|
مواسات کنندگان با امام حسین(علیه السلام)
|
|
۲۰:۱۲, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از توجیهات بدعت گذاران در مکتب تشیع در مورد بدعت قمه زنی این است که می گویند نسبت به امام حسین (علیه السلام) مواسات انجام می دهیم. مواسات چیست؟ لطفا عقل خود را بکار ببریم و روی این قضیه فکر کنیم. من می خواهم نسبت به شهید علی خلیلی مواسات بکار ببرم در نتیجه یک عدد قمه را بر گردن خود می زنم تا با وی همدردی کنم و اگر در موقعیت شهید خلیلی قرار بگیرم کاری ندارم (دفاع از ناموس دیگران) دیدید چقدر این تفکر بدون منطق است؟ حالا سوریه و عراق میدان آزمایش است. برای مواسات با امام حسین بهتر نیست پس از جهاد توسط دشمن سرمان بریده شود؟ (روی عکس زیر کلیک کنید>>شهید حزب الله و مقلد امام خامنه ای) ![]() عمامه بسر های دروغ گویی که شیعیان را بهم انداختند و از محراب تکان نمی خورند اکنون میوه فتنه های خود را بچینند افرادی که خود را اکالب (سگ ها) اهل بیت می دانند کجا هستند؟ اذان به وقت آمریکا ............ قربتا الی النفس اماره |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۰:۴۹ توسط هادی....)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
واسه من خیلی جالبه ، رهبری
جریان تکفیری و وحشی وهابیت رو دشمن فرعی و جاهل می دونه !!!مریدان رهبری گیر دادن به چارتا قمه زن و دشمن اصلی و فرعی رو ول کردن... عراق داره سقوط می کنه ! دوستان رفتن سراغ تسویه حساب با خاندان شیرازی !!! |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۲۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۰)هادی... نوشته است: واسه من خیلی جالبه ، رهبری جریان تکفیری و وحشی وهابیت رو دشمن فرعی و جاهل می دونه !!!صحبت سر اینه که دست این جماعت رو بشه، مطمئن باشید تا زمانی که شیعه اتحاد داشته باشه،از دست داعش و امثالهم هیچ کاری بر نمیاد، اما تفرقه خطرناکه! خطر تفرقه بیشتر از داعشه،خطر انحراف تشیع خیلی خیلی بیشتر از داعشه... . چیزی که جناب عبدالرحمن گفتند،نکته ی مهمیه...میخوام ببینم این آیات عظام ! برای دفاع از حرمین عسکرین چی کار میکنن؟ همون کاری که برای دفاع از حرم زینب (سلام الله علیها) کردن؟؟
|
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:میرن منافق می شن! ببینید کی گفتم |
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۲:۱۳ توسط هادی....)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:میخوام ببینم این آیات عظام ! برای دفاع از حرمین عسکرین چی کار میکنن؟ هیچ کاری نمی کنن ، مگه امروز بیانیه دفتر حاج آقای شیرازی رو نخوندین ؟ قسمتی از بیانیه: نقل قول: اعتمادی که به تمامی اقشار ملت بزرگوار و عزتمند عراق، از قبیل ارتش مقاوم، عشایر مجاهد، سیاستمداران با کفایت و دیگر عزیزان داریم، امیدواریم که در برابر این ستمکاری ها ایستاده و آن را از بیخ و بن براندازند. ما دست نیاز و نیایش به سوی خدای مقتدر دراز نموده و به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام توسل می جوییم تا ریشه ستمکاران را قطع نماید. ![]() منبع وقتی بیانیه رو دیدم گفتم : همش همین ؟؟؟ من هم نقد دارم به این قضیه ، اما از دیشب تا حالا موج عظیمی از توهین ها و درشتی ها به این مرجع داره می شه که اصلاً پسندیده نیست ... یه جوری حجمه راه افتاده که هر کی ندونه فکر میکنه حمله به حرمین کاره شیرازی هاست !!! |
|||
|
|
۸:۴۰, ۲۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۸:۴۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:یه جوری حجمه راه افتاده که هر کی ندونه فکر میکنه حمله به حرمین کاره شیرازی هاست !!!خودشون شاید اسلحه به دست نگرفته باشند ولی موجب اسلحه به دست گرفتن خیلی از این ها شده اند ... وقتی پول می دهند برای تبلیغ هفته برائت ... وقتی شبکه هایی که ایشون پولش را می دهد شروع می کنند به توهین به مقدسات اهل سنت .. نتیجه می شود که بهانه خوبی مبدهند دست همین داعشی ها تا برادران اهل سنت را جذب کنند ... تا همینی بکنند که کرده اند این ها همراه داعش شمشیر به دست نگرفته اند ... ولی شمشیر داعش را تیز کرده اند ... بیانات رهبری گویا است ... مثل روز روشن است که امروز اختلافات مذهبی در میان مسلمانان، یک وسیله و برگهای است در دست دشمنان ما. یک شمشیر در دست دشمنان ما، همین اختلافات مذهبی است. علنی کردن اختلافات، صریح کردن مخالفتهای اعتقادی، به زبان آوردن مطالبی که کینهها را برمیافروزد، یکی از وسایلی است که دشمن ما از آن بیشترین استفاده را دارد میکند. حالا [اگر] ما جوری عمل بکنیم که این مقصود دشمن برآورده بشود، این «بَدَّلوا نِعمَتَ اللهِ کُفراً» است. در جلسات نباید کینهورزیهای مذهبی را زیاد کرد؛ این را چقدر باید تکرار کرد؟ بارها تکرار کردهایم؛ بعضی حاضر نیستند [گوش کنند] . کاری نکنیم که دشمن را در مقصودی که دارد، موفّق بکند؛
شمشیر دشمن را تیز بکند منبع 31/1/93 http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=26171 ----------------------- مستند عمامه های انگلیسی رو هم حتما ببینید |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: ![]() قسمتی از خون های ریخته شده و نوامیس هتک شده زیر نظر ملعونین وحدت شکنه یه دهانه قیچی این جنایات همین ها هستند خدا لعنت کنه باعث بانیشو نکنه میخواست از این جنایات حمایت هم بکنه!!! |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۰)هادی... نوشته است: واسه من خیلی جالبه ، رهبری شما عین فرمایشات رو بیار تا بحث کنیم |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اقای رائفی میگفتن که در اعترافات ریگی،گفته شده بود که هر وقت بچه ها سرد میشدن سخنرانی های اقایان فلان(اسم نبرد،هر کسی مخالف وحدته مثلا) رو میذاشتن،بچه ها انگیزه پیدا میکردن
بالاخره جواب خون شیعیان هند و پاکستان و عراق و ... رو کی باید بده؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۹)یاســین نوشته است: اقای رائفی میگفتن که در اعترافات ریگی،گفته شده بود که هر وقت بچه ها سرد میشدن سخنرانی های اقایان فلان(اسم نبرد،هر کسی مخالف وحدته مثلا) رو میذاشتن،بچه ها انگیزه پیدا میکردن اسمشون رو براتون میگم یکیش همین آقای شهرام دانشمنده که خیلی هم تو این مغازه های به اصطلاح فروش محصولات مذهبی سخنرانی هاشو میفروشن اینو از قول یکی از مسئولین مربوطه میگم از سخنرانی های این شخص و افراد دیگه مثل برخی مداحان اصلا هم نیازی به صحنه سازی ندارن این تفکر به اندازه کافی خوراک دستشون داده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درود خدا بر آزاد کنندگان شهر حلب | bahmaneyar | 3 | 1,456 |
۵/دی/۹۵ ۱۵:۵۲ آخرین ارسال: bahmaneyar |
|
| مشهور ترین انکار کنندگان هلوکاست | Silence | 7 | 3,759 |
۸/فروردین/۹۵ ۲۰:۳۵ آخرین ارسال: ـــ |
|
| ایمان حضرت ابوطالب علیه السلام | mahdy30na | 0 | 1,279 |
۵/خرداد/۹۳ ۰:۵۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! | ONLY66 | 16 | 10,670 |
۶/آذر/۹۱ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: hossis |
|
| اندر حکایت بی بی سی و شمشیری که از رو بسته شده(امام هادی علیه السلام) | وحید110 | 14 | 8,918 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۵ آخرین ارسال: Detector |
|
| دشمن شناسی از منظر امام علی (علیه السلام) | rezakarimi | 18 | 14,408 |
۴/دی/۹۰ ۱۶:۰۵ آخرین ارسال: said_siraj |
|

![[تصویر: rrrrr85.jpg]](http://www.irinn.ir/sitefiles/13921105/%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C/rrrrr85.jpg)

جریان تکفیری و وحشی وهابیت رو دشمن فرعی و جاهل می دونه !!!