|
امیر تتلو
|
|
۲:۰۰, ۱۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۲:۰۵ توسط peymantr.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با تشکر از آهنگ های زیبای کمکم کن و یه طرف درد و خونه خوبه امیر تتلو اما در دو آهنگ از او انتقاد هایی دارم :
1- آهنگ جوونای ژاپنی : من خودم اولا عاشق بعضی از آهنگاش بودم چون با بقیه ی آهنگای زیر زمینی فرق داشت مخصوصا این آهنگایی که در بالا ذکر شده ولی وقتی این آهنگو شنیدم گفتم شاید این آهنگارو فقط برای مجوز گرفتن خونده بود . امیر تتلو در این آهنگ جوونای ایرانی رو همین جوری که خودش هست توصیف می کنه ( مثلا میگه جوونای ایرانی دنبال تیپ وقیافه ان و بیخیال تکنولوژی و از این جور چیزا اند ) وخیلی در حق جوونای پاک ایرانی بی انصافی می کنه و در مقابل از جوونای ژاپنی تعریف می کنه که خیلی باهوشن و زحمت کشن و اصلنم دنبال تیپ و قیافه نیستند که اتفاقا من تقریبا چند ماه پیش یه خبری خوندم که جوونای ژاپنی یه تفریح عجیب و غریب و گرون غیمت دارن و اونم اینه که میرن پیشه دکتر جراحی پلاستیک و مواد سیلیکونی پیشانیشون تزریق می کنن تا حس داشتن پیشانی باد کرده را تجربه کنن. در حالی که مطمئنا همه ی ایرانیا (چه پیر چه جوون و حتی بچه ) به این کارا می خندن . که درپایین چند تا عکس از این کار احمقانه رو می بینید . ![]() ![]() 2- حالمون خوبه : این آهنگو همون اول که گوش دادم فهمیدم سیاسیه . کلا مفهوم این آهنگ یک کلمه بود : (( روحانی مچکریم )) . تو این آهنگ تتلو سعی می کنه که بگه همه چی چه قد یه دفه خوب شده و با از این جور حرفا به پاچه خواری روحانی می پردازه . تو چند جای آهنگم به احمدی نزاد بد بخت تیکه میندازه . ( مثلا میگه : دیگه نیستن اونا که حرصم دادند یا میگه : بدیه به خوبیه باخته ) وقتی این آهنگو شنیدم واقعا دلم برای احمدی نژاد سوخت بیچاره این همه زحمت کشید بعد بیشتر مردم دربارش انجوری حرف میزنن . کلا قصد من انتقاد بود نه تخریب ... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۸, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بشدت موافقم جناب بیدل!
![]() انقد بدم میاد تیریپ غم و غصه بر میدارن...دهه شصتیا که دیگه شورشو دراوردن!وال لا!
|
|||
|
۱۰:۴۶, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۳)bidel نوشته است: طرف قرار بوده اتاق عمل بره لباسشو برعکس پوشیده؟واقعا باهات موافقم جدیدا تو همین اینستاگرام یه چیزهایی میبینم شاخ در میارم دختره دوازده سالشه جوری از شکست عشقی صحبت میکنه که من اصلا در تعجب هستم نود درصد شون هم دختر و همون نود درصد هشتاد درصدشون دخترای غرب تهران هستن ولی در کل این جوی به خاطر اینه که میخوان مثلا بگن ما هم بزرگیم من که ۱۷ سالمه هنوز به عمرم از این جور اتفاق ها که برا اینا اتفاق میوفته ما تجربه نکردیم. درباره این تتلو هم اونایی که میگن اگه هدف داشت خارج میموند باید بگم نه دوستان محترم از ایران که راحت تر میتونن تاثیرگذار باشن. |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
حرف زدن در مورد موسیقی و آهنگاش یه بحثه و حرف زدن در مورد خودشو اخلاق و تیپش یه بحثه دیگست...
آهنگاش بامحتوا نیست ولی اگه به محتوا زیاد توجه نکنیم در کل کار و صداش بد نیست. تیپ و اخلاقشم به خودش مربوطه! ولی من فقط از یه چیزش در تعجبم که این آدم چجوری یه شبه هیکلش شد آرنولد تتوهای رو بدنشم خیلی تو ذوقه
|
|||
|
۱۱:۱۴, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
البته اینم بگم که توی فثیسبوک رفتم توی پیجش واقعا تعجم کردم ، بیشترین لایک رو بین همه ی خواننده های ایرانی چه قدیمی و چه جدید داره !
والا میگن توبه کرده ولی خب معلوم نیست راسته یا دروغه . الله اعلم. |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:البته اینم بگم که توی فثیسبوک رفتم توی پیجش واقعا تعجم کردم ، بیشترین لایک رو بین همه ی خواننده های ایرانی چه قدیمی و چه جدید داره !پست هاش چی؟ این آخریاش رنگ و بوی توبه داشتن؟ تحریم دور بزن من خراب شده نمی تونم کاری کنم. |
|||
|
۱۲:۲۳, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۱۴)Mohammad Trust نوشته است: البته اینم بگم که توی فثیسبوک رفتم توی پیجش واقعا تعجم کردم ، بیشترین لایک رو بین همه ی خواننده های ایرانی چه قدیمی و چه جدید داره ! تو همین فیسبوکش هر شب میاد یه شب بخیر میگه بیست هزار تا دختر لایک میزنن دیگه پسرا رو حساب نکن. |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۰۱)fateme-m نوشته است: تیپ و اخلاقشم به خودش مربوطه! به خودش مربوط نیست بر اساس اسلام ، بر جامعه هم تاثیر می گذاره ، ایجاد مفسده و... پس الان بنده لخت هم بروم خیابون جلو مردم ، به خودم مربوطه؟به کسی چه ربطی داره؟ نقل قول:ولی من فقط از یه چیزش در تعجبم که این آدم چجوری یه شبه هیکلش شد آرنولد آمپول های عضله بادکن!
|
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
[quote='Hamed jokar' pid='292879' dateline='1406361210']
تو همین فیسبوکش هر شب میاد یه شب بخیر میگه بیست هزار تا دختر لایک میزن خب این یعنی ادم بدیه؟خب طرفداراش هستن دیگه |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
۱۷:۵۱, ۲۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
تو رپ فقط صدا مال حصین و بس
البته متحواش بی سرو ته
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| امیر تتلو سفیر صلح شد | setyia | 12 | 8,572 |
۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| امیر تتلو:از سیاست تا بغ بغووو!!! | ehsan8taherian | 6 | 2,896 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۱۶:۲۳ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| اهداء هدیه به امیر تتلو از طرف نیروی دریایی ارتش | ahmbove | 3 | 2,225 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۱۶:۳۵ آخرین ارسال: saba2005 |
|
| بررسی البوم جدید تتلو | یا حسین | 1 | 1,727 |
۹/دی/۹۳ ۱۸:۱۶ آخرین ارسال: PWLG |
|

![[تصویر: 0.337271001352112634_taknaz_ir.jpg]](http://www.taknaz.ir/upload/71/0.337271001352112634_taknaz_ir.jpg)
![[تصویر: 0.427991001352112641_taknaz_ir.jpg]](http://www.taknaz.ir/upload/71/0.427991001352112641_taknaz_ir.jpg)

دختره دوازده سالشه جوری از شکست عشقی صحبت میکنه که من اصلا در تعجب هستم نود درصد شون هم دختر و همون نود درصد هشتاد درصدشون دخترای غرب تهران هستن
ولی در کل این جوی به خاطر اینه که میخوان مثلا بگن ما هم بزرگیم
من که ۱۷ سالمه هنوز به عمرم از این جور اتفاق ها که برا اینا اتفاق میوفته ما تجربه نکردیم.