مباحث یک راه کار عملی بیرون بیاد .راهکاری که به صورت یک طرح به مسعولین ارایه بشه .یک کار سیستماتیک .تولید علم زدن حرفهای تکراری و همیشکی دیگه فایده نداره .باید تولید علم کرد .جوان امروز نگاه متفاوتی داره و باید معارف رو با سخن روز و با توجه به مخاطب عرضه کرد. شاید با یک داستان .یا کمک گرفتن از علوم نو . لازم نیست مستقیما بنویسیم قال امام (علیه السلام):............. باید مطلب رو بگیریم بروز کنیم و پرورش بدیم .مثل حافظ مطلب رو از قران گرفت(بعضی)و با زبان خودش نوشت . مثل همه این فیلسوف معابهای جدید .که چند تا تکه از نهج البلاغه رو برمیدارن برای زینت حرفهاشون. مثل دکتر شریعتی مطهری ....مثل کارتون ای کیو سان که قضاوتهای مولا رو برداشته بود ...... صحبتهای شما را قبول دارم اما یک گلایه بزرگ هم دارم که خیلی از اوقات با دوستان حوزوی (به عنوان متخصص دین )مطرح میکنم دوستان حوزه رو وقتی از درون میبینی .با هم بحث میکنند و ما شاالله همه عالم .اما وقتی از محیط حوزه بیرون میاند کمتر کسی حرفشون رو نمیفهمه .چون حتی ادبیات انتقال مفاهیم هم عوض شده . و خلاصه کنم دانش رو ترجمه نمیکنند .مخاطب ها متفاوت است و باید با بیان های مخطلف وطرح شود .برای یک مسیحی .یک جوان .یک اروپایی .....یک دانشمند .... در این دوره با جمله اقا مگه خودت خواهر مادر نداری نمیشه امر به معروف کرد . به نظر من رویکرد ها نیاز به تجدید نظر اساسی داره . ........... در مورد دلایل بد حجابی یکی از مواردش بی اطلاعی هست . باید موضوع رو از دید اونها دید .مثلا سوال اونها اینه . من خوشکلم چرا نباید همه ببینند من رو و تحسین کنند؟نامزد من هر روز داره این دخترهای که خوشکل کردن با ارایش رو میبینه خوب من اگه نکنم ....... فلانی و فلانی ببین چقدر خوشکل شدن .اما من باید زشت باشم ؟؟ خوب نگاه نکنن؟ یعنی با این ۲ تا تار مو کسی منحرف میشه؟و ..... خواهر ها لطفن کمک کنند .چون مغز ما با شما فرق میکنه و جهان بینیمون بیاید اول از همه از دید اونی که عامله و فکر میکنه کارش درسته ماجرا رو ببینیم.با توجه به مریض باید تجویز کرد. هر کس هم راه کار جدا گانه ای داره .من مطمعنم که در بیایانات معصومین (علیه السلام) همه چیز بیان شده باید اینها رو ترجمه کرد .بروز کرد و انگاه..... به نظرم برای ریشه یابی باید این مسعله رو اپدا برسی کرد یعنی شناخت موضوع از دید عامل. یا حق |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اندر حکایت چشم و نگاه های ما!!+ چشم چرانی، آثار و راهکارهای درمان!! | علی 110 | 21 | 50,986 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۸ آخرین ارسال: قلب |
|

فکر کردم اگه از هر بخش یک نتیجه مطلوب و مورد قبول همه گرفته بشه و بعد بریم سراغ موضوعات دیگر، اینطوری اثر بخشی بهتری داره...