کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانشگاه رفتن دختران
۱۶:۰۳, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خالق هستی!!
دوستان سلام!
موضوعی که مدتهاست ذهن بنده یا برخی از دوستان رو اشغال کرده موضوع دانشگاه رفتن دختران هست!!!!
بحث های زیادی موافق و مخالف و حتی درباره زمان رفتن دختران به دانشگاه شده است!!

از دوستان !!خصوصا دختر خانمهای تالار !!که دانشجو هستند ، یا قصد ورود به دانشگاه را دارند تقاضا میکنم به سولات یا هر آنچه که دراین باره به نظرشان می رسد پاسخ دهند!

اول اینکه این مسئله یک تهدید یا آسیب برای جامعه و جمعیت تلقی میشه یا یک فرصت برای تربیت نسل؟؟

دوم چه انگیزه ای شما رو وادار می کنه که علی رغم زحمت و تلاش زیاد رفتن به دانشگاه رو به خانه نشستن ترجیح بدید؟؟

سوم هدف واقعیتون از رفتن به دانشگاه تصدی یک شغل و به قول معروف توان این هست که لا اقل گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید؟؟ یا نه انگیزه های دیگری هم وجود دارد؟؟؟

چهارم رابطه بین دانشگاه رفتن و ازدواج رو به چه صورتی ارزیابی می کنید؟؟؟به عبارت دیگر دانشگاه رفتن رو یک پرش برای ازدواج بهتر و موفقتر می دانید یا خیر؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، میلاد.م ، اسکای ، فدايي ولايت ، soheyl68 ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، السا ، انتصـار ، mahyamatin ، حسنیه ، Justice Bringer ، nasimesaba ، قلب ، azade ، ضحی ، help me ، مصباح ، mahdy30na ، fafa* ، انديشه نو ، فانوس *7* ، mofa

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۲۴, ۱۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۳ ۱۶:۲۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #51
آواتار
تجربه نشون داده وقتی یه اقایی با زهرا خانم و دوستاش بحث کرده بختش باز شدهSmile
مگه نه زهرا خانم؟

بچه ها تو بحث هاتون این سه تا رو در نظر بگیرید
1-نسخه پیچی برای شرایط امروزی با این فرض که نمیتونیم شرابط رو ایده ال کنیم،دفع افسد به فاسد
2-چیزی که ایده ال هست و مدنظر اسلامه اما در جامعه فعلی محال محقق شه که فکر میکنم برادرمون نهج الحسین در این قسمته
3-یه حالت بینا بین تا ظهور امام مون،یعنی حداقل سعی کنیم چیزای خوبی که در گذشته وجود داشت رو احیا کنیم و بد ها رو حذف کنیم،بالاخره قبول داریم قدیمیا رفتارهای خوب و بد داشتن.
البته مثالام ربطی به بحث نداره و بخاطر اینکه تاپیک منحرف نشه نمیگم اما جالبه،اصرار کنید بهتون میگمBeard
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، زینب خانوم ، انتصـار ، السا ، mahdy30na ، zahra11
۱۶:۲۶, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #52
آواتار
موضوع اینه که سلیقه و علایق جامعه عوض شده و نمیشه به این زودی ترمیمش کرد...
خانم یاسین بفرمایید Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، السا
۱۶:۲۷, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
یاسین جان!
اصرار داریم...
بگووووو خواهش میکنم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، السا ، یاســین ، zahra11
۱۶:۳۹, ۱۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۳ ۱۶:۴۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #54
آواتار
چون دوستان خیلی خیلی اصرار کردن خدمت دوستان عرض میکنمBig Grin
این نظر شخصیمه لذا ممکنه اشتباه باشه

من خیلی موافق زندگی خانواده های بزرگ هستم،یعنی چی؟
یعنی تصور کنید یه حیاط بزرگ و دور تادورش چندتا خونه باشه و خواهر برادرا و مادر پدرا با هم زندگی کنن.
قدیم این سیستم وجود داشت اما به هر کس نهایت دوتا اتاق میدادن که با زندگی امروز جور در نمیومد.
ادما خیلی فضولی هم رو میکردن و همیشه به یده عده ظلم میشد.
مادرشوهر سالاری بود که بالاخره کلا شایسته سالاری درسته و در کنارش احترام به بزرگتر و حالا هزارتا معایب دیگه

ما به جای اینکه معایب سیستم رو برطرف کنیم اومدیم کلا حذفش کردیم
در حالیکه تو همون ببینید چقدر فایده داشت
1-صله رحم و نزدیکی بهم بیشتر بود اما ادما باید رو خودشون کار میکردن تا اخلاق داشته باشن
2-مادر میرفت سرکار ،بالاخره کلی ادم بودن که از بچه مواظبت کنن و نیازی به مهد نبود
3- پدر و مادر مسن مثل افسرده ها چشم به در نمیموندن،خودم خیلی دلم واسه پدربزرگ و مادربزرگم میسوزه،همش منتظرن ما بریم خونه شون،زندگی های الانم که یه سر داریم هزارتا سودا
4-اگه کسی به مشکل برمیخورد خانواده حمایت میکرد.
5-مطمئنم که طلاق تو اون خانواده ها کمتر بوده و ....

اما به جای اینکه خودمونو تربیت کنیم که در کار دیگران تجسس و دخالت نکنیم،خیلی چیزای دیگه از اون زندگی اومدیم بیرون
حالا هم اون اخلاق زشتا رو داریم هم از فواید اون زندگی محروم شدیم
فقط از معایبش رهایی پیدا کردیم

این همون نکته بی ربطه بود،فقط یه گوشه ذهنتون نگه دارید
...........................................

اما موردی که به تاپیک ربط داره
اینم نظر شخصیمه و به خانم و اقا ربطی نداره
دانشگاه به ادم سواد و علم نمیده
دانشگاه فقط یکی از راه های یادگیری،نه تنها راه
من 4 سال فیزیک خوندم یادم نیست
یعنی میرفتم یا نه فرقی نمیکرد
ادمی که دنبال یادگیری باشه همه جا چیز هست که یادبگیره
مهم روحیه ی یادگیریه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، زینب خانوم ، شیدا ، mahdy30na ، zahra11 ، ELENOR ، help me ، آفتاب
۱۲:۲۰, ۱۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۱۲:۲۹ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #55
آواتار
نهج الحسین عزیز!!

به حرف مردم گوش نکنید و نترسید و نظرتون رو کاملا و بدون مصلحت اندیشی درباره دانشگاه رفتن یا نرفتن همسر آیندتون با ذکر علت بفرمایید!( 20 نمره)
اا ببخشید اشتباه شد 20 اعتبار!!!!

زیادم با من جر و بحث نکنید راست میگه یاسین جان من هر کی رو دعا کنم بختش باز می شهBig Grin

ازون مهمتر حکایت کر و بیماره!! هم من هم شما با رفتن خانمها به هر رشته ای و هر شغلی مخالفیم!!!!

اینم دیگه جای بحث نداره!!

قدر مسلم سفارش به اموختن علم سفارش دین هست و زن و مرد مستثنا نشدن!!

بهترین سرگرمی و شغل برای دختر مسلمون امروزی با این زندگی ماشینی درس خوندن و علم و هنر یاد گرفتن هست!! (که برای تمام اینها باید از خونه بره بیرون!!!)این نظر منه!
دختری که درس نخونه کار دیگه ای نداره به جز سرگرمی های امروزی!! که حداقلش بطالت هست!!

حالا اگه مثل دوستم یاسین جان از رشته اش استفاده نکرد مطالبی رو از جهان هستی یاد گرفته و هر زمان نیاز بود به دیگران هم میتونه یاد بده!!!

ازون گذشته خدا و اسلام منعی برای دانش آموختن و فعالیت اقتصادی زن نگذاشته آخه ما چه کاره ایم که حلال خدا رو حروم کنیم!!
ساده ترین و رایج ترین راه یاد گرفتن علم رفتن به دانشگاه هست!!! شعبده بازی که نیست! هر کی بخواد وارد جایی بشه باید از درش تو بره نه از دیوار یا پنجره!!!

من قبول دارم دانشگا های ما ضعف دارن! رشته ها ضعف دارن!! مشکلات زیاده ولی منطقی نیست که به کل نقش دانشگاه ها رو ندید بگیریم و کلا بگیم علمی وجود نداره تمام!

ضمنا 50 سرباز منظور زمان حضرت علی هست نه زمان ظهور به این نکته دقت نکردید!! در زمان فتنه جمل افراد زیادی در اثر نافهمی اون خانم کشته شدند ولی حضرت علی (علیه السلام) به توسط 50 سرباز که در مدینه مشخص شد همه آنها زن بودند همسر پیامبر رو از مهلکه نجات داد!! ( مطالعه تاریخی)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، زینب خانوم ، help me ، آفتاب
۱۳:۰۷, ۱۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۱۶:۰۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #56

یعنی واقعا دوست دارین همسرتون دیپلمه یا پایین تر باشه؟
واقعا؟
SurpriseBasiji
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، آفتاب
۲۲:۴۷, ۱۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۶ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #57
آواتار
{ چهره هاي جديد مي بينم تو فروم و خيلي هايي كه بودن ديگه نيستن و ..... }

ولش كن
نمي دونم مي تونم اين جا پست بدم يا نه Blush

والا دختران به نظر من بايد دانشگاه برن و تمام حقوق علمي كه براي پسران رعايت مي شه بايد براي دختران هم رعايت بشه و ....
از طرفي اين كه وضع دانشگاه هاي ايران بد و ....
مشكل كل سيستم اموزشي كشور نه مشكل رفتن دختران به دانشگاه و ...
از اون طرف هم براي درس كردن اين مشكل ميان تفكيك جنسيتي در دانشگاه ها راه مي ندازن كه به نظرم ضايع ترين كار ممكن هست !!!!

بازم جاي بحث هست
فعلا همين به ذهنم رسيد
تا ببينيم بعدا چه مي شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، آفتاب ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا