|
دلخوشی های یک مجرد (ورود متاهلین ممنوع است)
|
|
۶:۳۴, ۲۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک را خدا آزاد کرد ... صبح همگی دوستان بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. ![]() یه چندتا قانون داره این تاپیک که همین اول کار بگم و تکلیفمونو با هم روشن کنیم ![]() 1- ورود افراد متاهل مطلقا ممنوعه ، اگه از دوستان متاهل کسی وارد شد به همسرشون میگیم که زیر سر اقاتون بلند شده و خودشو مجرد جا میزنه . برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. ![]() 2- شرط اصلی ورود هر روزه به این تاپیک اینه که نماز صبحمون قضا نشه ، یعنی هر کسی نماز صبحش قضا شد ، اون روز اجازه پست گذاشتن توی این تاپیک رو نداره و فقط باید بشینه وحسرت بخوره ( نوش جان )3- در مورد هر چیزی ، میشه مطلب گذاشت توی تاپیک. اتفاقاتی که واسه من امروز افتاد، چی دوست دارم با شما در اشتراک بذارم و ... اما در کل باید قوانین تالار رعایت بشه... یعنی صحبت های سیاسی ممنوع، توهین ممنوع، تیکه و متلک ممنوع... 4- دعوا و اسپم ممنوع... 5- میتونید فعالیت های روزانه یا عکسایی که خودتون میگیرد رو اینجا بذارید در مورد همون فعالیت های روزانه. 6- لطفا شوخی ها هم زیاد از حد خارج نشه دوستان ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پست اول هم خودم میذارم که با یه صبحونه تووووووووووپ و زیارت عاشورا امروز رو شروع کردم. خیلی چسبید ، جاتون خالی ، همشو هم خوردم تنهایی ![]() ![]() ممکنه سوال پیش بیاد که اقا این چاییش کجاست ، عرض کنم یکی از خصوصیات پسر مجرد اینه که هیچ وقت چایی درست نمیکنه ، باید یکی از افراد خونواده چایی درست کنه اصلا یکی از دلایلی که ادم متاهل میشه همین چایی درست کردنه ، والا ... ![]() http://www.aparat.com/v/1hg6d ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۲, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۴)حضرت عشق نوشته است: فال ازدواج پسران مجرد!! فالمو خوندم میخوام خودمو به عنوان مفسد فی الارض دار بزنم حلال کنید
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:اردیبهشت : تا یکسال دیگه با دختر مورد علاقه ات ازدواج می کنی اما هنوز به شش ماه نکشیده بینتون اختلاف می افته و کار به طلاق می رسه . دختره مهریه اش که ۳۰۰۰ سکه طلا هستش رو اجرا می زاره و تو به زندان می افتی تو زندان معتاد میشی و هرویین مصرف می کنی و بعد از چندسال تحمل سختی و رنج در گوشه زندان میمیری. پس احتمالا سرباز منتظر هم مثل من اردیبهشتین. ![]() داداش منم باهات میام . فقط بذار جام جهانی تموم شه بعد . که خودکشیمون مثل توپ صدا کنه .
![]() |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۴)حضرت عشق نوشته است: فال ازدواج پسران مجرد!! بخشید قصد نداشتم عیشتون رو منغص بکنم. من شش بار رفتم خواستگاری. البته ششمین بار همین اتفاقی که فرمودن افتاد. غرض اینکه فروردینی هاش خیلی نا امید نباشن. شما ادامه بدید لطفاً، دیگه مزاحم نمیشم. پ.ن. مدیونید اگر فکر کنید تاپیکتون رو زیر نظر داشتم ها!! من هم مثل بعضی ها فقط گذری رد میشدم. |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
![]() بعضیا رو میبینم یواشکی میان اینجا.......حواسم بهتون هستا |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۰:۴۹ توسط هادی....)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
آقا من پس از کلی تحقیق و تفحص به یه سری مدارکی رسیدم که گفتم شما رو در جریان بذارم
به استناده این پست ، من فکر می کنم خانوم اسکای متاهل باشن ، چون گفتن که دارای تمام شرایط هستن ، و یکی از شرایط اون تاپیک تاهل بوده ... نامبرده ، هر جا لازم باشه مجرده ، و هر جا هم لازم نباشه نیست!!! حالا تازه اون که چیزی نیست ، شناسنامه ی یکی از آقایون که تو این تاپیک فعالیت زیادی هم داره رو پیدا کردم نیگا کنید ببینید چه خبره ، وای وای وای خدا وکیلی حقش هست الان اسمت رو بگم ، رسوا شی ؟ بگم اسمتو ، بگـــــَـَـَـَـــــــــــــم ؟ از این تاپیک و بچه ها خجالت نمی کشی ، لااقل از شناسنامت خجالت بکش ، خو لامصب ، دیگه جا نداره !!!! اگر یک دفعه دیگه دور و بَره این تاپیک پیدات بشه ، افشا گری می کنم ، شوخی هم ندارم .... مدیریت محترم گروه مجردا ، لطفاً قبل از عضو گیری ، شناسنامه ها رو چِک کنید ... من باید برم ، کلی پرونده رو میزم هست که باید بهشون رسیدگی بشه ... ![]() |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
نقل قول:بنده خدا چرا خجالت بکشه تقصیری نداره که تغصیر اونیکه نوشته......درشت درشت نوشته جا کم اومده..... |
|||
|
|
۰:۰۸, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
نه جناب هادی
من غلط بکنم متاهل باشم. ![]() نگا کنید شرایط ورود رو . جوری بود انگار مجردین سررشته ای از خرجی های خونه ندارن . اعتبار نداره نظراتشون . من الان نوشتم که پایبند هیچ قانونی نیستم. واسه همین دردسر سازم . اونجا هم رفتم که نگن مجردین ............... من متاهل بودنم رو رد میکنم .
|
|||
|
|
۰:۲۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
یغنی علمدار133 مثل نگهبان سر خیابونمون هی میره و میاد خخخخخ
|
|||
|
|
۰:۲۳, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
نترسید، نترسید.
کاری ندارم.چگونه از ایجاد شعبههای جدید «بازی و سرگرمی» اشکال بگیرم، حال آنکه صدا و سیماییها روی زمینند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. 
. برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. 
بخوره ( نوش جان )

![[تصویر: 2fd33182510ff4e61.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2fd33182510ff4e61.jpg)

![[تصویر: asease.gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/asease.gif)
![[تصویر: p0106.gif]](http://yoursmiles.org/psmile/profession/p0106.gif)

![[تصویر: 85832468509800318758.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/85832468509800318758.jpg)