|
نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
|
|
۲۱:۲۲, ۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۰ ۵:۰۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
قبل از هر چيز ايام ولادت بانوي دوعالم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) رو به محضر امام زمان (علیه السلام) و همه مسلمانان جهان تبريك ميگم. من فقط سوال مي پرسم چون از از خودم چيزي بلد نيستم. و اما سوال: به نظر شما براي بهبود وضع حجاب كدام يك از گزينه هاي زير مهم تر و تاثير گذارتر است. 1- فرهنگ سازي از طريق رسانه هاي جمعي و كتب درسي. 2- برخورد سازمان هاي مربوط مانند نيروي انتظامي با افراد بي حجاب و بد حجاب در سطح جامعه.(شايد چيزي مانند حبس يا جريمه نقدي) 3- محدود كردن اين افراد در جامعه به اين صورت كه از حضور اين افراد در ادارات و مراكز جلوگيري شود. 4- امر به معروف و نهي از منكر. 5- برخورد جدي با توليد كنندگان و توزيع كنندگان لباس هاي نامناسب. مي خواستم يه نظر سنجي داشته باشم ولي به نظرم رسيد بحث انجام بشه و دوستان نظرات و راه كار هاي خودشون رو ارائه بدن و اگر خدا خواست بعد از جمع بندي يه نظر سنجي هم درست مي كنيم. لطفا اگر نظري داريد ارائه بدين تا گزينه ها كامل تر بشن و يه نظر سنجي خوب انجام بديم. نكته آخر اين كه منظورم از حجاب فقط خانم ها نيست بلكه شامل پوشش آقايان هم ميشه. دوباره تاكيد مي كنم اگر جاي گزينه اي رو خالي مي بينيد در ارسال هاي خودتون بنويسيد تا بقيه دوستان نظر بدن. در پناه خدا باشيد. |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۱, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
شناسایی عاملان حمله به روحانی تهرانی
سردار رادان، این روحانی را جانباز امر به معروف و نهی از منکر خطاب کرد و افزود: ایکاش خبرنگارها پوشش نامناسب این خانمها را میدیدند ولی نیروهای اطلاعاتی و اداره آگاهی تیمهای مشترکی برای پیگیری پرونده تشکیل داده و پرونده پس از تکمیل به مقام قضائی داده میشود. به گزارش شیعه آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، جانشین فرماندهی نیروی انتظامی از شناسایی دو نفر از عاملان حمله به روحانی در خیابان شریعتی تهران خبر داد و افزود: تا چند روز آینده این افراد دستگیر میشوند. سردار احمدرضا رادان در نشست خبری روز سه شنبه در مورد حمله اراذل و اوباش به یک روحانی در خیابان شریعتی تهران که در حال امر به معروف و نهی از منکر بود، گفت: دو خانمی که در محل حادثه حضور داشتند به علت پوشش نامناسب مورد هجمه اراذل و اوباش قرار گرفته که این دو خانم در اختیار پلیس هستند. وی در ادامه افزود: دو متهم پرونده که به روحانی حمله کرده و باعث نابینایی یکی از چشمهایش شده اند شناسایی شده و بزودی دستگیر میشوند. سردار رادان، این روحانی را جانباز امر به معروف و نهی از منکر خطاب کرد و افزود: ایکاش خبرنگارها پوشش نامناسب این خانمها را میدیدند ولی نیروهای اطلاعاتی و اداره آگاهی تیمهای مشترکی برای پیگیری پرونده تشکیل داده و پرونده پس از تکمیل به مقام قضائی داده میشود. |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۰:۱۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
من امروز تو اخبار شنيدم كه سردار رادان راجع به برخورد جدي تر نيروي انتظامي با افرادي كه پوشش نامناسب دارن از 25 خرداد خبر مي داد.به نظر بنده اين برخورد خشن نيروي انتظامي قبل از اينكه فرهنگ سازي لازم در مورد پوشش صورت بگيره اثرات منفي و زيان بار زيادي رو هم براي فردي كه با اون برخورد ميشه و هم براي جامعه خواهد داشت.اي كاش قبل از اينكه نيروي انتظامي وارد عمل بشه شروع مي كردند به فرهنگ سازي و برخوردهاي ملايم تر.اميدوارم شاهد برخوردهاي تند و همراه با خشونت از عزيزانمان در نيروي انتظامي نباشيم تا مضزات اين طرح براي جامعه بيشتر از فوايدش نباشه.چون مسلما اگر برخورد نيروي انتظامي موثر بود ما الان شاهد رواج بيش از پيش بي حجابي در جامعه نبوديم.
|
|||
|
|
۲:۱۹, ۱۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
خب راه حل چیه؟؟؟
منم با اینکه باید نسل اینده رو اماده کرد موافقم...اینجوری خودمون هم یه چیزایی کسب میکنیم که تا الان به دور بودیم.کودکان به خاطر فطرت پاک و سادگی سوالاتی میپرسن که خود ما هم غافلیم ازش به نظرم بهتره اول از خانواده خودمون شروع کنیم.از بچه های ابتدایی من برای خودم طرحی رو ریخته بودم.بد نیست شما هم نظر بدید تابستان فرصت خوبیه برای این کار میشه اول با بچه ها در مورد خدا حرف زد..بزاریم اول اونا حرف بزنن.بپرسن.تصور کنن.تا ملموس بشه وقتی پایه های دین محکم بشه و محکم جا بیوفته کسی نمیتونه عوضش کنه بعد از خدا میشه پیامبر رو بشناسونیم.از خوبیاش.از بچه ها و ... بعد کم کم با طرز فکر دین اشنا کنیم و بعد حجاب کودکان چون حجاب یه چیز جدیدیه دوست دارن اما متاسفانه بعد از مدتی خسته میشن اگر بشه از همون سنین کودکی مثل 8سالگی با دلیل خودشون رو بپوشونن و این کار رو با عشق تقویت کنن در اینده چیزی جلوشون رو نمیگیره. |
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۰:۲۲ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
[quote='alis' pid='25370' dateline='1307483340']
خب راه حل چیه؟؟؟ منم با اینکه باید نسل اینده رو اماده کرد موافقم...اینجوری خودمون هم یه چیزایی کسب میکنیم که تا الان به دور بودیم.کودکان به خاطر فطرت پاک و سادگی سوالاتی میپرسن که خود ما هم غافلیم ازش به نظرم بهتره اول از خانواده خودمون شروع کنیم.از بچه های ابتدایی من برای خودم طرحی رو ریخته بودم.بد نیست شما هم نظر بدید تابستان فرصت خوبیه برای این کار میشه اول با بچه ها در مورد خدا حرف زد..بزاریم اول اونا حرف بزنن.بپرسن.تصور کنن.تا ملموس بشه وقتی پایه های دین محکم بشه و محکم جا بیوفته کسی نمیتونه عوضش کنه بعد از خدا میشه پیامبر رو بشناسونیم.از خوبیاش.از بچه ها و ... بعد کم کم با طرز فکر دین اشنا کنیم و بعد حجاب کودکان چون حجاب یه چیز جدیدیه دوست دارن اما متاسفانه بعد از مدتی خسته میشن اگر بشه از همون سنین کودکی مثل 8سالگی با دلیل خودشون رو بپوشونن و این کار رو با عشق تقویت کنن در اینده چیزی جلوشون رو نمیگیره. راهي كه شما پيشنهاد ميكنيد كاملا جواب ميده من با 3-4 تا از دوستام كه بچه دارن صحبت كردم و اونا هم انصافا زحمت كشيدن و مراحلي كه در زير خدمتتون عرض مي كنم رو اجرا كردن و الان دارن تاثير فوق العاده ش رو روي بچه هاي 5-6 ساله شون ميبينن. 1-قرائت قرآن در دوران بارداري و گوش دادن به تلاوت قرآن حداقل روزي يك ساعت. 2-مواظبت بر اين امر كه هميشه با وضو به بچه شير بدن. 3-استفاده از قرآن با صوت دلنشين به جاي لالايي در هنگام خواب نوزاد. 4-تعريف كردن قصه هايي از خدا و پيامبران و امامان براي كودكان يك و نيم سال به بالا.يكي از دوستان من كه از سايرين در امر تربيت موفق تر بوده تعريف ميكرد براي من كه قصه ها رو به نحوي تعريف ميكرده كه اوايل نام شخص اول داستان كه همان خدا يا پيامبر يا امام بوده رو نمياورده و بعد از اينكه كودك رابطه عاشقانه با شخص اول داستان برقرار كرد (تقريبا بعد از 2 سال)همون داستان ها رو اين بار با مشخص كردن نام قهرمانش و توضيح به كودكش كه اين افراد در دين ما چه جايگاهي دارن دوباره تعريف ميكرده.جالبه كه اين كودك در حال حاضر كه 6 سالشه تمام قهرمانان زندگيش ائمه و خدا و پيامبران هستن نه سوپر من و مرد عنكبوتي و بن تن و با عشقي كه به اين بزرگان داره از همين سن چنان مشتاقانه منتظر امام زمانش هست كه من واقعا از خودم در برابر او خجالت ميكشم و مسلما اين فرد كه اين طور عاشق خداست هر دستوري را هم كه از طرف خدا باشه مثل حجاب به راحتي ميپذيره چون رابطه عاشقانه به وجود آمده و معشوق خداست. 5-اين نكته سخت ترين و مهم ترين نكته است و آن هم التزام عملي پدر و مادر به دستورات ديني است.علي الخصوص در مورد پرهيز از گناهاني مثل دروغ و غيبت و تهمت و رعايت حجاب توسط مادر و نگاه داشتن احترام متقابل توسط پدر و مادر و گذاشتن احترام ويژه به پدر توسط مادر و خواندن نماز اول وقت در حضور كودك. |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۱۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشيد
ما نتيجه 30 سال دست رنج غرب را در كشورمون مي بينيم . افرادي كه فعلا" در اين سنين هستن فكرشون ساخته شده و عوض كردن فكرشون خيلي سخته و اما نسل بعد كه دست اين افراد مي خواهند تربيت شوند ديگر معلوم نيست چه خواهد شد. و مهمتر مسئولين عزيز كه كاملا در .... حرف حرف حرف و باز هم حرف .... اما اين سايت نتيجه اين بحث ها در چه سازمان يا تشكيلاتي ميرود تا تجزيه و تحليل شود / و ما نتيجه را در قوانين كشور و در اجراع ببينيم . متوجه منظور بنده شده ايد قدرت اجراعي در كجاست؟ مديريت سايت انشا ا... به اين فكر هستند كه نتايج اين بحث ها را به مسئو لين مربوطه برسانند. با تشكر از دوستان |
|||
|
۱۵:۵۱, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
میدونید ما ایرانیا در زمان شاه قبل انقلاب اینطور بودیم هر کس دوست داشت حجابشو رعایت کنه هر کسی هم نخواست نکنه. نباید مردمو از اون فضا می گرفتن.
اگه از فردا بیان حجاب رو آزاد کنن فساد تو کشورمون بی داد می کنه چون اون آقا یا پسری که از اول ندیده تو خیابون یه خانم مینی جوپ بپوشه دچار مشکل میشه ( این واسه اون بیشرم وحیایه که الانشم چشم ناپاکه). یا اون خانم دلش می خواد با بیکینی بیاد خیابون چون مزه آزادی انقدر براش تلخ بوده که می خواد یه روزه مزه شیرینیش تو دهنش باشه. مردم ایران خراب شدن تا 2 قرن دیگه هم درست نمیشن. پس حالا تا می تونن بجنگن با این مسیله همشم به خاطر اینکه انقدر تو سر زدن انقدر سرکوب کردن برای خیلی ها مانند یک عقده شده اگه از اول میزاشتن روال کار همونی بود که هست الان هیچ کدوم طرف اذیت نمیشد . (کشور های عربی که این مسئله اونجا جا افتاده و بی حجابو با حجاب در کنار هم زندگی میکنند) اگه دبی یا کشور هایی که ایرنیا توریستی اونجا میرن رفته باشید به محض رسیدن به فرودگاه خود کار کنانشون بارها دیدم به ما ایرانیا می خندن چون دخترامون به محل تحویل ساک نرسیده همه چیو کندن. چرا باید بگن بدبختا تو کشور خودشون آزادی ندارن. خدا شاهد منی که مخالف حجابم تو دبی لباسام کاملا پوشیده و مناسب بود نه مانتویی بود نه چادری. خیلی ها هم مثل من بودن چون من طرز تفکرم حداقل با خیلی ها فرق میکنه.فقط شالمو از سرم در آوردم تو مدت 1 هفته موهام کلی جون گرفنه بود اینجا همش زیر شالو مقنعه نه نور خورشیدی نه آفتابی نه مهتابی. . . یا تو پارک آبی ترکیه که ملتی به ایرانیا میخندیدن دخترا و خانمهامون تا حلقشون آرایش میکنن میان تو آب تمام ریملاشون پس می ده به زیر چشمشون سیاه . ما ایرانی ها هنوز درک نکردیم که هر چیزی اندازه داره چون انقدر تو فشاریم بعضی جاها قشنگ میترکونیم. به نظرم گذاشتن گزینه ی موسی به دین خود عیسی به دین خود هم اضافه بشه بد نیست حداقل مشکلاتش تا چند سال شاید رفع بشه( نه تا همیشه همین باشه مشکل حجاب) شاید ذهن مردم کمی باز بشه حیا و غیرت بیاد سر جاش. من که زمان قبل انقلاب نبودم اما پدر مادرم میگن این قضیه متعادل بود اون موقع یا حتی در کشور های اسلامی دیگه که این مسئله حل شده. |
|||
|
۱۶:۳۵, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
خانوم گاگا در مورد وضع قبل از انقلاب و حالا ....
در مطالعات علمی و جامعه شناسی وقتی می خوان میزان تاثیر یک متغیر رو اندازه بگیرند . باید به جز ۱ شرط بقیه شرایط یکسان باشه . اون زمان نه ماهواره بود نه فیلم نه تبلیغات انچنانی .... شرایط خیلی عوض شده و با تغییر یک متغیر نمیشه به وضع سابق برگشت . همین بی حجابی و ... اثر همون کار ها هم هست .... در مورد ازاد بودن یا نبودنش من با یکی از دوستان در همین تاپیک صحبت کردیم . منون میشم بخونید تا مجبور نشیم تکرار مکررات کنیم التماس دعا |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱۶:۵۵ توسط sinasafaee.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
خوب در ابتدا یک مسئله ای رو گوش زد می کنم . این تاپیک مربوط به راهکار های بهبود حجابه . بررسی تاریخ حجاب نیست . قرار هم نیست که از گذشته نقد بکنیم و به دوران پاتریمونیالزم (سلطنت گرایی) برگردیم . لذا خانم گاگا باید توجه داشته باشند که مسئله ای طرح شده و راه حلی باید ارائه شه .
خوب ابتدا باید دقیق بررسی کنیم که در مورد چه ملتی صحبت می کنیم و برآوردی از افراد اون جامعه داشته باشیم . دو دیدگاه رو می تونم اشاره کنم . دیدگاه اول : یه مدت زمانی که احمدی نژاد شهردار بود اوضاع ترافیک خیلی نابسامان شد . کاری که احمدی نژاد اون موقع کرد چی بود ؟ دوربرگردون . راه ها رو پر از دوربرگردون کرد . این طرح برای مدت کوتاهی جواب داد و فقط تا پایان کار احمدی نژاد در شهرداری سودمند بود . اگر نگاهی بلند مدت داشت الان اوضاع ترافیک با مشکل رو به رو نبود . گشت ارشاد ، اینکه یک ماه ، دو ماه فقط با گشت ارشاد بریزیم و فشار وارد کنیم تا مثل دور برگردون همه چی حل شه ، خوب طبیعتا جواب نمیده . صدا و سیما جو گیر شه و در یه برهه رسانه رو پر از نقد و مستند و گزارش و خبر و ... بکنند خوب طبیعتا کار فرهنگی شکل نمیگیره .دیدگاه دوم : یک برنامه بلند مدت تهیه و تنظیم بشود و طبق برنامه اجرایی ؛ به مرحله اجرا رسانده شود . در این برنامه همان طور که گفتم نیازمند آن هستیم که افراد جامعه رو بشناسیم و تعریفی از انسان ارائه کنیم . باید پارادایم یا زمینی که قرار است بنایی بر آن استوار کرد معلوم شود . ![]() جمهوری اسلامی ایران . پارادایم خداگرایی (تئوئیسم ) انتخاب شده و روی این زمین باید بنا رو احداث کرد . افراد این جامعه مسلمان هستند . حق خدا و حق افراد جامعه که در این پارادایم "بنده" نام دارد باید تبیین شود . این بحث طولانی ست . اگر دوستان علاقه دارند ادامه می دهم و ان شاالله خود دوستان هم در چارچوب مطالبشون رو ارائه بفرمایند . |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
«ببخشید آقا می تونم به خانومتون نگاه کنم؟»
الف نوشت: جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی مودبانه گفت: ببخشید آقا! من میتونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟ مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد. مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری... خجالت نمیکشی؟ جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحشهای مرد عصبی شود و واکنشی نشان دهد، همان طور مودبانه و متین ادامه داد. خیلی عذر میخوام، فکر نمیکردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت میبرن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم. مرد خشکش زد... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد... *وبلاک پسرک چوپان |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
نقل قول:به نظرم گذاشتن گزینه ی موسی به دین خود عیسی به دین خود هم اضافه بشه بد نیست حداقل مشکلاتش تا چند سال شاید رفع بشه( نه تا همیشه همین باشه مشکل حجاب) شاید ذهن مردم کمی باز بشه حیا و غیرت بیاد سر جاش. من که زمان قبل انقلاب نبودم اما پدر مادرم میگن این قضیه متعادل بود اون موقع یا حتی در کشور های اسلامی دیگه که این مسئله حل شده. 1- من هم زمان انقلاب نبودم ولی اونایی که بودند میگن یکی از دلایل اصلی انقلاب مردم مبارزه باهمین فساد وفحشااون روزگاربود. 2- لطفااینجا فقط راهکار بهبود حجاب ارائه بشه.صورت مسئله قرار نیست پاک بشه.این هزاربار. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اندر حکایت چشم و نگاه های ما!!+ چشم چرانی، آثار و راهکارهای درمان!! | علی 110 | 21 | 50,916 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۸ آخرین ارسال: قلب |
|

صدا و سیما جو گیر شه و در یه برهه رسانه رو پر از نقد و مستند و گزارش و خبر و ... بکنند خوب طبیعتا کار فرهنگی شکل نمیگیره .![[تصویر: iran.png]](http://mojdeh.persiangig.com/sheklak/parcham/iran.png)