|
حصاری عظیم در برابر شیاطین
|
|
۱۶:۱۶, ۳/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۷:۱۲ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مبحثی رو که میخواهم در این تاپیک بیان کنم بسیــار مهم است . این مطلب راجب سوره بقره است . این سوره بسیار عظیم و قدرتمند است که کلامم از گفتنش عاجز است. ما انسانهای معمولی شاید بتوانیم ذره ای عظمت این سوره رو درک کنیم اما حتی اگر به خواندن این سوره مداومت کنیم متوجه اثر باور نکردنی آن خواهیم شد. فقط میتوانم بگویم امتحان کنید ! این سوره با بسم الله 286 آیه دارد و این سوره جز آیه "و اتقو یوما ترجعون فیه الی الله " مدنی است.و این آیه در حجه الوداع نازل شده است . ابن ابی کعب گفت پیامبر فرمود : برای هرچیزی کوهانی است و کوهان قرآن سوره بقره است. سهل بن سعید گوید رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : هر که این سوره را در سرای خود بخواند اگر در روز باشد شیاطین گرداگرد سرای او نگردد.و اگر در شب خواند ، سه شب شیاطین گرد سرای او نگردند. فرمود : سوره بقره را بیاموزید که یاد گرفتنش برکت است و ترکش حسرت و باطل گران(ساحران) به این سوره راه نیابند. و نیز فرمود : هرکه آن را بخواند صلواه و رحمت خدا بر او باشد . و چندان ثواب یابد که نگهبان در راه خدا دارد و سوره بقره سرا پرده قرآن است. ابوهریره میگوید : رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میخواست لشکری را به جنگ فرستد یک یک را پیش خود خواند و پرسید تو از قرآن چه میدانی ؟ و میگفت من فلان سوره را میدانم .تا جوانی پیش آمد از همه در سن کوچکتر بود گفت من سوره بقره را دانم ، فرمود تو را بر اینان امیر کردم . گفتند یا رسول الله چگونه این جوان را بر ما پیران امیر میکنی؟ فرمود او سوره بقره میداند و شما ندانید پس جوانمردی که تمام قرآن و تورات و انجیل و زبور و معانی آن ها در سینه اش باشد چگونه امیر المومنین نشود. این حدیث حاوی نکات بسیار مهمی است و یکی از نکات مهم آن جنگیدن و مقابله با شیاطین است . شیاطین از این سوره به شدت میترسند و نمیتوانند نزدیک بشوند. این سوره اثرات فوق العاده ای در زندگی شما خواهد گذاشت در صورتی که بر خواندنش حتی روزی فقط چندین آیه از این سوره اکتفا کنید خوب است. البته به شرطی که اهل نماز و خواندن قرآن باشین. مطلب رو خیلی طولانی ننوشتم چون چه طومار بنوسیم یا در چند خط باید با تجربه خودتان عظمت قرآن و این سوره به شما ثابت شود. فقط یکی دو پست دیگر راجب خواص آیه الکرسی خواهم نوشت. به دلیلی که این مطلب مهم بود یک تاپیک جدا ایجاد کردم و از مدیران خواهش میکنم این مطلب را با تاپیک خواص سور ها و آیات قرآن ادغام نکنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۲, ۱۹/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۰ ۱۹:۰۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۰ ۱۶:۱۲)azade نوشته است: سلام نقل قول: ****: مردمی که می خواهند در راه خدا قدم بگذارند، ای کاش نصف آن مقدار که از گمراه کردن شیطان می ترسند، به حفظ و هدایت خداوند متعال وثوق و اعتماد می کردند. خدای متعال در قرآن شریف درباره شیطان می فرماید: { إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطانِ كانَ ضَعيفاَ}"نساء-76" ودر جای دیگر می فرمایند {إِنَّ عِبادي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطان }((در حقيقت، تو را بر بندگان من تسلطى نيست))(حجر-42) پس اول نیت را بر قصد کردن جنابش خالص کن و بعد به صاحب خانه بگو: صاحب خانه! سگ خود(ابلیس) را بگیر که من می خواهم بنا به خواست خودت که فرموده ای{وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُونِ} (الذاریات-56) به فرمانت سر سپارم. بگو و بخواه و زاری کن که او خود فرموده است:{اُدْعُوني أَسْتَجِبْ لَكُم}"غافر-60". به خدا توکل کنیم و به اهل بیت توسل کنیم خدا هادی هست بنده ای را که حقیقتاً به سمتش پناه جوید، بسیار کریم تر و بامرامتر از این است که رها کند! یا علی |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ممنونم از پاسخهاتون
منظورم این بود که شیطان رجیم برای همه از یک حقه استفاده نمیکنه! مثلا ممکنه به یکی مثل من بگه که قرآن نخون اما به یکی دیگه که ایمانش قویتره و میدونه که با این حقه ها و وسوسه ها نمیتونه به جایی برسه ، به جای این که مانع قرآن خوندنش بشه ، نیتش رو خراب کنه! گفتم شاید مثلا در مورد خوندن سوره بقره هم به جای اینکه مانع بشه ، بعد از یک بار خوندن ، چنان آدمی رو مغرور کنه که شیطان و نفس من مغلوبه که اثر این سوره رو تقلیل بده! :s
|
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۰ ۲۳:۵۳ توسط khadem.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
توصیه میکنم متن این سوره و صوتشو از اینترنت دانلود کنین و برای روخوانی از فایل صوتی کمک بگیرید...کلا هر دعاییو اینحوری بخونین راه میوفتین..
هم دیگه حس نمیکنین تنهایین و کمک میکنه تا آخرش بخونین هم آهنگ قرائت خیلی کمک میکنه به تندخوانی و روان خوانیو بعدها شاید حفظ کردنش برا اونایی که قرآن خوندن براشون سخته کمک خوبیه...مثلا میتونین با مکث یک ثانیه قبل از فایل صوتی همراهیش کنن وضو هم نمیخواد ![]() در آخر چه دورانی هست که برا کنکور و هزار تا امتحان دیگه ماهها وقت میزاریم ولی برا حفظ یا حتی روخوانی این سوره تنبلیمون میشه چه کارهایی واجبی داریم که نمیتونیم به این مورد عمل کنیم..هنوز خیلی مونده از دنیا دل بکنیم...فقط ادعا داریم!!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

:s