|
برنامه تلویزیونی " راز " با اجرای نادر طالب زاده
|
|
۱۱:۱۴, ۱۲/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۰:۴۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام برنامه راز در ماه مبارک رمضان تقریبا هر شب ساعت 10 شب از شبکه 4 پخش میشد. سری جدید ان از 11 اذر ساعت 10 شب شروع شده و فکر کنم هر پنج شنبه ساعت 10 شب پخش زنده است. این برنامه مفاهیمی را پیرامون آخرالزمان که در آثار مطرح خارجی و داخلی بهصورت فیلم درآمده است و با استفاده از حضور کارشناسان مذهبی، سینمایی و سیاسی مورد بررسی قرار می دهد. اجرای این برنامه بر عهده «نادر طالبزاده» می باشد و آثاری چون کنستانتین، 2012، او یک فرشته بود، روز فرشته و ... در برنامه مورد بررسی قرار میگیرد. برنامه راز را در این جمله خلاصه میکنم: «اگر شبی این برنامه رو از دست بدهم احساس میکنم چیز مهمی رو از دست داده ام» بنابراین فکر میکنم دیدن این برنامه برای آگاهی یافتن از مسائلی خیلی مهم، ضروری است. با اين كه برنامه هاي گفت و گو محور ، در مقايسه با برنامه هاي نمايشي جاذبه كمتري دارند ، اما اين برنامه به خاطر در پيش گرفتن خصلتي راز گشايانه درباره بسياري از پديده ها و اتفاقات دنياي پيرامون ما ، مخاطبي را كه پاي تماشاي آن نشسته را سخت مجذوب مباحث عميق و گاه تكان دهنده خود قرار مي دهد. چرا كه موضوع محوري برنامه راز ، بازخواني سياست از وراي رسانه است. كارشناسان حاضر در اين برنامه در پي يافتن پاسخ به سئوالاتي از اين دست هستند كه آيا در فضاي رسانه اي غرب ، به معناي واقعي آزادي بيان وجود دارد؟ چه افراد و جرياناتي در پشت صحنه رسانه هاي غربي حضور دارند و اهدافشان چيست ؟ سرمايه گذاري سرسام آور آمريكا براي توليدات هاليوودي چه دليلي دارد ؟ هدف هاليوود از پرداختن به مذهب و آخرالزمان چيست ؟ و بسياري ديگر از پرسش هايي كه پاسخ آن ها بازخواني بخشي از عمليات ها و نقشه هاي ناتوي فرهنگي و جنگ رسانه اي عليه ماست. يكي ديگر از ويژگي هاي خاص برنامه راز فراهم كردن امكان حضور مجازي بينندگان است. به اين ترتيب كه هراز گاهي ، پيامك ها و ايميل هاي مخاطبان مرور شده و سعي مي شود به برخي از آن ها جواب داده شود. نمايش تكه هايي از فيلم هاي سينمايي و مستند خارجي و داخلي ، متناسب با موضوع مورد بحث نيز به تنوع و گوياتر شدن مسائل مطرح شده مي انجامد. برخلاف جريان غالب نقد فيلم در ايران ، برنامه راز رويكردي متفاوت را در تحليل سينماي غرب برگزيده است. به اين معني كه برعكس قاطبه نقدهايي كه مخاطب را بيش از پيش در جاذبه هاي كاذب و زرق و برق هاي فريبنده فيلم هاي هاليوودي غرق مي كنند ، در اين برنامه تلاش مي شود تا ظاهر آن فيلم ها كنار رفته و باطنشان هويدا شود. يكي از جريان هاي غالب و مهم هاليوود ، سينماي آخرالزماني است كه از توپخانه هاي اصلي حمله فرهنگي به مردم جهان و به خصوص مسلمانان محسوب مي شود كه بخشي از برنامه راز نيز به بررسي آن مي پردازد . در ميان خيل برنامه هاي بي هويت سينمايي سيما كه بيشتر به درد مخاطب خاص و متخصص هنر هفتم مي خورند ، نشست هاي برنامه راز درباره سينما به شدت كاربردي و جريان ساز است. هرچند تا قسمت هشتم اين برنامه هنوز خبري از فيلم هاي روز آمريكا نشد. البته در كنار سينماي غرب ، سينما و تلويزيون خودمان نيز از موضوعات مورد بحث برنامه راز است. از جمله اين كه يك قسمت از برنامه به معرفي فيلم «ملك سليمان» به كارگرداني شهريار بحراني اختصاص يافت. چرا كه ملك سليمان نيز اولين فيلم آخرالزماني سينماي ايران است. يكي از عوامل پربار شدن برنامه راز حضور نادر طالب زاده به عنوان مجري - كارشناس است. فيلمسازي كه خود از افرادي است كه در آمريكا حضور داشته و از ماهيت و هويت غرب با خبر است. ساير كارشناسان مدعو به اين برنامه نيز چنين خصوصيتي دارند كه نتيجه آن حاصل شدن بحث هايي چالش برانگيز و تلنگر زننده است. برنامه راز بايد مقدمه اي براي فاصله گرفتن از برنامه هاي رسانه اي بي هويت و پر رنگ تر كردن برنامه هاي آگاه كننده و افشاگر درباره سينما و رسانه هاي غربي باشد. بدون شك با فعاليت مقطعي و هرازگاهي نمي توان به نتيجه مطلوب رسيد . جريان سازي رسانه اي عليه رسانه هاي سلطه گر و تقويت جبهه فرهنگي مقاومت ، نيازمند استمرار و افزايش برنامه هايي چون راز است. به خصوص در اين شرايط كه هجمه رسانه اي بر ضد مردم كشور ما -به طور كلي انسانيت- رو به افزايش است و تركش هاي اين حملات حتي به خيال و خلوت ما نيز ريخته مي شود ، وفور و تكثير اين گونه برنامه ها ، به شكل ها و قالب هاي مختلف مي تواند تهديدها را به فرصت تبديل كند و نقاب از چهره ها براندازد. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۰, ۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۶/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۲ ۲۲:۴۵ توسط ehsan_b_a.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۶/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۱)MaTeY نوشته است: سلام، بله لینک صوتی و تصویری برنامه راز درباره جنایات وهابیان در سوریه : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34...#pid207241 |
|||
|
|
۱:۲۹, ۱۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۲ ۱:۳۰ توسط s-r.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام برنامه امشب راز (92/5/14) قسمت اول مصطفی رزاق کریمی (مستند ساز) درباره جانبازای شیمیایی و قسمت دومش مصاحبه با شان علی استون از طریق اسکایپ بود که بنظرم خیلی جذاب بود بهتون توصیه میکنم حتما فایل تصویری این برنامه رو ببینید (چون مستندایی که توش پخش شد خیلی جالب بود) من خودم خیلی از قسمت اولش که آقای کریمی بود خوشم اومد احتمالا طی یکی دو روز آینده تو این آدرس http://www.rasekhoon.net/media/4317 فایلش بیاد واقعا دست آقای طالب زاده بخاطر برنامش ( تو این قحطی برنامه بدرد بخور صداوسیما) میبوسم . |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
آرشیو برنامه راز - قابل دانلود بصورت صوتی و تصویری :
http://www.rasekhoon.net/subject/list/1166/media/ |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام..
برنامه راز الان هم پخش میشه یا نه؟؟؟ اگه آره، چه روزی و چه ساعتی؟! خیلی دوس دارم این برنامه رو ببینم.. |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
نه معمولا ماه رمضان پخش میشه اما فایل هاش رو میتونید از اینترنت پیدا کنید |